Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
やられたらやり返す。倍返しだ!
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
A factions egész más pályákat, területet fed le, mint az eredeti. Új játékmódok lesznek benne (12vs12 ember), ellenfelek, meg ilyesmik. Új skillek, 2 új kaszt... Nem tudjuk pontosan mennyire lesz átjárható, illetve milyen bövitésböl részesül a régi GW is. Ha a barátaid megveszik a játékot és neked is megvan ugyanaz a verzió (pl. mindegyikötöknek a faction) akkor tudtok egymással játszani. Ha neked sima GW van, nekik faction, akkor sajnos nem sok közötök lesz egyáshoz (mivel más területeket jártok be).
A sima gw-t próbáld a mediamarktban vagy a játékboltokban, a faction-t elö lehet rendelni, de megvenni még nem, mert még nem adták ki.
A katanát csak a seppukut elkövetõ személy által felkért segéd használhatta a szertartás során. Neki kellett megadni vele a seppukut elkövetõnek a "kegyelemdöfést" (átvitt értelemben persze, a valóságban ez a fej levágását jelentette), ha az illetõ valamilyen oknál fogva nem tudta befejezni a tantóval a keresztvágást a hasfalában, így a seppuku szabályos maradt és a seppukut elkövetõ elkerülte a megszégyenülést.
Kedves Zoltán!
Sajnos alig kaptunk belõle, és amink volt azt pedig még tesztelni sem
tudtam, úgy elvitték az összeset!
Jelenleg nem tudom neked ígérni, hogy mikorra kapunk még belõle, de a
rendelésünket már elküdltük.
Nem tudom Ön budapesti-e, de pl. a cd galaxisba vittünk belõle. Az
elõrenbdelést mindenképpen beadnám a helyében, hiszen ahogy kapunk,
azt mindenképpen az elõrendelõink között szeretnénk szétszórni! Jelenleg
csak a "sima" verzióval rendelkezünk !
Üdvözlettel:
Édes Gábor
GameSupport
Beniczky Zoltan írta:
> Szeretnék érdeklõdni a Guild Wars Factions Collector's
> Editionról,hogy lehet-e majd kapni?Ha igen elõ lehet-e
> rendelni rá?
> Köszönöm.
Valamit elértettek szerintem.<#nyes>#nyes>Szeintetek?
[/cserf][/fülünyúl]
やられたらやり返す。倍返しだ!
Neither 11%
Kurzicks 38%
Luxons 51%
Total Votes: 175
http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever
ami megtetszett az a 15k-s warrior sisak volt... meg az is lehet hogy rafanyalodom...
::::: Black Tguarkhan ::::: Teglagyari Megallo :::::
Mivel egy az egyben kihagytan az eventet, nem tudom milyen fegyverei vannak az assanak.
Ezt majd csak akkor tudom meg, ha megvettem a Fact CE-t és összefûztem a jelenlegi a GW CE-vel.
Lana: 😄
WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu
A másik egyenes pengéjû kard a ninja-ken (vagy ninja-to, ki hogy ismeri).
A tachi lóhátról használt hosszú, hajlított pengéjû kard (a pengéje hosszabb mint a katana-nak).
A klasszikus ártelemben vett szamurájkard a katana (a háromrészes kardkészlet leghosszabb darabja), a rövidebbik darab a wakizashi, a kés neve pedig tanto.
A tachi és a katana közötti különbség (a penge hosszán kívül), hogy a tachi-t az övre függesztve hordták, míg a katana-t mindíg az övbe tûzve a wakizashi-val együtt.
WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu
[/cserf][/fülünyúl]
Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/
Jah, tegnap csintam egy Cantha monkot és megmaradt az egész ugy ahogy volt, xal Cantha skinnel GvG-zek 😄😄😄
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/
Black Moa-m nekem is van és remélem igaz az, hogy a pet megmarad, de ezt senki se tudja biztosra.
vki magyarázza el, thx!
vki magyarázza el, thx!
fetish black moa 😄 csak a nyakát figyeld :]
Shiro!!
tavaly automexnél hogy hívták a cuccost amikor félrerakattam a cuccot, hogy megjelenéskor személyesen átveszem, dobozos, meg ott átveszem? az is elõrendelés volt? vagy csak simán félrerakassam? ...
hogy mi?!<#wilting>#wilting>
szedd mar ossze magad EMTHOR <#vigyor>#vigyor>