Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jobb ha kiszeded minél elõbb, kevésbé fog rosszul esni, mint késõbb.
Life is short, play more!
Pedig Solon leszedette vele, de azóta visszarakta egy részét.
Nem nagy szavak, csak pofátlanságnak tartom, hogy azóta se szedte le. És akkor még itt veri magát, neki áll feljebb. Ennyi. 😊 Részemrõl leszállok a témáról, igazán nem is nekem kéne harcászkodni ez ellen.
[/cserf][/fülünyúl]
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
ui.: azt még mindig nem értem,h lehet egy olyan játékról fun oldalt szerkeszteni leirásokkal amivel még nem játszottál(a factionos beugrás nem igazán nevezhetö annak). A helyesrás meg nem korhoz van kötve
"Az elemi erös parancsoloi" legközelebb ha irsz vmit olvasd át 2x is, fogadd meg jó tanács(én is mindig mielött elküldök egy forum üzit azért elvolvasom mit irtam). És igenis sokat számit neten a helyesirás, mert azért sokat meg lehet állapitani az irásbol h milyen az ember.(olyan mint a valoságban a beszéd, az is sokat számit, nem kezdesz el összevissza beszélni)
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
IGN1: Gordon Bodaster; Tristana Bodaster; Lifeweaver Bodaster; I Gordon I IGN2: Little Bodaster; Sinister Bodaster; I I Gordon I I; Ill Gordon Ill
IGN1: Gordon Bodaster; Tristana Bodaster; Lifeweaver Bodaster; I Gordon I IGN2: Little Bodaster; Sinister Bodaster; I I Gordon I I; Ill Gordon Ill
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
[/cserf][/fülünyúl]