Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mer mintha en ugy olvastam volna,hogy egyformak,csak a 15ps dogosebben nez ki...huhh de morcos leszek ha megsem😊
"You no mess with Lo Wang!" Amoxx
[/cserf][/fülünyúl]
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo
(Bocs, ha hülyeséget kérdezek de nem vagyok nagy WoWos 😉)
http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever
http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever
s
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Hogyan érted azt hogy fejlesztés ért fizetni kell?
mert az ugy nem koser de attól függ hogy mien sürü és menyit kérnek érte????
..::Borg::..
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
ráklikkelsz a nevére, majd megnyomod az entert, vagy a party bar-ban a zöld gombot.
Oda megyek egy Henchman-hez, de nem tudom magammal vinni. Megjelenik a party listában amikor ráklikkelek de nem követ engem sehova. + nem tudok csak egyet felvenni a party listámban.
Segitsetek, mit tegyek?!!
Meg szerintem nem mernék megtenni azt a játékosokkal... Túl sok játékostól (és bevételtõl) esnének el.
Valahol azt olvastam hogy ez fizetõs játék lesz mármint havidíjjas ugye ez nem igaz????
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
egy haverom tegnap belecsapott a gameba, inveld meg pls a guildbe
vagy Gobi Hilda v. Goby Hilda neven.
"You no mess with Lo Wang!" Amoxx
A többi mind szép és jo, csakhogy egy prot monk van az enemy-nél, és máris szivtál, mert bizony te támadhatsz elét vagy mesmert ha 2monk vigan gyogyithatja a háttérböl, és közbe nem is emlitettük hogy ök sem tétlenkednek😊
Nameg legtöbb buildbe 3 vagy 4 monk van, bár van néhány specko ahova elég 2 monk is.
PSP user n\' soon ps3 user too :)
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
Ma rendeltem meg elvileg keddre megjön...
Szeretném ha valaki adna pár jó tippet hogy hol is kezdjem az egész játékot...
Úgy vettem észre, hogy egyáltalán nem érdemes mindenkinek nekiesni kapásból a monkoknak. Sõt, talán nem is érdemes. Mindig olyan célpont kell, aki közel van és könnyen hal (mesmer, ele, de akár harcos is lehet). Reselni egyszer úgyis tud mindenki, tehát csak azért nem érdemes kapásból a monkot ölni. Ráadásul, ha egy nem monkot öl le elõször az ellenség, akkor lehet, hogy kicsit tovább marad a földön, mintha monk lenne, mert nincs olyan nagy inger a rezelésre.
A másik a gyógyítás, amit meg kell akadályozni, de erre se biztos, hogy a monk legyilkolása a legjobb módszer. Inkább csak le kell foglalni, illetve hagyni, hogy a csapata lehetetlenné tegye számára a gyógyítást. Lefoglalni egy harcos is le tudja, de a mesmer még jobb. Szétszívja a manáját, moccanni se fog a monk. A harcos meg kergeti és megosztja a figyelmét. És ezzel elég ha két ember foglalkozik, a többi 6 meg öli akit éppen ér (de mindig egyet). Így ha van is egy harmadik monk a csapatban, jó zavarban lesz, hogy a monktársakat gyógyítsa, vagy akit épp a többiek ölnek (monkot fogja, ele/me halott).
A monknak lehetetlenné tenni a gyógyítást meg úgy a legegyszerûbb, ha szétzilálják a csapatot. Ha valaki beteg és a monk gyógyítani, de legalább 5 másodpercet kell rohanni hozzá, akkor a monk és a beteg is megszívta. Ezért kell zavarni a monkot, hogy elszaladjon (közben meg az ékek elõre mennek, amíg a monk hátra vagy oldalra, máris nehezebben tud gyógyítani - és ezt akár egy önfeláldozó ember is elérheti). Persze mindeközben a saját csapatnak meg olyan tömörnek kell maradnia, amennyire lehet, hogy a saját monk gyógyítson (pl egy chain lighting után divine heallel). A közelmaradás nagyjából annyi, hogy a radaron a kis körön belül legyen mindenki.
Továbbá kellene néhány egymásra épülõ dolog valóban. Pl csata elején a monkok egymásra rakjanak life bondot (fél sebzés). Meg ha van ranger, akkor figyeljen a monkokra és pindownolja aki kergeti (team arénában ez az elsõ szavam általában és ha megteszik, akkor nyerni is szoktunk 😊. Jó alternatíva lehet még az ele fagyasztás (meg water trident), vagy a mesmer imagined burdenja.
DDbõl meg úgy látom, hogy egyedül air ele, ami megállja a helyét... Az az armor penetration túl tápos 😞 Meg persze egy mesmer mana burnel vagy ennek a területes változatával, ami viszont esetleges, mert ha nincs az ellennek manája, akkor semmit nem ér. Nekróból meg a sok lõdözõ hullát gyártó a nyerõ, ahogy láttam. Fõleg, ha van egy area heales monk is, aki két öldöklés közben vigyáz a kicsikre 😊 Mesmer meg mindenhogy jó... Ha illuzionista, akkor illusionary weappal, ha dominationos, akkor bf/ps/empathy/mana burn. Meg van néhány nagyon finom elitje is (a monkommal szereztem egy mesmer skillt. hát elég jól osztottam még úgy is a sebzést, hogy 1 pont volt dominationon 😊.
Hirtelen ennyi 😛
Meg az energy burn is nagyon be szokott tenni... Ott állok egymagamban, sérülökj és még manám sincs 😞
Nem oilyan, int a hagyományos mmorpgk.
Mostanában pedig attól függ a hoh nyerés hogy ki ellen fognak össze odabent
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
nemértek vele egyet..
én többnyire random grouppal szoktam tombozni, és 8sec alatt is átlehet variálni a team buildet.
Ezt ékesen bizonyítja pl. a tegnapi ladder #1 elleni gyõzelmünk.. (ZPZG 144 gyõzelem)
Nah meg az, hogy 5x voltunk a HoH-ba...
- poison arrow meg pit down spellek, a gondom velük a 15-ös energia igény, mivel a rangeremnek van összesen vagy 25 energia pontja. Amíg nem csapatban játszom, legalább 1 skillt kell a magam gyógyítására is berakni, mert engem nem szeretnek gyógyítani. 1 skillt szoktam még 'feltámasztásra' áldozni, illetve az utolsó küldetésben (mission) engem akartak elõreküldeni (pull), csak gyorsító varázslat (dodge meg vmi storm akármi) nélkül elég hamar kilõttek, így megelégedtek a winter varázslattal is ami ugyan olcsó, de baromi lassan töltõdik 😊
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM