Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Mar csak azert is csak igy, mert eleg szar lenne utana nem megtalalni azt, aki atadja a jatekot aztan megis valami fondorlattal lenyulja a serial szamot.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
odamész a crafterhez és craftolsz 1et
..::Borg::..
ha henchekkel mész szépen csökken a drop
Megkímélt állapotban,teljesen hibátlanul müxik meg minden! (serial,doboz,2cd,kézikönyvek,számla)
Ha vkit érdekel,vagy tud vkit akit érdekelhet,az pls üzenjen priven/mailen!
thx
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Más:
Abban a küldetésben, amikor Devonával kell írtani a Grawlokat, kinyírtam a bosst is, mert beakadt egy npcbe 😛 (Amit akkor kéne, amikor New Ascalonba kerülsz... Bár így is ott volt) Sikerült ez még valakinek? :o
Ha esetleg valakinek szüksége van egy lvl11es R/Me-re, akkor Miss Tejutrendszer vagyok a játékban.
?:P
http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever
Ingyé jönnek rá klikk aztán a jobboldali partypanelon klikk a zöld gombra,ott szoktak a kijáratoknál állni,"X,Y henchmen"-ek.
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
nem tudja senki használni ? öö miért ? Személyre szóló ?
Ha fegyvereket lehet használni, akkor ruhát miért nem ?<#merges2>#merges2>
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
[/cserf][/fülünyúl]
Elmo Tuze E/Me lvl 20 Touch of the Sky Mo/N lvl 20
Elmo Tuze E/Me lvl 20 Touch of the Sky Mo/N lvl 20
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Aztán rájöttem ... csak ilyen 'reggel' ezek a rövídítések. 😊
S még egy kérdés! Mekkora lvl-n érdemes az Academyara bemenni?
A Kereskedés , hogy megy?
Ezeket a monsztákat nem tudom merre vannak, amúgy 1-2 hete nyomom 5,5s lvl-n vagyok , az egész jó, nem?
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?