Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

matiasmax
na ja

Life is short, play more!

Atisz
Na ennyi. Látjátok, kultúráltan mindent meg lehet beszélni.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Kata
<#lama><#bdead>

[/cserf][/fülünyúl]

matiasmax
és igazatok volt az sg-röl van bocs mindenért,de én nem tudtam

matiasmax
megvan honnan van a kép egyik msn partnerem küldte aki segit az oldalt szerkeszteni...

matiasmax
hát ha letámadtok az zavar...

matiasmax
de most nem tom miért hiszitek ezt de nem innen szedtem de ha nagy probléma leszedem ok?

matiasmax
+k

Faki
Az sztem senkit nem érdekel hogy ki milyen oldalt milyen színvonalon csinál, mert magánügy, max nem lesz túl látogatott a weblap, de ez legyen a szerkesztõ baja. Nade ott lett flém az egészbõl, amikor sg gw-s logóját lenyúlta (nem csak innen lopkodott) és már majdnem anyázott amikor kérdõre lett vonva.

matiasmax
csak hogy én még kiskoru vagyok ennyi és azért irok ilyen hülyeségeket mert még nincs meg a game és nem számit annyira a helyes irás...Oltogatni könnyü,már az is baj ha valamit megprobálo egyedül megcsinálni,nagyon sok ember csak basztatni tudja a másikat...És elöször kérdezni kéne és nem ütni

Atisz
Csak azért kérdeztem ezt az egészet mert nem tudom, mit honnan lopott. Csak annyi jött le hogy mindenki oltogat valakit...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Ok, óvodás színvonal. Na és?

Mirõl van szó? 😄DDDDDDDDDDD
Egy nagyon szép mondat idézete az egyik kedvenc MAGUS köyvemböl:
"Szive szerint bántott volna csak, úgyhogy inkább hallgatott."
Tessék megfogadni!

A helyesirás meg még javulhat, ha van rá törekvés.

Carlos
Hogyis:
"...wow-ban ismert mage kaszt all ismert hasonló!"
"...mage kaszt-al szembe,..."
"Sok varázslata nagy foku védelmet add!Sok jó staff tartozik hozzá és nagyon jó sok skill"

Szörnyû...

Þór vígi þessi rúnar

Zomil
pff bocsi de ezt nem hagyhatom szó nélkül...Gondoltam megnézem h irta át a gyerek a cikkeket hátha azért nem rossz. Elkezdtem olvasni az ele leirását és hát izé...sztem ez a gyerek nem tudja mi az a magyar nyelv( ha egy magyar tanár meglátná sirva rohanna ki a világbol). Némely mondatnál komolyan elgondolkodtam mit is akar irni. Aki kiváncsi(vagy csak nevetni/sirni akar) annak ajánlom olvassa el a kaszt leirásokat.
Matiasmax-nak meg üzenem h még 5x fogalmazzá át inkább,vagy elöször irja le egy papirra és ugy másolja be.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Carlos
Remélem csak vicc volt.
Hasonlitsd össze az itteni logót az övével, az ö irását a gw.hu -éival.
Ilyesmik.

Þór vígi þessi rúnar

Atisz
Ki bánt kit?

viselkedjetek már... ne bántsuk egymást, oké? Az senkinek sem jó.

Atisz
Teljesen átlagos GW rajongói oldal, nem értem mi a probléma. Lopott vhonnan vmi anyagot, vagy mi?

Faki
Nézd meg az aláírásában a GW-s weboldalt és te is bannolnád <#vigyor1>

Atisz
mi ez az "unokád ip-ját is bannolnám" történet?

Carlos
Szia Lana.
Erre tippelnék énis!

Þór vígi þessi rúnar

EmThor
ez csak pvp unlock ... rpg karit indíts, úgy nyomhatod le a sztorivonalat + ez a karid majd erõsebb lesz pvp-re..

matiasmax, unokád ip-ját is bannolnám, már megbocsáss... kicsit komolyabban pls! thx

u.i.: tegnap jövök haza uccsó hévvel, nem indul... mondom rdy, enter mission pls 😄

Lila gözöm sincs, de sztem olyasmi, mintha csak faction pontot kapnál. Vagyis ha csak unlockolod a dolgokat, pve kari nem kap tényleges holmit. Ez esetben PvP kari generálásakor használhatod, mert azok az unlockolt dolgokat kaphatják.

OK! Csak ezzel nem vagyok kisegítve. 😄
matiasmax
én is ezt vásárlom meg hamarosan

A Special Edition változathoz jár pluszba egy bunus zenei cd meg kód + egy Skill PAck Code: Unlock 7 normal skill, Unlock 1 Elite skill, Unlock 2 weapon or armour upgrades.
Szóval ezzel a kóddal megkapod ezeket a plusz dolgokat...nah de ki kell választani gondolom én hogy megyik 7 skill, melyik elite skill, melyik armourt akarod upgradelni.
Jól gondolom?
Azt ha elbaszod akkor többször nem használhatod.
Vagy teljesen vakvágányon vagyok? :S
Carlos
Az az igazság, hogy nem vágom milyen upgrade-röl lehet szó!

Þór vígi þessi rúnar

Sziasztok!

MEgvettem a Guild War Special Editiont.
Van benne ez a kód upgrade. Skill, weapon ,armour ...
Nah ezt használjam a legelején a Gamenak? Vagy van valami tipp? Ismerjem meg 1ször a Gamet hogy mégis mit válasszak majd? Vagy vakvágányon vagyok? 😄

Köszi!
matiasmax
Én már játszotam vele a béta hétvégén

Atisz
Láttátok a múlt heti Exit programajánló magazint? (Tudom reklám... <#banplz>)
Volt benne szó a Factions-rõl....

Atisz
Köszi <#smile>
Rám nem lehet, de mindig van egy 3. út... <#vigyor3>

EmThor
vissza cs-zni >:]

Carlos
CE 4 EVER.
Már nagyon akarnám látni a polcomon!

Þór vígi þessi rúnar

EmThor
nem, tudom..

azt tudom, hogy 1 fajta CE lesz, a fehér rt-s 😄

spatz
Új képek vannak:
képek

Már csak 21 nap....

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

Brigadeführer
OFF
Én is nyomtam, igaz a DoD Sourcet. Szerintem nagyon szép, pörgös gamma. Bár a Source már céges kiszerelés és nem merték bevállalni, amit az eredeti DoD készítõi (ami még ugye mod volt), hogy Wermacht helyett Waffen SS katonákkal lehessen harcolni a német oldalon. Még mindig él a beivódott dogma és általánosítás...

Attisz! Rád is lehet szavazni vasárnap? Mert ha igen akkor kiikszellek!<#nezze>
ATTISZ FOR PRESIDENT!<#worship>
ON

WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu

PanzerWolf
Hát igen ezek után nagy váltás lesz!Nézzél végig sok tarilert a hivatalos oldalról,hogy bejön-e(potyára ne vedd meg)?Ha viszont vágyól ilyen fantasy féle gaméra akkor,ezt merem ajánlani neked!
Kis OFF😄OD mit mondassz róla?Azt hallotam,hogy jó!

a 3-as verzióban is van poszter?
És az elõrendelés nélküliek aztkapják?

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

Tatyla
azt hiszem holnap ujra belekezdek ebbe a game-be...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Nem kapsz.

Atisz
Megfigyelte valaki Gyurcsány hogy átugrotta az egészségügyet és az oktatást? Úgy viselkedett mintha 4 évig ellenzékben ült volna...LOL
Orbi nem volt felkészült. Úgy leosztottam volna ezt a dilettáns Gyurcsányt, hogy megint elkezdett volna dadogni...hónom alatt 1 Financial Times-szal Magyarország gazdaságáról <#hehe>

Bocs az OFF-ért, de láttam itt is hozzászóltak a témához. Gondoltam +1/-1 mit számít...

TurboX
Kérdés : Ha van egy sima Guild Wars acc.-om (amin nincs már lehetõség területváltásra) és ezt Upgrade-elem egy Faction-ös kulcsal, kapok-e területváltási pontokat? (asszem errõl még nem volt szó, ha igen akkor sry)
bár nem sok szöveg van benne, mert kb csak képeket tartalmaz (ez most nem a kézikönyv amirõl eszélek, hanem az Art Book), de a képcímek/kommentek angolul vannak 😊

a könyv angol

Hmm...hát azaz igazság már ennyit is sajnálok Gamera. AMióta ilyen becsületes megvásárlós életet kell hogy éljek minden forint fáj... 😊 ... mellesleg nem is tudom fogom -e szeretni ezt a stílust. DOD meg CS után elég nagy váltás. 😊

Hmm...max a szülinapi pénzem rááldozom. 😄DDDDDD

Könyv magyar?????
Mondjuk elég sok leírást találtam már a www.guildwars.hu -n.
Lehet azt veszem ameik lesz a Tescoban! 😄DDDD
AZé köszi!
PanzerWolf
Végre vannak CE fanok!Nálunk a guildból csak talán 1 embert érdekli rajtam kívül.Itt vannak állandóan ezzel foglalkozó emberek.Jó érzés,hogy nem csak én vagyok ennyire hülye,hogy állandóan ezzen rágódom.<#vigyor5>Bocs a lehülyézésért mindenkitõl,poénnak értettem!

Foga:a speciál editionhoz ezek vannak pluszba:
The Art of Guild Wars könyv (2. rész)
Tyria térképe
Zenei CD
Kód extra skillek és fegyver- vagy páncél upgrade eléréséhez

Én ezt venném most a helyedben meg(ráadásul dolgozol is ahogy említetted)!Szeressem az ilyen apróságokat.
<#smile>

OK! Köszi!

Hát akkor az óccsóbikat veszem.
Mostmár csak nemkevés idõt kéne rá szakítani.
Szar hogy dolgozni is kell! 😊
Carlos
Pár extra dolog a dobozban.
Ennyi. Játékban nincs különbség (mint plö a collectors edition-nél volt).

Þór vígi þessi rúnar