Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ugye írtam, hogy jó lenne átköltözni Ascalon-ba az ilyen emberek miatt! Erre õ azt írta, hogy látszik, hogy külföldi vagyok!
Na ezen jót röhögtem!!! Ekkora lámát!
Þór vígi þessi rúnar
Van a Guild Wars ami 7000 forint. Van a Guild Wars Special Edition ami 10.000 Ft. A kettö között játékban (szerintem) nincs különbség, csak a játék mellé adott extrákban.
És van most a Guild Wars Factions Pre Order Box, amivel nem tudsz játszani 7000 Ft-ért. Ez arra jó, hogy ha megjelenik a Factions akkor nem kell érte fizetned, hanem viheted ingyen (számla felmutatása mellett persze (tehát elöre megveszed (pre order))).
Naggyából ennyi.
Þór vígi þessi rúnar
Segítsetek nekem PLS. Eddi FPS-t nyomtam és gondoltam hogy kipróbálom ezt a Guild Warst! 😊 Kis változatosság kell. Nah most segíjjen valaki PLS. Szóval melyik játékot vegyem meg 1ször. Úgy értem van már ha jól láttam 3 és nemsokára jön a negyedik. Melyik az elsõ? 😊 Ill gondolom a másik 3 kiegészítõ.
Szóval valaki foglalja össze PLS!
Köszi!
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
::::: Black Tguarkhan ::::: Teglagyari Megallo :::::
GW2 - Solon.1207 - To Mega Therion [TMT]:Gunnar\'s Hold - tmtguild.eu

Ezek után én lenézem az Arrr céhet, fõleg ezt a benne lévõ magyar játékost.
[/cserf][/fülünyúl]
A [email protected] címre nemkaptunk semmilyen levelet az oldal tartalmának felhasználást illetõen.
Ezért kérünk távolítsd el a guildwars.hu szerkesztõi által készített tartalmat az oldaladról.
Valamint kiváncsi lennék, hogy kit ismersz az oldal készítõi közül....
Mégis melyik Admint ismered???
Egy nevet légyszi..és az email címet amire küldtél...
WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu
Csak azt akarom kérdezni hogy a guild wars factions mikor jön ki Magyarországon??<#wow3>#wow3><#wilting>#wilting>
Saint of Underworld n/mo20
Aktiv pve , pvp guildet keresnek akik segitenek megszerezni a maradek
skillt.Dobjatok egy uzit pls , ha van valahova felvetel. Elore is
koszonom.
Saint of Underworld N/Me
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Melyik programmal, vagy hogyan vehetek fel / készíthetek video-t a Guild Wars-ból? <#help>#help>
WOLF3x6
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
[/cserf][/fülünyúl]
en szemely szerint nagyon lengyeles hangzasunak tartom a Kurzick nevet, arrol nem is beszelve, hogy azzal a fekete kordekkal es fekete ruhazattal ugy neznk ki mint az amish-ok. amugy sztem a jatekegyensuly fenntartasa miatt semmi jelentos kulonbseg nem lesz a ket oldal kozott, csak a vizualis... en atmaszkaltam mindket oldalra, de valahogy Luxon szebb volt szamomra, es szimpatikusabb, Kurzick oldalon olyan sotet volt, mint kicsiny orszagunk egyik emlegetett megyejeben 😊 azokrol a csapdarako gusztustalansagokrol nem is beszelve...
elõrendeltem a GW factionst és azt írták, hogy kapok játékon belüli tárgyakat. Hogy tudok ehhez hozzájutni?
köszi😊
itt csomó minden (skillek helyei, képességei, pet sebzés, stb) megtalálható
bár ez tuti photoshop de ha capturolsz min2-öt és ki is viszek egyet +echo meg még egy másik hasonlo mesmer spell már meg is csináltad a 8 elitet😄 de persze sok szerencse kell hozzá
/puszi 😊 -> szeretethiányos hõsnõnknek ^_^
/1 szívesség a családnak 😊
/worship
[/cserf][/fülünyúl]
[/cserf][/fülünyúl]
[/cserf][/fülünyúl]