Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

EmThor
gyûjtögetõs kártyajátékot... szerintem!

Brigadeführer
Helyesbítek: a mesimnek még csak 9xxxxx XP-je van, és pont neki hiányzik már csak az 50kXP-s quest ( a többieknek még más is)😊. Az 5. karim lvl8 monk/mesmer (Köszi a helpet Kata!😊)😄
A top Kaine a maga több mint 2 milla XP-jével a necrojának, és nem UW-ben szedte össze!

Doppelganger: Warriorral a legegyszerûbb. Mivel közelharcban a dopi mindig fejszét használ, ezért karddal vagy kalapáccsal és hozzávaló skillekkel kb. 10-20 sec alatt le lehet nyomni.

Grat Krezga! Bónuszt fogadjunk nem vállaltátok be!😄

Zsákok: Hátizsákkal indulsz, pre ascalonban tucc kollektortól szerezni övtáskát (5hely). Romos Ascalonban az egyik merchantnál tucc venni zsákokat (100gold és 5hely/db). Sardelac Sanitariumban tucc elõször Rune of holdingot venni (500gold/db) amivel a zsákokat tudod 10helyessé tenni.

WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu

Krezga
Mi meg lenyomtuk thuderhead-ot 1 emberi monkkal, 3 henchel, halál nélkül.Lazán😊
Jah, Durca volt a mecse vége, még jó hogy elszórakoztattam magam, mert különben nem néztem volna végig 😊
dougO
A gvg szépségei 😊

#2 EW vs #3 Te
Nagyon szoros meccsen az EW VoDre a Warrior Isle mapon leverte e Te-t kb. a fele morálba, 20-40-ben lehettek. Te-nek szinte az összes henchije halott volt. VoDnél az EW tartotta a zászlót full hencsekkel.
Te oldalt kirohamozott, és egy darabig az EW bázisa elõtt harcoltak, de nem tudták berakni a Te-sek a flaget, mivel ott volt az összes hencsi nekik már ugye már nem volt. Te kis visszavonulás utána a 35. perc körül rohamra indult. 2 W befutott a kapun EW bázisára, míg a többiek (2 kari elég volt) body blokkolták a kapuban az EW-seket. Az EW pedig így max morállal kikapott...iszonyat szép játék. gg
Igaz volt uncsi része campelésnél, de a végét megérte kivárni.
SYL te ott voltál még a végén vagy tulságosan belefeledkeztél a némettanulásba? 😉

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

EmThor
the wilds... 2 napja sz@punk 😄

PanzerWolf
rezo nekem lenne egy üötletem hogyan kellene megölni az úgymond "önmagadat".Nekem anno kb 5 max,10 másodperc volt.Azért mondom,hogy anno mert,akkor még nem rohand el az ellen a balthazar's aura és a symbol of wrath elöl.Szóval ezeket vittem magammal:balthazar's aura,symbol of wrath,healing breez,balta adrenalinos cuccos.Fingani se volt ideje!Mondjuk szerintem már el fog szaladni balthazar,és a symbolnál de,próbáld meg hátha.Ezeket nem használta ellenem(többször is megöltem w/mo-kal,meg ismerõs is).

Béla=Kata<#vigyor0>te az a kata vagy aki a Delte Visionon ott volt a Pirates of the Spanish Main fórumba?

jaj én is kiváncsi vagyok a karidra.Ja közbe néztem azt a térképet és sikerült eljutnom a helyre de most egy ujjat is kiadott de azt majd holnap.Sziasztok!
Tombi
Béla mutasd meg nekem is a karidat 😊

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

Ezt már nem hiszem el,hogy nem tudok egy Angol verziós példányt rendelni ebbõl a játékból<#falbav>2 napja egyfojtában csak keresek-keresek de vagy német verzió vagy nem tudom megvenni utánvéttel csak kártyával történõ fizetéssel.Hihetetlen<#rinya>

Mr Manson

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Kata
És most képzeld el, hogy ezzel is a sokadik helyen vagyok a többiekhez képest. Van, akinek 4 pve karija van és a "legkisebbnek" is 1 milla fölötti xp-je van...

[/cserf][/fülünyúl]

Jól van, de te állandóan nyomod^^

Amikor anno mutattad a karidat, nem bírtam elhinni, hogy lehet vkinek annyi XP-je😄

Kata
Nekem már minden bónusz és küldetés megvan. Skillekben is ki vagyok maxolva.

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Arra nem is gondoltál, hogy esetleg te bénáztál? 😊 Javaslom használd a buksid, és ha nem mennek az itt adott ötletek, magad válogass össze egy skillbart a hasonmásod ellen. A lényeg, hogy minél több haszontalan, ellened hatástalan vagy gyenge skilleket rakj be és akkor hiába nyomogatja.

[/cserf][/fülünyúl]

Majd csak késõbb lesz, az azért jó, mert ott tudsz pvp karinak skilleket, tárgyakat venni. Késõbb majd biztosan rábukkansz egyre😊

Nekünk nagyon poén volt uccsó titános küldi, külföldiekkel mentem, és akkora bug volt, ott állt a 3 boss meg a kis mobok, mondták, hogy lure-oljam õket (ranger vok). Erre rájuk lövök, semmi....EGYEDÜL nyírtam ki õket, Barrage-el^^ Ott szakadtunk, nagy poén volt😊

Amúgy múlt héten teljesítettem az összes bonuszt, és a questeket, a legkisebbtõl a legnagyobbig, már csak egy Spider pet kell, és fullos a karim!

csak lenéztem a linkelt oldalról válogatva^^
Harcosokat nem szeretem

Thxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx!
NAgyon koszi(azok a skillek amiket irtal azzzal 1 perc allatt megolt!
Nincsenek mesterségek.

Elején van egy táskád, amit ki tudsz bõvíteni +hellyel, asszem Rune of Holding-ot kell venned, aztán vehetsz egy Belt Pouch-ot, az 5 hely, és késõbb vehetsz zsákot, 10-10 hellyel.

cikasz
ja még1. Valami oylasmit irt a chatablak, hogy az accountom kivan nyitva és keressek meg egy bizonyos Balthazar nevü papot.. öt hol találom?

http://www.akciofigura.hu

Kata
Késõbb tudsz majd csak venni. De ne számíts nagy kapacitásokra...

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Titánosak nincsenek is benne. Tegnap megcsináltuk az utolsó 50.000 xp-s titános küldetést 4-en. Elsõre. DP nélkül. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

cikasz
köszi...
ujjabb <#lama> érdés. + táskát honnan tudok szerezni? vagy esetleg késöbb tudok felvenni mesterséget és varrni magamnak?

bocs :The Breach
Ja közbe valami történt miközbe írtam és kész a küldi!😊Viszont sajna most meg van egy másik:Ennek a címe :The Beach itt hogyan tudok eljütni a kijelölt hejre?
Staggering Blow
Mighty Blow
Hammer Bash
Irresistible Blow
Flurry
For Great Justice
Wild Blow
Healing Signet

Ha tudsz angolul

Ha nem, itt van pár tipp:
- szedd ki az összes skilled, és csapd le a fegyvereddel
- Warrior/Monk Sever Artery,Gash,Balanced Stance,
Seeking Blade,Healing Signet, "I Will Avenge You!"
Restore Life, meg amit szeretnél.

Mindegy azer kossz
Akkor passzolom vkinek a válaszadást, mert Warriort nem vágom...

Warrior/Monk😞
Igen???? Nekem eddig nem használta õket...milyen kasztu vagy?

De a másodlagos kasztú varázslataimat is használja😞
Írj küldi nevet plz, így nekem nem rémlik!

Hello megint problémám lenne egy küldivel:Két szellemet kell elõszõr kiszabadítani és elvinni õket valami helyre a hely az megvan de nemtudom hogy mit kell csinálni.Ez a 17.szinten van(legalábbis lehet ez is számit nem tudom)
THXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX!
Augury Rockba menj, ott van egy Great Priest, beszélj vele, és gyõzd le a doppelgrangeredet😊

Tipp: csak másodlagos kasztú skilleket rakjál be, mert azt használja, ami neked benn van, de csak az elsõdlegeseket...

20-as, de itt nincs is oly nagy lényege, a cél, hogy minél hamarabb összegyûújtsd a pénzt a páncélokra, és megszerezd a skilleket, van pár.

HI ALL!

Hogy juthatok el Crystal Desertbõl?(Elona's Reach, Thristy River, Dunes of Despair kész van!)
KÖNYÖRGÖM SEGÍTSETEK!
Elõre is THX!
cikasz
azt kiszedtem, hogy katt és odamegy 😊 az nagyon nem tetszett..
amugy már lvl6 vagyok 😊
mennyi a max szint?

"Wini tavalyihoz is volt világitás tánc közbe.Amit iq-san ráírtak,hogy játék közben aura van a karakter körül.Aztán közben csak a keze világít."

köszi, hogy elmagyarázod, hogy hogy néz ki a karakterem 😊 volt idõm az 1200 játszott óra mellett kitapasztalni, nem véletlenül fogalmazok úgy, ahogy 😉

EmThor
van trade channel, auction house fejlesztése folyamatban

futás közben jobbegér nyomvatart, vagy katt ahova akrasz menni és utána jobbegér nyomvatart és nézelõdik

Szaruman
Flood, kitiltani😊
Vazze, nagyon várom ezt a PvE hétvégét😊 Ill nem a PvE részét, hanem h lesz pár új skillem (remélem).

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

cikasz
ok. köszi..
azért lenne jó magyar céh-be bekerülni mondjuk, hogy 1-2 dolgot jólett volna kérdezni pl de mind1 is 😊 Csak feltalálom magam 😊
itt is kérdezhetek. a WOW-ból indulok ki 😊
itt is van AH? vagy csak a trade channel-en hirdethetsz?
FREE nézet nincs mint a wow-ban a bal klikkel nézelödhetsz ugye futás közben is pl.

Köszi szépen!!
EmThor
factions dióhéjban!

" Foremost among these are the alliance missions -- these are the ones that will determine which way the borders sway, and they'll allow groups of 12 (previously unprecedented in Guild Wars) to fight out it out. On the hybird PvE tip are challenge missions; they'll have opposing teams on the map, but their purpose isn't to pit them against each other, but rather, to fulfill a certain objective before the opposition does."

gamespot cikk, 2/2 oldal

EmThor
aha most kezdtem új karit + 2 barátom most vette meg a játékot, tudod mennyien vanna pre searing ascalonban? dugig van 😛

Kata
Ja még annyit, hogy lvl 4 -en gondolom az úgynevezett "szép" Ascaloni környéken vagy. Az a kezdõ rész, ott nem sokan vannak, mindenki igyekszik a karakterét felhúzni minél elõbb. Majd ha a sztoriban továbbjutsz miután lerombolják a környéket, akkor tudsz értekezni több emberrel, mivel a két helyszín között semmiféle kapcsolat nincs.
No és igencsak az elején járhatsz a játéknak, a céhek pedig inkább a tapasztalt játékosokat szeretik. Szóval azt javaslom, elõbb szerezz tapasztalatot a játékból.

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
jaj de jó, megint bénázik az sg fórum...

[/cserf][/fülünyúl]