Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

azt mondták a föld ele erösebb a tûztõl <#vigyor2>

Kata
Nem kötöttem beléd. Elkönyveltem másnak a dolgot. <#buck>

[/cserf][/fülünyúl]

PVE-ben sztem még mindig gosu a tûzele.

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

kössél belém, persze.<#ejnye1>

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

és

Elébõl meiket ajáljátok?
Tüz-viz-föld-levegõ?

Kata
1v1? Háááát... jó. <#vigyor3>

[/cserf][/fülünyúl]

A mesmer nagyon 1v1 kari, ami elég idegesítõ, fõleg az elején, amikor még 100-200+ dögöt kell lehentelni rövid idõ alatt. A necivel, warriorral, elével könnyebben felfedezed a világot.

de te frosty vagy ne szojj bele xD

TurboX
Kissé idegesítõ tud lenni, fõleg amikor pc reset után is ez fogad. (szerencsére mostanában nem találkoztam vele)
Frosty01
én kezdtem mesmert, nekem bejön :] (igaz most kezdtem magát a játékot is...)

practitioner of the forbidden arts of death

Kata
Csapj hozzá kétszáz pokrócot és száz kalasnyikovot a segélycsomaghoz. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

akkor necro thx😊
de áruljátok mégel nekem miért nem ajálja senki a mesmert?^^

EmThor
factions questions and answers!

ha adott alliancé a map, annak addig rejtett részei a tagoknak elérhetõvé válnak: magyarok, össze kell fognunk! 10 guild egyenként max 100 emberrel, lehet számolni!

nemlehet, ez nem az UNICEF 😊

sztem warriort, ha most kezded.
De e 2 közül a nekrót, ha rám hallgatsz. Az elején könnyebb vele a játék, az a lényeg hogy tedd magasra a death magicet(superior runa+sisak is) és használd az animate bone horror nevû skillt. Az igy keletkezõ minionok jóval magasabb szintûek, mint az ascalon környéki dögök, igy könnyebb a haladás.

sziasztok

segitséget szeretnék kérni, hogy szerintetk melyik kasztot kezdjem a necrot vagy a mesmert? 😊

METALz
lego ajánlj kicsit többet, plz

EmThor
beetletun melletti collector osztogat ilyeneket 5 glowing hearth-ért (ankh)

4k for the ankh

PanzerWolf
Igen pont ez az!Valamikor nincs ilyen,csak elmegy a csihipuhi hang,meg visszajön,meg lemegy,meg visszajön.Na,onnan is tudom akkor,hogy nincs sok hátra.Aztán a durvább fajta,hogy kocka ember meg hang,hol van,hol nincs.Mondom ezt kb 3-4 óra után kezdi a game csinálni de,csak a GW.

METALz
^^ én olyan 2k körül gondoltam a spathat kezdõlicitnek

TurboX
377 gold (sry)
TurboX
kezdem a licitet : spatha : 367 gold (merchantot azért ûberelem) <#nyes>
METALz
Eladó cuccaim Szerda du 16:00 - ig :

4# Recurve bow (rare , req8)

max dmg, req8, rare!
dmg20% below 50% hp
lenghtens poison 33%
armor +5 vs elemental dmg

#x : ár így ajánljatok ! (x eleme a valós számoknak 😊 és kisebb, egyenlõ 4^^ )

TurboX
(ha erre gondolsz)
PanzerWolf
Nekem is van ilyen bajom ha játszok kb 3-4 órát.Újrainditom a gépet,vagy fogja magát és újraindul akkor,utánna megint jó 3-4 órát.Tegnap mondtak nekem ilyet,hogy a starforge behülyiti lehet.Elvileg a Silent Hunter III azt mondták,hogy az.Hát én nem tudnék róla,hogy az lenne.

TurboX
Ugyanez van nálam is
Köszi, de az angolhoz is lehetett volna gw.hu-t linkelni 😊

mért van az hogy ha jáccok akkor egyes karakterek nem mások mint egy fehér kocka??,

nem jáccik az szerepet hogy párszor midig az a repairing data volt mert nem tudtam ha
questben lépek ki akkor ez lesz

Skacok van egy eladó Guild Wars-om a Special Edition. Ma hajnalban vettem 9.500 ft-ért. 7.500 Ft-ért eladnám vagy F.E.A.R. játékra cserélném.

EmThor
EZ viszont télleg megéri!!!

Tombi
áhh akkor igy felejtös télleg !

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

spatz
Igen de a kit csak a starter kit-re tudod rátenni, magában nem müködik (abban van az alap)

"A ZBoard lehetõséget ad, hogy mindig az aktuális játékhoz igazítsd a billentyûzetedet. Egy gyors mozdulattal kicserélheted a tetejét és máris az ideális kiosztás és számos a játékban használt extra gomb segít, hogy még élvezetesebb legyen számodra a játék." Ár: 11999 Ft

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

EmThor
20 rongyot nekem nem ér a billentyûzet...

12 az alap + 6-8k rá a gw kiosztás...

spatz
Guild Wars születésnapi rendezvény szervezése: (a Guildwars.hu is benne van)
Angolul
Magyarul

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

Tombi
1. starter kit mér kéne mellé?
2. 576-n beirtam a keresöbe hogy zboard és az összes a kit kivételével 5990

PanzerWolf
Honnan veszed,hogy 6000 lesz?Meg akkor ugyebár plusz a starter kit amit 11000 vagy 12000 ft.

Jaj...mennyi minden van ebben a játékban. 😊 Hozzá kell szoknom. Bezzeg mennyivel egyszerûbb volt/van a mész azt fejbelövöd és mész tovább típus... 😊
Tombi
6000 ft lesz a billentyüzet nem? annyi lesz mint a többi..

hi
lenne két kérdésem, ami három
1. ha egy fegyverre rakok upgradet jelen esetben egy hale staff head et h+18-cal, rakhatok mellé staff wrapping of fortitudét h+21-el akkor mind a kettõ rajta lesz? 2. és ha le szeretném szedni õket, mivel lehet?
3. milyen upgradek vannak staffra?
PanzerWolf
Nem lux?Én tök úgy emlékszem,hogy azt beszéltük.Akkor majd újra tisztázzuk.Hát úgy már nem érdekel a billyentyûzet.18000ft körül lenne az egész így.Az már sok!

EmThor
holnap délután FPE múvi!!! csüt-ön infók!

már csak 18 nap a megjelenésig 😄

Zomil
Érdeks én ugy tudom kurczik...és igen kell a startek kit

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Hali!
Én most kezdtem. Hétvégén játszottam vele eddig. (sajnos egyenlõre csak hétvégén tok vele játszani továbbra is, de attól együttmûködhetnénk 😊 )
Még csak 6os szintû vagyok úgyis.
PanzerWolf
Valaki tud valamit a GW zboardról?Lesz nálunk?Amúgy nme tiszta ez az egész dolog nekem.Van az 576.hu oldalán ilyen zboard billentyûzet,az oldalukon a keresõbe írjátok be(zboard),úgy a legegyszerübb megkeresni.Szóval van ott,AGE OF EMPIRES III,BATTLEFIELD,CALL OF DUTY 2 és egy STARTER KIT.Na most ahogy én ezt leszûröm akkor,kell venni egy ilyen STARTER KIT-et ahoz,hogy tudjam a billentyûket használni?

Amúgy úgy néz ki,hogy mi a Luxon oldalon leszünk.Ha esetleg valakit érdekelne.

Tatyla
ha valaki most kezdené a game-t keressen meg és segithetünk egymásnak...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Carlos
Kommersz alatt azt értettem, hogy semmi extra. Nem Collectors, nem Special Edition.

Þór vígi þessi rúnar

Szrimi
Többek között az elsö kiadásokat igy adták ki.Warriort ill nekrot ábrázoló dobozba.Nem kommersz Carlos csak a metro nem tudta az ereteti áron eladni és nem akarják hogy a nyakukon maradjon

amúgy szevasztok<#wave>

Sir Szrimi,ex BEG officer,WMG exleader,WSS officer

Hát a kommersz barack is szar, de legalább üt. 😊
NAh meg óccsó! 😄
Carlos
Kommersz verziója a játéknak.
Többféle dobozzal jelent meg a játék.

Þór vígi þessi rúnar