Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kata
Igen, azok párhuzamos szerverek a városokban, és oda tesz be, ahol van hely. Ha betelnek ezek a districtek (kerület), akkor automatikusan újabbak nyílnak. Ezért a városok forgalmától függ az ottani districtek száma. Viszont te magad is léphetsz közöttük a választóban. Nyelvterületek szerint is vannak, ez is segít az embereknek egymás megtalálni. A magyarok többsége az angol (english) districtekben van, de nem igazán fogod csak úgy észrevenni õket ha csak a chatet figyeled, mivel többnyire idegen hangzású neveket adunk mi is a karaktereinknek, és mi is angolul csevegünk, hirdetünk, keresünk partykat.
Ha magyarul kérdezel valamit, általában mindig kapsz választ a nagyobb városokban magyarul is, mert elég sokan játszunk.
De ajánlom figyelmedbe a guildwars.hu oldalt, ahol ott vannak a nagyobb céhek, egyben rövidítésük is, így még könnyebben találhatsz magyarokat a játékban. Ezen a honlapon a fórumban kereshetsz magadnak céhet is.

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Igen, azok párhuzamos szerverek a városokban, és oda tesz be, ahol van hely. Ha betelnek ezek a districtek (kerület), akkor automatikusan újabbak nyílnak. Ezért a városok forgalmától függ az ottani districtek száma. Viszont te magad is léphetsz közöttük a választóban. Nyelvterületek szerint is vannak, ez is segít az embereknek egymás megtalálni. A magyarok többsége az angol (english) districtekben van, de nem igazán fogod csak úgy észrevenni õket ha csak a chatet figyeled, mivel többnyire idegen hangzású neveket adunk mi is a karaktereinknek, és mi is angolul csevegünk, hirdetünk, keresünk partykat.
Ha magyarul kérdezel valamit, általában mindig kapsz választ a nagyobb városokban magyarul is, mert elég sokan játszunk.
De ajánlom figyelmedbe a guildwars.hu oldalt, ahol ott vannak a nagyobb céhek, egyben rövidítésük is, így még könnyebben találhatsz magyarokat a játékban. Ezen a honlapon a fórumban kereshetsz magadnak céhet is.

[/cserf][/fülünyúl]

Kata

[/cserf][/fülünyúl]

cikasz
Sziasztok. Egyszer már kérdeztem , de nem kaptam választ igy megpróbálom még1x.
Ugy láttam, hogy vannak különbözö szerverek és véletlenül rak be valamelyikre , de lehet választani is? Hogy találok magyarokat? esetleg csatlakozni guild-hoz?
köszi
Cikász

(Benti nevem: Ho Virag N/E jelenleg lvl4)

http://www.akciofigura.hu

EmThor
amit megtanulsz az ún. unlock-olódik. tehát ha egy karaktereddel megtanulsz egy varázslatot, akkor bekerül egy listába, amit majd a k gyorsgombbal hívhatsz le. ezután minden városban/faluban fogod, megnyomod a k-t és egérrel az alsó 8 darabos skill listáról pakolgathatod azokat a listára és vissza, így összeállítva minden küldi elõtt a 8 darabos "paklit"

Sziasztok lenne még egy kérdésem:Ha véletlenul egy varázslatot kihuztam a helyérõl és elmentem a halyszínrõl már nem is tudom hogy hol volt akkor oda arra az üres helyre lehet tanulni valami ujjat??
Carlos
Jaja. Szivesen!
Kezd élet lenni. Lassan megy a GvG is, meg a PvE témázás. Én nagyon jól érzem magam!

Þór vígi þessi rúnar

PanzerWolf
Köszi szépen az infót!!!!!!!!!!
Én is így cselekszem majd!Remélem összejön!
Kezd a guildunk megint beindulni!Már átlagba 6-an 8-an fent vagyunk belõle!<#vigyor2>

Meg milyen új PvP kontinens? Már van.
Látszik hogy a pcdome-ot szerkesztõk nem játszanak GW-t 😊

EmThor

pc d@me reklám... inkább új kasztok... mint szakmák, de elismerem, így laikusoknak is érthetõbb.

EmThor
- 5+ pet kb, ennyi lesz új
- alliance csaták! alliance tagok meglátogathatják a guild hall-t (és akkor mi lesz a guild storage-al? de bizti megoldják...)
- szervert költöztettek, és nem kóla ömlött rá, hanem a merchant árakat elfelejtették átpakolni 😛
- akik maguknak, vagy a céhnek farmolnak, no problemo, de aki azért farmol, hogy valódi pénzért eladja, na az ban

EmThor
szégyentelen banda... ->

"Anet should give compensation..." én is küldin voltam, mégse bánom, hogy nem ment a gém egy darabig... örülök, hogy rendbe hozták...

btw 1 órája fenn volt Gaile

spatz
Létrehoztak a GwOnline egy név adatbázist:
Nevek

Rögtön az elsö oldalon:
Attila (The Hun)
<#vigyor4>

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

Tegnap felhívtam az Automex-et, csak elfeletettem erre felé járni..😞 /apology

Szal a most rendelhetõ az online pre-order csak a hónap végén lesz elérhetõ a dobozos pre-order.

GW2 - Solon.1207 - To Mega Therion [TMT]:Gunnar\'s Hold - tmtguild.eu

Ennyi... igazságot mindenkinek 😛

GW2 - Solon.1207 - To Mega Therion [TMT]:Gunnar\'s Hold - tmtguild.eu

EmThor
From Gaile Gray: Thank you for your patience as we work to resolve the issue with the trader reset. We wanted to let you know that the game will be accessible at about 8:30 p.m. PST tonight (4:30 GMT). It will take us that period of time to do the rollback and to assure that all is in proper working order.

Please be aware that we are very sensitive to the fact that rollbacks are not a player-pleasing thing. I remember being involved with a game that had a one-week rollback a few years ago. We know that for the player who has completed a mission, or who has acquired a special drop, this is particularly irritating. For those who didn't exploit the accidental reader reset, it's particularly regretable that we must do a roll-back. But truly, it must be done. It must be done for the good of the game, and for the maintenance in value of all that you have acquired. It must be done in the interests of partity and balance and, well, all that's right and fair.

We're very sorry, and we'll see you later this evening, in the game, with all set right in the game world. Thank you for your patience and understanding.

EmThor
Balthazar látja lelkem, én tiszta vagyok <#eljen>

Carlos
We have an absolute commitment to take whatever means are necessary to protect the game economy, and by extension, to protect the items that you possess on your account.

Szóval akkor az accountokban is turkálnak majd jól?

Þór vígi þessi rúnar

Hadd idézzek egy már-már klasszikusnak számító mondást:

"Bugos szar az egész" <#vigyor2>

Nefürgyé le!

Carlos
Én sem tudtam összecsitelni semmit sem, mert hamar leléptünk egy páran (23 elött).
Naszép. Amúgy nem akarok büntetni senkit, de egy karitörlést az ilyen visszaélõknek simán adnék (azért acc törlést nem).

Þór vígi þessi rúnar

Pig, mostanaban a lanyommal toltom az esteimet meg az ejszakaimat, igy nem tudok jatszani. Jobb idokre varok. 😊

Diam Steen, Diam Xp Expect The Unexpected [XP]

Brigadeführer
Mindegy melyiket veszed, külön is mûködnek. De jobban jársz ha az alappal kezded szerintem, a Factionsig van még másfél hónap úgyis...

WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu

Brigadeführer
... Elkezdtem egy monkot este, épp mielött átjöttem volna vidám Ascalonból jött a csúnya err13... kezdhetem elörõl... Az ANET ellopott egy órát az életembõl... Fontolgatom a pereskedést...😊

WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu

Majd a játékban át tudod állítani angolra ha minden igaz!

Ha most szeretnék elkezdeni GWzni akkor elég megvenni a legújabb kiadást vagy meg kell vennem az alapot meg a kieget is?
Honnan tudom megrendelni a játékot angol nyelven!(Mivel Ausztriában tartózkodom ezért kérdezem).Itt mindenhol csak német nyelvü van😞Esetleg valami Angol oldallal kellene próbálkoznom??Tudtok valami ilyesfélét?

Kata
Egyik nap screenshotoltam, asszem magyarázatot nem igényel. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Tombi
Ha fölösbe mradtam fenn éjszaka törlöm a karimat :/

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

Kata
Mikor lehet már játszani? :/

[/cserf][/fülünyúl]

Tombi
hát kösz ha rûhuzom az egeret eltünik a csillogás 😛

Elfelejtettek átmásolni egy file-t <>

Tombi
Ma vettem uj videokarit Abit Rx800 Guru-t és 6.2-es Omegával ilyen szép bug fogadott:

Ja, elég ha ebay-en vett pénzen vett fowos armorú noobok vannak, nem kell több.

Brigadeführer
21gmt az 22 óra itthon...

METALz
az a poén h 21:10 felé voltam uwban esett 3 ecto meg 2 rare skull shield amik elég jók voltak :'(

Faki
Akármennyire is örülök a pár qrvajó cuccomnak, de mégis így lesz a legjobb.

Network News
Due to a server error, Guild Wars experienced an unintentional reset of the traders. For nearly an hour, traders were selling items at unrealistically low prices. Due to the harmful impact that such an event would cause to the game economy, we are rolling back the entire state of the game to shortly before the problem began, that is, to 1:00 p.m. Pacific Time, 21:00 GMT.

Brigadeführer
Guildwars.com-on a supportnál nézd meg. ha van err58 a FAQ-ban akkor olvasd el.
Van egy letölthetö net-teszter progi azt is futtasd le és az eredményt küld el a supportnak, ha még akkor sem javul meg.

Cizio
ja már minden megvolt. lehet hogy egy nagy kalapács lesz a vége

Tombi
bakker ez nem ér! Én nem tudtam összecsalni semmit ezért kivánom hogy a többiektöl is vegyék el :-)

Brigadeführer
ADSL modemet is restartoltad? Mert én is mindent csak azt nem....😊

Kata
Azt csiripelik, rollback lesz.

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Shard is 250 volt, én is begyûjtöttem mindenbõl 43K-ért úgy 2,2milliónyi holmit. Remélhetõleg megmaradnak. Még nem mertem kilépni, bent vagyok játékban.

[/cserf][/fülünyúl]

Remélem nem, ennyi GW-zés után és reset kihagyás után én is megérdemlek valami jót 😞
Tippelni se merek hányan használták ki az alkalmat, LA-ba már 8 district volt.

Cizio
sirály még minig error 58, kipróbáltam a router resetet, portbeállításokat tûzfalat, új kapcsolatot (asszonyt is lecseréltem) de semmi sem változik... csak connect...

Faki
Ha nagy a gáz max visszaállítják az 1 órával ezelötti állapotot és újra belekezdenek.

Azért nem törölnek accountot, mert kihasználod az alkalmas pillanatot.
Egyszerûen kikapcsolhaták volna a GW-t teljes egészében szerver frissítése hivatkozva az elsõ error 13 alkalmával, ami több mint 1 órával ezelõtt volt, innen már az õ hibájukból történt, ami történt.
Amúgy kiváncsi leszek, hogy mi lesz ezek után.

Már 72es hiba, alakul 😊

Faki
Hát ja én vigyáztam, nem akartam mohó lenni. <#zavart1>

METALz
Amúgy utánanéznek ki vásárol ilyenkor ... anno volt ilyen ectokkal trade árak nullázásakor ... accountdelete is volt sok

METALz
vaaaaaaa 😄
mákosak