Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

EmThor
"PvE Mission -- We went into the PvE mission also. Defend 5 turtles as they slowly trudge across the (gorgeous!) Jade Sea from point A to Point B... defend them against waves and waves of Luxons. Tough battles, and we were pwned by a Luxon ranger spike team. It occurs to me (and Gaile seemed to confirm it with that roll of the eyes, and crooked grin she uses to say "yes" when she can't officially say "yes" hehe) that if this were the "real" copy of Factions, eventually we'd meet up and fight against a team of player-controlled Luxons who have entered this competitive PvE mission in order to stop us from reaching our goal. This will, I believe, be the format of the mixed content missions: Two opposing teams with PvE objectives who play in the same instance and will cross paths and try to keep the opposing team from succeeding"

tehát pve küldi! egyik csapat elviszi a teknõsöket a-ból b-be, luxon csapat, szintén játékosok, ezt megakadályozzák, ha nincsenek játékosok, akkor hencsek gondolom azaz a gép ellen toljátok! ownz

és 1 kép 38ból csak most, csak nektek 😄

EmThor

assassin tánc

ritualist tánc aztabüdöskvaéletezvmigcijóüberisten!

cutthroat + spiritlore + tengu hench, tengu lehet csak mission-re volt ott... 5 bébi teknõst kellett elkísérni küldiben a túlpartra, de jöttek a monszták 😄

mûködik az 1vs1

a térkép ennyi, nem túl nagy, de tartalmas, felül télleg kvanagy város, jobbra alul fal... kurzick meg luxon-t elválasztó és vagy kicsi meg nagy kariknak területet elválasztó... de lehet csak att jelzi kié a világ éppen és nem is fal

jobbra gaile

backstage képek még!!!!!!!!!!!!!!

ezer kösszike😊

Asus P5B|C2D E6420 @ 2,56 Ghz|HIS Radeon 2900xt 512ddr3|1x1 GB Kingston DDR2-800 Mhz|Freezer 7pro|160 Gb SATA Maxtor HDD/80GB Seagate|WinXP/Vista|Nem szülői pénzből:P (Ram csere alatt)

EmThor
100% official!!! CE

2 game CDs

Soundtrack CD

Double-sided poster: Map of Cantha and Factions Poster

Game Manual

Quick Reference Card

Cloth Picture

Art book

Desk Calendar

Mouse Pad

Sticker Set

Collectable Plastic Game Activation Card

Special In-Game Dance Emote for the Assassin and Ritualist

Bonus Music Key

STANDARD

2 game CDs

Double-sided poster: Ritualist and Assassin

Game Manual

Quick Reference Card

Collectable Plastic Game Activation Card

factions backstage contest REVIEW

Küldtem.
Ha kell valakinek még, akkor van még 2.

sziasztok...
valaki lécci tudna adni egy olyan kulcsot vagy meghívot amivel lehet majd március 24-én játszani?
mail: [email protected]
kösszike

Asus P5B|C2D E6420 @ 2,56 Ghz|HIS Radeon 2900xt 512ddr3|1x1 GB Kingston DDR2-800 Mhz|Freezer 7pro|160 Gb SATA Maxtor HDD/80GB Seagate|WinXP/Vista|Nem szülői pénzből:P (Ram csere alatt)

METALz
Béla ez a solo mesmer ez Me/Mo v Mo/ME ?

Peny
Nalam mar mukodik...

\"If you are goin through hell, keep going!\" - Winston Churchill

spatz
Sajnos, még mindig igaz...Én is ezt akartam. Hiba volt! (error=57)

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

Kata
Szóló mesmerrel jobb, nem kell osztozni senkivel. 😄

[/cserf][/fülünyúl]

METALz
legjobb^^

Kata
Méghozzá uw-t farmolnak monk/necro felállással. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Hehe, a nagy pvponly pet-esek is pve-znek ToA-ban. 😄DD

[/cserf][/fülünyúl]

Én ma kb 350MB-ot töltöttem le.

Carlos
Énis karit akartam váltani. Hiba volt! 😊

Þór vígi þessi rúnar

Jó hogy valaki kiírta az alap és Prophecies skilleket egyik külföldi fórumon, szóval azt meg tudom csinálni, majd csak frissíteni kell az adatokat.
Köszi! 😊

Zomil
ráadásul nekem már vagy 100mb-t letöltött ugy h csak a fömenüben vagyok. lol😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Kata
Priviben elküldtem.

[/cserf][/fülünyúl]

METALz
Ha kell vkinek vmi az alábbi képrõl

IGN : Lord Metalz / Axe Is My Heart / Magyar Ijasz

Kata, hol? És a legfrissebb?
Nem jönne rosszul, persze bizonyos kifejezéseket egységesítek mindben ahogy már elkezdtem.
Aki még bent van, nehogy kilépjen, mi kintiek meg reménykedünk, hogy minél hamarabb javítják.

Zomil
jól teszed..már én is megbántam

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

METALz
sárga béka pá!

Kata
Hádde' nem lépek ki. 😄

[/cserf][/fülünyúl]

METALz
ITT A KÉP 😄

Kata
Néhányan nem tudnak, de nemtom mi a probléma, én bent vagyok minden probléma nélkül.

[/cserf][/fülünyúl]

Ha kilépsz majd megtudod 😊

Zomil
bakker ez igy gáz😞(((((((

Kata
szép sárga békák

[/cserf][/fülünyúl]

METALz
szóval íme a kínálat :

METALz
HI!
Eladok ezt - azt
íme a kínálat:

Zomil
ti sem tudtok felmenni?

Kata
Én bent vagyok és játszom, nem tudom nektek miért nem megy.

[/cserf][/fülünyúl]

😞((( Játszani szeretnék!

Kata
Miért fordítod õket, mikor az egész skill lista megvan már magyarul?

[/cserf][/fülünyúl]

Ja, nálam is, így skilleket nem tudom fordítani, ráadásul nagyobb gw oldalak is lehaltak, szóval semmit se tudok csinálni.

Zomil
tököm a gw-be...beléptem de nem müködött a friend list erre kiléptem és vissza hátha jó lesz erre mivan? nem tudok beléplni mert vmi 057-es hibát ir ki....

oh, sry, nem vettem észre...

Nem ismétlem magam (#10993)

Ez csak 3 fajta armor, ugye? Lesz még több is, nem?

kira automex, már csak CE-t szeretnék😞( arról nincs infó?

EmThor
100-as armor azért g@ci durva 😄 már a mostaniakhoz képest... eljön a tankok 2. reneszánsza 😄

warrior skill: Yeti Smash - lol...

akkor irjadh: "Gyógyíccsa a tumort"

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

EmThor
jó de akinek nincs kõ a reklám 😛

nekünk is van gw-nk 😊

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

EmThor

EmThor

EmThor
vki bannerbõl kiszedné a 10 órás kipróbálási lehetõséget + kéne egy visszaszámlálós banner 😛 még 49 nap azaz 7 hét.. jéééé pénteken fog megjelenni, az jóóóóó 😄

EmThor
😄

arrrrr luxon pirates arrrrrr 😄

hungarian darkness várhatóan kurzick alliance tag! tisztázzuk elõre a dolgokat 😛

Ez az online elõrendelés (7 napot késtek vele), dobozosról március 31. elõtt ne is álmodozzatok.