Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2, összefûzni azért kellhet, mert a kiegben nem lesz benne a mostani térkép. Tehát ha nem füzöd össze, nem tucc ritualistával vagy assaval Tombozni vagy FoW-zni, uw-zni.
3, pvp-hez nem értek...
4, ha összefüzöd lesz 6 slot
5, ha nem füzöd össze, akkor pvp-zni a régiben értelemszerüen csak a régi karikkal tucc. Ha összefüzöd, akkor tudod mint a 8-at használni bárhol.
Személyes megjegyzés, hogy szerintem érdemesebb összefüzni, mert semmilyen hátránnyal nem jár, és késöbb még jól jöhet, hogyha a core set-ben akarsz gizdulni a factions-ös cuccaiddal, vagy tomboztok vagy akármi.
Þór vígi þessi rúnar
A "RÉGI" játékos: akinek csak a chapter 1 van meg és a factionös részre nem utazhatnak el
Az "ÚJ" játékos akinek csak a chapter 2 van meg az 8 kari viszont a chapter 1 területei nem elérhetõek.
Aztán van a "kevert" aki mindennel karakterrel mindenhol lehet...
- "(Jeff Strain) elmondása szerint a directx 9 teljes effektpalettáját bevetették, hogy valóban hatásosan nézzen ki a játék"
- nekem dx8-as kártyám van (GF TI4200), akkor a VGA-t cserélhetem lefele vagy kiapcsolhatóak lesznek ezek az effektek?
- "az új rész önállóan is mûködõ jellegébõl adódóan természetesen indíthatunk új karaktert is a factionsban, így az új ritualista és orgyilkos foglalkozások mellett az eredeti hat is rendelkezésünkre áll..."
- nyilván én értettem valamit eddig félre (vagy épp most értem félre), de innentõl kezdve részemrõl nem igazán látom értelmét hozzáfûzni a meglevõ accounthoz :
-- a skillek unlockolása után a faction gyakorlatilag többet tud pvp-ben mint az alap (mind a 8 kaszt képességeit)
-- +2 slot helyett lesz 4
-- gyakorlatilag csak az eredeti játék területén nem lehet vele pve-zni (ami jelenleg engemet hidegen hagy)
ezeket most nagyjából jól gondolom vagy valamit nagyon félreértettem? (igazából a pvp rész az ami zavar kissé, mi az, hogy a 'régi' játékosok csak 6 kasztot míg az újak mind a 8-at használhatják???)
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
és Sir Bertalannál a buy gomb szürke (nekem) nem tok rákattintani ezt nem tudjátok miért van vagy mitõl? :S
Amugy meg:
http://guildwars.hu/content/tudnivalok.htm
Azon belül:
http://guildwars.hu/content/tv-kepessegek.htm#skills
Vigyázat, a leopárd harap!
egy kérdés uj vok a gameban és skillt szeretnék venni ki is irja h 50 gold és 1 skill point de h tok skill poiontot adni neki? :S naon fontos lenne
Þór vígi þessi rúnar
(De 11474 színesíti a képet... a "Counter Strike nem ment routerrel" kijelentés így önmagában meredek... önképezzél hálózati alapismeretekbõl, portokból és router konfigurációból (vagy bízz meg egy szakembert).)
Ha játszani akarsz a GWvel, akkor igen érdemes megvenned.
Ha kérdésed arra irányult, hogy pont SE-t érdemes e venni, hááát,
ha 4k ért tudnál sima GWt venni, én azt mondanám nem...
http://www.guildwars.com/aboutgw/wheretobuy/factionspreordereu.php
aszondja hogy
"visit ... online retailer to pre-order Guild Wars Factions online"
mégis online nak tünik, amiért gondolom offline kell majd elmenni 😉
Hozzáadtam, és aszondja, hogy "Guild Wars Factions Preview Event (March 24 - 26, 2006)".
Akkor ebbõl hogy lesz 24 órával elõbb jáccás? Ez ugyanolyan sima kulcsnak tûnik, mint amit én is oszthatok....
(Amit a levél ír, hogy a bejelentekzõ képernyõn az "I have a new key" párbeszédablakban adjam meg, az meg nem is ugy van...)
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
A hétvégén (ahová nem csak ezzel lehet menni, hanem enélkül is) kapok két
plusz tárgyat, de nagy valószínüséggel elvesztem?
Az sem teljesen világos már, hogy az automex elõrendelés online (tehát csak kulcs) vagy dobozos verzióra szól e, bár sztem itthon így külön nincs online (minek ahhoz az automex, ha egyszer online). Az ncsoft oldalán ráadásul drágább az online kulcs megvétele, mintha vennél egy dobozos GWt, röhej.
(https://secure.plaync.com/cgi-bin/plaync_buy.pl, regisztrálni kell a megtekintéséhez is.)
(Aminek ugy sejtem az az oka, hogy az USDt egy az egyben számolják EURnak (mert macerás átváltani?) - ki a fene rendel ezek után EUból?)
Bármikor törölheted a pre-order cuccokat, mert a paranccsal újra megkapod õket.
És az amelyik karakteren állok azzá lesz customizálva?
Þór vígi þessi rúnar
persze fölösleges warriornak beírni a parancsot, csakúgy mint elkezdeni táncolni gvg közepén a világító kezek miatt, de a lehetõséged megvan rá
Ha megkapom a tárgyakat, akkor azok az assasinhoz kerülnek vagy ritualistához, attól függõen, hogy mit választok. Namost ahova ezeketa a karaktereket viszed, ott nem lesznek ládák az inventory-t meg resetelik.
Ha warriornak adod a tárgyakat, akkor nem fogja tudni használni a customize miatt.
Akkor mi értelme a tárgyaknak?
Þór vígi þessi rúnar
[/cserf][/fülünyúl]
Ha én most majd beirom ezt a pre order kulcsot, akkor ha megjelenik a játék és megveszem a dobozost, akkor majd az azon lévõ kulcsot is be kell irnom, vagy ezzel a mostanival fogok tudni játszani?
Þór vígi þessi rúnar
[/cserf][/fülünyúl]
Alábbiakban küldjük a Guild Wars Factions elõrendelési kulcsait.
Az elõzõ levelünket kérjük tekintse tárgytalannak, mert technikai hiba
miatt az abban szereplõ kódok nem jók."
Szóval kapsz mélt majd!
Þór vígi þessi rúnar
Vagy egyszerre leszel assa és ritualist?
Nem igazán értem, hogy minek kell customizálni. VAgy miért nem lehet accaount-hoz kötni.
Þór vígi þessi rúnar
Csakmert ha nyomok egy warriort, es arra lesz customizálva, akkor nem igazán tuggya majd használni a másik kari (assa).
Þór vígi þessi rúnar
Reméljük megjelenésig javítják.
[/cserf][/fülünyúl]
[/cserf][/fülünyúl]
Mik ezek a tárgyak? Egy Ele tudja öket használni, vagy csak gizdázni jók?
Þór vígi þessi rúnar
Amikor törlik a kari cuccait (nem törlik fizikálisan a karaktert, csak nem látod majd a karijaid között) akkor eltünik a kari, majdha kijön a játék (április 27) akkor megjelenik Macska Jancsi.
Legalábbis én így tudom. Aztán ha mégsem igy van, akkor helyesbítsetek!
Þór vígi þessi rúnar
Ha most hétvégén csinálok egy karaktert (ritualista) akkor,a cuccokat ahogy tudom elvesztem a hétvége lejártával amiket találtam.Viszont a karakter is törlik,vagy pedig ha meglesz majd a factions akkor,megjelenik a kartakter és vihetem tovább?