Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos
Az a lány tényleg édes.
Mindig megkérdezi, hogy ugye tisztában vagyok a rencerkövetelményekkel és kézségesen magyarázna.
Tök ari!

Þór vígi þessi rúnar

Atisz
Az jó, mert én eddig meg voltam elégedve a Galaxissal. A Dohány utcai üzletükben van egy marha arnyos, készséges lány. Sajnos nem mindig õ szolgál ki és van pár idegbeteg is <#szomoru1>

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Megrendeltem a factiont, de nem tudom hogy dobozost kapok-e vagy nem dobozost. Nem dobozos nem kell nekem! Valamint a kulcsert milyen itemeket kapok? Tenyleg csak az egyik karim hasznalhatja? Mi lesz ha veletlenul letorlom?

!!!! Vicceltem !!!! Csak most olvastam vegig az elmult het hozzaszolasait es nem birtam kihagyni ezt 😄DDDDDD

IGN1: Gordon Bodaster; Tristana Bodaster; Lifeweaver Bodaster; I Gordon I IGN2: Little Bodaster; Sinister Bodaster; I I Gordon I I; Ill Gordon Ill

PvP kreálásnál nézd meg, vagy pve karakterednél is meg tudod nézni, hogy mik az alap és Prophecies skillek.
Amúgy nem 25öt, hanem 30at kapnak Factions-ben az eddigi kasztok.

Silverstone, a gw.dat-nak olyan jó 1.8 GBosnak kell lennie, ha minden helyre már lejutottál, szóval fog tölteni elég sokat és ez nem olyan hogy meg lehet szakítani, épp ez a szépsége ennek.
Amúgy nem is tudnak egymással játszani azok, akik nem rendelkeznek azonos verzióval.

SZEG007
parancsolj ime egy nem hivatalos lista:
alap skillek

PanzerWolf
Szerintem nem lehet kikapcsolni.Nem tudom mennyit tölt le.

"Aki megveszi a factionst, az nem kapja meg az összes skillt a 6 alapkasztbol, csak a factionsel járo uj skilleket, és a 6régikaszt alapskilljeit kapja meg, ami annyit takar hogy kb a 2/3-át az alap játék skilljeinek(de lehet hogy több)
"
ez most nem tiszta :S
a factionsel járó új skillek: ritualist és assasin skillek + 25-25 a többihet.
de mik a 6 régi kaszt alapskilljei?... ami nem elit??

Még egy kérdésem lenne utána pedig már nem zaklatok senkit hanem elhúzok GW-ozni.Na szóval:mennyit tölt le a fõmenüben kb. mennyi mb-ot mivel wi-fin keresztül használom a netet itt Ausztriában és hát a letöltés igen-csak szigorított(elvileg nem is szabadna😊)ki lehet kapcsolni ezt a frissítést,hogy ne töltsön le??

SZEG007
Preorder cuccok se az alapjátéknál, se a factions-nél nagy kalap kakit nem érnek.

SZEG007
Emberek ne legyetek már hülyék!!
Aki megveszi a factionst, az nem kapja meg az összes skillt a 6 alapkasztbol, csak a factionsel járo uj skilleket, és a 6régikaszt alapskilljeit kapja meg, ami annyit takar hogy kb a 2/3-át az alap játék skilljeinek(de lehet hogy több)
Tehát ha Tusy van olyan bugyuta hogy nem kapcsolja össze a 2 accountot, akkor jopár fontos skilltöl alapbol megfosztja magát, valamint az összes pvp unlockot kezdheti a 0-rol.
Egy interjuban olvastam, hogy akinek a kártyája nem támogatja a DX9 efekteket annak se kell cserélnie kártyát csak ezeket az efekteket nem észleled azt kész.

ÉS nem tudom hányszor kell majd még leirni hogy az elörendelök DOBOZOS verziot fognak kapni.

PanzerWolf
De mennek a viták.<#nyes>

Carlos
Tavaly mik voltak a preorder tárgyai?
(esetleg egy screenshot jól jönne!)
Köszi!

Þór vígi þessi rúnar

Cizio
Akkor ez megint a te tévedésed. Én tavaly is preorderes cuccost vettem és a preorderes keyel 1 nappal hamarabb lehetett csatlakozni, mint sok más embernek itt... szal olyan dologról beszélsz amirõl tapasztalatod ergo foggalmad sincs.

Carlos
Igy igaz. Ha nem veszel factions-t, nincs 25-25 skill.
Ez teljesen jó szerintem!

Þór vígi þessi rúnar

bennem még van egy tisztázatlan kérdés, ami felszínre kívánkozik 😊
az, aki nem veszi meg a factions, az új (25-25db) ele, warrior stb skilleket sem fogja tudni használni? az már kibaszás lenne... gondolj bele, aki megveszi a factionst kap kb 800 skillt. aki megveszi az alapot kap kb 450 skillt...

Arra a szegény srácra emlékeztetsz, aki kérte hogy a doppelgangert verjem le neki... én meg magyaráztam ezerrel, hogy senkinek (még nekem se) adja meg az accountját. 😛

Carlos
Ehhh...De legalább leizzadtál jól a szenvedésben!

Þór vígi þessi rúnar

Azta de hüle vagyok<#zavart2>pass-hoz írogattam ami a kártyán volt jelszó😊Pedig oda az kell amit én adtam meg reg-nél.Ok beengedett.Huhh súlyos voltam sorry😊thx:Faki

Faki
te nem a cdkeyt akarod jelszónak írni? 😊

Faki
Lehet hogy velem van a baj, de nemértem mostmár mi a bajod.
Szal én amikor vettem, 1.cd kartonpapírjának hátuljáról elõkapartam a CDKEY-t ami ilyen "betû és szám + kötöjelek"-el volt megadva.
Gw feltelepítettem, beléptem, create account
itt megadtam az adataim, megadtam a mail címem + jelszavam.
Amikor végeztem, vissza a login screenhez acchoz beírtam a mail címem, jelszóhoz meg amit én adtam meg.

15 betüt enged csak beírni

Most nézem,hogy nem engedi végigírni a jelszót az utolsó 4 betüt már nem lehet beírni.Mi ez????????????

Ááá kész vagyok most ettõl.Itt a kártyán nagybetükkel és kötõjellel van feltüntetve így is kell beírni vagy kisbetüvel.Az accom tuti jó mert nem ír ki rá hibát de a jelszóra hibát dob😞

Faki
Account name: mail címed amire regiztél
Pass: jelszó
Nem nézlek hülyének, csak hátha valamit félreértettél 😊
Ha így se megy akkor nyomj egy jelszóemlékeztetõt.

Ok!Acc.-kész!De a jelszót nem fogadja el.

Faki
Gw elindít, ott hozd létre az ACC-od. 1 éve még úgy ment, hogy fogtam feltelepítettem, elindítottam, ott ahol kéri a passt, van olyan hogy CREATE ACCOUNT, na oda bementem kitöltöttem játszottam. Ennyi! 😊

Nah!Itt a vita közepette nekem kell idegeskedni nem nektek😊Mivel nem fogadja el a játékhoz kapott jelszavamat<#conf>Mi a fene van ezzel??Hogyan írjam be?

ElfQT
Az elõrendelés kulcsról kérdeztem nem az elõrendelésrõl. De nem feltételezem, hogy bárki tudná, mire is (lesz) jó ez a kulcs, nekem kételyeim vannak azzal kapcsolatban, hogy ezzel egy nappal elõbbjátszhatnék (mivel a játékban megadtam, és sima preview kulcsnak tûnik), ezért irtam hogy majd meglátjuk.

A tévedésed meg az hogy a tavalyi megjelenés napján már játszottam, de nyugodtan folytasd a távkiértékelést.

Vigyázat, a leopárd harap!

Na sikerült acountot csinálni de most meg nem fogadja el a jelszómat😞Itt nagy betüvel és kötõjelekkel van feltüntetve így is kell beírnom??

Fogalmam sincs mit kell az acounthoz írni.Légyszi help!!

A regisztrációnál kéri az összes adatomat(PlayNC oldalon).Muszály megadni mindent??

Hoppálá!Sok küszködés után végre sikerült megrendelnem a GW-t.Most installálom😊

Cizio
hogy tévednék az nem valószínû, mert eddig is így mûködött.

meg szerintem te nem tudod mit szerettél volna kérdezni, vagy rosszul fogalmaztad meg. de igazad van majd meglátjuk

Jaja, elobb gondolkozzak utana beszeljek!
Az uj PvP kariknal ott van, csak a warrior PvE karimnak nem allt a kezere ha az elementaltol adtam neki. Node ez az en butasagom.

Carlos
Bárkinek adhatod, ha városban beirod a /preorder parancsot.
Ahogy észrevettem akárhányszor lehet. Én a W/Mo-nak 3-4x csináltam meg.

Þór vígi þessi rúnar

Jok ezek a preorderes cuccok, csak az elementalomnak tudom a kezebe adni.

Carlos
Javitották!

Þór vígi þessi rúnar

Atisz
Lol, ez kemény.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

ElfQT
Értékelésedhez gratulálok nagytudású mester, mindazonáltal most tévedsz.
Sztem a kérdésemet nem értetted de mindegy, majd kiderül hogy lesz.

Vigyázat, a leopárd harap!

Mr Manson
Kinek mi kell, de ez a kodmizéria már vicces ...

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Carlos
Ha megveszik 6990-ért. Én várok a CE-re.

Þór vígi þessi rúnar

Mr Manson
uhhh... hihetetlen.

Automex oldalt olvasd el , vagy olvass itt vissza a forumon!

Idézek:

"FRISSÍTVE!!!
A Guild Wars Factions a mai naptól elõrendelhetõ! Az elõrendelõk egy elõrendelõ kulcsot kapnak, mely a következõ elõnyöket nyújtja:
# Beléphetsz a Factions™ Preview Event-re március 24. és 26. között.

# Az elõrendelõk exkluzív, játékon belüli tárgyakat kapnak.

# 24 órával a megjelenés elõtt már játszhatsz a végleges verzióval.

Kapsz továbbá egy megosztható kulcsot, mellyel a barátod beléphet a Factions™ Preview Event-re március 24. és 26. között.

Az elõrendelõk a Guild Wars Factions dobozos verzióját kapják megjelenéskor"

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Automexnel regisztraltam hogy "ertesitsenek" amikor a jatek elorendelheto lesz. Erre kaptam kulcsot a preorder itemekre. Mivel kozben ugy tunik ez nem a dobozos verzio lesz, valoszinuleg varni fogok a dobozosra, vagy ha megjelenik a CE is idoben akkor arra. Kivancsi leszek, vajon a preorder cuccok eltunnek e az inventorymbol.

Hááát, nem tudom... mikor én régesrégen DX3D alatt irtam programot, úgy nézett ki, hogy lekérdeztem a kártya képességeit, ha nem tudta hardverböl, nem csináltattam vele semmit. Szal a DX-nek paraméterezhetõek voltak a képességei fejlesztéskor...

De általában kikapcsolhatóak a funkciók, vagy úgy vannak megirva, hogy ne zavarjon... szal nem hiszem, hogy kártyacserére szorulsz miatta... persze ha egyébként is lassú 😛

Dx9 - alap, hogy csak akkor hasznalja a Dx9-es effekteket, ha tudja a kartyad
- DX nem egészen így mûködik, ha effektet nem tud a kártya hw-bõl akkor megy software-bõl... sokkal lassabban

Ez ket account
- majd eladom a régit (vagy csak nem használom)

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Dx9 - alap, hogy csak akkor hasznalja a Dx9-es effekteket, ha tudja a kartyad
- DX nem egészen így mûködik, ha effektet nem tud a kártya hw-bõl akkor megy software-bõl... sokkal lassabban

Ez ket account
- majd eladom a régit (vagy csak nem használom)

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Dx9 - alap, hogy csak akkor hasznalja a Dx9-es effekteket, ha tudja a kartyad. Ha nem olyan, akkor nem hasznalja es kesz. Menni fog, mint eddig, kapcsolgatni se kell semmit, de nem lesz szebb.

Ha uj accountot nyitsz es nem hozzafuzod az eredetihez, akkor az osszes runat, skillt, upgrade itemet unlockolhatod ujra mind a 8 foglalkozasbol. Raadasul lesz 4 slotod, amiben csak a 6 alap prof megy es 4 slot amiben megy mind a 8 - persze unlockolas utan. Ez ket account, mintha ket ember lennel a GW-ben, szal guildben is, rankban is kulon tortenet.

Ha nem igy van, javitsatok. 😊

Diam Steen, Diam Xp Expect The Unexpected [XP]

Cizio
Skill pontal mindenhol kell fizetni.

Cizio
Látszik nem rég kezdtél a GW-vel mert akkor tudnád, hogyan müxik a dolog.

Egyrészt azért jobb az elõrendelés mert így legalább lesz kulcsod, mert valószínû, hogy hiány lesz a játékból mint korábban és várhatsz akár hónapokat is. Másrészt úgy lesz ebbõl 24-órával elõbb játék, hogy elvileg a meghirdetett idõpontnál 1 nappal hamarabb él a játék, csak a boltokba kerül késõbb be a cuccos.

Automexel elõrendeléskor meg kapsz egy online elõrendelési kulcsot (azért online mert interneten kapod) de utána megkapod a dobozost is.

Carlos
Ascalonban (dúlás után) van egy skill-es (tartsd nyomva az alt-ot és keresd meg) ott nézd meg, hogy tucc-e vásárolni. Szerintem sir berthalan pvp-re unlockolható skilleket ad el neked és ott nem skill pontokkal kell fizetni.

Þór vígi þessi rúnar