Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
Elébõl meiket ajáljátok?
Tüz-viz-föld-levegõ?
practitioner of the forbidden arts of death
de áruljátok mégel nekem miért nem ajálja senki a mesmert?^^
ha adott alliancé a map, annak addig rejtett részei a tagoknak elérhetõvé válnak: magyarok, össze kell fognunk! 10 guild egyenként max 100 emberrel, lehet számolni!
De e 2 közül a nekrót, ha rám hallgatsz. Az elején könnyebb vele a játék, az a lényeg hogy tedd magasra a death magicet(superior runa+sisak is) és használd az animate bone horror nevû skillt. Az igy keletkezõ minionok jóval magasabb szintûek, mint az ascalon környéki dögök, igy könnyebb a haladás.
segitséget szeretnék kérni, hogy szerintetk melyik kasztot kezdjem a necrot vagy a mesmert? 😊
4# Recurve bow (rare , req8)
max dmg, req8, rare!
dmg20% below 50% hp
lenghtens poison 33%
armor +5 vs elemental dmg
#x : ár így ajánljatok ! (x eleme a valós számoknak 😊 és kisebb, egyenlõ 4^^ )
nem jáccik az szerepet hogy párszor midig az a repairing data volt mert nem tudtam ha
questben lépek ki akkor ez lesz
Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/
"A ZBoard lehetõséget ad, hogy mindig az aktuális játékhoz igazítsd a billentyûzetedet. Egy gyors mozdulattal kicserélheted a tetejét és máris az ideális kiosztás és számos a játékban használt extra gomb segít, hogy még élvezetesebb legyen számodra a játék." Ár: 11999 Ft
.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])
2. 576-n beirtam a keresöbe hogy zboard és az összes a kit kivételével 5990
lenne két kérdésem, ami három
1. ha egy fegyverre rakok upgradet jelen esetben egy hale staff head et h+18-cal, rakhatok mellé staff wrapping of fortitudét h+21-el akkor mind a kettõ rajta lesz? 2. és ha le szeretném szedni õket, mivel lehet?
3. milyen upgradek vannak staffra?
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Én most kezdtem. Hétvégén játszottam vele eddig. (sajnos egyenlõre csak hétvégén tok vele játszani továbbra is, de attól együttmûködhetnénk 😊 )
Még csak 6os szintû vagyok úgyis.
Amúgy úgy néz ki,hogy mi a Luxon oldalon leszünk.Ha esetleg valakit érdekelne.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Þór vígi þessi rúnar
amúgy szevasztok<#wave>#wave>
Sir Szrimi,ex BEG officer,WMG exleader,WSS officer
NAh meg óccsó! 😄