Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Faki
Attól függ mirõl van szó, mert pve-ben az aftershock elég baba, fõleg ha EarthShaker-el seggrepacsizunk.

Hát az aftershock felesleges mert ki lehet gyógyítani, de van egy halom hammer skill, ami kiüt, szóval azzal lehet szívatni. Tegnap ilyenekkel összefutottunk, persze hogy monk voltam akkor 😞

Teglagyari
btw, GW CORPG nem MMORPG

::::: Black Tguarkhan ::::: Teglagyari Megallo :::::

Győri Devi
Jah jo akkor vmit jol összekevertem 😄

やられたらやり返す。倍返しだ!

Faki
Kalapács eleve kiütösdi+shock+aftershock. Elég hatásos, csak van sajna egy-két szépséghibája.

😊 válaszok vannak
Faki
GMT 8-12 az CET 9-13, okoska 😊

Kalapácsos W/E Shock-kal.

CET a mi idõzónánk +1
a +0 a GMT
A leállás 8-12ig (GMT) lett meghirdetve, ami nálunk 9-13-at jelent.

Győri Devi
Lenne egy kérdésem: Mien az a shock warrior?

やられたらやり返す。倍返しだ!

Győri Devi
azért nem volt game még 13kor mert a 13cet nálunk 14 ora 😄

やられたらやり返す。倍返しだ!

Rage47
köszi, igaz a magyar itt sem jön be, valszeg kabelnetem miatt vagy ilyesmi. majd suliban megnézem😊
EmThor
Rage47
Próbáltam ott utánaolvasni, de nem jön be az oldal😞
EmThor
read faq @ guildwars.hu

Rage47
Hi!
Hányan szoktak lenni általában a szervereken? Vannak magyarok is? S nem szokott lagolni? Csak azért kérdezösködök, mert tervezek megvenni egy MMORPG-t, s a Factions-t szemeltem ki😊, s biztosra akarok menni😊 Amúgy miért jo az, h van sima Guild Wars meg egy kieg.-féleség is?Hiszen mind2 különálló nem?
köszi

Carlos
Feltéve, ha összefüzi az accokat!

Þór vígi þessi rúnar

PanzerWolf
Az teljesen új game de,igen át tudod vinni a karaktereidet majd.

EmThor
itt "az ezek faxok" carlos elõzõ üzijére ment a félreértések elkerülése végett..

Carlos
Jó vicc volt, köszönjük.

Þór vígi þessi rúnar

lehet hoyg áramkimaradás van náluk ezért nem megy 😊

Tombi
na nee, most már télleg nagy gubanc lehet 😞

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

A factions az lalap gw-re épül vagy egy teljesen új game?A mostani karaktereimet tudom majd játszani?

Tombi
így van 😛

Carlos
Dragoner meg állandóan menne Tombba Bulwark-ért...

Þór vígi þessi rúnar

csöppet de már játszani akarok tegnap végre összehenteltem magamnak a drokkos armort már csak megkell venni :]

Saint of Underworld N/Me

Tombi
a srácok csuszásban vannak 😄

akkor még két perc?

Saint of Underworld N/Me

Mr Manson
hol?

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Faki
4perc múlva

sziasztok mikor inditják a szervert ? :]

Saint of Underworld N/Me

Tombi
megrendeltem a faction-ömet 😊

A factionsben amúgy a várost ki uralja majd? Egy klán vagy a szövetség? És mire jó, ha egy szövetségesé/kláné? (valaki csak látta a 7végén 😛)

Jaj köszi szépen!Akkor ma ujjra megprobálom mert közbe hát kiléptem!De köszi!
Faki
Asszem az az amikor egy bokorba kell egy levelet elrejteni. (szétnézel a jelölö körül és ha egy bokornak van "neve" kattints rá).

http://blackeagles.atw.hu/

itt elég sok hasznos infót megtalálsz. Az emlitett feladatra sajna nem emlékszem, de nem lász valami (sárga) objektumot a csillag környékén? Ha igen, kattints rá...

Lécci linkeljen be valaki egy olyan oldalt amin a küliknek a leirásavan elõre is kösz!Vagy ha nincs ilyen (ha lehet akkor magyar legyen)akkor nem tudná valaki megmondeni mit kell csinálni a Mysterius Message nevü küldiben?Elértem a megadott helyre csak nem tudom mit kell ott csinálni.Köszi elõre is a választ!
PanzerWolf
Guild Wars Factions Preorder Edition.Hogyhogy sima verzióért nem kell fizetni?Ezt nem értem.Vagy mégis?Szóval elküldik neked most ha kifizeted a:poszter, taktikai útmutató, zene, elõrendelõi kód, extra fegyver, egy napos játékelõny ...stb.Utánna ha megjött a játék akkor,meg átveheted CSAK a játékot.Jól értelmezem így?
CE CE CE CE kell nekem akkor is!<#nyes>

EmThor
csak felhívtam a figyelmet, kiírtam egy hírt....itthon se leszek! és tudok olvasni!

különben is engedélyem nélkül nem tudom ki nyúlt bele a fordításaimba... legalább szóltál volna, hogy valamit visszaírsz angolra, amúgy semmi bajom vele...

Nehogy belehalj már!
Amúgy elolvastad hogy miért is?
A GW eddigi pályafutása során 12 órát szünetelt, ezzel lesz 16 óra, egy ilyen jó játéknál sztem ez nagyon jó, még jó hogy nincs olyan mint WoWnál, hogy bizonyos napokon szerver karbantartás van.

Carlos
Nomármost.
Az ótómeksz a forgalmazó. Õ hozza be a cuccot és aggya tovább a boltoknak (CD GALAXIS, 576, akármi).

Þór vígi þessi rúnar

Tombi
az automexnél is van ilyen elörendelt verzio ?

Carlos
Nem. Ez a preorder edition.
Ha ezt megveszed, akkor nem kell fizetned a simáért és a számla fejében ideadják ingyen, vagy ki kell fizetned a CE és a sima közti árkülönbséget.

Þór vígi þessi rúnar

EmThor
Carlos, ezek a CE-vel kevertek össze vmit...

EmThor
ezek faxok...

03-30-án, azaz holnap, ÁLLNAK A SZERVEREK, 9-13 óráig CET

Carlos
Ööö...

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Tisztelt Érdeklõdõ!

Örömmel értesítjük, hogy megérkezett a

Guild Wars Factions Preorder Edition
Ára: 6.990 Ft.

A PC-s online játék hamarosan megjelenõ új fejezetének PreOrder kiadása, mely magát a játékot nem, hanem ahhoz kapcsolódó plussz
dolgokat (poszter, taktikai útmutató, zene, elõrendelõi kód, extra fegyver, egy napos játékelõny ...) tartalmaz. Maga a játék (megjelenésekor) már ingyenesen vehetõ át, természetesen csomagküldés esetén a csomagkiküldés díját ki
kell fizetni.

Þór vígi þessi rúnar

Krezga
nekem szinte csak az esett..😄