Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!

Most hogy eldöntöttem hogy elkezdek ezzel a Gameval jáccani az lenne a kérdésem, hogy konkrétan mi a különbség a Guild Wars és Guild Wars Special Edition közt. Ugye kb 2000Ft különbség van a kettõ közt. ÉS azon kívül?

Köszi a helpet!
ÜDv
legrosszabb esetben másik karival 😛

A quest vége után mapet váltottam, majd visszamentem, és Bleached Bones-ok fogadtak...szal nem tudom, de remélem idõvel visszaáll.

Carlos
Szép.
Amúgy ha nem lesz mo.-on CE, akkor megyek külföldre érte.
Kedvenc játékom megér ennyit.
Amúgy majdnem biztos vagyok benne, hogy lesz elég CE.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Tipp volt. Akkor legyen 250.

Þór vígi þessi rúnar

Glintet is leöltük párszor, mégis adja a küldiket 😛
Szóval nem lepne meg, ha maptrav után meglelnéd a lemészárolt telepet a küldijével.<#vigyor2>

Megint voltak új küldik....a guildem luxon párti, bár én magam nem voltam az ezelõtti eventen. Elmentem a luxonos településre Lion felett, és kaptam egy küldit, hogy öljem le a másik telepet. Megtettem, vagyis a Kurzick-okat kiírtottam. Most mi lesz? akkor elveszett a másik quest? Vagy mindenképp ez lett volna a vége, mert a guildem luxon-os?

EmThor
automex gw:f fórum, support:

"Elõször is tisztázzuk a megjelenõ GWF-ek közti különbségeket.

1. GWF Collector's Edition
Errõl azt kell tudni, hogy KORLÁTOZOTT menniységben lesz, és tényleg nemsok !! Ami különbség van, hogy egy csomó mindent kapsz mellé /egérpad, Soudtrack cd, stb../, a játékbeli különbség mindössze annyi, hogy másképpen táncol majd a figurád, így egybõl lehet majd látni, hogy egy CE-sel van dolgod. Más játékbeli különbségrõl nem tudok. Drágább is lesz, erre készüljetek. Egyéb infók a CE-rõl /hogy néz ki, tartalom, stb./ :
http://eu.guildwars.com/support/article/factions_box_contents/

2.GWF pre-order pack
Róla azt kell tudni, hogy magát a játékot NEM tartalmazza. Van benne térkép, Soundtrack cd, trailer, poszter stb. Ami a lényeg, hogy találtok benne egy olyan kulcsot, amit ha beírtok a régi GW-be, akkor az felismeri majd, hogy egy preorder kulcsról van szó, és így jogosult leszel a 24 órával a hivatalos kezdés elõtt belépni, és már kezdõthet is a túra...
Amit még mindenképpen érdemes elmondani, hogy akik a CD Galaxistól, illetve az 576-nál veszik meg a preorder GWF-t azok a megjelenéskor bemennek szépen oda ahol vették, és a számla felmutatása ellenében megkapják a dobozos teljes verzót !
Akik a PCDOME-tól rendelik meg a szoftvert, õk az elsõ körben kifizetik az árát, és megkapják a preorder packot, majd a játék megjelenése után már csak a postaköltséget kell kifizessék, és megkapják a "normális" GWF-et !
Azt mindenképpen hozzátenném, hogy az említett cégekkel a megállapodás már megtörtént, nyugodtan érdeklõdjetek náluk, és a CE-ket is onnan tudjátok beszerezni !
infók a preorder pack-rõl:
http://eu.guildwars.com/support/article/factions_preorder_europe/

3. A "normális" GWF
Ami fontos Európában kétfajta dobozzal fog megjelenni. A dobozok tartalma teljesen megegyezik csak a borító más. Ez tartalmazza a TELJES játékot ! Nem tudjuk még, hogy mind2-bõl kapunk-e de maximális erõbedobással dolgoznak a kollégák az ügyön,hogy mind2 meglegyen !
info a "normális" GWF -rõl /tartalom, kép, stb./:
http://eu.guildwars.com/support/article/factions_box_contents/

És még van itt pár addon információ:
A játék a beütött kódok alapján tudni fogja, hogy te most GW-s vagy, illetve GWF-es, esetleg mindkettõvel rendelkezel. Aki mindkettõvel rendelkezik barangolhat bármerre, akik csak egyik illet másik verzióval rendelkeznek, õk értelem szerûen csak a "saját" világukban. Az elõzõekbõl adódik a kérdés, hogy át lehet-e vinni a GW karaktereket a GWF-be? A válasz igen. Lionsarch-ból /ha rosszul írtam le a nevét sry/, hajóval tudtok átmenni."

félreértés: én úgy tudom csak 1 fajta doboz lesz, aminek egyik oldalán assa, másik oldalán rt, Gaile mintha ezt mondta volna + 1 fajta CE lesz, fehér rt-vel.

EmThor
áááá! tavaly, 800 darab simát hoztak elsõ körben... jó most tuti többet hoznak, de ezt az 1000er CE-t kétkedve fogadom!

Carlos
Azért a "nagyon" kevés nem teljesen igaz!
Lesz nyugi!
A relativ kevés kábé 1000 darabot jelent. Szerintem nem vagyunk 1000-en akiknek CE kellene.

Þór vígi þessi rúnar

EmThor
na jó de CE-rõl még semmi, csak hogy "nagyon kevés lesz" hát bakker...

Mr Manson
AUTOMEX elõrendelési infok:
Klikk ide!

Aki itt rendelte meg az (igéret szerint) a 3. csomagot kapja:
Ezt!

Végére egy fontos info:
"Aki a A "normális" GWF-et rendelte meg / 3.pont /, pl. azok akik tõlünk rendeltek, õk megkapják a teljes játékot, ahhoz is jár poszter, játékleírás, plasztik GameCard. Természetesen õk is 24 órával elõbb kezdenek !"

thx az infot <#worship>

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

EmThor
wow-ostól mit vársz? 😄

Nélküled is elintézzük a dolgot kedves WoWos leaderünk >]

Mostmár tényleg nagyon kiváncsi vagyok, hogy ki az a bizonyos "Guildwars admin".
Csak nem személyesen Jeff Strain-el beszélted meg a dolgokat? ...

Carlos
Lécci ne itt politizáljatok!

Þór vígi þessi rúnar

furcsa módja a beilleszkedésre irányuló törekvésnek, de mi mindenre nyitottak vagyunk, igaz? 😊

Orbi inkább focizna szvsz XD

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

Brigadeführer
Drukkol? Valami sportesemény zaljik ahol összebalhéztak valamin? Drukkolni ott kell... Ha az Orbán-Gyurcsány vitára gondolsz ott max anyázni lehet és majd az érintetteknek (above 18, stb) szavazni 9-én.
Mondjuk tényleg viccesebb lenne ha ez a két tökfilkó boxmeccset játszana a bentmaradásért dumaest helyett, akkor lehetne drukkolni is....😄

WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu

Teglagyari
/agree

::::: Black Tguarkhan ::::: Teglagyari Megallo :::::

matiasmax
Huh de utálom a politikát de akkor is kinézi a vitát és kinek drukkol?

Life is short, play more!

Kata
ez idióta... 😄

[/cserf][/fülünyúl]

Győri Devi
Mert kéne guild

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

matiasmax
Tényleg ki miota gw-zik?<#circling>

matiasmax
már mindent megbeszéltünk a Guildwars adminjával!És ö normálisan elmonta mit csináljak!na pá

Győri Devi
Van valahol tagfelvétel?

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

matiasmax
Már folyamatba van...De csak a képeket kell és pár cikket átfogalmazni...

Teglagyari
szerintem eleg konnyu megallapitani mi az amit te fogalmaztal, es mi az amit nem, hisz minden irasodra rateszed a nevjegyed helyesirasi hibak tomeny koncentracioja formajaban.

btw... hogyan fogalmazhatsz cikkeket egy olyan jatekkal kapcsolatban, amivel meg sosem jatszottal, meg csak meg sem vetted!

::::: Black Tguarkhan ::::: Teglagyari Megallo :::::

spatz
Ha ezt megcsinálják <#worship> Már nagyon régóta igérgetik.

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

spatz
Emberek mi van itt, tegnap nem voltam fennt, most meg nem tudom miröl beszéltek....<#confused> 11924-11940 delete...

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

Elõbb szedd le a guildwars.hu-ról lelopott dolgokat és utána talán beszélhetünk, addig nem.

PanzerWolf
Emthor ez egy jó hír!Kicsi a láda.

matiasmax
Ha valakit megsértetem akkor bocsánatot kérek de mondom hogy nem innen szedtem a ikont mert ha igen miért nem vallanám be ennyi!ÉS mostantól csak ugy rakok fel cikkeket hogy átfogalmazom de különben ezeknek a 85%én irtam vagy fogalmaztam!De akkkor se kellet volna ilyen segfej modon viselkedni...<#awink><#duhos2>

Carlos
Óje!!!

Þór vígi þessi rúnar

EmThor
" people can play both sides of the game to completion." + szól a válasz asszem egy faction-ös kérdésre + storage-t megbuherálják, hogy több helyünk legyen

Carlos
Ehhh...remélem ma már tudok menni. Attól függ mennyit kell melózni!
Meglátjuk.

Þór vígi þessi rúnar

Nem voltunk elegen. aztán hiányzott az Me a csapatból, szal kihagytuk. pve tomb volt, a 3 pályán buktuk be... mindenki álmos volt, 1 hülye külföldi miatt dp volt jónéhányunknak, úgyhogy szétkentek.

Szrimi
szivesen lana<#gun>bár mikor<#violent>

Sir Szrimi,ex BEG officer,WMG exleader,WSS officer

Carlos
<#ravasz1>
Tegnap volt GvG?
Rohatt késõn értem haza és semmi erõm nem volt játszani.

Þór vígi þessi rúnar

Köfi Lindi, rátrafáltál 😛

Carlos
Szia!
Ezekszerint sikerült!

Þór vígi þessi rúnar

próba. letöröltem a kukimat.

Szrimi
tegnap nem voltunk a szeren gvg szempontjából<#falbav>

Carlos
Mizu nálatok?

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Szerintem jelentkezz ki, töröld az összes cookie-t és akkor mennie kellene!

Þór vígi þessi rúnar

Szrimi
szia carlos<#wave>

Szrimi
Üdv

Bocsi hogy ide iratok, de nem találtam jobbat... Ma reggel hiába jelentkeztem be,
nem tudok irni a fórumba! Begépeltem a hozzászólást, Rányomtam az elküldre, és
ez az üzi fogadott:
"A nick neved csak betûvel, vagy számmal kezdõdhet!"
Semmit nem változtattam a beállításaimon. ha a fórum oldalon bejelentkezek,
kiírja, hogy "Szia tcpip2!", látom a privát üzenetek, beállítások, stb. linkeket,
de ha a beállitásokra kattintok, kiírja:
"Ezt a menüpontot csak bejelentkezett felhasználó érheti el!"
esetleg a játékosoknak segitséget kérekbe, vagy a játékosok moderátornak-ba

srácok lanának nagy problémája akadt kell egy kis help neki<#eljen>

Carlos
Szia Szrimi!!!

Þór vígi þessi rúnar

Szrimi
jó moka lenne<#zavart2>

Szrimi