Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igaz, írtál egy keveset, majd beleraktál a miénkbõl, Solon nem így értette, hanem "Írjál sajátot!".
Jobb ha kiszeded minél elõbb, kevésbé fog rosszul esni, mint késõbb.

matiasmax
Gorlanak is igaza volt abban hogy leszedtem az oldalárol,de felvett a solon és mondta hogy irja magamnak saját kaszt-os témát.

Life is short, play more!

Vedd ki még az Itt vásárold meg!-bõl is a bannert, mert az is a hivatalos honlapé, de ha nem, akkor majd más módszerekkel megtesszük mi.

matiasmax
de akkor is én irtam nem töltötem le sehonnan de mind1 én nem veszekszem!

matiasmax
nekem nem áll feljebb és leszedtem a fejlécet...és irtam saját kaszt-os cikket

Lego, nézd meg az oldalán a kasztokat, majd a hivataloson is és rájössz, hogy nincs igazad.
Pedig Solon leszedette vele, de azóta visszarakta egy részét.

Kata
Bocs, nem tuttam, hogy a te minionod. 😊
Nem nagy szavak, csak pofátlanságnak tartom, hogy azóta se szedte le. És akkor még itt veri magát, neki áll feljebb. Ennyi. 😊 Részemrõl leszállok a témáról, igazán nem is nekem kéne harcászkodni ez ellen.

[/cserf][/fülünyúl]

Haggyuk már a nagy szvakat Kata, már peace van.

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

Kata
Tolvajnál, hazugnál, sej undorítóbb nincsen!

[/cserf][/fülünyúl]

matiasmax
rendben felfogtam,most keztem fórumozni

Hát nem tanult, mert csak visszaírt néhány dolgot. Az ki is tûnik, mert abban nincs helyesírási hiba.

Zomil
http://gportal.hu/portal/guildwars/ ez volt az és mostmár télleg fejezzük be a dolgot remélem most tanult az esetböl és legközelebb 2x is meggondolja mit csinál😊
ui.: azt még mindig nem értem,h lehet egy olyan játékról fun oldalt szerkeszteni leirásokkal amivel még nem játszottál(a factionos beugrás nem igazán nevezhetö annak). A helyesrás meg nem korhoz van kötve
"Az elemi erös parancsoloi" legközelebb ha irsz vmit olvasd át 2x is, fogadd meg jó tanács(én is mindig mielött elküldök egy forum üzit azért elvolvasom mit irtam). És igenis sokat számit neten a helyesirás, mert azért sokat meg lehet állapitani az irásbol h milyen az ember.(olyan mint a valoságban a beszéd, az is sokat számit, nem kezdesz el összevissza beszélni)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Figyelj, légyszi fogd vissza magad. nem akarlak bántani, de nagyon rontja a szinvonalat és áttekinthetöséget, hogy 30 egysoros hozzászólást irsz ide, szinte 0 tartalommal. Nézd vissza az eddigi beirásokat, hogy használják mások a fórumot. Ez nem chatszoba. Értelmesen megfogalmazott tartalmas mondatok. És légy szives ne válaszolj erre se.

matiasmax
?

Melyik site volt ez? Lemaradtam kicsit... koszi

IGN1: Gordon Bodaster; Tristana Bodaster; Lifeweaver Bodaster; I Gordon I IGN2: Little Bodaster; Sinister Bodaster; I I Gordon I I; Ill Gordon Ill

Hol volt ez? Visszakerestem a forumot de nem talaltam meg melyikre utalsz es a leiras alapjan szivesen elolvasnam en is😊 meik bejegyzes volt? Köcce

IGN1: Gordon Bodaster; Tristana Bodaster; Lifeweaver Bodaster; I Gordon I IGN2: Little Bodaster; Sinister Bodaster; I I Gordon I I; Ill Gordon Ill

matiasmax
milyen jó fórumok vannak az sg ezen kivül?

Atisz
Narnia reklámkampány...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

matiasmax
Nova neked most néztem a galériába az milyen theme amit használsz a windows háttérbe vagyis a start cuccnál vagy nem tom de tök jól néz ki honnan van?

Atisz
Engem nem zavar hogy annyit látom a logóját...a zöld pihenteti a szemet

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

matiasmax
ok

Faki
Megkérnélek arra, hogy a fórumot fórumnak használd ne csetnek.
písz

matiasmax
-d

matiasmax
<#conf><#conf><#csodalk><#csodalk><#szomoru1><#szomoru1> whheeehhheee

matiasmax
nekem nagyon tetszet<#wave>

Kata
<#hehe><#hehe><#hehe>

[/cserf][/fülünyúl]

matiasmax
mármint a factionsal

Atisz
Igen marhára tetszik a banner, de azért annyira nem hogy lenyúljam <#hehe>

matiasmax
én már gameltem a kiegészitövel béta hétvégén,de ezt ugy vágd hogy az volt az elsö hogy gw-zek és egész jól ment edddig wow-oztam most gw!

matiasmax
<#taps>Ez jó ez tetszik!<#taps>

Atisz
Abbahagytam egy ideje, mert már uncsi volt + egyéb okok miatt. A kiegészítõt meg fogom skubizni valamelyik haveromnál és ha van benne elég újítás, lehetõség akkor talán megveszem.

Ati nem gw-zik, csak idejár mert teccik neki a játék neve XD

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

matiasmax
?

matiasmax
miota gw-zel nah!

matiasmax
bocs hülyén irtam

matiasmax
ez értelmes

matiasmax
Atisz te sok gw-zel?

matiasmax
pill és kérek tisztitást a moderátortól!

Atisz
Ejj-ejj, pedig már épp készültek lenyugodni a kedélyek...

matiasmax
de nem ezért vok az sg.hu-n hogy veszedekjek ugyhogy fejezük be!

matiasmax
lol erre csak ennyit tudok mondani mindenki magából indul ki!<#mf3> Tahó!

Kata
Egy hazudozó, kamuzó kispöcshöz képest valóban bölcsebbek vagyunk... <#wave>

[/cserf][/fülünyúl]

matiasmax
milyen sok bölcs ember van itt!<#eljen>

Kata
Idegen tollakkal akart ékeskedni, ezért lett leoltva. Megérdemelte.

[/cserf][/fülünyúl]

Mire beirtam mar nincs is flame. Elozo hozzaszolas torolve.

matiasmax
?

Nem értem miért kell flamelni egy kisgyereket, aki a szárnyait probálgatja. <#nemtudom>

matiasmax
én a jobbat veszem meg már csak pár nap!<#worship><#hehe>

Atisz
Mert nekik az a jó ha nem 7 rigót felejtessz ott, hanem 10-et. Majd ha elfogy a luxus változat, kirakják majd az "ócsított"-at is.

matiasmax
miért nem lehet már venni nagyon a boltokba a sima gw változatot és miért csak a gyüjtöit lehet?