Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amíg a traderektõl nem tûntek el a cuccok a következõre futott:
15 rubin
19 sup vigor
40-50 sup absorption (nem tudom pontosan, két karakteren van meg storage-ban, error 13 miatt nem tudom összeszámolni)

METALz
Nem enged be engem se 😞

METALz
250g/runa?????? TÉNYLEG???

Faki
Nabazz karácsony óta nem játszok erre bemegyek szétnézni és minden, mondom MINDEN rúna ára max 250gold, ekto perpill 7K meg ilyenek. Most én sem tok belépni, de ez lol 😊
Valamit bütykölnek, de mindenki vásárol... holnap egész gw társadalom fissureban rohangál 😊)

EmThor
hivatalos oldal

- emblem contest
- e3 contest
- new ladder season

Carlos
Na. Mivel van ösmerösöm a zautómeksznél, ezért utánnajártunk a dolognak.

Nagy valószinüséggel az automex és az Ntec akkor fogja tudni, hogy kapnak-e CE-t, amikor szállítják a cuccot. Tehát várni kell még legalább egy hónapot ahhoz, hogy megtudjuk, hogy az emlitett két kiado hoz-e magyarországra collectors edition-t.
Ha lesz, akkor meg lesz hirdetve mind az automex-nél, mind a viszonteladóknál (cdgalaxis, 576, etc).

Szóval én úgy fogom csinálni, hogy várok egészen addig, amig meg nem jelenik a játék dobozos verziója és akkor lecsapok egy CE-re.

Þór vígi þessi rúnar

EmThor
nem tok jáccani nem enged be<#rinya>

Brigadeführer
Elöször a törött furulyáját vidd vissza neki, nem messze van a folyó túloldalán a földön. Aztán odaadhatod neki amit vettél.😊

WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu

EmThor
nem megy a server :S

Lenne egy kérdésem:Hogyan lehet valami furulyát átadni egy Gven nevü kiscsajnak az elején?Kér egy Flutét és én bemegyek a városba veszek egyet és akkor nem tudom neki odaadni !Hogyan kell neki odaadni??
PanzerWolf
Emthor ezt tudtam eddig is.Én a CE-re lettem volna kíváncsi van-e valami infó róla.
Wini tavalyihoz is volt világitás tánc közbe.Amit iq-san ráírtak,hogy játék közben aura van a karakter körül.Aztán közben csak a keze világít.Tök jó,hogy vannak ilyen emberkék mint én akik fanatikusan keresik a CE-t!A PCdomen én vagyok csak egyedül.<#nyes>

cikasz
Sziasztok. most vettem meg a gémet még barátkozom vele.. egyenlöre tetszik de majd meglátjuk...
Hogy tudok én magyarokat találni egy szerveren? vagy melyiken egyáltalán?
thx

http://www.akciofigura.hu

SZEG007
Diam te játszol mostanság?

"And on a side note, never leave a ritualist in underwear playing the guitar in a public district"

Muhahahaha! 😊

Diam Steen, Diam Xp Expect The Unexpected [XP]

Szerintem ruha nélkül is a ritualist jobban néz ki a többinél, katt ide.
Látszik, hogy férfi kéz alkotta a karaktereket.

tavaly legalább adtak egy fasza fejhallgatót a cucchoz. idén kapsz háttérvilágítást a táncodhoz, meg 2 (majdnem) használhatatlan (de szép) fegyvert, meg pár apróságot.

Kata
Ez a sitting már megtörtént, összesen valami 5-600 megát letöltött.

[/cserf][/fülünyúl]

EmThor
eddig még nem volt zsákbamacska, de akkor jobban oda kell figyelni, minden sorstársnak 😉

"Update - Saturday March 11
We are continuing to prepare the game servers for the March 24 Factions Preview Event. To pre-stream all the latest Factions content to your hard drive in preparation for the event, you can simply leave your Guild Wars client running and sitting at the login screen."

tavaly ezen filóztam... hogy 8k egy kódért? 😄 mer ugye bétákról mer lenn volt minden... na ezért veszünk most CE-t remélhetõleg <#eljen>

Kata
Na de cuppanjunk le a mell témáról, elvégre GW topik vagy mi a szöszöm. 😊

Speciel nálam még mindig nagy a sötétség az elõrendelés és a CE kiadvány közötti viszonyról. Most ha elõrendelem, akkor majd letöltöm a netrõl, a boltban meg kapok hozzá X Forintért egy kódot egy kártyán és kész? Késõbb meg megvehetem még egyszer, még több lóvéért a CE dobozt? <#wilting>

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Ahogy mondani szokás így jutsz el B-bõl A-ba... 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Na azok a szivaccsal kitömött pásáppos wonderbra-k még a cikik. Kicsomagolod a csajt, aztán meglepetten nézel körül, hova tûnhettek cicijei. 😄

[/cserf][/fülünyúl]

EmThor
lehet csak bélelt az armor... 😄

Kata
Nincs összefüggés a két méret között. Szegény ritunak zacskós csöcsöket csináltak. Legalábbis nagyon arra hajaz. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

EmThor
szerintem meg jó ahogy van 😄 nézd meg milyen magas pl... 😊

Kata
Kissé túlméretezték a melleit szerintem.

[/cserf][/fülünyúl]

Ezt a GW beli nõi karakterek és valós világ dolgot nem értem... a férfiak tudják, mitõl dögösek a nõk... miért van az, hogy a nõk nem? <#beka3>

Tombi
off
összedobtam egy kis avatart 😊
on

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

tavaly is úgyvolt

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

Ha már ilyenekre gondolsz, akkor jól nézd meg a ritualistot kezdõ armorba 😊

EmThor
email! szerintem---

Tombi
Ez tök yo csak azt nem tudom hogy o fogom megkapni a kulcsomat, legalább irták volna oda hogy az átvétel módjárol mindenkinek levélben értesétést küldünk vagy valami 😊

Nem lehetne egy Vanda pet? Vmi meztelen amazonra gondoltam... 😊

Diam Steen, Diam Xp Expect The Unexpected [XP]

EmThor
backstage event-en volt egy videó, amit 1-2 héten belül nekünk is bemutatnak... szibériai tigris + panda pet!!!

EmThor
"Guild Wars Factions elõrendelés 2006.03.10

FRISSÍTVE!!!
A Guild Wars Factions a mai naptól elõrendelhetõ! Az elõrendelõk egy elõrendelõ kulcsot kapnak, mely a következõ elõnyöket nyújtja:

Beléphetsz a Factions™ Preview Event-re március 24. és 26. között.

Az elõrendelõk exkluzív, játékon belüli tárgyakat kapnak.

24 órával a megjelenés elõtt már játszhatsz a végleges verzióval.

Kapsz továbbá egy megosztható kulcsot, mellyel a barátod beléphet a Factions™ Preview Event-re március 24. és 26. között.

Az elõrendelõk a Guild Wars Factions dobozos verzióját kapják megjelenéskor."

PanzerWolf
A CE-t is megkérdezhetnéd!Mit tudnak róla?

EmThor
ez sok mindent tisztáz, thx!

PanzerWolf
Ezt honnan idézted?Az automex oldalán ott nincs ilyen.

1. kérdésedre automex oldalán találod a választ:

"Az elõrendelõk a Guild Wars Factions dobozos verzióját kapják megjelenéskor."

EmThor
"Collector's Edition: egyelõre nincsen hír arról, hogy gyüjtõi kiadásban is érkezne a játékból, amint esetleg ezzel kapcsolatban hír érkezik, honlapunkon egybõl megjelenik. Ekkor természetesen át lehet majd jelentkezni normál kiadásról gyüjtõi változatra is."

lol 😄

shit, 15k lesz a CE... ja bocs 14.990.-

Mr Manson

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

EmThor
majd ha ki van írva, hogy lehet rendelni, majd akkor szerintem.

Bocsi, kicsit hüle vagyok ebben a rendelös dologban, még sose rendeltem játékot: ha felhivom az Automexet, azt mondom, szeretnék egy dobozos CE-t, akkor mi van? Félrerakják és szólnak, mikor menjek be érte hozzájuk? Vagy postai utánvét, ha megérkezik?

(mindenképp dobozost és CE-t szeretnék 😛)

EmThor
sok sok elementalista naked(!) néni... omg! 😄

katt

Oki ez tuti meglessz, hacsak nincs valami jó kifogásuk 😛

GW2 - Solon.1207 - To Mega Therion [TMT]:Gunnar\'s Hold - tmtguild.eu

Tombi
Megprobálom összeszedni a kérdéseket:
1. Most akkor ez Dobozos vagy Online pre-order?
2. A kódot mikor kapjuk meg, mivel apr 27.-én már szeretnék játszani, tehát elötte kellene megoldani 😊

mond mit szeretnél tudni
vagy mit szeretnétek...

Tombi
rendben, de hallod kérdezd ki öket jól :-)
köszi

Ahogyan már igértem ma felhívom õket suli után, szal legkésöbb du.5kor itt lesz az infó, arról hogy dobozos-e a pre-order cucc avagy nem.

Mármint ha ezért kell felhívni.😛

Mr Manson
engem is érdekelne!

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Tombi
vki felhivta már az automexet?