Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sir Szrimi,ex BEG officer,WMG exleader,WSS officer
GW2 - Solon.1207 - To Mega Therion [TMT]:Gunnar\'s Hold - tmtguild.eu
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
de mégis mien skilljei vannak ez build lenne v lehet rá buildot épiteni v ccsak egy szerü skill mindent tudni szeretnék rola 😛
ugyan igy a FoC necrorol is pls arrol tok annyit h buildot lehet épiteni arra a skillre
hogy a sok-sok láma
warriort csinálna
egyszerü a drága
de néha hiába
mert a monk hiánya
a csapat halála.
Bocsi, de dolgozom és kihat a szellemi tevékenységeimre is... elhülyülök, na...
Szerintem a monk a tuti elsö vonalkód olvasásban.Ö a nyerö menõ<#violent>#violent><#smile>#smile>és fame farmoláshoz kiváló
Elsösorban én farmoláshoz használom (pénzszerzés). Végigtolom vele a játékot, de nem a kedvencem, mert egy kicsit "buta" harcmodort képvisel. (annak ellenére, hogy nagyon kell tudni vele bánni GvG-ben például). Amúgy szerintem az egyik legkönnyebben játszható kaszt (odamész ütöd amig el nem fogy a hp-ja, következö (de lehet, hogy csak én játszom primitiven)).
Hátránya, hogy könnyen megvakul! (KARPOV VAK!)
Necro:
Erröl nem tok nagyon nyilatkozni, mert nem játszottam ezzel a karival még. Elkezdtem, de nekem nem jött be, nemtom miért. Biztos jó, mert életet szív, minionokat idéz meg ilyesmik.
Ranger:
Távolsági harcos, jól jöhet, mert tud szakitani (resurrect, vagy Tomb-ban a 88-asokat (Wurm)). Ezenkivül csapdázik, ami megintcsak nagyon-nagyon hasznos (Barbed Trap, Dust Trap, etc)
Þór vígi þessi rúnar
segitségeteket kérném:
van 3 kaszt ami tetszik és nem tudok dönteni a necromancer a warrior és a ranger tudnátok pár szot mondani roluk meikkel miért lenne érdemes menni?
WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu
Vagyis a pre-order kulccsal 27-én reggel 8-tól 29-én reggel 8-ig játszhatsz, addig lesz idõd megszerezni a dobozos verziót, amit 28-ától lehet átvenni, gondolom mint tavaly.
WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Amúgy nyugi, calm down, etc.
Majd csak lesz valahogy!
Þór vígi þessi rúnar
Most azt se tudom mi van a GWF-emmel... az igéret szerint már a kezemben kéne lennie!
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0