Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most hogy eldöntöttem hogy elkezdek ezzel a Gameval jáccani az lenne a kérdésem, hogy konkrétan mi a különbség a Guild Wars és Guild Wars Special Edition közt. Ugye kb 2000Ft különbség van a kettõ közt. ÉS azon kívül?
Köszi a helpet!
ÜDv
Amúgy ha nem lesz mo.-on CE, akkor megyek külföldre érte.
Kedvenc játékom megér ennyit.
Amúgy majdnem biztos vagyok benne, hogy lesz elég CE.
Þór vígi þessi rúnar
Szóval nem lepne meg, ha maptrav után meglelnéd a lemészárolt telepet a küldijével.<#vigyor2>#vigyor2>
"Elõször is tisztázzuk a megjelenõ GWF-ek közti különbségeket.
1. GWF Collector's Edition
Errõl azt kell tudni, hogy KORLÁTOZOTT menniységben lesz, és tényleg nemsok !! Ami különbség van, hogy egy csomó mindent kapsz mellé /egérpad, Soudtrack cd, stb../, a játékbeli különbség mindössze annyi, hogy másképpen táncol majd a figurád, így egybõl lehet majd látni, hogy egy CE-sel van dolgod. Más játékbeli különbségrõl nem tudok. Drágább is lesz, erre készüljetek. Egyéb infók a CE-rõl /hogy néz ki, tartalom, stb./ :
http://eu.guildwars.com/support/article/factions_box_contents/
2.GWF pre-order pack
Róla azt kell tudni, hogy magát a játékot NEM tartalmazza. Van benne térkép, Soundtrack cd, trailer, poszter stb. Ami a lényeg, hogy találtok benne egy olyan kulcsot, amit ha beírtok a régi GW-be, akkor az felismeri majd, hogy egy preorder kulcsról van szó, és így jogosult leszel a 24 órával a hivatalos kezdés elõtt belépni, és már kezdõthet is a túra...
Amit még mindenképpen érdemes elmondani, hogy akik a CD Galaxistól, illetve az 576-nál veszik meg a preorder GWF-t azok a megjelenéskor bemennek szépen oda ahol vették, és a számla felmutatása ellenében megkapják a dobozos teljes verzót !
Akik a PCDOME-tól rendelik meg a szoftvert, õk az elsõ körben kifizetik az árát, és megkapják a preorder packot, majd a játék megjelenése után már csak a postaköltséget kell kifizessék, és megkapják a "normális" GWF-et !
Azt mindenképpen hozzátenném, hogy az említett cégekkel a megállapodás már megtörtént, nyugodtan érdeklõdjetek náluk, és a CE-ket is onnan tudjátok beszerezni !
infók a preorder pack-rõl:
http://eu.guildwars.com/support/article/factions_preorder_europe/
3. A "normális" GWF
Ami fontos Európában kétfajta dobozzal fog megjelenni. A dobozok tartalma teljesen megegyezik csak a borító más. Ez tartalmazza a TELJES játékot ! Nem tudjuk még, hogy mind2-bõl kapunk-e de maximális erõbedobással dolgoznak a kollégák az ügyön,hogy mind2 meglegyen !
info a "normális" GWF -rõl /tartalom, kép, stb./:
http://eu.guildwars.com/support/article/factions_box_contents/
És még van itt pár addon információ:
A játék a beütött kódok alapján tudni fogja, hogy te most GW-s vagy, illetve GWF-es, esetleg mindkettõvel rendelkezel. Aki mindkettõvel rendelkezik barangolhat bármerre, akik csak egyik illet másik verzióval rendelkeznek, õk értelem szerûen csak a "saját" világukban. Az elõzõekbõl adódik a kérdés, hogy át lehet-e vinni a GW karaktereket a GWF-be? A válasz igen. Lionsarch-ból /ha rosszul írtam le a nevét sry/, hajóval tudtok átmenni."
félreértés: én úgy tudom csak 1 fajta doboz lesz, aminek egyik oldalán assa, másik oldalán rt, Gaile mintha ezt mondta volna + 1 fajta CE lesz, fehér rt-vel.
Lesz nyugi!
A relativ kevés kábé 1000 darabot jelent. Szerintem nem vagyunk 1000-en akiknek CE kellene.
Þór vígi þessi rúnar
Klikk ide!
Aki itt rendelte meg az (igéret szerint) a 3. csomagot kapja:
Ezt!
Végére egy fontos info:
"Aki a A "normális" GWF-et rendelte meg / 3.pont /, pl. azok akik tõlünk rendeltek, õk megkapják a teljes játékot, ahhoz is jár poszter, játékleírás, plasztik GameCard. Természetesen õk is 24 órával elõbb kezdenek !"
thx az infot <#worship>#worship>
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Csak nem személyesen Jeff Strain-el beszélted meg a dolgokat? ...
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
Mondjuk tényleg viccesebb lenne ha ez a két tökfilkó boxmeccset játszana a bentmaradásért dumaest helyett, akkor lehetne drukkolni is....😄
WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu
Life is short, play more!
やられたらやり返す。倍返しだ!
やられたらやり返す。倍返しだ!
btw... hogyan fogalmazhatsz cikkeket egy olyan jatekkal kapcsolatban, amivel meg sosem jatszottal, meg csak meg sem vetted!
::::: Black Tguarkhan ::::: Teglagyari Megallo :::::
.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])
.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])
Meglátjuk.
Þór vígi þessi rúnar
Sir Szrimi,ex BEG officer,WMG exleader,WSS officer
Tegnap volt GvG?
Rohatt késõn értem haza és semmi erõm nem volt játszani.
Þór vígi þessi rúnar
Þór vígi þessi rúnar
Bocsi hogy ide iratok, de nem találtam jobbat... Ma reggel hiába jelentkeztem be,
nem tudok irni a fórumba! Begépeltem a hozzászólást, Rányomtam az elküldre, és
ez az üzi fogadott:
"A nick neved csak betûvel, vagy számmal kezdõdhet!"
Semmit nem változtattam a beállításaimon. ha a fórum oldalon bejelentkezek,
kiírja, hogy "Szia tcpip2!", látom a privát üzenetek, beállítások, stb. linkeket,
de ha a beállitásokra kattintok, kiírja:
"Ezt a menüpontot csak bejelentkezett felhasználó érheti el!"
esetleg a játékosoknak segitséget kérekbe, vagy a játékosok moderátornak-ba
srácok lanának nagy problémája akadt kell egy kis help neki<#eljen>#eljen>