Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Most kezdtem játszani GW-vel, gondoltam megnézek pár magyar oldalt, ahol többet megtudhatnék a játékról és lámcsakmire bukkantam... olvasgattam ott párat, aztán rátaláltam pár hsz-re amiben az sg.hu-t említik, gondoltam benézek ide is. Visszaolvasva rájöttem hogy mi a tököm miatt van ez amit most ide beszúrok...
na bocs ezért de ezt nem lehet tovább hagyni hogy ilyen a neten fennmaradhasson a továbbiakban.
bocs az offért
practitioner of the forbidden arts of death
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
::::: Black Tguarkhan ::::: Teglagyari Megallo :::::
Mi lenne ha atolvasnad minden hozzaszolasod mielott elkuldod, kijavitva az irdatlan mennyigedben felhalmozott helyesirasi hibakat? Vagy ha ennyire 'egyszeru' gyerek vagy, keress egy helyesiras ellenorzo programot, es szabaditsd ra a mondandodra. En ismerek olyanokat is, melyek felajanlanak tobb variaciot is ertelmetlen betusorok javitasara. Sokat segitehetne ha nem jol tudod hogyan kell irni egy bizonyos szot. Meg az is lehet, hogy tobben nem tartananak ennyire muveletlen buta kis pocsnek! Vagy te egyeltalan nem jartal iskolaba?
Kezd megvilagosodni szamomra, miert is vagy keptelen sajat cikkeket irni: mert alacsony muveltsegi szinted nem teszi lehetove osszetett mondatok megfogalmazasat!
Kapsz tolem egy jotanacsot, rad bizom megfogadod-e vagy sem: hagyj fel fun site-ok 'szerkesztesevel' mielott komplett idiotat csinalsz magadbol! Hidd el, nem vagy ra eleg erett! Elobb tanulj meg irni, jarj korrepetalasra ha mashogy nem megy, mert igy csak egy primitiv bunko benyomasat kelted az emberekben, aki csak lopkodni es hazudni tud...
::::: Black Tguarkhan ::::: Teglagyari Megallo :::::
Evennia (egy bejáccásbol kaptam le) mien kasztu? és mien armort hord? 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
nekem a: "Kihívnálak szellemi párbajra, de nem harcolok fegyvertelenekkel" jobban tetszik
különben is, a copy paste komoly mozgáskoordinációt igényel, és pl kéz nélkül egyáltalán nem egyszerû véghezvinni. nem kell mindenkit leszólni csak azért mert semmit se csinált és semmihez sem ért<#vigyor2>#vigyor2>
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Life is short, play more!
Pár napja megfogalmazodot bennünk egy kérdés hogy maradjunk kis guild vagy fuzióra lépjünk egy másik klánal hogy együt erösebb összetetebb klánt hozunk létre.Termyt (WSS) megkerestük hogy mit szolna hozzá.
Mostanában ök is kisebb-nagyobb gondokal küszködtek és nagyon jó megoldásnak (tünik tünt) egy fuziónak.Szóba jött hogy esetleg a BEGeseket újbol erösitjük de nem volt értelme egy 60-70fös guildbe 23 föt még bele préselni.Tehát akit napokban elértünk azoknak jeleztük a fejleményeket és megkérdeztem a véleményüket és többségébe ök is akarták.Azok a griffek akiket nem tudtam elérni azok ha szeretnék a WSS klánt erösiteni keresenek fel ill Gregory Joot és az új bosst Termyt <#integet2>#integet2>
bocsi a kellemetlenségekért
Sir Szrimi,ex BEG officer,WMG exleader,WSS officer
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
1. Cd Galaxis
2. 576 Kbyte
3. Pc Dome
Hogy kinek jut, és kinek nem, ez rajtuk múlik. Azért felhívnám arra a figyelmedet, hogy idõben lépj, mert tényleg korlátozott példányszám lesz CE-bõl, és utánrendelés, meg egyéb okoskodás, hogy hogyan lehetne késõbb szerezni, az eleve kizárt !"
cdgalaxis blahán van, elég jó helyen, pcdome asszem krisztina körút, de lehet az az 576...
Idén május 10. és 12. között kerül megrendezésre Los Angelesben a világ legnagyobb játékkiállítása, az Electronic Entertainment Expo (E3). Az NCsoft kiadó már most közzétette, hogy mely játékaival fogja magát képviseltetni a standján.
Tabula Rasa
Guild Wars Campaing 3
Dungeon Runners
Exteel
Soccer Fury
És még néhány meglepetés..."
Ma Xi - Huang Kim Blame The Monks [lame]
Ugyanis eddig még nemsikerült egy értelmes mondatot se kinyögnöd...., de úgylátom a copy - paste-t nagyon jól ismered.
lol most látom, hogy a fórum felépítésünket is egy az egybe leloptad.
Nah meg a wow-os oldaladnál is ugyanezt eljátszottad csak épp a wow.hu-val.
good job!
(Egyébként tényleg elárulhatnád, hogy mi értelme van az oldaladnak ugyanis saját tartalom nincs rajta egyáltalán... minden átvan linkelve a gw.hu-ra vagy más oldalról lett átmásolva.)
Miért nem tanulsz a hibáidból?
Mindenesetre remélem gyorsan megunod majd a gw-t és mást fárasztassz a közeljövõben a hülyeségeiddel....
hivatalos ncsoft taiwan gw music top listás clip 😄D
http://guildwars.nctaiwan.com/event/tank/event.asp
( le scroll)
http://guildwars.gameamp.com/modules/video/video_downloads/553_cttversion2.1.wmv
Ez mindet üt! GW vs WoW 😄
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
matiasmax: Légy szíves NE írj ebbe a fórumba 2 soros üzenetnél rövidebbet. Ha valami eszedbe jut, írd le egy papírra, és ha összegyûlik 2 sor, egyszerre küldd el az egészet. Még egyszer mondom, légy szíves!
Pá mindenki. Remélem felnõttök, mire újra idenézek...
- Eddig nem néztem meg ezt az oldalt, ezt az egészet betudtam egy "kezdõ-weblapszerkesztõ" lelkesedésének és próbáltam a többiekkel szemben is védeni.
- Most megnéztem, és õszintén szólva elég hülyén érzem magam, de szerintem nemis az a leggázabb hogy "kölcsönvette" a leírásokat, hanem hogy a sajátjaként hirdeti, és még mindig nem fogta fel hogy nincs joga felhasználni ezeket.
Egyébként szerintem a g-portál szabályzata is tiltja a lopott anyagok megjelenítését az oldalain.