Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
15 rubin
19 sup vigor
40-50 sup absorption (nem tudom pontosan, két karakteren van meg storage-ban, error 13 miatt nem tudom összeszámolni)
Valamit bütykölnek, de mindenki vásárol... holnap egész gw társadalom fissureban rohangál 😊)
Nagy valószinüséggel az automex és az Ntec akkor fogja tudni, hogy kapnak-e CE-t, amikor szállítják a cuccot. Tehát várni kell még legalább egy hónapot ahhoz, hogy megtudjuk, hogy az emlitett két kiado hoz-e magyarországra collectors edition-t.
Ha lesz, akkor meg lesz hirdetve mind az automex-nél, mind a viszonteladóknál (cdgalaxis, 576, etc).
Szóval én úgy fogom csinálni, hogy várok egészen addig, amig meg nem jelenik a játék dobozos verziója és akkor lecsapok egy CE-re.
Þór vígi þessi rúnar
WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu
Wini tavalyihoz is volt világitás tánc közbe.Amit iq-san ráírtak,hogy játék közben aura van a karakter körül.Aztán közben csak a keze világít.Tök jó,hogy vannak ilyen emberkék mint én akik fanatikusan keresik a CE-t!A PCdomen én vagyok csak egyedül.<#nyes>#nyes>
Hogy tudok én magyarokat találni egy szerveren? vagy melyiken egyáltalán?
thx
http://www.akciofigura.hu
Muhahahaha! 😊
Diam Steen, Diam Xp Expect The Unexpected [XP]
Látszik, hogy férfi kéz alkotta a karaktereket.
"Update - Saturday March 11
We are continuing to prepare the game servers for the March 24 Factions Preview Event. To pre-stream all the latest Factions content to your hard drive in preparation for the event, you can simply leave your Guild Wars client running and sitting at the login screen."
tavaly ezen filóztam... hogy 8k egy kódért? 😄 mer ugye bétákról mer lenn volt minden... na ezért veszünk most CE-t remélhetõleg <#eljen>#eljen>
Speciel nálam még mindig nagy a sötétség az elõrendelés és a CE kiadvány közötti viszonyról. Most ha elõrendelem, akkor majd letöltöm a netrõl, a boltban meg kapok hozzá X Forintért egy kódot egy kártyán és kész? Késõbb meg megvehetem még egyszer, még több lóvéért a CE dobozt? <#wilting>#wilting>
[/cserf][/fülünyúl]
[/cserf][/fülünyúl]
[/cserf][/fülünyúl]
összedobtam egy kis avatart 😊
on
Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
Diam Steen, Diam Xp Expect The Unexpected [XP]
FRISSÍTVE!!!
A Guild Wars Factions a mai naptól elõrendelhetõ! Az elõrendelõk egy elõrendelõ kulcsot kapnak, mely a következõ elõnyöket nyújtja:
Beléphetsz a Factions™ Preview Event-re március 24. és 26. között.
Az elõrendelõk exkluzív, játékon belüli tárgyakat kapnak.
24 órával a megjelenés elõtt már játszhatsz a végleges verzióval.
Kapsz továbbá egy megosztható kulcsot, mellyel a barátod beléphet a Factions™ Preview Event-re március 24. és 26. között.
Az elõrendelõk a Guild Wars Factions dobozos verzióját kapják megjelenéskor."
"Az elõrendelõk a Guild Wars Factions dobozos verzióját kapják megjelenéskor."
lol 😄
shit, 15k lesz a CE... ja bocs 14.990.-
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
(mindenképp dobozost és CE-t szeretnék 😛)
GW2 - Solon.1207 - To Mega Therion [TMT]:Gunnar\'s Hold - tmtguild.eu
1. Most akkor ez Dobozos vagy Online pre-order?
2. A kódot mikor kapjuk meg, mivel apr 27.-én már szeretnék játszani, tehát elötte kellene megoldani 😊
vagy mit szeretnétek...
köszi
Mármint ha ezért kell felhívni.😛