Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kaplan
Segítsetek please , 30 perce van meg a Guild Wars 😊
Van már karakterem és a Europen Discrit English - 2 ben vagyok kerestem magyarokat de senki nem válaszolt.
A problémám annyi kinél keressem a küldetéseket mert most csak bóklászok és ölöm a szörnyeket (céh asszem 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

musha
ha az attribútumokra gondolsz, akkor az alapot 12-ig nyomhatod + rúnákkal még tápolhatod.

a legutolsó missio után van még egy új város uj armorossal? Sikerült már valakinek végigvinni?
KÖSZI SZÉPEN! még 1 vmi: a skill pontokat maximum 20ig teheted?(hammer mastery,swordsmanshipstbstb.) meek csáá és kösz

Eladó Guild Wars Prophecies és Factions egyesítve! 10.000Ft! Ha érdekel írj!

Gladiator
héj, nekem 19-35ös kalapácsom van, 20as vagyok, a hammermasterim maxon van, be vannak téve hammer mastery rúnák. akkor ennyi volt? ennel erosebbet mar nem is uthetek?

3lm0
Ja és elfelejtettem skillpointot 20000 XP-nként is kapsz.

Elmo Tuze E/Me lvl 20 Touch of the Sky Mo/N lvl 20

3lm0
Sonic az XP csikjára gondolt szerintem mert te kérdezted hogy 20-as szint után kapsz-e 5 ujabb Attribute Pointot. Szoval azt nem kapsz csak 1 skill pointot amin vagy ujabb skillt vagy Capture Signetet tudsz vásárolni.
Ha jol tudom axe-nál 6-28 swordnél pedig 15-22 a max, ha nem jol tudom javitsatok ki pls 😊

köszi amugy

milyen csík?
axe-nál és swordnál mennyi a max. dmg.?

19-35 a max dmg kalapácsnál és ha végig megy a csík skill pontot kapsz....

ja és azt mondjátok már el pls:

ha megvan a 20. szint és többször megléped a csíkot akkor annyi elosztható 5ös attribute pontot kapsz?

najó a tulzás monnyuk 26 tól

van olyan kalapács ami40tõl üt?

Venni szeretnék 1 jó kalapácsot!!!! Van vkinek? 1 olyan ami télleg jó! nkm most 17-32es van szal annál jobb kéne

3lm0
Tedd hozzá azt is hogy az 5000-es alatt te voltál a második aki a legtöbbet halt, többször a nyakunkra hoztál monsztákat és hogy elöször jártál FoW/UW-ben fogalmad nem volt hogy mit és hogy kell csinálni igy pontos lesz 😄 Amugy ha nem dob ki a szerver lehet nekem is meglett volna a 10k-s de engem az XP már nem érdekel mivel egyenlöre semmi köze a továbbfejlödéshez.

Gladiator
hehe, megcsinaltam a 5000xp-s questet a fow-ban. elkezdtüka 10000-set, midnenk imeghal, csak en voltam gyors. szal nekem meglett, a kis telhetetleneknek meg nem, akik mega ladat is ki akartak nyitni.

dougO
Én nem olvastam azt a cikket, de szeretném? Merre lelem? 😊

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

Nem is hittem volna h ilyen nagy ez a gamma,pedig játszottam már MMO-val... Bejön=)

EmThor
<#taps>

3lm0
Bizonyára vannak ilyen apuci anyuci kedvencei akik megtehetik hogy pénzt nem kimélve nagyzoljanak, ebbõl a fajtából mindenhol akad. Arra nem képes mert lusta hogy saját maga alakitsa ki a karakterét inkább megveszi 😄 Na de mit várjon az ember olyanoktol akik talán csak a nevüket ismerik, azt is kisbetüvel ? 😄

musha
pláne.

EmThor
"csak" kipróbálásra adják, kibéreltetik a karikat, de jó pénzért az tuti, mi is olvasutk a cikket 😛

musha
és azok mekkora lúzerek, akik fulltuningos karaktereket vásárolnak (nem csak ebben a játékban) durván borsos pénzekért, aztán azt se tudják, hogy kell irányítani a játékot. `presztizsbõl`. az emberi korlátoltság korlátlan. <#szomoru2>

fegyver csak

3lm0
Ez most csak a fegyver ára vagy egy accot ad az emberke (az angol tudásom sajna nem a legtökéletesebb). Mert egy efygverért ennyit kiadni sztem nagyon luxus és enyhén szólván hülye aki megveszi 😄

én már sajnos meguntm a gamet, szóval egy darabig nem lesz ilyenem, hogy eladjam
lehet túl sokat játszottam vele és ezért untam meg ilyen hamar <#wow3>

ha lesz ilyenem,ennyiert mar lehet eladom enis😊
Szuperistenfegyo😊

mondjuk fegyot erdemes arulni,ez már 53dolcsin áll😊
100platina 13dolcsi tokolcso😊
GW + eBay<#boxer>

3lm0
Érdekes kérdéseket teszel fel egymás után, elöször adsz egy konfigot hogy elfutna-e rajta utána meg olyan vidkarit akarsz venni 😊
Gef Ti3-at talán vmelyik bontóban árulnak, mert már rég nem gyártják még a Ti 4 sorozatot sem. A játékot pedig ahogy többször többen leirták már, csak eredeti birtokában lehet játszani. Ha esetleg lenne is olyan szerencséd hogy kitalálsz egy mûködõ kódot (nem kis idõ és tehetség szükséges hozzá) akkor is kiderülne mert nagyon gyakran vizsgálódik a gyártó cég és törli az érvénytelen accountokat. Az elmúlt héten pl több mint 100 accountot töröltek mert érvénytelen, vagy lopott volt.

3lm0
katakomba van de az végülis ugyanez csak a másik részére nyugatrol tudsz bemenni a Barradin Estate felöl.
UW természetesen a föld alatt játszódik de mégsem hasonlitanám a katakombához 😄

Gladiator
milyen az a központi terem?
mikor jönnek az úk mapok?
és van még valahol a játékban ezen kívül katakomba? azunderworld az nem föld alatt játszódik véletlenül?😊

EmThor
végighenteltem, alig találtam meg a "központi termet" de végül is sikerült, szép hely, 2 új map egyike is föld alatt lesz majd ^^ <#eljen>

Gladiator
amugy nemtom voltatok-e felfedezni a szép ascalonban a catacombát, de ez vmi kurva szép. lehet hogy mindenki látta már, de én az elsõ karimmal nem jártam arra, csak tegnap a mesmeremmel véletlenül. szal teszek be pár képet:

Gladiator
ooo, vazze, nekem olyan göcsörtösnek tûnt ez a szobor, hogy meg se próbáltam rajta átmenni, mert aszittem úgyse fog tudni😊
most mehetek oda mégegyszer

wordsworth
Beléphetsz csak seki nem lesz olyan hulye hogy megadja <#taps><#nevetes1>

PSP user n\' soon ps3 user too :)

Neogan
Ja és ha megvan a kliens, akkor más kódjával tehát ha valaki megmondja nem léphetek be?

One man\'s hero, is another man\'s demon...

Neogan
Az jó.
És nem tudjátok hogy hol lehet szerezni GeF 3Ti-t vagy vele egyenértékût?

3lm0
Szerintem ha egy kicsit visszaveszel a látványbol, akkor akadás nélkül fog menni. Nekem 1,8 GHz XP Ti4200 2x512/400 DDR-en max látvánnyal szaggatásmentesen fut.

wordsworth
sztem elfutogatna.

PSP user n\' soon ps3 user too :)

Neogan
Csá!
A GW hogy menne ezen a gépen? Gef 3ti 1GHZ P3 384Mb RAM.

találtam pár régi képet...

itt még áll a szobor...

itt már nem...

itt meg már átértem az NPC-hez, bár az nincs a képen

Gladiator
akkor se tudok, mert az a hid nem járhato, hanem osszevissza szogletes. szal probaltam.

2005.06.08.as pl jo,barmelyiket,pontosabban a ccc-shez kell microsoft.net framework a masikhoz(Cp-s) nem
A 3.At válaszd...az a legújabb Catalyst, az 5.6-os, és külön progi is van hozzá (Catalyst Control Center), amivel szabályozni tudod a kártyád mûködését...ha nem értesz hozzá, akkor is ezt ajánlom, mert figyeli a kártyád, és szól, ha gáz van....

sziasztok, lenne egy kérésem ugytûnik új drivert kellen felraknom h jól fusson a game, egy ati 9600 XT-m van és van itt egy link is de nem tudom melyik drivert kell kiválasztanom hozzá....
http://www.hwsw.hu/letoltes3.php3?path=/Driver/Videocard/ATI/Windows_XP

megköszönném ha tudnátok segíteni
musha

Gladiator
nem tok áttrappolni.