Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
thx 😊 szerintem gáz ez a chuck norris hype... olyan mint szalacsi csak worldwide... egyáltalán nem vicces... michael dudikoff az más :]
gratz <#eljen>#eljen>
Látom a félelmet a szemedben (tudom h ez nem gwhez kapcsolódik, de <#taps>#taps><#eljen>#eljen>)

Látom a félelmet a szemedben (tudom h ez nem gwhez kapcsolódik, de <#taps>#taps><#eljen>#eljen>)
elõször farmoltam SF-ben, 1 stance w, 1 mm necro, 1 ss necro, 1 healer, 1 bonder...
hullott 2 zöld minnyá 😊 brohno's staff, vmi monk cucc +60 hp, stb. állítólag 40 k, meg még egy mesmer staff... kewl 😊
hullott 2 zöld minnyá 😊 brohno's staff, vmi monk cucc +60 hp, stb. állítólag 40 k, meg még egy mesmer staff... kewl 😊
Rezo : mennyit ajánlsz érte?
~15perc mulva leszek ingame : IGN : lord metalz/metalz a gyogyito
~15perc mulva leszek ingame : IGN : lord metalz/metalz a gyogyito
3k és 200 arany
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
Engem is érdekelne az eladó GW
A prvátban megbeszéljük
A prvátban megbeszéljük
milius eye
Engem érdekelnének az eladó GW-ok. (asszonynak lehet hogy kellene).
Árajánlatokat priviben kérnék, ha még aktuális a dolog!
Árajánlatokat priviben kérnék, ha még aktuális a dolog!
Þór vígi þessi rúnar
Jah tom csak késöbb vettem észre h lionsba adnak megint küldit
やられたらやり返す。倍返しだ!
METALz
Kellene a szem.
Kellene a szem.
szia
igen sok ember, városokban, amikor kimész a "pályára", ott a 4-6-8 fõcs csapatoddal mész, vagy botokkal, másokkal ott nem találxasz. nincs havidíja, soha nem is lesz, egyszer megveszed és jáccol. frissítéseket magától letölti, csak 1 szerver van, ha a városban egy "kerület" megtelik, átugrasz egy másikba: ugyanaz a város, csak más játékosokkal, hogy elférjünk, így mûködik.
van sok küldi, és ha valóban be akarod járni az egész térképet, 2 hónap szórakozás simán meglesz... minimum!
igen, olyan mint a diablo kicsit, csak 3d-ben, nem vétlen, volt blizzardosok fejlesztették.
igen sok ember, városokban, amikor kimész a "pályára", ott a 4-6-8 fõcs csapatoddal mész, vagy botokkal, másokkal ott nem találxasz. nincs havidíja, soha nem is lesz, egyszer megveszed és jáccol. frissítéseket magától letölti, csak 1 szerver van, ha a városban egy "kerület" megtelik, átugrasz egy másikba: ugyanaz a város, csak más játékosokkal, hogy elférjünk, így mûködik.
van sok küldi, és ha valóban be akarod járni az egész térképet, 2 hónap szórakozás simán meglesz... minimum!
igen, olyan mint a diablo kicsit, csak 3d-ben, nem vétlen, volt blizzardosok fejlesztették.
igen úgy értem😊 én legalábbis így vettem ki a leírásokból... de majd vki biztos megerösit vagy nem, aki játszik is vele😊
szóval nem lehet látni másokat vagy hogy érted? Mi az a külsõ világ? 😊
nekem is bejövös, csak fura h lvl 20 a max, és csak a party-ban lévöket látod a külsö világban:/
Hello
Most akadtam erre a játékra,ne nézzetek lámának ha hülyéket kérdezek.
Ahogy utánna olvasgattam ez olyan játék lehet mint a diablo csak neten játszák.
Szóval ha nem tévedek akkor itt van egy nagy világ ahova számos játékos csatlakozik és együtt visznek ki küldetéseket,szinteket lépve meg ilyesmi?
A magyar oldalon találtam egy térképet ami igen nagynak tûnik,ez tényleg olyan nagy, vagy könnyen bejárható terület, és az lenne ez a képzeletbeli világ?
Nagyon hajlok rá hogy megvegyem,csak még nem játszottam efélével,de jól hangzik hogy több 100 ember egy világban bóklászik.Ja és még valami, itt ki kell vinni a küldetéseket és vége a játéknak, vagy a végtelenségigk huzható.
válaszotokat elõre köszönöm
Most akadtam erre a játékra,ne nézzetek lámának ha hülyéket kérdezek.
Ahogy utánna olvasgattam ez olyan játék lehet mint a diablo csak neten játszák.
Szóval ha nem tévedek akkor itt van egy nagy világ ahova számos játékos csatlakozik és együtt visznek ki küldetéseket,szinteket lépve meg ilyesmi?
A magyar oldalon találtam egy térképet ami igen nagynak tûnik,ez tényleg olyan nagy, vagy könnyen bejárható terület, és az lenne ez a képzeletbeli világ?
Nagyon hajlok rá hogy megvegyem,csak még nem játszottam efélével,de jól hangzik hogy több 100 ember egy világban bóklászik.Ja és még valami, itt ki kell vinni a küldetéseket és vége a játéknak, vagy a végtelenségigk huzható.
válaszotokat elõre köszönöm
Ezekért a képekért kaptak a készítõk 70 dolláros egeret...
az oldalon van még pár <#finom>#finom>
az oldalon van még pár <#finom>#finom>
Az emlegetett oldal>
Wallpaper
Wallpaper
.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])
a chaos axe-ért adok 3k-t.
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
ELADÓ & price check plz ^^
Icy Chaos Axe of Fortitude :
icy max dmg ,req10
damage14^50
+29Health
és rare fellblade ..:
mivel a gw.hu forumja nagyon pang^^ ide kérnék Price Checket ezekrõl az ELADÓ cuccokról
Icy Chaos Axe of Fortitude :
icy max dmg ,req10
damage14^50
+29Health
és rare fellblade ..:
mivel a gw.hu forumja nagyon pang^^ ide kérnék Price Checket ezekrõl az ELADÓ cuccokról
reklám 😄 + fokozzuk a helyzetet!
btw koreai gw oldalon olyna faja hátterek vannak , hogy ihaj!
btw koreai gw oldalon olyna faja hátterek vannak , hogy ihaj!
Hello van egy eladó guild warsom akit érdekel jelezze itt a forumon.
És ez most miért jo h itt vannak?
やられたらやり返す。倍返しだ!
Akit érdekel eladó GW írjon privit plz.
most voltam 2.szor fow-ban kb 540 óra gém után fõ karimmal 😄 chest run volt, shadow bow volt ami érdekes :]
kb. 55 goldot, de lehet, hogy a merchant 60-at is ad érte, akkor akár neki is eladhatod. (2K max)
Mit kell a Mysteruis message küldiben?Már a bokrot azt megtaláltam és utána elmentem egy helyre ahová kellett és ott nam tudom hogy mit kell csinálni!Valaki pls!
Énsem értem teljesen.
Ugyanis azzal, hogy csak és kizárolag online játszhatsz bele is esik az MMO kategoriába.
Ugyanis azzal, hogy csak és kizárolag online játszhatsz bele is esik az MMO kategoriába.
Þór vígi þessi rúnar
Mmmo-ban nem minden map instance, gw-ben igen és az onlájn része diablóhoz hasonlítható, csak itt a lobby screen helyett városok vannak. Nameg GW története véges tehát akár single playerben is elképzelhetõ lehetne, de úgy nem lenne izgi 😊
Competetive Online Role Playing Game, itt a csapatmunkán van a hangsúly és nem lehet mindenkit ész nélkül leölni...
.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])
Ne veszkedjetek már!Verekedni is lehet!<#nyes>#nyes>Egyikõtöknek ze a véleménye a másikótoknak meg az.Ez van.
Vááááá, de te írtad nekem elöször hogy az aftershock felesleges holott akkor még pvp-rõl szó sem volt, én unblock írtam a shock-os warriorról. Erre jössz és kioktatsz, hogy az aftershock felesleges. Nameg megsúgom hogy a hammer skillek nagyobb része adrenalinnal hajtottak, fõleg a K.O skillek.
De tudod mit? Nem fogok ilyen okoskodó akárkivel vitázni mert csak flém lesz belõle, úgyhogy felejtsd el az egészet.
De tudod mit? Nem fogok ilyen okoskodó akárkivel vitázni mert csak flém lesz belõle, úgyhogy felejtsd el az egészet.
Te nem figyelsz, pve-vel válaszol a pvp-s hsz-emre. Most akkor ki a hülye?
A sorozatos kiütések eléréséhez energia is kell, mert a hammer skillek egy része energiaigényû, a shock eleve kifárasztja a warriort. Hogy a fenébe lenne aftershockra energiája, hogy életképes build legyen fegyverváltás nélkül?
Ha kitaláltad és pvp/gvg-ben mûködik, akkor oszd meg velem, köszi.
A sorozatos kiütések eléréséhez energia is kell, mert a hammer skillek egy része energiaigényû, a shock eleve kifárasztja a warriort. Hogy a fenébe lenne aftershockra energiája, hogy életképes build legyen fegyverváltás nélkül?
Ha kitaláltad és pvp/gvg-ben mûködik, akkor oszd meg velem, köszi.
Nézd már meg kinek címeztem az elsõ hozzászólásom eme témában és akkor rájössz hogy nem egyértelmüen van szó pvp/gvg-rõl okostojás.
Sorozatos kiütések mellé meg befér az az aftershock, hogy még sebezz is valamit.
Sorozatos kiütések mellé meg befér az az aftershock, hogy még sebezz is valamit.
Nem tudom hogy miért hoztad fel a pve-t, amikor elég egyértelmû, hogy pvp/gvg-rõl beszélek. Amúgy ha már pve-t hoztad fel, ott is a sorozatos kiütés hatásosabb lehet (fõleg monk kasztúak ellen).