Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

edios
Nem akarok én átverni senkit sem,csak kell a lé egy másik stuffra! Egyébként sajna Pesten van a GW... <#shakehead>

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

[Jakuza]
Ha Szombathelyen van az a GW 5k-ert azonnal atveszem. 😛
Mar csak azert is csak igy, mert eleg szar lenne utana nem megtalalni azt, aki atadja a jatekot aztan megis valami fondorlattal lenyulja a serial szamot.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

már írták, hogy ruhát NEM lehet venni
odamész a crafterhez és craftolsz 1et

Gladiator
meg xp-t is lopnak, meg a pénzbõl is kiveszik a részüket.

Borg87
Ez a fizetség nekik? Ja meg valaki tud adni ruhát ami elfogadható mert sokat sebeznek a dögök harcos vagyok

..::Borg::..

Banyapapa
Jaaa oks,nemtudtam😛

nem ingyen jönnek, szép is lenne 😄
ha henchekkel mész szépen csökken a drop

EmThor
figyi!!! haverom lehet érdekli de most nyaral külföldön, héten jön haza!! vagy lehet egy másik haver, hét végéig ok?

Banyapapa
Getzi<#buck>

Nefasturris
Õõõõõõ, utolsó mondatot visszavonom 😛

?:P

edios
Eladó GW 5ropiért!
Megkímélt állapotban,teljesen hibátlanul müxik meg minden! (serial,doboz,2cd,kézikönyvek,számla)
Ha vkit érdekel,vagy tud vkit akit érdekelhet,az pls üzenjen priven/mailen!
thx

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Nefasturris
Nekem 6óra volt lvl7, másnap lvl 9 és már mentem is New Ascalonba 😛 (Hja, ez tegnap volt 😄)

Más:
Abban a küldetésben, amikor Devonával kell írtani a Grawlokat, kinyírtam a bosst is, mert beakadt egy npcbe 😛 (Amit akkor kéne, amikor New Ascalonba kerülsz... Bár így is ott volt) Sikerült ez még valakinek? :o

Ha esetleg valakinek szüksége van egy lvl11es R/Me-re, akkor Miss Tejutrendszer vagyok a játékban.

?:P

dougO
Miért hány éves vagy? (Márha meg nem sértelek a kérdéssel...<#vigyor3>)

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

Banyapapa
Városokban ( lerombolt ascalonban majd, a szépben nem láttam).
Ingyé jönnek rá klikk aztán a jobboldali partypanelon klikk a zöld gombra,ott szoktak a kijáratoknál állni,"X,Y henchmen"-ek.

Kata
ha a fegyvert meg"customizé"led, azt sem tudja rajtad kívül más használni

[/cserf][/fülünyúl]

Borg87
Hol lehet bérelni magunk mellé embereket és kik ezek az izék és menyit lehet vinni ja és menyiért?

SDana
Véletlenül nincs ráírva a ruhára, hogy customized for akárki? 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

sárkánylovag
Kata:
nem tudja senki használni ? öö miért ? Személyre szóló ?
Ha fegyvereket lehet használni, akkor ruhát miért nem ?<#merges2>
Kaplan
Merre van Foibles Fair vagy mi?

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Kata
Nem akarlak elkeseríteni, de azokat rajtad kívül senki más nem tudja használni...

[/cserf][/fülünyúl]

sárkánylovag
Ha valakinek van elementaristája akkor 30 as hidromancer ruhák eladók.
Érd: Nap Sugara
Ja hosszu ido lesz a lvl 10-ig eljutni szép ascalonba, de lesz egy elönye, szinte biztos hogy minden területet töviröl hegyire fogsz ismerni !!!

EmThor
8.szint szerintem optimális az akadémiára jutáshoz, összes küldivel ennyit szerezhecc, és utána nagyon gyér az xp

musha
ahm...ha átértél a lerobbant Ascalonba, akkor mindenképp vegyél magad mellé Henchman-eket, nélkülük nem sok esélyed lesz. általában a kijárat mellett ácsorognak. amúgy itt többen második szinten jöttek át, úgyhogy nem olyan reménytelen az a negyedik szint.

Borg87
Sikeresen elvittem a karimat ma lvl 4 re az elmentem akadémiára ezek után 1 tapotatsem tudtam mozdulniugyhigy uj karit csináltam és igaz az hogy kis levelen megsem érzik amit ütöttem de majd most tapasztaltabb leszek és 10 lvl en megyek el 😄 ja és a fegyver tuning azt lehet csinálni ugye van az a 20% azt tom hol kell csinálni de van még azon kivül is valami amit lehet tuningolni a fegyverekre???

EmThor
emberek, próbálgatom major meg superior rúnákat, hát az a -25hp még megér egy superiort szerintem, de 11ig érdemes kivinni + jöhet a major, 13-ra és még lehet mellette 2db 7-7-es skilletek... -100hp, de visszajön egy vigorral, meg 2 cuccal legalább ami 40-50 hp-t ad

Irigyellek hogy ennyi idõd van játszani 😊 Nekem család mellett sajna pöttyet kevesebb adatik, de ami van azt mostanában ez elõtt a nyomorult játék mellett töltöm, és nagyon tetszik. Az én koromban ez már beteges (legalábbis a haverjaim szerint),de tényleg tetszik a game "fílingje" mégha bizonyos dolgokba nagyon egyszerû is.
3lm0
Az hogy ki mennyi idö alatt milyen szintre jut el a játékidö és a játék ismeretének függvénye. Én az elsö karakteremet kb 1,5 hét alatt vittem fel 20. szintüre, a másodikkal ez kb 80-100 óra tiszta játék volt, utána kb még 30-40 ora játékidövel végig is játszottam a játékot, ennyit tett hogy már ismertem nagyjábol a játékot és tudtam hol merre kell menni és milyen küldetéseket érdemes elvállalni hogy minnél több XP-t kapjak.

Elmo Tuze E/Me lvl 20 Touch of the Sky Mo/N lvl 20

3lm0
Az academyra általában 6.-7. szinten szoktak bemenni addig érdemes a szép ascalonban questeket csinálni, akkor elég életképes lesz a karakter a rombolás utáni ascalonban is. Egyébként nagy a valoszinüsége hogy ha 3-4 szörny egyszeree megtámad akkor pillanatokon belül kihalsz alacsonyabb szinten.

Elmo Tuze E/Me lvl 20 Touch of the Sky Mo/N lvl 20

Kaplan
Hát én azt az 1-2 hetet úgy, hogy 7 napból 3-4 nap játszok s 1-1 órát játszok , így gondolom.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Kaplan
Jah , hogy monsters , ok 😊
Aztán rájöttem ... csak ilyen 'reggel' ezek a rövídítések. 😊
S még egy kérdés! Mekkora lvl-n érdemes az Academyara bemenni?

Hát én 1 hete nyomom és nem is minden nap, de már 14-es szinten vagyok. Szal relatív hogy jó vagy nem jó. Ráadásul nem is vagyok egy hû de nagy játékos.
Banyapapa
Monszta??
Leölt szörnyek is dobálnak el fegyver/páncélt/ stbstb, azokbol jobb okoskodni.

Kaplan
Miért ne vegyek kereskedõtõl?
A Kereskedés , hogy megy?
Ezeket a monsztákat nem tudom merre vannak, amúgy 1-2 hete nyomom 5,5s lvl-n vagyok , az egész jó, nem?

musha
ne pvp-t kezdj, hanem role playing-et! pvp-ben csak csatázol a role play-ben megnyitott cuccokkal. maga az érdemi játék a role playing rész. ott fejlõdsz, ott van történet, stb...

Borg87
Aha köszi megvan de pvp ben hogyan szerzek cuccot? és lehet fejlõdni? És nem tudok sokmindenkit megölni vagyis mindig meghalok 😞 valaki eltudná mesélni hogy ott hogyan kell szerezni cuccot elõre is köszi

EmThor
m a nagytérkép katt egy városra, odamész

Banyapapa
Azt nemtom, nem voltam még ott, remélem nem is kell😛

musha
gondolom pvp karaktert csináltál, nem role playing-et.

Borg87
megint help sikerült rénába menni azt hogyan tudom otthagyni?

😄DDDDDDDDDD

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

Gladiator
ja, borzalmasan😊

EmThor
by the way érettségid idén volt? <#idiota>

Borg87
1000000 köszi jól elvolt dugva

Borg87
ááá megvan 😄

Borg87
de a kód hol az istenben van valameik könyvben vagy belekéne hogy legyen ragasztve vagy mi?

Banyapapa
1ik cd hátulján, nekem volt egy szürke izéanyag.
Azt kapard le😮

Banyapapa
Ja nemjot irtam😛
reggel van mééééég:o

Borg87
köszi jól irtál mindent meg én is :S de nem talizok sürün kódot a CDhez a dobozban se a cd hol kéne keresnem?

talán, ha elindítanád a játékot és rányomnál a Create accountra, akkor......