Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
やられたらやり返す。倍返しだ!
a +0 a GMT
やられたらやり返す。倍返しだ!
やられたらやり返す。倍返しだ!
Hányan szoktak lenni általában a szervereken? Vannak magyarok is? S nem szokott lagolni? Csak azért kérdezösködök, mert tervezek megvenni egy MMORPG-t, s a Factions-t szemeltem ki😊, s biztosra akarok menni😊 Amúgy miért jo az, h van sima Guild Wars meg egy kieg.-féleség is?Hiszen mind2 különálló nem?
Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/
Saint of Underworld N/Me
Saint of Underworld N/Me
Saint of Underworld N/Me
itt elég sok hasznos infót megtalálsz. Az emlitett feladatra sajna nem emlékszem, de nem lász valami (sárga) objektumot a csillag környékén? Ha igen, kattints rá...
CE CE CE CE kell nekem akkor is!<#nyes>#nyes>
különben is engedélyem nélkül nem tudom ki nyúlt bele a fordításaimba... legalább szóltál volna, hogy valamit visszaírsz angolra, amúgy semmi bajom vele...
Amúgy elolvastad hogy miért is?
A GW eddigi pályafutása során 12 órát szünetelt, ezzel lesz 16 óra, egy ilyen jó játéknál sztem ez nagyon jó, még jó hogy nincs olyan mint WoWnál, hogy bizonyos napokon szerver karbantartás van.
Az ótómeksz a forgalmazó. Õ hozza be a cuccot és aggya tovább a boltoknak (CD GALAXIS, 576, akármi).
Þór vígi þessi rúnar
Ha ezt megveszed, akkor nem kell fizetned a simáért és a számla fejében ideadják ingyen, vagy ki kell fizetned a CE és a sima közti árkülönbséget.
Þór vígi þessi rúnar
Örömmel értesítjük, hogy megérkezett a
Guild Wars Factions Preorder Edition
Ára: 6.990 Ft.
A PC-s online játék hamarosan megjelenõ új fejezetének PreOrder kiadása, mely magát a játékot nem, hanem ahhoz kapcsolódó plussz
dolgokat (poszter, taktikai útmutató, zene, elõrendelõi kód, extra fegyver, egy napos játékelõny ...) tartalmaz. Maga a játék (megjelenésekor) már ingyenesen vehetõ át, természetesen csomagküldés esetén a csomagkiküldés díját ki
kell fizetni.
Þór vígi þessi rúnar