Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindig megkérdezi, hogy ugye tisztában vagyok a rencerkövetelményekkel és kézségesen magyarázna.
Tök ari!
Þór vígi þessi rúnar
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
!!!! Vicceltem !!!! Csak most olvastam vegig az elmult het hozzaszolasait es nem birtam kihagyni ezt 😄DDDDDD
IGN1: Gordon Bodaster; Tristana Bodaster; Lifeweaver Bodaster; I Gordon I IGN2: Little Bodaster; Sinister Bodaster; I I Gordon I I; Ill Gordon Ill
Amúgy nem 25öt, hanem 30at kapnak Factions-ben az eddigi kasztok.
Silverstone, a gw.dat-nak olyan jó 1.8 GBosnak kell lennie, ha minden helyre már lejutottál, szóval fog tölteni elég sokat és ez nem olyan hogy meg lehet szakítani, épp ez a szépsége ennek.
Amúgy nem is tudnak egymással játszani azok, akik nem rendelkeznek azonos verzióval.
alap skillek
"
ez most nem tiszta :S
a factionsel járó új skillek: ritualist és assasin skillek + 25-25 a többihet.
de mik a 6 régi kaszt alapskilljei?... ami nem elit??
Aki megveszi a factionst, az nem kapja meg az összes skillt a 6 alapkasztbol, csak a factionsel járo uj skilleket, és a 6régikaszt alapskilljeit kapja meg, ami annyit takar hogy kb a 2/3-át az alap játék skilljeinek(de lehet hogy több)
Tehát ha Tusy van olyan bugyuta hogy nem kapcsolja össze a 2 accountot, akkor jopár fontos skilltöl alapbol megfosztja magát, valamint az összes pvp unlockot kezdheti a 0-rol.
Egy interjuban olvastam, hogy akinek a kártyája nem támogatja a DX9 efekteket annak se kell cserélnie kártyát csak ezeket az efekteket nem észleled azt kész.
ÉS nem tudom hányszor kell majd még leirni hogy az elörendelök DOBOZOS verziot fognak kapni.
(esetleg egy screenshot jól jönne!)
Köszi!
Þór vígi þessi rúnar
Ez teljesen jó szerintem!
Þór vígi þessi rúnar
az, aki nem veszi meg a factions, az új (25-25db) ele, warrior stb skilleket sem fogja tudni használni? az már kibaszás lenne... gondolj bele, aki megveszi a factionst kap kb 800 skillt. aki megveszi az alapot kap kb 450 skillt...
Szal én amikor vettem, 1.cd kartonpapírjának hátuljáról elõkapartam a CDKEY-t ami ilyen "betû és szám + kötöjelek"-el volt megadva.
Gw feltelepítettem, beléptem, create account
itt megadtam az adataim, megadtam a mail címem + jelszavam.
Amikor végeztem, vissza a login screenhez acchoz beírtam a mail címem, jelszóhoz meg amit én adtam meg.
Pass: jelszó
Nem nézlek hülyének, csak hátha valamit félreértettél 😊
Ha így se megy akkor nyomj egy jelszóemlékeztetõt.
A tévedésed meg az hogy a tavalyi megjelenés napján már játszottam, de nyugodtan folytasd a távkiértékelést.
Vigyázat, a leopárd harap!
meg szerintem te nem tudod mit szerettél volna kérdezni, vagy rosszul fogalmaztad meg. de igazad van majd meglátjuk
Az uj PvP kariknal ott van, csak a warrior PvE karimnak nem allt a kezere ha az elementaltol adtam neki. Node ez az en butasagom.
Ahogy észrevettem akárhányszor lehet. Én a W/Mo-nak 3-4x csináltam meg.
Þór vígi þessi rúnar
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Sztem a kérdésemet nem értetted de mindegy, majd kiderül hogy lesz.
Vigyázat, a leopárd harap!
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Automex oldalt olvasd el , vagy olvass itt vissza a forumon!
Idézek:
"FRISSÍTVE!!!
A Guild Wars Factions a mai naptól elõrendelhetõ! Az elõrendelõk egy elõrendelõ kulcsot kapnak, mely a következõ elõnyöket nyújtja:
# Beléphetsz a Factions™ Preview Event-re március 24. és 26. között.
# Az elõrendelõk exkluzív, játékon belüli tárgyakat kapnak.
# 24 órával a megjelenés elõtt már játszhatsz a végleges verzióval.
Kapsz továbbá egy megosztható kulcsot, mellyel a barátod beléphet a Factions™ Preview Event-re március 24. és 26. között.
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
De általában kikapcsolhatóak a funkciók, vagy úgy vannak megirva, hogy ne zavarjon... szal nem hiszem, hogy kártyacserére szorulsz miatta... persze ha egyébként is lassú 😛
- DX nem egészen így mûködik, ha effektet nem tud a kártya hw-bõl akkor megy software-bõl... sokkal lassabban
Ez ket account
- majd eladom a régit (vagy csak nem használom)
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
- DX nem egészen így mûködik, ha effektet nem tud a kártya hw-bõl akkor megy software-bõl... sokkal lassabban
Ez ket account
- majd eladom a régit (vagy csak nem használom)
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Ha uj accountot nyitsz es nem hozzafuzod az eredetihez, akkor az osszes runat, skillt, upgrade itemet unlockolhatod ujra mind a 8 foglalkozasbol. Raadasul lesz 4 slotod, amiben csak a 6 alap prof megy es 4 slot amiben megy mind a 8 - persze unlockolas utan. Ez ket account, mintha ket ember lennel a GW-ben, szal guildben is, rankban is kulon tortenet.
Ha nem igy van, javitsatok. 😊
Diam Steen, Diam Xp Expect The Unexpected [XP]
Egyrészt azért jobb az elõrendelés mert így legalább lesz kulcsod, mert valószínû, hogy hiány lesz a játékból mint korábban és várhatsz akár hónapokat is. Másrészt úgy lesz ebbõl 24-órával elõbb játék, hogy elvileg a meghirdetett idõpontnál 1 nappal hamarabb él a játék, csak a boltokba kerül késõbb be a cuccos.
Automexel elõrendeléskor meg kapsz egy online elõrendelési kulcsot (azért online mert interneten kapod) de utána megkapod a dobozost is.