Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Krezga
jaja, szépen nézne ki a két nagy CE doboz egymás mellett😄
PanzerWolf
Jéé akkor ,lesz külön assa,meg ritualsita dobozos CE?Én inkább ritualsitát akarok.Tetszik,hogy fehér a doboza!Jól elütne a necrostól!<#vigyor2>

PanzerWolf
Ha nem lehet elõrendelni CE-t akkor,mikor lehet venni egyálltalán?Eléggé hülyén csinálják meg így,hogy nincs még.

Eléggé kiestem a GW-bõl mostanában(régebben játszottam rendszeresen)de,megpróbálok segiteni.Elmész Lion's Archba és ott a kikötõbe kell menni.Ott beszélsz egy manyussal és megkérdezni melyik helyre akarsz menni(van több is amibõl válogathatsz).Ott kiválasztod amit meg akarsz nézni és rányomsz.Na,ilyenkor berak egy helyre(guild hall).Vagy továbbnézed a következõt(vagyis visszamész és megnézed a következõ helyet)vagy,odamész itt egy emebrkéhez(már nem tudom melyik és veszel tõle guild hall cuccost.Ez eléggé sok platina!Utánna ha jól emlékszem akkor,odaviszed itt a másik emberhez(lehet nõ?)és odadod neki.Máris ez a pálya a guildotok.
Remélem nagyából érthetõ voltam.Már régen játszottam vele(meg régen vettem már guild hallt).<#nyes>

szablya
Hello mindenkinek!
Csak azt szeretném kérdezni, hogy Guild Hall-t mikor és hol tudok venni? Válaszotokat elõre is köszönöm.

!!!Gothic forever!!!

EmThor
nem mindegyik chapterhez jár új kaszt!

szal chapter 3 lehet, hogy ohne új kaszt.... nem is baj!!!!!! de nagyobb földet akarunk 😄

Két különbözõ, CE-t nem lehet sajna😞(((

Brigadeführer
Egy dolgot nem tudtam eddig kihámozni az információözönbõl: CE-t lehet-e elörendelni? Vagy két különbözõ dolog a CE példány és a pre-order verzió?

WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu

Brigadeführer
Igen! Fekete doboz assasinnal...😛

WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu

PanzerWolf
NEKEM IS ILYEN KELLLLLL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szóljatok légyszi ha lehet valahol kapni CE-t!!!!Írjatok ide vagy a Pcdomera!
Elõre is köszi!<#vigyor2>

Zomil
uhh az a nagy darab minion már most szimpatikus nekem😊)
akaromakaromakarom!!!mostttt!!!!!<#finom>

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Krezga
hát nem😄
EmThor
my precious 😄 😄 😄 fehér doboz rt-vel !!! kívánhat szebbet az ember?? 😄

50% élet alattinál és hex hatása alattinál a max az 20%, de legegyszerûbb pvp kreálásnál megnézni.

jah, hexed. ok..köszi!

Health below 50%-os.... csak azért vettem meg, mert 15-nél nagyobbat még nem láttam, még árulni sem. melyikbõl van +20%-os?

attól függ, hogy mi za az XY.
ha while health >50%, akkor az egy jó cucc, de ez sztem nem lehetséges.
ha while hexed, akkor abból +20% a max
meg még van pár lehetõség ,a legtöbb while XY nak tényleg +15% a maxa, de van aminek 20

szerintem upgrédelés folyik
Ma vettem egy +19% damage (while XY)(!!!!)-os flatbowt! Eddig 15 volt a max, a csaj, akitõl vettem azt mondta, SF-ben szerezte...ez akkor most mi? Új tárgyak?

sziasztok segítsetek !!!

letöltött kb 450 mb a gw most meg nem tok belépni.
mi lehet?

sziasztok

azt szeretném kérdezni miért nem lehet Ettin's Back ba belépni?? tegnap óta
Ezt nézzétek! 😊

Kata
Megnéztem a táncokat. Mindkettõ ugyanolyan béna mint a mostani karaktereké... :/ Még talán a monkok shaolin tánca néz ki úgy ahogy, de az összes többi siralmas, ezt a két új kasztot is beleértve. 😞

[/cserf][/fülünyúl]

SZEG007
1v1 az egy baromság, mégis szerinted ki fog nyerni ha bemegy 2 bonettis, mendinges warrior? vagy bemegy egy trapper, és egy warrior? persze hogy senki.....😄

Jeremy Soule lett az egyik nagy kedvencem (thx to Speeder) és érdemes meghallgatni azt a néhány számot a nemsokára megjelenõ Oblivion-ból itt (és esetleg a régi jó Morrowind-be szereplõ zenéket is, aki nem ismerné).
Én inkább a zenéi miatt várom a Factions (no meg persze a ritualist miatt is 😊

Az maradt ugyanúgy, ahogy volt.

ElfQT
Nem Raid, Rage.

Vigyázat, a leopárd harap!

hmm, és a nem unlockoltak?

"Skill Training Updates:
All skill trainers can now sell you any non-elite skill that you have previously unlocked on your account."

Vagyis most már bármelyik skills-es embernél megtalálod az accountodon unlockolt nem elit képességeket.

milyen lesz az új skill rendszer?

Észrevettétek a térkép bal-alsó sarkában az írásokat?
Raid, Shelter
Ez egy terület Lerohanása/Bevédése lehet?

Kata
Nekem már van új factionsös dropom. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Account, mert szövetségfüggõ melyik oldalon állsz, szövetségbe céhek vannak, ami eleve accountfüggõ.
Ja, és érettségit felejtsd el, elég az utolsó két hétben tanulni rá 😊

Amúgy karinként lesz függõ, hogy ki melyik oldalra áll, vagy acc szerint?

Kata
Me/Mo

[/cserf][/fülünyúl]

Emberek, elsírom magam! Most néztem a képeket, tudom, ez ütni fog! Egyik nagy vágyam volt az 1v1, ÉS LESZ! És a városok! És a rózsaszín virágzó fák! Tisztára behülyülök addig, nem tudom, hogy bírom ki....és vhogy érettségizni is kellene😛

Elég ha mi tudunk bizonyos dolgokat, nem kell mindenkinek elmondani 😊
Az új skill rendszer tetszik, nem kell rohangálni mindenhova a skillekért.

EmThor
gorla, az a sok város, elég sûrûn ott középen tkp egyetlen mammut city!!

ágyús lvl 15 teknõsök kicsit furák... ahogy a tengu hench is!

még 49 nap.... 😄

igen, megcsináltuk 😛

Ehm, akkor ismét elnézést kérek, kicsit trágár szöveg következik!!!

AZTAKURVAÉLETBE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!AZONNAL AKAROM!!ISTENEM, KOMOLYAN NEM FOGOM KIBÍRNI, ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!! AKAROK EGY CE-T, MOST!!!!!😞😞😞😞😞😞😞😞😞
MOST SZERETNÉK JÁTSZANI!!!ÁÁÁÁ..BRÜHÜHÜ, BRÜHÜHÜ

Elnézést!

EmThor
omg, jobb legalalsó, imádom a lebegõ cuccosokat...

/me egyébként meg hírfüggõ 😊 + nem kém, csak luxonnak álcázott kurzick spion 😉 + mér csak az részesüljön a jóból, aki közel van a tûzhöz? ami a neten van az mindenkié, csak 1. tudni kell megtalálni, 2. ismerni kell az úr nyelvét = angol 😛

Az ele staffok új kinézete, szóval nem kell meglepõdni, ha találsz ilyet 😊

PanzerWolf
Írtam a pcdoméra.Reménykedem a CE-ben!Jó lenne!

Prophecies-zel rendelkezõk részt vesznek a béta hétvégén.
Az a kérdés hogy megkockáztatod-e azt, hogy a véges számú CE-bõl esetleg sikerül-e lefoglalni magadnak egyet.
Igaz, simát nagy valószínûséggel akkor is tudsz szerezni, ha CE-t nem sikerül (gondolom nem lesz olyan mint Prophecies esetében, hogy megjelenés elõtt nem tudtál rendelni egy ideig).

áhh oké én voltam a béna... bengedetedd a plaync-s regemmel is csak igyen formátumot kellet beírni email címnek xyz.plaync

Asus P5B|C2D E6420 @ 2,56 Ghz|HIS Radeon 2900xt 512ddr3|1x1 GB Kingston DDR2-800 Mhz|Freezer 7pro|160 Gb SATA Maxtor HDD/80GB Seagate|WinXP/Vista|Nem szülői pénzből:P (Ram csere alatt)

hát mostmár bebuktam akkor😞(((((((
nemtom... gondoltam plaync-t használja azért regeltem oda... mert árulja is meg minden... ezekszerint nem... akkor nicns játék.

Asus P5B|C2D E6420 @ 2,56 Ghz|HIS Radeon 2900xt 512ddr3|1x1 GB Kingston DDR2-800 Mhz|Freezer 7pro|160 Gb SATA Maxtor HDD/80GB Seagate|WinXP/Vista|Nem szülői pénzből:P (Ram csere alatt)

PanzerWolf
Ezek járnak majd a colector editionhoz?Nem értem egybõl miért nem adják ki?Pedig abba akartam megrendelni!Az alap is abba van meg.Az imént rendeltem meg elõrendelésbe a sima Factiont.Lehet vissza kellene mondanom?Akkor meg nem próbálhatom ki elöbb.Meg ki tudja mikor lesz nálunk collector edition?

Guild Wars accountot csinálj GW-on belül, miért foglalkozol plaync-vel?

Kata
Szimplán parafenomén. De jól csinálja! 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Akkor nézd meg gw.hu-n Híreket, én is alkottam 😊
EmThor, még jó hogy nem ott csinálod ezt, mert ideges lennék a nagy képek miatt.

ehhh. accem va negy kis gubanc... regeltem a kulcsot a plaync.com-on és amikor be akarok lépni azt írja hogy nincs ilyen account. a játékbe valami arena.net-es felhasználót kér, de amikor játékba akarok regelni akkor nem lehet mert azt írja hogy a cd kulcs már használatba van. az a kulcs amit már regeltem a plaync-com-on. valami ötlet hogy menjen majd ? esetleg? na? valaki?

Sztem Emthor polgárilag kém foglalkozást ûz, mindent tud, 10 percel az a.net alkalmazottak 90%a elõtt. 😛

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.