Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nefürgyé le!
Azt olvastam hogy a rajtam lévõ enchantment-ek után enchantment-enként 1-5 energiát kapok. Mik azok a "rajtam lévõ enchantment-ek"?
Egyébként köszi.
Þór vígi þessi rúnar
Mindig akkorra fogy el mikor legjobban kellene.
http://guildwiki.org/wiki/Kepkhet%27s_Refuge
Szerintem soloba már senki se farmol UW-be meg FOW-ba.
やられたらやり返す。倍返しだ!
やられたらやり返す。倍返しだ!
Oriza: <#eljen>#eljen> <#vigyor3>#vigyor3> /hõsünk elfoglalt már mer van mit dolgolódnia 😛/
"Item and skill unlocks earned by both your roleplaying and PvP characters during the FPE will remain on your account."
Þór vígi þessi rúnar
A tárgyaimat hogy(hol) tudom felismertetni?Jah és kihagytam volna sok-sok küldit mert átrakott Old Ascalonba és gondolom nem lehet visszatérni a kezdõ színhelyre.
Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/
Nefürgyé le!
IGN1: Gordon Bodaster; Tristana Bodaster; Lifeweaver Bodaster; I Gordon I IGN2: Little Bodaster; Sinister Bodaster; I I Gordon I I; Ill Gordon Ill
link
Annak volt ilyen + tulajdonsága, hogy x manát ad mint más tárgyak is. csak ott volt még egy olyan megközés, hogy alapban +3 manát ad és ha a divine favor eléri a 8-at (req 8 divine favor) akkor még +5-öt (összesen +8).
Kizárólag a tárgy tulajdonságáról volt szó, simán a divine favor nem emeli a mana pontok számát.
Nefürgyé le!
IGN1: Gordon Bodaster; Tristana Bodaster; Lifeweaver Bodaster; I Gordon I IGN2: Little Bodaster; Sinister Bodaster; I I Gordon I I; Ill Gordon Ill
Amikor nem siettem, más buildeket is próbálgattam, pl. mending helyett Balthazar spirittel, retributionnal is próbálkoztam, több-kevesebb hatással.
Amúgy meg nem kell sírni Rock miatt, hiszen Beetletun és Port Sledge megmaradt egyedülfarmoláshoz... 😛
Ezt nem is tudtam.
Þór vígi þessi rúnar
Gladiator's Defense
Bonetti's Defense
Cyclone Axe
Dolyak Signet
Vigorous Spirit
Zealot's Fire
Mending
Live Vicariously
Csak az a baj, hogy a griffon farm-ot a legutolsó updatbe kivették, megváltoztatták a helyszint....
.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])
Láttam pár farmolós videót (W/Mo), amiben azt láttam, hogy álltalában egy mending és egy vico van rajta és cyclone axe-ot használ.
Az lenne a kérdésem, hogy hogy biztositja az állandó energiát (videóból nem volt kivehetõ miket pakol magára)? Csakmert a ez a két ench kapásból nullázza az energy regeneration-t.
Griffon Farm
Þór vígi þessi rúnar
- így már ok, ez nem derült ki az általam olvasott cikkbõl, ezért voltam bátor megkérdezni, köszönöm a választ
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
mindig okosabb lesz az ember
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
Vigyázat, a leopárd harap!
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
Másik:engem is szolgát ki egyszer az a leányka és tényleg tök kedves volt!Bár nem sokszor voltam a cdgalaxisba.Vidéki vagyok(bár nem olyan messze pestõl).
na ez lesz a topicból a hétvégére 😊