Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eléggé kiestem a GW-bõl mostanában(régebben játszottam rendszeresen)de,megpróbálok segiteni.Elmész Lion's Archba és ott a kikötõbe kell menni.Ott beszélsz egy manyussal és megkérdezni melyik helyre akarsz menni(van több is amibõl válogathatsz).Ott kiválasztod amit meg akarsz nézni és rányomsz.Na,ilyenkor berak egy helyre(guild hall).Vagy továbbnézed a következõt(vagyis visszamész és megnézed a következõ helyet)vagy,odamész itt egy emebrkéhez(már nem tudom melyik és veszel tõle guild hall cuccost.Ez eléggé sok platina!Utánna ha jól emlékszem akkor,odaviszed itt a másik emberhez(lehet nõ?)és odadod neki.Máris ez a pálya a guildotok.
Remélem nagyából érthetõ voltam.Már régen játszottam vele(meg régen vettem már guild hallt).<#nyes>#nyes>
Csak azt szeretném kérdezni, hogy Guild Hall-t mikor és hol tudok venni? Válaszotokat elõre is köszönöm.
!!!Gothic forever!!!
szal chapter 3 lehet, hogy ohne új kaszt.... nem is baj!!!!!! de nagyobb földet akarunk 😄
WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu
WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu
Szóljatok légyszi ha lehet valahol kapni CE-t!!!!Írjatok ide vagy a Pcdomera!
Elõre is köszi!<#vigyor2>#vigyor2>
akaromakaromakarom!!!mostttt!!!!!<#finom>#finom>
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
ha while health >50%, akkor az egy jó cucc, de ez sztem nem lehetséges.
ha while hexed, akkor abból +20% a max
meg még van pár lehetõség ,a legtöbb while XY nak tényleg +15% a maxa, de van aminek 20
letöltött kb 450 mb a gw most meg nem tok belépni.
mi lehet?
azt szeretném kérdezni miért nem lehet Ettin's Back ba belépni?? tegnap óta
[/cserf][/fülünyúl]
Én inkább a zenéi miatt várom a Factions (no meg persze a ritualist miatt is 😊
All skill trainers can now sell you any non-elite skill that you have previously unlocked on your account."
Vagyis most már bármelyik skills-es embernél megtalálod az accountodon unlockolt nem elit képességeket.
Raid, Shelter
Ez egy terület Lerohanása/Bevédése lehet?
Ja, és érettségit felejtsd el, elég az utolsó két hétben tanulni rá 😊
Az új skill rendszer tetszik, nem kell rohangálni mindenhova a skillekért.
ágyús lvl 15 teknõsök kicsit furák... ahogy a tengu hench is!
még 49 nap.... 😄
igen, megcsináltuk 😛
AZTAKURVAÉLETBE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!AZONNAL AKAROM!!ISTENEM, KOMOLYAN NEM FOGOM KIBÍRNI, ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!! AKAROK EGY CE-T, MOST!!!!!😞😞😞😞😞😞😞😞😞
MOST SZERETNÉK JÁTSZANI!!!ÁÁÁÁ..BRÜHÜHÜ, BRÜHÜHÜ
Elnézést!
/me egyébként meg hírfüggõ 😊 + nem kém, csak luxonnak álcázott kurzick spion 😉 + mér csak az részesüljön a jóból, aki közel van a tûzhöz? ami a neten van az mindenkié, csak 1. tudni kell megtalálni, 2. ismerni kell az úr nyelvét = angol 😛

Az a kérdés hogy megkockáztatod-e azt, hogy a véges számú CE-bõl esetleg sikerül-e lefoglalni magadnak egyet.
Igaz, simát nagy valószínûséggel akkor is tudsz szerezni, ha CE-t nem sikerül (gondolom nem lesz olyan mint Prophecies esetében, hogy megjelenés elõtt nem tudtál rendelni egy ideig).
Asus P5B|C2D E6420 @ 2,56 Ghz|HIS Radeon 2900xt 512ddr3|1x1 GB Kingston DDR2-800 Mhz|Freezer 7pro|160 Gb SATA Maxtor HDD/80GB Seagate|WinXP/Vista|Nem szülői pénzből:P (Ram csere alatt)
nemtom... gondoltam plaync-t használja azért regeltem oda... mert árulja is meg minden... ezekszerint nem... akkor nicns játék.
Asus P5B|C2D E6420 @ 2,56 Ghz|HIS Radeon 2900xt 512ddr3|1x1 GB Kingston DDR2-800 Mhz|Freezer 7pro|160 Gb SATA Maxtor HDD/80GB Seagate|WinXP/Vista|Nem szülői pénzből:P (Ram csere alatt)
EmThor, még jó hogy nem ott csinálod ezt, mert ideges lennék a nagy képek miatt.
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.