Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
enfuego
Þór vígi þessi rúnar
Csak átnevezõdtek meg kibõvültek. Legalábbis igy áll a helyzet.
Þór vígi þessi rúnar
Szóval ma vagy holnap megtörténhet ha nagyon akarják még, utána már csak 3. szezon elõtt számíthatunk rá.
Viszont skill balance/update-t még nem láttam.
Nefürgyé le!
A következõ a tényállás:
Az automex NEM szûnik meg hanem összeolvad egy másik céggel (az ntec-el) és Autotec néven fut majd tovább. Semmilyen rendelés, és garancia nem fog elveszni, szóval az autotec cég-nél lehet ilyen ügyekben reklamálni.
Szal no para. Guildwars-t behozzák!
GW2 - Solon.1207 - To Mega Therion [TMT]:Gunnar\'s Hold - tmtguild.eu
sztem több ember is összejön, Imi/Eligor vagy az újak között is vannak érdekeltek
the problem and will be looking into it shortly.
ennek kéne elöjönnie vag egy videónak?
GW2 - Solon.1207 - To Mega Therion [TMT]:Gunnar\'s Hold - tmtguild.eu
az automex mint olyan nincs többé.
délután v. késöbb talán tudok többet mondani.
Þór vígi þessi rúnar
Amúgy arra tippelek, Lindi a hibávalaz oldal elérhetetlenségére gondolt, bár lehet hogy tévedek...
a max dmg spatha-t 15% above50-el elajándékoztam, mert senki nem érdeklödött. (a 2 dust nem érvényes licit, mert gyártási ár alatt nem adok el holmit 😛)
SZERK.: most erre mit mondjak még... pcdome vagy 576 CE ügyileg... cdgalaxis meg no comment...
Automex
És ez nem csak egy átmeneti hiba, hanem igy is marad.
A tobbit nem árulta el a kapcsolatom.
Lana: Nemtom, hogy igy mi lesz a CE-el! 😞
Azért megpróbálok megtenni mindent.
Þór vígi þessi rúnar
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Ja, az oldal: katt
BF3: csucsorr
szerintetek necromancernek meik képesség lenne jobb? Cruses vagy a Blood Magic?
Sorry az OFF-ért...
Carlos: pre searing ascalonban van egy nyúl 😊
Hitelkártya megadása nem szükséges, a regisztráció az mmorpg.com-ra szintén ingyenes.
(a "magyarok" global channelen megtalálsz minket a Guardian serveren!)
http://mmorpg.com/cov_trial.cfm
Amúgy Gaile mondta, hogy annyira leköti a fejlesztõket a Factions, hogy nem érnek rá ilyenekkel foglalkozni
A'la karácsony, halloween?
Þór vígi þessi rúnar
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Ay 576 konyolban pedig elõre megrendelhetõ és Ápr. 28-kán jelenik meg ott és a rendelõk egy béta kulcsot kapnak amelyel idõ elött ki lehet próbálni
Nefürgyé le!
Perfect Hammer Grip of Fortitude-ot szerettem volna venni Droknar eng 3-ban, mikor latom hogy valaki a main channel-be csupa nagy betuvel spam-eli hogy: "WTS ACCOUNT" Gondoltam rakerdezek, eleg sok scammer-rel lehet talalkozni akik igy probalnak penzhez jutni. A karakter nev magyarosnak tunt, ezert ugy koszontem neki, hogy "Szia". Rogton jott is a valasz: "Szia!". Viszont ahogy az account-rol kezdtem kerdezoskodni, valahogy nem jott tobb valasz, hiaba probalkoztam. Meg a district-et is elhagyta. Szerintetek meggondolhatta magat? Vagy hirtelen nagyon elfoglalt lett? Esetleg elfelejtett magyarul? Mit ad isten, Droknar's Forge eng 1-ben ratalaltam, epp valakivel emotion parbajt vivott, valasz viszont tovabbra sem erkezett...
Neve:
::::: Black Tguarkhan ::::: Teglagyari Megallo :::::