Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Banyapapa
Ugy emlékszem mikor belépsz a gameba, ott (ha jol emléxem) "forgott passport".
Bejön a GW oldal,és az emilcim regizése a fontos meg jelszot kell adni.
Utána vissza game emilcim felülre alulra a jelszó,utána kérdi azt a kodot amit a gamehoz kaptál, és utána lehet választani a sima játékot vagy a PvP (vagymitis😛).

De már rég regiztem,de remélem jol irtam.

Banyapapa
Városokban,NPC-ktöl játékosoktol.
Vagy a meglévöt is ott lehet feltupirolni.

Borg87
Leválben kapom meg a jelszavamat?????

..::Borg::..

Sziasztok!
Szeretnék használt WoW-ra elcserélni 1 vadiúj Guild Wars-t aminek nincs havidíja,ráadásul szintén MMORPG! Az vadi újon azt értem,hogy igaz a papír doboz ki lett bontva (csak,hogy megnézzem minden benne van e,és igen,ez még a papírdobozos kiadás,nem a dvd tokos),de a CD-k nem lettek még 1x-sem behelyezve CD/DVD meghajtóba,a kézkikönyvek (2db van,és szines képekkel vannak tele!) még nem lettek 1x sem átlapozva,valamint a sorozatszámot takaró ezüst felület sincs még lekaparva! Nos,remélem lesz jelentkezõ Árban ugyanott vannak😊

Borg87
Hello!!!
Hol kell regizni!!!!! Nem találom mert béna vok<#falbav>

..::Borg::..

EmThor
monszta, kereskedõtõl ne vegyél, VAGY kereskedj

Kaplan
Merre tudok fegyvert venni meg cuccokat?
<Új vagyok.>

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

EmThor
8 ropi, következõ kieg 2006 elején asszem, de az is 8 ropi lesz ha minden igaz de nem kötelezõ megvenni

Zsír, még a végén beruházok erre gamera is! 😊

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

EmThor
kezzd az updateknél, jönnek az új grafikák (páncélok), új pályák, PvP most lett átalakítva, jönnek a versenyek lassan, Observer mód, + fejlesztik a kieget... és még sok más <#taps>

Kata
Mármint a GW-hez? Elég sokat. Bazi hosszú listákat találsz róla a guildwars.com oldalon, olvasgass. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Persze hogy van, csak lehet nem kell vele annyit foglalkozni. Más, az update-k mit adtak hozzá eddig a gamehoz?

Kata
Nem kell annyit veszõdni vele, elég ha az ember összetrombitálja a céhtagjait. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Atisz
Jólvan na Jinchuu joe, védd csak a WoW-ot. Ez a szerverkarbantartás tényleg jól hangzik, de hidd el itt is van ilyen, szóval marad a LOL.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Eternal Forgemaster - nem messze a Fissure of Woe indulási pontjától. Ahhoz hogy páncélt készítsen neked, elõbb be kell õt védeni (1.), majd Korrupt Magokat(<#nevetes1>) (2.) kell ölni és épségben visszajutni hozzá.
Ja és ne felejtsd otthon a glob of ectoplasm-okat meg az obsidian shard-okat...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Nem nehéz. Rá kell szánni azt a 10-15 percet a csapattoborzásra és nem minden hülyét felvenni, csak olyat akit ismer. PR bejátszik...<#vigyor3>

Atisz
Nincs más mérvadó alapanyag, csak a db-onkénti glob of ecto meg az obi (a cloth meg a silk illetve a többi azért már elég olcsó, így nem számottevõ). A felsõruházat 45-45, a gatyó/bugyogó 30-30, a többi meg 15-15.

wordsworth
meg a másik hogy nehez olyan random csapatot kifogni aki tud is haladni és nem hal be az elso öt percben

PSP user n\' soon ps3 user too :)

wordsworth
globe of ectoplasm és obsidian shard... nekem van 16 obsidianöom es 3 globe...

Gladiator
Mért, mi az a két alapanyag ami kell oda?

Kata
hát igen. Az egésznek a nehézsége tulajdonképpen a két alapanyag megszerzése, amiket csak UW-ben és FOW-ban lehet összeszedni, ráadásul ott sem esnek gyakran, másik dolog, hogy a favor nem egész nap Európánál van. Jó lenne vagy még jobban megnövelni a két különleges alapanyag dobási valószínûségét megnövelni, vagy pedig az EU-s favort kicsit elõsegíteni. De úgysem csinálják meg egyiket sem. Míg az amcsi meg koreai szervereken már százak futkosnak FOW-os armorokban, addig az EU-s szervereken még senkit nem láttam full szettben...

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Fissure of Fow-ban.

[/cserf][/fülünyúl]

hol is van ez a ruha árus?
EmThor
kidobtam rúnáimat, erre a többiek is, szabad a vásár 😄 de legalább jött ma egy superior swordmanship, 4.2k-ért el is ment 😉

wordsworth
mondjuk tokmindeggy mert mar nem lehet szerezni fissuros armort.. illetve lehet csak beletelik 'kis' idõbe mert egy globe ára6-7 platina egy obsidian 5-6 platina és mindkettõböl 120 darab kell... és akkor még nem beszéltem a többi alapanyagrol+ még a kraftolási ár.. ha lenne farmolható hely azt mondja az ember hogy nemgaz mer kifarmolja.. de nincs<#szomoru1><#szomoru1>

valszeg összeszedett ennyi runat és a kép kedvéért szétdobálta, nézd meg mindegyik kék, ha azt ott farmolta volna össze lenne közte legalább 1 lila is.
EmThor, ha tévednék akkor elnézést kérek elöre is, és lécci mond meg hol farmoltad! 😊

Mi a fene 😄
Ezt hogy? 😄

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

EmThor
Karácsony 😄

ahová lépek... 😄

Collectoros Ranger Dance, keze körül a Divine aura... kár h azt mondta neki is csak 4 char. slot van...

Szevasz JoeFace!
Igen, fel lehet fogni úgy hogy havidíj = updatek, de én hozzávenném a szerverkarbantartást is, hiszen WoW tényleg mmorpg!

tudnál mutatni képet arról a fissureos mesmer armorról plz?

Atisz
Ha elolvasod az itt fórumozó játékosok aláírását, ott többnyire leírják a játékbeli nevüket illetve a céhük nevét is. De a guildwars.hu oldalon fel van sorolva szinte az összes.

Atisz
Nem is annyira az obsidian a húzós, hanem a glob of ectoplasm.

Atisz
Ezt ne haragudj, de azért megcáfolnám. Nem minden armor néz ki jobban a Fissure-ból. Az én 1500 gp-s droknar-i mesmer armorom pl. jobban néz ki annál, mint amit az eternal forgemaster készít.

Atisz
A havidíj költsége = update-ek

Atisz
Nédd má'! Szevasz Jinchuu Joe!!!!

EmThor
nincs magyar guild. még. nem lehet belépni. a pápa nem katolikus <#crazya>

Timbo
hi! Kb. 3 hét és végre én is megrendelem a gammát! gondolom ti már régóta nyomjátok ? vélemény? ja és még valami! van magyar guild ? oda be lehet lépni?? köszke

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

wordsworth
Lehet venni csak pénzed nemlesz venni... minden farmolo helyet kilõttek ezek a mocskok 😊

SZEG007
EU szerveren is tudsz venni

bsz

Kata
lol. Ja hát aki átmegy amcsi szerverre, és nyersanyagot vásárol hozzá, annak egészségére.

[/cserf][/fülünyúl]

SZEG007
jah bocsánat a obsidiant még nem is számoltam bele, de a felsö beszerzése ugy kb.:400k körül mozog

SZEG007
Az 215k/db😄

EmThor
hb 😄

BEAST
köszönöm 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Happy Birthday BEAST!!!

Hi!
Van esetleg vmi részletes térkép a bejárható összes városról.Visszaolvasva találtam 3-at ,de nem teljes...
Köszi,ha valaki linkel egyet

Az a 3 coop az utolsó 3 küldetés. Szerintem érdemes lenyomni,mert ott derül ki a történet vége.
Az UW bejárata a Temple of Ages-ben van.
A 1,5p-s és 15p-s armorok között érték beli különbség nincsen csak kinézetbeli.
pari szerintem keress egy klánt
Pari
Jah meg vmi, Ring of Fireba vok...ott lattam meg van 3 coop mission, utana van meg vmi, vagy vege a storynak? Ha igen akkor erdemes azt a 3at lenyomni,vagy sem?
Hol van UW bejarata?

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx