Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PanzerWolf
Azért köszi!

Győri Devi
Van vkinek olcson elado bortak cucca?

やられたらやり返す。倍返しだ!

olvasd vissza a fórumon... automexnél, cdgalaxisnál lehet elörendelni emailben asszem, de a boltokba is visznek valószinüleg.

Valaki légyszi válaszoljon még ha nagy barámságot kérdeztem!
EmThor
panzer, nincs z boardom, de szerintem vmi szoftver, csak windóznak

Atisz
Jaja tetesd félre...de arra sem lesz szükség ha elsõ nap bemész, lesz és kész.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Carlos
Kole's Gauntlet!
Nekem is esett már jópárszor...

Þór vígi þessi rúnar

És hogyan illetve hol lehet elõrendelni?Ja egyébként köszi a választ az összes kérdésemre!😊
PanzerWolf
Épp most végeztünk Tombbal.Megint nekem esett zõõõd!<#vigyor>Már ideje mert,sohasem esik nekem semmi.Bár eléggé gagyi esett.Necro kesztyü.Most a nevét nem tudom hirtelen.Multkor meg 2 zõõõd esett az is nekem(az egyik megint ez akesztyü volt).

Szia!

A factions egész más pályákat, területet fed le, mint az eredeti. Új játékmódok lesznek benne (12vs12 ember), ellenfelek, meg ilyesmik. Új skillek, 2 új kaszt... Nem tudjuk pontosan mennyire lesz átjárható, illetve milyen bövitésböl részesül a régi GW is. Ha a barátaid megveszik a játékot és neked is megvan ugyanaz a verzió (pl. mindegyikötöknek a faction) akkor tudtok egymással játszani. Ha neked sima GW van, nekik faction, akkor sajnos nem sok közötök lesz egyáshoz (mivel más területeket jártok be).

A sima gw-t próbáld a mediamarktban vagy a játékboltokban, a faction-t elö lehet rendelni, de megvenni még nem, mert még nem adták ki.

PanzerWolf
Pedig odaírtam,hogy faction.<#nyes>
#11772 erre a kérdésemre nem tudsz válaszolni?

Inkább tantóba. <#puszis>

A katanát csak a seppukut elkövetõ személy által felkért segéd használhatta a szertartás során. Neki kellett megadni vele a seppukut elkövetõnek a "kegyelemdöfést" (átvitt értelemben persze, a valóságban ez a fej levágását jelentette), ha az illetõ valamilyen oknál fogva nem tudta befejezni a tantóval a keresztvágást a hasfalában, így a seppuku szabályos maradt és a seppukut elkövetõ elkerülte a megszégyenülést.

Sziasztok!Pár kérdés.Mire jo ha a Factions mik az ujdonságok kijavitások a régi hibáknál...stb szoval miért jo ha megveszem?Mennyibe kerül?Ha a haverok megveszik és én nem akkor ugye tudunk együtt partyba menni?Vagy nem is látjuk egy mást?Hol lehet megvenni vagy megrendelni?Köszi szépen elõre is és bocsi ha olyat nagy hülyeségeket kérdeztem!
EmThor
lehet régi CE-t értették el vagy tavalyi tapasztalatok... minden esetre, megrohamozom az elõrendelést 😄

PanzerWolf
Írtam az automexnek a multkor a CE -rõl érdeklõdtem.Ezt írták vissza(alatta amit én kérdeztem):
Kedves Zoltán!

Sajnos alig kaptunk belõle, és amink volt azt pedig még tesztelni sem
tudtam, úgy elvitték az összeset!
Jelenleg nem tudom neked ígérni, hogy mikorra kapunk még belõle, de a
rendelésünket már elküdltük.
Nem tudom Ön budapesti-e, de pl. a cd galaxisba vittünk belõle. Az
elõrenbdelést mindenképpen beadnám a helyében, hiszen ahogy kapunk,
azt mindenképpen az elõrendelõink között szeretnénk szétszórni! Jelenleg
csak a "sima" verzióval rendelkezünk !

Üdvözlettel:
Édes Gábor
GameSupport

Beniczky Zoltan írta:
> Szeretnék érdeklõdni a Guild Wars Factions Collector's
> Editionról,hogy lehet-e majd kapni?Ha igen elõ lehet-e
> rendelni rá?
> Köszönöm.

Valamit elértettek szerintem.<#nyes>Szeintetek?

Kata
Nah, ölég már a keleti kardok elemzésébõl, mert menten beledõlök egy katanába. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

EmThor
photics.com...

Győri Devi
Ezt a szavazást te hol láttad?

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

EmThor
Which Guild Wars Faction will you choose?
Neither 11%

Kurzicks 38%

Luxons 51%

Total Votes: 175

EmThor
aggro, ash, warrior/rt, wtf? shit csak assával toltam hétvégén, de itt vmi nagy rumli van rt és ash, futkosás, stb környékén...

PanzerWolf
Egy kérdés.Még csak képen láttam ilyen Zboardot.Ehez van valami szoftver?A hivatalos oldalon a dovnloadnál lehet tölteni le valami szoftvert.Ha lesz GW-s akkor,kell hozzá ilyen softver,hogy tudjam hásználni a plusz billentyûket?Meg ennek cserélhetõ a billentyûzete?Van valami animáció ott az oldalon.zboard.com.Bocs a lol kérdésért de,tök nem értek hozzá.Meg ha cserélhetõ a billentyûzet akkor,azért nem csak boritás jár ha vesz az ember ugye?Boritást úgy értem,hogy a tetén a billentyûk.Hu még magamat is jól összezavarom mindjárt.

A kryta-ira meg TOA-ból 8 emberrel 😛

Carlos
Azok jópofák.
Mennyetek Yakbol (akkor 6-an mehettek)!

Þór vígi þessi rúnar

EmThor
megcsináltam elsõ titan questet, utána meglepõdve láttam van még 3... utána állítólag még 1... 😄

Carlos
Érdekel. Nekem a full szett megvan.
Meg az összes cukorka fegyó.

Þór vígi þessi rúnar

EmThor
titok 😄

Carlos
Mennyiért?

Þór vígi þessi rúnar

EmThor
vettem gingerbread focust, anno kicsit lemaradtam 😄 tök aranyos ^_^

dougO
FPE full térkép.

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

Teglagyari
en talaltam sai-t csomot luxon oldalon, meg jade daggert, meg 'under construction' ikonos pajzsot is ^^

ami megtetszett az a 15k-s warrior sisak volt... meg az is lehet hogy rafanyalodom...

::::: Black Tguarkhan ::::: Teglagyari Megallo :::::

Majd szólj, ha találtál. <#kacsint>

Mivel egy az egyben kihagytan az eventet, nem tudom milyen fegyverei vannak az assanak.
Ezt majd csak akkor tudom meg, ha megvettem a Fact CE-t és összefûztem a jelenlegi a GW CE-vel.

Cizio
de azt hiszem a no-dachi-t kihagytad az elemzésbõl, de ha már itt tartunk az assasinnak lehet Sai-t találni?

A shinobi árnyékot, lopakodót jelent a japán nyelvben. Tehát a Shinobi blade ezek alapján valószínûleg a ninja ken-t (nindzsa egyenes kard) takarja.

Brigadeführer
Köszi Star! Látszik, hogy ki az igazi szakértõ.😊Mindenesetre a gammában Katana és Shinobi blade néven fut a két kard.

Lana: 😄

WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu

EmThor
the luxon pirate says arrrrrrr :]

Amire te gondolsz, azt daito-nak hívták. Ebbõl fejlõdtek ki késõbb a hajlított pengéjû kardok. A daito ui nagyon könnyen tört harc közben, ez késztette a japán kovácsokat a hajlított pengéjû kardok (tachi, katana stb.) megalkotására.

A másik egyenes pengéjû kard a ninja-ken (vagy ninja-to, ki hogy ismeri).

A tachi lóhátról használt hosszú, hajlított pengéjû kard (a pengéje hosszabb mint a katana-nak).

A klasszikus ártelemben vett szamurájkard a katana (a háromrészes kardkészlet leghosszabb darabja), a rövidebbik darab a wakizashi, a kés neve pedig tanto.

A tachi és a katana közötti különbség (a penge hosszán kívül), hogy a tachi-t az övre függesztve hordták, míg a katana-t mindíg az övbe tûzve a wakizashi-val együtt.

Üdvözlünk városunkban, vándor! Csak nem egy Shinomi penge van az oldaladon?! De ugye nem vagy kém?! <#buck>

Brigadeführer
Kicsit kavarodás van a nevek terén. Tudtommal a Katana az amit magyarosan szamurájkardnak hívunk (rövidebb párja a Wakizashi, de ezt a gammában még nem láttunk) a másik pedig Shinobi blade, és mindkettöt talált Kata.😊 A shinobik ha jól tudom a középkori japánban valamiféle titkosrendõrök, besúgók, kémek voltak, vagyis ez mind egyszerre.😊

WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu

Kata
Warrioroknak lesz katana meg szamuráj kard is, én találtam mindkettõbõl. Bár a szamurájkardra Termy szakértõbb kifejezést mondott, mindenesetre annyiban különbözik a katanától, hogy egyenes a pengéje.

[/cserf][/fülünyúl]

Tombi
el se hiszem, bármennyi megveszem !

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

Nekem is esett Gothic, de nemvolt maxos.
Jah, tegnap csintam egy Cantha monkot és megmaradt az egész ugy ahogy volt, xal Cantha skinnel GvG-zek 😄😄😄

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

EmThor
reset manó, ez kvajóóó 😄 😄 😄 ROFL mááááháháháháh <#vigyor3>

és thx a magyarázatokat!

Tombi
Gothic kardnak hijják és nekem is esett egy arany a csakhát a reset mano elvesz mindent :-)

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

PanzerWolf
A fetis black moas képen a csajszi kezébe a kard nagyon tetszik!!!Végre egy kard ami nagyon bejön kinézetre,mondjuk a mostani long sword se rossz de,ez állat!Végre megy a karakterem nevéhez majd!Most elég bután festek baltával.<#vigyor>Ja,a nevem Fényeskardu Sturm.

A faction-t amit szereztél, azt beválthatod a faction transfer-nél: 5000 faction-ért a szövetséged kap 10 ratinget, ez alapján állapítja meg hogy ki melyik várost tartja.
Black Moa-m nekem is van és remélem igaz az, hogy a pet megmarad, de ezt senki se tudja biztosra.

EmThor
taiwani kolléga ^_^

vki magyarázza el, thx!

vki magyarázza el, thx!

fetish black moa 😄 csak a nyakát figyeld :]

Shiro!!

EmThor
jóvan 😊 szal ha ki lesz írva, mondjuk április vége fele, hogy lesz factions tutira, és én szeretnék egyet lefoglaltatni, akkor megint elõ kell rendelnem hivatalosan, email meg minden, vagy másképpen lesz? csak technikai részletek.. és bakker még ráadásul kiköltöztek a francba messzire... bár most nézem munkabeosztásomat, 28.án reggel már tudnék menni érte :] már ha lesz CE elsõ nap 😄 😄 😄

Teglagyari

tavaly automexnél hogy hívták a cuccost amikor félrerakattam a cuccot, hogy megjelenéskor személyesen átveszem, dobozos, meg ott átveszem? az is elõrendelés volt? vagy csak simán félrerakassam? ...

hogy mi?!<#wilting>

szedd mar ossze magad EMTHOR <#vigyor>

Teglagyari
ha jol emlexem mult het csutortokon kerultek a jatekba ezek a questek, eleg konnyuek sajna...

EmThor
tavaly automexnél hogy hívták a cuccost amikor félrerakattam a cuccot, hogy megjelenéskor személyesen átveszem, dobozos, meg ott átveszem? az is elõrendelés volt? vagy csak simán félrerakassam? ...