Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

EmThor
kössük ki egy éhezõ Charr horda elé és /dance 😄

Carlos
Jajj, tegnap este agyaltam a kis kedvencünkön akinek nincs iklete!
Ugye írtam, hogy jó lenne átköltözni Ascalon-ba az ilyen emberek miatt! Erre õ azt írta, hogy látszik, hogy külföldi vagyok!
Na ezen jót röhögtem!!! Ekkora lámát!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Nem értem milyen 3-ról beszélsz, na mindegy.
Van a Guild Wars ami 7000 forint. Van a Guild Wars Special Edition ami 10.000 Ft. A kettö között játékban (szerintem) nincs különbség, csak a játék mellé adott extrákban.
És van most a Guild Wars Factions Pre Order Box, amivel nem tudsz játszani 7000 Ft-ért. Ez arra jó, hogy ha megjelenik a Factions akkor nem kell érte fizetned, hanem viheted ingyen (számla felmutatása mellett persze (tehát elöre megveszed (pre order))).
Naggyából ennyi.

Þór vígi þessi rúnar

Sziasztok!
Segítsetek nekem PLS. Eddi FPS-t nyomtam és gondoltam hogy kipróbálom ezt a Guild Warst! 😊 Kis változatosság kell. Nah most segíjjen valaki PLS. Szóval melyik játékot vegyem meg 1ször. Úgy értem van már ha jól láttam 3 és nemsokára jön a negyedik. Melyik az elsõ? 😊 Ill gondolom a másik 3 kiegészítõ.
Szóval valaki foglalja össze PLS!
Köszi!
Atisz
Ez mi ez? Na ezért gyûlölöm az össze-vissza moderálást...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

EmThor
szerintem 😛

Titan
...hááát ez szerintem elég csúnya áprilisi tréfa volt.. 😞(((

Titan
Ez jó kis oldal! ÉN is redszeresen látogatom infóért... 😊

Teglagyari
talan ha kicsi ujjacskaiddal begepelned... <#vigyor>

::::: Black Tguarkhan ::::: Teglagyari Megallo :::::

hagyjuk.....

GW2 - Solon.1207 - To Mega Therion [TMT]:Gunnar\'s Hold - tmtguild.eu

itt a [url=]kép

A képhez csak annyi comment, hogy ez az "ember"=madfighter=joker (ezeket a neveket használja...)

Teglagyari
hm... ilyen is van, hogy galeria? de hol?

Ja, elég sok helyen fent van, megpróbálok tenni ellene.
Ezek után én lenézem az Arrr céhet, fõleg ezt a benne lévõ magyar játékost.

Kata
Hiába törölték ki, a chaten is reklámozta, ide is berakta, meg még ki tudja hány topikba...

[/cserf][/fülünyúl]

Solon és Gorla szerkeszti a guildwars.hu weboldalt.
A [email protected] címre nemkaptunk semmilyen levelet az oldal tartalmának felhasználást illetõen.
Ezért kérünk távolítsd el a guildwars.hu szerkesztõi által készített tartalmat az oldaladról.

Valamint kiváncsi lennék, hogy kit ismersz az oldal készítõi közül....

Mert én eléggé admin vagyok a guildwars.hu-n és se én se a másik 2 adminnank nincs fogalma arról, hogy ki a rák vagy... így nem kaptunk e-mailt...

Gyors keresztkérdés,

Mégis melyik Admint ismered???
Egy nevet légyszi..és az email címet amire küldtél...

Carlos
S lõn rend! Köszönjük!

Þór vígi þessi rúnar

Brigadeführer
Ez kegyetlen loál!<#nyes>

WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu

GW eladó, ui. BF2 is😊
Köszi.<#worship>
Carlos
Ápr. 28, még mindig.

Þór vígi þessi rúnar

Sziasztok!!!!
Csak azt akarom kérdezni hogy a guild wars factions mikor jön ki Magyarországon??<#wow3><#wilting>
guildet keresek , derek flamestorm e/me20
Saint of Underworld n/mo20

Aktiv pve , pvp guildet keresnek akik segitenek megszerezni a maradek
skillt.Dobjatok egy uzit pls , ha van valahova felvetel. Elore is
koszonom.

Saint of Underworld N/Me

Zomil
hehe...<#banplz>

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Ma már 3-a van, szóval kicsit késtél vele.

Csináljatok képet, mert én nem rakom fel😛

Zomil
Fraps 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Hi!
Melyik programmal, vagy hogyan vehetek fel / készíthetek video-t a Guild Wars-ból? <#help>

WOLF3x6

Atisz
arcane mimicry?

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

valamelyik városban írd be: /preorder

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

Kata
Na csak azért érdeklõdöm tisztelettel, mert magam is a Luxon oldallal szimpatizálnék hasonló meggondolásból.

[/cserf][/fülünyúl]

Teglagyari
ugy tudsz kedves, hogy kapni fox egy emilt attol, akitol elorendelted. ez az emil tartalmazni fog egy elorendelo kulcsot (preorder key) amit hozza kell adnod jatekon belul az account-odhoz, ha ezzel megvagy, csak annyi a dolgod, hogy beirod a jarekban: '/preorder' es maris ott vannak a cuccok. ezen tul minden uj karaktered ezekkel a cuccokkal fog a jatekban megjelenni, a mar meglevo karijaidnek belepes utan ujra be kell irni a parancsot hogy megkapjak (bar sok ertelme nincs, mert ugysem tudjak hasznalni).

Teglagyari
Azt hiszem kijelenthetem, hogy a tovabbra is a Luxon oldalon marad.

en szemely szerint nagyon lengyeles hangzasunak tartom a Kurzick nevet, arrol nem is beszelve, hogy azzal a fekete kordekkal es fekete ruhazattal ugy neznk ki mint az amish-ok. amugy sztem a jatekegyensuly fenntartasa miatt semmi jelentos kulonbseg nem lesz a ket oldal kozott, csak a vizualis... en atmaszkaltam mindket oldalra, de valahogy Luxon szebb volt szamomra, es szimpatikusabb, Kurzick oldalon olyan sotet volt, mint kicsiny orszagunk egyik emlegetett megyejeben 😊 azokrol a csapdarako gusztustalansagokrol nem is beszelve...

Sziasztok.
elõrendeltem a GW factionst és azt írták, hogy kapok játékon belüli tárgyakat. Hogy tudok ehhez hozzájutni?
köszi😊

EmThor
thx ide is, de te puszit nem kapsz 😛

http://blackeagles.atw.hu/

itt csomó minden (skillek helyei, képességei, pet sebzés, stb) megtalálható

Zomil
nem lehetetlen 8elite😊
bár ez tuti photoshop de ha capturolsz min2-öt és ki is viszek egyet +echo meg még egy másik hasonlo mesmer spell már meg is csináltad a 8 elitet😄 de persze sok szerencse kell hozzá

EmThor
kinyomtatnám 😊 megadhatod, megköszönöm, oszt átfirkálom... ami neten van azok túl hosszúak, stb... 😊

/puszi 😊 -> szeretethiányos hõsnõnknek ^_^
/1 szívesség a családnak 😊
/worship

Kata
Nincs mit. 😊 Ha kapok egy puszit, megadom a linkjét a mi régi listánknak. Még én farigcsáltam, úgyhogy elõfordulhatnak benne hibák. Ja és régen volt updatelve, úgyhogy a manaköltségek, töltési, megidézési idõk, sebzések mértéke stb. nem feltétlenül annyi amennyi. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

EmThor
photoshop 😊

METALz
Ez bug v hogy vitt ki 8 elite skillt? <#falbav>

EmThor
hungarian darkness

és thx az infót 😄

METALz
Új idõk mikor már tudjuk, mi az <#banplz>

METALz
A régi idõk, mikor még nem tudtuk mi az az elite skill 😄

Kata
Tervezi valamelyik céh, hogy majd a Luxon oldalt választja, vagy esetleg válaszotta már?

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Jelenleg sehol. A céhünk honlapján fent volt a teljes, de leszedtem a megszûnés után. Gorla csinálja most elméletileg az újat, de az meg még nincs kész.

[/cserf][/fülünyúl]

METALz
Guildwars.hu ? <#worship>