Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

EmThor
több gw-t az embereknek 😊 <67%-kal kevesebb FPE kulcs kérõt 😄>

Emthor: IGEN MEGCSINÁLTUK!<#vigyor2>

Nefürgyé le!

Kata
Ja FoW-ban nem tudom. UW-ben szoktam néha.

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Van.

[/cserf][/fülünyúl]

Van nálam egy Ether Renewal nevû, most szereztem Cyss Gressia-tól, de ez inkább leveszi az energiám, mint hozzáadna. Vagy nem jól használom?
Azt olvastam hogy a rajtam lévõ enchantment-ek után enchantment-enként 1-5 energiát kapok. Mik azok a "rajtam lévõ enchantment-ek"?
van egy ether prodigy nevû skill, ami jó lehet a célra

Elementalist Attunementhez - Geckokaru Earthwind (Perdition Rock)- még jó messze vagyok (sivatag), Fire Attunementhez közelebb.
Egyébként köszi.
Carlos
Én az Elementalist Attunementet és a Fire Attunementet használom. Nehéz kifogyni igy az energiából. (Az ele attu elit skill)

Þór vígi þessi rúnar

Kérdésem lenne, elementálnak nincs olyan skillje ami gyorsabban tölti az energiát?
Mindig akkorra fogy el mikor legjobban kellene.
A fõbogár ezt adja.
http://guildwiki.org/wiki/Kepkhet%27s_Refuge
PanzerWolf
Ajánlom még farmnak Droknartól kijõve balra sréhen egy barlangot.ettinek vannak ott.Fõleg ha sok fára van szükséged,akkor nagyon megéri!<#vigyor>

Szerintem soloba már senki se farmol UW-be meg FOW-ba.

Győri Devi
Van aki tud soloban a FoWban farmolni?

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Győri Devi
Nos az a griff farm már nem jo mert már kevés griffon van ott mivel ien szar bogarak vannak már helyettük. Ezért inkább érdemeseb trollokat farmolni Rankorbol indulva vagy gates of krytaban egy eldugott helyen kis gyökér szörnyeket mert gyorsan lehet öket ölni és azért adnaka cucot meg pénzt is jah és az enegyt a bonettivel kapja

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

PanzerWolf
Az a legszebb rész szerintem a játékba!Vagyis a szép Ascalon.Én olyan 7-8 szint körül szoktam otthagyni.Mai napig ámulok bámulok mennyire gyönyörü!!!Jó lenne ott lenni.<#vigyor2>

EmThor
thx

Oriza: <#eljen> <#vigyor3> /hõsünk elfoglalt már mer van mit dolgolódnia 😛/

Carlos
Nem tudsz visszamenni.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Igy van:
"Item and skill unlocks earned by both your roleplaying and PvP characters during the FPE will remain on your account."

Þór vígi þessi rúnar

Cizio
venni kell egy identify kitet

A tárgyaimat hogy(hol) tudom felismertetni?Jah és kihagytam volna sok-sok küldit mert átrakott Old Ascalonba és gondolom nem lehet visszatérni a kezdõ színhelyre.

Cizio
valaki nem tud dobni egy iwiw-es meghívót?

Tombi
Ha jol vettem ki a szövegböl amit a hétvége alatt megszerzek skillt pl az PvE assasinommal az megmarad a faction kezdetéig mert a csak a szint és az láda lesz resetelve.

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

Hátha sikerült Emthort megelõznöm vmi újdonsággal:

Factions Preview Event ismertetõ

Nefürgyé le!

jah ok mar azt hittem valami fontos dologrol lemaradtam azert mert nem pvezek😄

IGN1: Gordon Bodaster; Tristana Bodaster; Lifeweaver Bodaster; I Gordon I IGN2: Little Bodaster; Sinister Bodaster; I I Gordon I I; Ill Gordon Ill

Cizio
ez egy olyan preorder item volt hogy minden kaszt használhatta és különbözõ req. mellett adott dolgokat.

link

Cizio
egyik sem... csak a chimeric prism tulajdonságától beszéltünk.

Annak volt ilyen + tulajdonsága, hogy x manát ad mint más tárgyak is. csak ott volt még egy olyan megközés, hogy alapban +3 manát ad és ha a divine favor eléri a 8-at (req 8 divine favor) akkor még +5-öt (összesen +8).

Kizárólag a tárgy tulajdonságáról volt szó, simán a divine favor nem emeli a mana pontok számát.

Szerintem a Blessed Signet-re gondoltak, de a farmolós warrior nem hord magánál ilyesmit. Energiát a Bonetti's Defense skillel nyer vissza, +5/evadelt ütés. Mellesleg Divine Favor-je sincsen, mert warrior.

Nefürgyé le!

esetleg a divine favoros energiavisszanyerésre gondolnak, ami enchantmentenként ad energiát? Vagy a +3/pont gyógyításra, amit minden varázslásnál kap a célpont? 😛

En sem ertem: divine favor + manat ad? Tudtommal nem😄

IGN1: Gordon Bodaster; Tristana Bodaster; Lifeweaver Bodaster; I Gordon I IGN2: Little Bodaster; Sinister Bodaster; I I Gordon I I; Ill Gordon Ill

Én karddal farmoltam ott még anno... a visszatöltésért mindig Bonetti felelt, esetleg a másik elit skillel (Warriors endurance) is lehetett játszani, de a bonetti volt a jó... 😛

Amikor nem siettem, más buildeket is próbálgattam, pl. mending helyett Balthazar spirittel, retributionnal is próbálkoztam, több-kevesebb hatással.

Amúgy meg nem kell sírni Rock miatt, hiszen Beetletun és Port Sledge megmaradt egyedülfarmoláshoz... 😛

Carlos
Nem vágom, na mindegy, majd rájövök.

Þór vígi þessi rúnar

Cizio
nem nem növekszik, a maximumhoz adott hozzá manapontokat nem manaregent.

Carlos
Ha a Divine Favor-ra rakok pontokat, akkor növekszik az energy regeneration-?
Ezt nem is tudtam.

Þór vígi þessi rúnar

spatz
Én ezeket használtam:
Gladiator's Defense
Bonetti's Defense
Cyclone Axe
Dolyak Signet
Vigorous Spirit
Zealot's Fire
Mending
Live Vicariously

Csak az a baj, hogy a griffon farm-ot a legutolsó updatbe kivették, megváltoztatták a helyszint....

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

Cizio
nem adott + manát (alapbó +3 és ha divine favor 8-as szinten volt akkor még +5-öt asszem) + 16 armort ha a strength elérte a 8-as (asszem de lehet hogy 10 vagy 12)

Bonetti defense? (mar csak halvanyan emlexem a griff farmra)

Cizio
Nincs mit kistudású tanoncom... de nem azt mondtam, hogy Te mit csináltál, hanem, hogy miképp is mûködött a rendszer tavaly. De úgy néz ki ez a te inged.

Carlos
Lenne egy kérdésem:
Láttam pár farmolós videót (W/Mo), amiben azt láttam, hogy álltalában egy mending és egy vico van rajta és cyclone axe-ot használ.
Az lenne a kérdésem, hogy hogy biztositja az állandó energiát (videóból nem volt kivehetõ miket pakol magára)? Csakmert a ez a két ench kapásból nullázza az energy regeneration-t.

Griffon Farm

Þór vígi þessi rúnar

Aki megveszi a factionst, az nem kapja meg az összes skillt a 6 alapkasztbol, csak a factionsel járo uj skilleket
- így már ok, ez nem derült ki az általam olvasott cikkbõl, ezért voltam bátor megkérdezni, köszönöm a választ

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

thx. ezekrõl az alpskillekrõl még sohase hallottam... 😊
mindig okosabb lesz az ember

sztem semmit, de max 8k

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

ElfQT
Örülök nagytudású mester, hogy rávilágítottál, hamis emlékeim vannak és nem s játszottam... Te még azt is jobban tudod, hogy én mit csináltam, erre csak azt tudom mondani, hogy nem tudok mit mondani, igazad van!

Vigyázat, a leopárd harap!

EmThor
tower shiled 16, need strenght 10, lila +16 hp, mindig. mennyit ér? thx

a chimeric prism qrvajó, én warival is használtam az elején

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

Korrekt a Game!Tetszik és már 2-es szintü vagyok😊)Hangulatos.

Carlos
És csak jól nézett ki és annyi?
Kábé mint a Divine Aura a CE-hez.

Þór vígi þessi rúnar

Cizio
egy Chimeric Prism nevû tárgy volt, sik kis kristály lebegett a karod körül.

Cizio
egyszer engem is kiszolgált... meg egyszer én is õt ...

PanzerWolf
Carlos,Emthor csak ennyi<#vigyor><#vigyor><#vigyor>

Másik:engem is szolgát ki egyszer az a leányka és tényleg tök kedves volt!Bár nem sokszor voltam a cdgalaxisba.Vidéki vagyok(bár nem olyan messze pestõl).

EmThor
idõmilliomosokat keresek, "láma vagyok üssetek" jeligére...

na ez lesz a topicból a hétvégére 😊

Carlos
Hát ba***eg...
Megindult bennem a hirtelenjóleb***lak téma.

Þór vígi þessi rúnar