Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Life is short, play more!
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
"Szive szerint bántott volna csak, úgyhogy inkább hallgatott."
Tessék megfogadni!
A helyesirás meg még javulhat, ha van rá törekvés.
"...wow-ban ismert mage kaszt all ismert hasonló!"
"...mage kaszt-al szembe,..."
"Sok varázslata nagy foku védelmet add!Sok jó staff tartozik hozzá és nagyon jó sok skill"
Szörnyû...
Þór vígi þessi rúnar
Matiasmax-nak meg üzenem h még 5x fogalmazzá át inkább,vagy elöször irja le egy papirra és ugy másolja be.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Hasonlitsd össze az itteni logót az övével, az ö irását a gw.hu -éival.
Ilyesmik.
Þór vígi þessi rúnar
matiasmax, unokád ip-ját is bannolnám, már megbocsáss... kicsit komolyabban pls! thx
u.i.: tegnap jövök haza uccsó hévvel, nem indul... mondom rdy, enter mission pls 😄
Szóval ezzel a kóddal megkapod ezeket a plusz dolgokat...nah de ki kell választani gondolom én hogy megyik 7 skill, melyik elite skill, melyik armourt akarod upgradelni.
Jól gondolom?
Azt ha elbaszod akkor többször nem használhatod.
Vagy teljesen vakvágányon vagyok? :S
MEgvettem a Guild War Special Editiont.
Van benne ez a kód upgrade. Skill, weapon ,armour ...
Nah ezt használjam a legelején a Gamenak? Vagy van valami tipp? Ismerjem meg 1ször a Gamet hogy mégis mit válasszak majd? Vagy vakvágányon vagyok? 😄
Köszi!
Volt benne szó a Factions-rõl....
Rám nem lehet, de mindig van egy 3. út... <#vigyor3>#vigyor3>
.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])
Én is nyomtam, igaz a DoD Sourcet. Szerintem nagyon szép, pörgös gamma. Bár a Source már céges kiszerelés és nem merték bevállalni, amit az eredeti DoD készítõi (ami még ugye mod volt), hogy Wermacht helyett Waffen SS katonákkal lehessen harcolni a német oldalon. Még mindig él a beivódott dogma és általánosítás...
Attisz! Rád is lehet szavazni vasárnap? Mert ha igen akkor kiikszellek!<#nezze>#nezze>
ATTISZ FOR PRESIDENT!<#worship>#worship>
ON
WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu
Kis OFF😄OD mit mondassz róla?Azt hallotam,hogy jó!
És az elõrendelés nélküliek aztkapják?
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Orbi nem volt felkészült. Úgy leosztottam volna ezt a dilettáns Gyurcsányt, hogy megint elkezdett volna dadogni...hónom alatt 1 Financial Times-szal Magyarország gazdaságáról <#hehe>#hehe>
Bocs az OFF-ért, de láttam itt is hozzászóltak a témához. Gondoltam +1/-1 mit számít...
Hmm...max a szülinapi pénzem rááldozom. 😄DDDDDD
Könyv magyar?????
Mondjuk elég sok leírást találtam már a www.guildwars.hu -n.
Lehet azt veszem ameik lesz a Tescoban! 😄DDDD
AZé köszi!
Foga:a speciál editionhoz ezek vannak pluszba:
The Art of Guild Wars könyv (2. rész)
Tyria térképe
Zenei CD
Kód extra skillek és fegyver- vagy páncél upgrade eléréséhez
Én ezt venném most a helyedben meg(ráadásul dolgozol is ahogy említetted)!Szeressem az ilyen apróságokat.
<#smile>#smile>
Hát akkor az óccsóbikat veszem.
Mostmár csak nemkevés idõt kéne rá szakítani.
Szar hogy dolgozni is kell! 😊