Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

oh, köszi

Szóval ki mit tud errõl?
spatz

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

De akkor kéne egy emilcím. 😄
Van képem, de nem tudom betölteni, mert nagyobb a megengedettnél.
Emilben elküldöm neked ha úgy jó!
Carlos
Hát azt nemtom megnézni.

Þór vígi þessi rúnar

Metro katalógus ápr6-9 24 oldal! 😄
Carlos
Link?

Þór vígi þessi rúnar

Van valami új Guild Wars! 5990Ft-ért, valami fickó van a borítón!
EZ most mi? A régi játék csak új dobozban vagy mi?
Megint vakvágányon vagyok lehet! 😊
Csak azért kérdem mert most vettem meg a Spec. Editiont és a guta megüt ha ez PL ugyanaz, csak most leárazták és új dobozba tették. 😄

Carlos
Nem kell mindig beköszönni, ha írsz egy hozzászólást!
Köszi!

Þór vígi þessi rúnar

Sziasztok😊))

METALz: Jóó, igérem többé nem teszem😊

Béla: Nem tudjuk, még nem döntöttük el! Szerintem majd oda megyünk, ahova a WSS, mert a Termyt-vel nagyon jóó a viszonyom, és eddig is nagyon sokat segített a KLÁN nekünk!!!!

[Hungarian Kretens] Leader a WOWban - Snowi néven

Kata
Luxon vagy Kurzick?

[/cserf][/fülünyúl]

METALz
Sok sikert a klánhoz

de azért snowi ne spammelj mindent tele a toborzással^^
<#wave><#boxer><#gun><#violent>

Sziasztok😊))

Nemrég alapított guildembe keresek tagokat. Mi is nemrég kezdtük, hasonló cipõben járó játékosokat várunk elsõsorban, hogy együtt fedezzük fel a játékot. Pedagógusi vénával megáldott angolul jobban tudó tapasztaltabb játékosokat sem utasítunk el. A guild neve Kretén Hun, és nem véletlen!!! Tehát a szórakozás a lényeg, jókedv és marhulás. Idönként guildtalálkozó, közös GW-zéssel egybekötve, (Budapesten van egy helység, 4 gép, és 3Megás ADSL adott, +2-3 saját gép is hozható), vagy anélkül.
Ha érdekel egy kezdö, de lelkes és kretén társaság, akkor keress meg a játékban: Lord Snowescalus néven, vagy írj a következõ címre: [email protected] 😄😄😄"

mottónk:

"Nagyra törõ álmaink, és vágyaink vannak! Persze ez nem igaz, de baszott jól hangzik. Itt szeretném felhívni a figyelmét mindazoknak akik szeretnék támogatni az ifjúságot, és a "ne kocsmázz, játssz!" mozgalmat, hogy szívesen fogadunk pénz és fiatal lányok felajánlását!!! Igérem, hogy csak és kizárólag a szellemünk épülésére, és sportteljesítménynek is felfogható játékunk tökéletesítésére fordítjuk a szüzeket."

Teglagyari
ez nagyon csunya <#levele>

::::: Black Tguarkhan ::::: Teglagyari Megallo :::::

EmThor
lol

Teglagyari
tamogatom a ban-t siman

::::: Black Tguarkhan ::::: Teglagyari Megallo :::::

én pl
webibebi
ki az aki már nem jáccik vele?

msn:[email protected] bárki felvehet

Szaruman
Ki az a lara valor?

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Szaruman
Kötekedj Gyuri, kötekedj😛

teged amugy is sokminden zavar, eggyel tobb vagy kevesebb mar nem mindegy?:>>>>>

IGN1: Gordon Bodaster; Tristana Bodaster; Lifeweaver Bodaster; I Gordon I IGN2: Little Bodaster; Sinister Bodaster; I I Gordon I I; Ill Gordon Ill

Szaruman
Többet röhögsz, mint 4 éve?😛 Engem az zavar, h 200 új üzibõl 199 felesleges (ez is😄).

Nem lesz tyriához update? És?😛 Sztem elég ujdonság lesz a GWF-be😊

Lecci ezt a matiasmaxot ne bannoljatok😊 ketszer annyit rohogok a forumon, amiota elkezdett irogatni ide😉 ertekeljuk a szinfoltot😄

IGN1: Gordon Bodaster; Tristana Bodaster; Lifeweaver Bodaster; I Gordon I IGN2: Little Bodaster; Sinister Bodaster; I I Gordon I I; Ill Gordon Ill

EmThor
-Április 13, csüt., új Factions infók!!!! -> de inkább az FPE múvi ^_^
-májusba jönnek a guild emblémák a köpenyekre, legalább 10 új lesz!
- weapon design contest új fegyverei közül pár Tyriában, pár Canthaban lesz..
- nemsokára fókuszban a campaign 3, no major update tyriához... :/
- storage-t buherálják, lehet factionsig, lehet utána lesz csak több helyünk (tárgyakat összevonnak 1 helyre?!)

PanzerWolf
Egyetértek!

Szaruman
Megszavazva😊

ah köszi
Halloween-kor bárki tudott tökfejet szerezni és meg lehet tartani akármeddig, én már kidobtam, mert csak a helyet foglalta.

sziasztok

a játékban a tökfejû karik kik?
Faki
Sztem meg az egész már túl van lihegve...
Hogy mit honnan lopott, mit nem írt át stb, az legyen az érintettek dolga és ne ezt a fórumot offoljuk szét. Nem mintha nem tartanám felháborítónak, csak ne errõl szóljon ez a qrva fórum, hogy 10 hozzászólásból 8 oltogatás meg pampogás.
Písz

EmThor
megszavazva, és köszi!

Csatlakoznék az elöttem szólókhoz.

GW2 - Solon.1207 - To Mega Therion [TMT]:Gunnar\'s Hold - tmtguild.eu

részemrõl is

részemrõl megszavazva

Hmuda
Emberek. Látom ez a copy/paste gyerek csak nem bír magával. Ha megszavazzátok neki az egyhetes pihenõt akkor megkapja (a lopásait meg majd a gw.hu lerendezi magának).

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Atisz
Nem tartom kizártnak...mert aki az ilyen "raklámfogások" nélkül kólát iszik, az nem normális...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Igen, ezek azok és csak kampány miatt van, kóreaiak megjelenéskor nem kaptak pre-order cuccokat és ezzel a Coca Cola-s baromsággal szerezhettek maguknak.
Gondolom ArenaNet elgondolkozott azon, hogy mi európaiak vacak pre-order cuccot kaptunk és most pótolják így, vagyis rajtunk áll hogy megvesszük vagy nem.

ezek azok az itemek, amik ha jól tudom Coca Cola itemekként futnak manapság... több embertõl hallottam, hogy koreában ha veszel coca colát, pontokat kapsz, amit ha jóváírsz az accountodon, unlockolhatod ezeket a tárgyakat (biztos valami hülye kampányfogás). akkor ez most valami tévedés volt? nem esett le, hogy ez most mi is valójában... olyasmi, mint a special editon, csak tárgyakat kapsz? és hogyhogy a koreaiaknak (pl last prideból ráp csákónak) már régóta vannak ilyenek?

matiasmax
én lehet hogy beszálnék de még csak most veszem meg a gamet,de vágom mert már gameletem vele és félévig wow-oztam vágom!Majd akkor lehet ok?

Life is short, play more!

Sziasztok😊))

Az elõbbi üzimet elrontottam, így akart kinézni😊))

"Üdv mindenki!

Nemrég alapított guildembe keresek tagokat. Mi is nemrég kezdtük, hasonló cipõben járó játékosokat várunk elsõsorban, hogy együtt fedezzük fel a játékot. Pedagógusi vénával megáldott angolul jobban tudó tapasztaltabb játékosokat sem utasítunk el. A guild neve Kretén Hun, és nem véletlen!!! Tehát a szórakozás a lényeg, jókedv és marhulás. Idönként guildtalálkozó, közös GW-zéssel egybekötve, (Budapesten van egy helység, 4 gép és 3Megás ADSL adott, +2-3 saját gép is hozható), vagy anélkül.
Ha érdekel egy kezdö, de lelkes és kretén társaság, akkor keress meg a játékban: Lord Snowescalus néven.😄😄😄"

EmThor
simán jó, de nem kéne 😊 újaknak jó lesz, jó a marketing

Guild Wars '06 Edition
Szépnek szép, de megéri-e majd megvenni? Kíváncsi leszek az árára.

Üdv mindenki!

Nemrég alapított guildembe keresek tagokat. Mi is nemrég kezdtük, hasonló cipõben járó játékosokat várunk elsõsorban, hogy együtt fedezzük fel a játékot. Illetve pedagógusi vénával megáldott angolul jobban tudó tapasztaltabb játékosokat sem utasítunk el. A guild neve Kretén Hun, és nem véletlen!!! Tehát a szórakozás a lényeg, jókedv és marhulás. Idönként guildtalálkozó,
Brigadeführer - Forwartz! üzenete:
közös GW-zéssel egybekötve, (helység, 4 gép és 3Megás ADSL adott, +3-4 saját gép is hozható), vagy anélkül.
Brigadeführer - Forwartz! üzenete:
Ha érdekel egy kezdö, de lelkes és kretén társaság, akkor keress meg a játékban: Lord Snowescalus néven.<#buck>

EmThor
újabban óránként kiírja mióta vagy fenn 😊 veszélyes 😄

kövi balance update 2006-04-15!

EmThor
nem lehetne egy ban-t kérni? csak úgy szimplán?

NA, téma: automexet zaklatni, válasz jövõ hétig meg kell legyen mikortól van CE elõrendelés + árakról... legalább is ha velük is közlik de lassan illene... gyártás már tuti megy!

tavaly 8k volt az alap, 17k a CE, ez alapján ha idén 7k az alap 15k a CE.. szerintem

matiasmax
Manapság már oldalt se lehet szerkeszteni!Valaki nem tudja megmondani hogy sok elit van e a gw-ben és hány boss?Mert ezt én nem vágom!<#hehe>Help me!

matiasmax
lol az az én oldalamon a kép mi a baj vele?Választ várok mond meg és kijavitom!

Frosty01
ez csak 1 részlet :]

practitioner of the forbidden arts of death

METALz
<#taps>

METALz
<#worship>Kovács Pisti