Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

EmThor
Gaile nyilatkozott ismét, de semmi lényeges... a CE cloth picture-je izgat, vajon milyen lehet??? szövetkép???!!

8vs8 kéne választható hencsik ellen, mint most a 4vs4-ben 😛

"1 vs 1 csak a fejlesztõknek van skilleket próbálni..."

Eleg baj, mert pont erre lenne jo nekunk is...

Diam Steen, Diam Xp Expect The Unexpected [XP]

Nah rámférne egy kis help!Megrendeltem a játékot!Mi lesz a teendõm ahoz,hogy tudjam használni is?Install account kreálás stb.Mivel még nem volt dolgom ilyesmi gammel ezért kérem a segítségeteket.Elõre is thx!!

spatz
Gordac Fleshweaver dobja Sorrow's Furnace-ban 😊 vagy veszel..

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

METALz
Gordac's Hood Blood érdekelne ^^ , hol esik ez a cucc?

EmThor
tiger + panda pet!!! panda nem biztos...

a guild storage egy jutalom lesz a céhnek a guild hall-ba

skill preset pvp-re majd chapter 3 ban

1 vs 1 csak a fejlesztõknek van skilleket próbálni...

teknõsös küldi... van nálatok egy tárgy, amit ha leraktok a teknõsök a hátukon levõ ágyúkból oda lõnek, de ti nem sebzõdtök... erre jött 30 luxon, ebbõl 20 íjász, nem tudom milyen build-el... 😄

spatz
városi képek nem semmik....

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

spatz
És a csapatnak dobott egy aranyat is....

spatz
Átküldtem

EmThor
küldd át mailben, feltötlöm [email protected]

spatz
mit irjak be, nem sikerül a méret....

spatz
width="165" height="65"

EmThor
esetleg egy hangyányit nagyobb képet, ha lehet, thx

ezt nem hiszem el 😄 rakd be ahogy van, nem érdekel ha széthúzza a fórumot 😄

spatz
Nkem most dobta a FOW-ban:

EmThor
print screen...

hol van a kurzor az alsó képrõl? (lehet rosszul emlékszek, de sztem a kard fölött kéne legyen)

EmThor
csak találtam a képet, a márc. 9.ei updatettel kaptuk a gémhez.

Zomil
ez merre esett?😛P

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Kata
Ugyanúgy néz ki mint a victo's blade.

[/cserf][/fülünyúl]

Krezga
Nájsz😊
EmThor

EmThor
ja és ne feledkezzünk meg a 10 játékosból álló küldikrõl <#vigyor3> a factionsben
de lehet, hogy 16. vs 16.? már a pve... ill a kevert mód... vagy csak 12?

ki mennyit látott az ign-es videóban?

SPOILER

és a sárkány ami átáll az oldalunkra az durva 😄

Brigadeführer
Mintha nekem is ez lett volna a bajom egyszer, de két nap után rájöttem, hogy újraindítsam az ADSL modemet...😊 Egyébként asszem ilyenkor valamiért bedugul az a port ami a gammának kell, és ezért nem megy. Szal a hiba az ön készülékében van😊

WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu

Bocs hülye vagyok most veszem észre pedig vagy 10 percet lestem hogy vajon lehet-e!Bocsi még1-szer
Nekem nincs ott olyan.Nekem a játék dobozán az van hogy Guild Wars és semmi más
PanzerWolf
Persze,hogy lehet.Mikor kiválasztod a karaktereket ott van jobb oldalt alul,hogy delete character (vagy ilyesmi).Na arra klikk.Beírod a karakter nevét oda pontosan és már ki is törölted.

Sziasztok én karácsonyra kaptam a gamet és lenne vele egy kérdésem lehet benne karaktert hõst törölni?
amelyiket akarod/tudod

Hy!
Nah most melyiket rendeljem a kettõ közül??
Guild Wars EU/DV
Guild Wars US
??

mármint 58

connection problem... nézz el a support weblapra, mintha láttam volna meglévõ code=057 topicot...

Tombi
Wini: Hétfõn felhivom az automexet, mert érdekel engem is !

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

az online verzió elõrendelése szerintetek hogy mûködik? ^^ lefoglalod, azt mikor kijön a gamma bemész az üzletbe leraksz az asztalra 7k pénzt õk meg küldenek egy emailt amiben benne van a cdkulcs?

Cizio
szerintetek ha kb 1 hónapja egyfolytában error 58-van az mi a f...tól lehet?

Tombi
Automexes 6990 FT-osat hogy aztán ez Online vagy a Dobzos verzio arrol ne kérdezz 😊

Mr Manson
melyiket?

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Tombi
Én már elõ is rendeltem !
Hajrá Black EaGles by Lord Dragoner!

szablya
Köszönöm a segítségedet. Most már végre lesz saját Guild Hallunk.

!!!Gothic forever!!!

PanzerWolf
Jaja.<#nyes>

Egyértelmü... bemegy a nekró és megeszi mindet, a warriort és a rangert is 😛

PanzerWolf
Hát remélem,hogy Ritualistás lesz amit rendelnek(ennek jobban örülnék)!Mondju igazából mindegy csak legyen már meg CE-be!Azt hiszem a monkommal is ki kellene már végre vinni.A tûz szigeten járok vele az elsõ coopnál.Már vagy 3 hónapja ott áll.<#nyes>

én 400 ^^

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

Ehm....tudtam, hogy töltöGETni fogja az anyagot Eventre, de ENNYIT??!?!?! 360MB-nál tartok!

Carlos
TÖKJÓ!
Szuper!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Nemnagyon!
Akarom most!!!

Þór vígi þessi rúnar

Most olvastam, hogy a határok minden nap dél egy adott idõpontban újraindulnak, szal nem lesz az, hogy folyton az ellen kezén lesz egy adott terület...

ElfQT
Eszi nem eszi... 😊

Vigyázat, a leopárd harap!

Olyat kapsz amit a forgalmazó rendel, eddig mindig csak egy fajta volt.