Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szrimi
Lana majd segitünk csinálunk egy jó nagy luxon temetöt<#taps>Kaine mestere bone idézésnek és Solonbol igazi flash golemet lehetne csinálni<#eplus2>

Sir Szrimi,ex BEG officer,WMG exleader,WSS officer

METALz
és a klánunk is <#violent><#violent> és még más klán is ^^ <#nezze>

És még én is😛<#boxer>

GW2 - Solon.1207 - To Mega Therion [TMT]:Gunnar\'s Hold - tmtguild.eu

<#eljen>

El vagy tévedve... a luxon sokkal parásabb lesz... mert ha kimennek egy pályára... ha kardot fognak... ha csak levegöt vesznek... én is ott leszek!!! <#violent><#wilting>

Köszönöm a válaszokat!

Zomil
nah ezért leszek én Kurczik oldalon sokkal parásabb éshangulatosab a játék ott, a luxon kis vidám területei helyett😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

JaSoN HuNTeR
Megéri megvásárólni a Factionsot?Mert én még nem döntötem ell hogy megveszem.<#wave>

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Mindenkinek olyan nagy. VirtualDub-bal meg lehet csinálni tûrhetõ méretûre, persze ahogy tömörítésnél szokott lenni, a minõség kárára.

Carlos
Codec kell neki szerintem. Amúgy mingyárt megértem.

Þór vígi þessi rúnar

Régebben kérdeztem, hogy mivel lehet felvenni video-t GW-bõl, és a Fraps-ot ajánlottátok... Nem lehet benne beállítani, hogy kevesebbet foglaljon a video?

EmThor
szerintem para

és persze a válaszokat is 😊

köszi a linket 😛

Olvasd át ezt a fórumot, szerintem minden ilyen jellegû kérdésedre megtalálod a választ, így nem kell egyesével feltenned õket. <#rolleyes>

FoC - feast of Corruption - olyan elit, amivel 12-at sebezhetsz azonnal 1 ellenfélen és a körülötte lévökön. (80+40, ha hex van az ellenfélen). 4-5 nekró által egyszerre elnyomva csúnya eredményt produkál, ez inkább PvP használatos skill

az SS egy olyan elit skill (átok), amit ráraksz az ellenfélre, és az ellenfél, valamint a körülötte lévö ellenfelek max. attribútumnál kb 20 másodpercig 40-et sebzödnek, valahányszor támadnak vagy spellt használnak. ezt pl. ellenfél gyors harcosára lehet nyomni, ha nincs hexleszedö a környéken és elég bamba/agyatlan, szépen leabál mindenkit a környéken.

EmThor
automex elérhetõ, CE no info

ujabb kérdés mi az az SS necro (az SS-t tom =spitful Spirit v vmi hasonlo)😄
de mégis mien skilljei vannak ez build lenne v lehet rá buildot épiteni v ccsak egy szerü skill mindent tudni szeretnék rola 😛
ugyan igy a FoC necrorol is pls arrol tok annyit h buildot lehet épiteni arra a skillre

😄

Carlos
A versike! <#ravasz1>

Þór vígi þessi rúnar

Szrimi
Mi a komoly carlos a monk vagy Lana?<#nevetes1>

Carlos
Ez de komoly!!!!!
Respect!

Þór vígi þessi rúnar

Szrimi
tudjuk lana drága<#mf1>

Arról nem szól fáma
hogy a sok-sok láma
warriort csinálna
egyszerü a drága
de néha hiába
mert a monk hiánya
a csapat halála.

Bocsi, de dolgozom és kihat a szellemi tevékenységeimre is... elhülyülök, na...

Szrimi
sziasztok<#wave>
Szerintem a monk a tuti elsö vonalkód olvasásban.Ö a nyerö menõ<#violent><#smile>és fame farmoláshoz kiváló

A nekró elönye hogy sok energiája van - ha meghal körülötte valaki, akkor kap energiát. 1 sosem árt magas szinten a csapatba. Sok egymáshoz közeli ellenfél, illetve sok gyenge ellenfél ellen a leghatékonyabb. Bár vannak hp szivó skilljei, ha többen ütik, azért könnyen megfekszik. Akkor ideális, ha háttérben tudsz maradni varázsolni. Szvsz az elején meg a végén lehet erõs kaszt, a játék közepe felé annyira még nem hatékony, mig a végére bedurvul.

Carlos
Warrior:
Elsösorban én farmoláshoz használom (pénzszerzés). Végigtolom vele a játékot, de nem a kedvencem, mert egy kicsit "buta" harcmodort képvisel. (annak ellenére, hogy nagyon kell tudni vele bánni GvG-ben például). Amúgy szerintem az egyik legkönnyebben játszható kaszt (odamész ütöd amig el nem fogy a hp-ja, következö (de lehet, hogy csak én játszom primitiven)).
Hátránya, hogy könnyen megvakul! (KARPOV VAK!)

Necro:
Erröl nem tok nagyon nyilatkozni, mert nem játszottam ezzel a karival még. Elkezdtem, de nekem nem jött be, nemtom miért. Biztos jó, mert életet szív, minionokat idéz meg ilyesmik.

Ranger:
Távolsági harcos, jól jöhet, mert tud szakitani (resurrect, vagy Tomb-ban a 88-asokat (Wurm)). Ezenkivül csapdázik, ami megintcsak nagyon-nagyon hasznos (Barbed Trap, Dust Trap, etc)

Þór vígi þessi rúnar

sziasztok

segitségeteket kérném:
van 3 kaszt ami tetszik és nem tudok dönteni a necromancer a warrior és a ranger tudnátok pár szot mondani roluk meikkel miért lenne érdemes menni?

Brigadeführer
Köszi! A tavalyi eksönböl kimaradtam, akkor még azt sem tudtam hogy mi az a Guild Wars...😊

WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu

Az early access ugyanúgy mûködik, mint múltkor.
Vagyis a pre-order kulccsal 27-én reggel 8-tól 29-én reggel 8-ig játszhatsz, addig lesz idõd megszerezni a dobozos verziót, amit 28-ától lehet átvenni, gondolom mint tavaly.

Brigadeführer
Olvasgatom a forumot, de még az nem tiszta, hogy a pre order kulcsal hogyan megyek fel 27-én, ha csak 28-án kapom meg a gammát? Letölti a szükséges file-okat, és a pre kulcs csak néhány napig enged fel? Jól sejtem? Vagy már 27-e elõtt el lehet hozni a gammát a boltból csak pre kulcsal elöbb mehetek fel?

WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu

Carlos
Azt a pre orderrel teheted meg.

Þór vígi þessi rúnar

Mint Solon írta, a rendelések megmaradtak, szerintem emailben értesítenek ha lehet érte menni. Automex nem ígért semmit, csak reméli a legjobbat, hogy minél elõbb megkapják, ezt írták fórumra is.

Mr Manson
... hát a forumokon nem ezt irtak a supportosok, illetve nekem se ezt mondtak a telefonba! ... mert ugye 27.-én jatszani kell

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Carlos
Azt kötve hiszem, mert 28-án jelenik meg!
Amúgy nyugi, calm down, etc.
Majd csak lesz valahogy!

Þór vígi þessi rúnar

Mr Manson
Azért ez az AUTOMEX legalább a rendelõknek dobhatott volna egy mailt hogy ne aggódjanak!
Most azt se tudom mi van a GWF-emmel... az igéret szerint már a kezemben kéne lennie!

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

JaSoN HuNTeR
Most akkor mennyibe is fog kerülni a guildwars factions???<#wave>

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

PanzerWolf
rendel inenn valaki?

Carlos
Úgytudom, hogy ideiglenesen visszakerül a honlap.

Þór vígi þessi rúnar

EmThor
autotec 😊 minta discothek, érted, csak autotec 😊 csak rossz, mert automex oldal nyista, ntec oldal meg még nem mond semmit, autotec.hu meg szintén, még nincs.... bazzeg! botrány 😊 elhiszem, hogy szar nekik, meg örülnek, ha melójuk megmarad, meg minden + ez a félév-évente változik a telephely is gyanús volt, vagy csak sima stikli én nem tudom, de az élet nem áll meg, ha vállalták ezt a munkát vállalják, sok sikert hozzá, de lehetõleg ne mi szívjuk meg, no meg, belõlünk élnek 😛

Carlos
Hmmm...azért kicsit aggódom most igy az automex mizéria miatt!

Þór vígi þessi rúnar

EmThor
üzi ment

Carlos
Te melyik boltnál vagy vagy hol dolgozol?

Þór vígi þessi rúnar

EmThor
na gyerekek, lehet CE-t hozatni is!! 70$ klatty -> ide

EmThor
1 héttel a megjelenés elõtt árat se tudunk, azt se, hogy lesz-e, mert hivatalosan még nincs Mo.-n se elõrendelés, se semmi... shame!

Carlos
Zsir!
Lehet tudni, hogy mikor lesz?
Sima megjelenéssel egyidõben?

Þór vígi þessi rúnar

Minden ugyanúgy fog mûködni, szóval collectors is lesz.

PanzerWolf
Én is melletted állok. <#conf>

Használ valaki directsong-ot? Special Edition változathoz jár! :S