Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos
Nálam ez az etalon GW movie:
enfuego

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Szerintem nem gáz.
Csak átnevezõdtek meg kibõvültek. Legalábbis igy áll a helyzet.

Þór vígi þessi rúnar

mi is csinálhatnánk ilyesmiket... csoportos táncot, vagy akár egy filmet gw-vel 😛

ápr. 15. -> ápr. 17. -> ?
Szóval ma vagy holnap megtörténhet ha nagyon akarják még, utána már csak 3. szezon elõtt számíthatunk rá.

Carlos
Már oké. Nekem is jön lefelé!

Þór vígi þessi rúnar

Jelentem a ladder reset megtörtént. A következõ szezonra sok sikert minden résztvevõnek és guildnek!A többieknek jó farmolást!<#wave>
Viszont skill balance/update-t még nem láttam.

Nefürgyé le!

Jujj, ez ütös... mennyi munka van benne 😄

Carlos
Collectors-rol kérdezted öket?

Þór vígi þessi rúnar

Na, nem bírtam ki estig, és felhívtam az automex-et.
A következõ a tényállás:
Az automex NEM szûnik meg hanem összeolvad egy másik céggel (az ntec-el) és Autotec néven fut majd tovább. Semmilyen rendelés, és garancia nem fog elveszni, szóval az autotec cég-nél lehet ilyen ügyekben reklamálni.

Szal no para. Guildwars-t behozzák!

GW2 - Solon.1207 - To Mega Therion [TMT]:Gunnar\'s Hold - tmtguild.eu

oké... kenhetjük. Jó lesz egy kis változatosság 😄
sztem több ember is összejön, Imi/Eligor vagy az újak között is vannak érdekeltek

Carlos
Épp most akartam irni énis!
Lana este tüzsziget folytatása?

Þór vígi þessi rúnar

You've found a Hook! We've been notified of
the problem and will be looking into it shortly.

ennek kéne elöjönnie vag egy videónak?

EmThor
GW vs WoW videó 10/10 😄

szerk.: így má jó?!

Azért 4órakkor megejtek 1 telefont....

GW2 - Solon.1207 - To Mega Therion [TMT]:Gunnar\'s Hold - tmtguild.eu

PanzerWolf
Jó hirtelen tüntek el!Most így nem lesz CE-nk?<#shakehead><#nemtudom>

EmThor
hálás köszönet az infókért <#worship>

Carlos
tévedsz.
az automex mint olyan nincs többé.
délután v. késöbb talán tudok többet mondani.

Þór vígi þessi rúnar

Lindi, szólj ha nem megy a dolog... max. veszek boltban egy simát, bár ce jobb lett volna :/
Amúgy arra tippelek, Lindi a hibávalaz oldal elérhetetlenségére gondolt, bár lehet hogy tévedek...

a max dmg spatha-t 15% above50-el elajándékoztam, mert senki nem érdeklödött. (a 2 dust nem érvényes licit, mert gyártási ár alatt nem adok el holmit 😛)

EmThor
na álljon meg a menet... az automex a hivatalos mo.i forgalmazó.. ha õk nem hozzák be, akkor ki? megint tárgyaljanak angliával? ki vállalja be? bakker, ez nagyon gáz!

PanzerWolf
Vége az Automexnek?

EmThor
kösz... botrány egyébként, mert 1 héttel a megjelenés elõtt, hát mit mondjak, egy CE elõrendelés a minimum... ezt is megéltük. no commento. sajnálom a céget egyébként, de az élet megy tovább.

SZERK.: most erre mit mondjak még... pcdome vagy 576 CE ügyileg... cdgalaxis meg no comment...

Carlos
Rossz hírem van:
Automex
És ez nem csak egy átmeneti hiba, hanem igy is marad.
A tobbit nem árulta el a kapcsolatom.

Lana: Nemtom, hogy igy mi lesz a CE-el! 😞
Azért megpróbálok megtenni mindent.

Þór vígi þessi rúnar

<#taps><#wilting>

JaSoN HuNTeR
Guild Wars-ba jártam,Elementalist lánykát láttam,elakart hervadni,szabad-e lócsólni?<#banplz>

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

A játékban egy emberke megosztott velem egy jó kis webcímet. Ha már volt, akkor elnézést, de nekem nagyon hasznosnak bizonyult a Healing Hands megszerzésében.

Ja, az oldal: katt

BF3: csucsorr

köszi 😊

PanzerWolf
Bloodra mindig ajánlott tenni!Aztán éppen mire mész rá mellette course,vagy death.

sziasztok

szerintetek necromancernek meik képesség lenne jobb? Cruses vagy a Blood Magic?

Ezt pontosan hogyan kell aktiválni? Megvan a regisztráció az MMORPG.com-on, aztán mit kell letöltenem?

Sorry az OFF-ért...

Segítséget szeretnék kérni a Dunes of Despair bonus-ához! Remélem sok magyarnak hiányzik még ez. Játékban a nevem: Darrick Doomhammer ! Majd pls beszéljünk meg egy idõponot, mert én szeretném megcsinálni az összes bonus-t.

Fantos
NYUSZIKA!!!és nem add valamit?Ja és egyetlen egy nyúl van egészGW-ben a farm közelében vele nincs semmi?

EmThor
májusban meg ncsoft kiadásu dungeon runners mmo béta, ha bekerülsz...

Carlos: pre searing ascalonban van egy nyúl 😊

Az NCSoft es az mmorpg.com együttmûködésében 2006 április 10. és május 10. között minden regisztrált mmorpg.com tag 14 napos ingyen játékot biztosító kulcsot kaphat a City of Villains-hez, amely a City of Heroes társprogramja, s amelyben - mint azt a címe is mutatja - hõsök helyett bûnözõket alakíthat a nagyérdemû.

Hitelkártya megadása nem szükséges, a regisztráció az mmorpg.com-ra szintén ingyenes.
(a "magyarok" global channelen megtalálsz minket a Guardian serveren!)

http://mmorpg.com/cov_trial.cfm
Carlos
???

Þór vígi þessi rúnar

😄

Amúgy Gaile mondta, hogy annyira leköti a fejlesztõket a Factions, hogy nem érnek rá ilyenekkel foglalkozni

EmThor
nem hiszem, de pre sear nyuszival érdemes próbálkozni 😄

Carlos
Van valami speckó tartalom a Húsvétre valaó tekintettel a játékban?
A'la karácsony, halloween?

Þór vígi þessi rúnar

EmThor
nerf még ma, vagy holnap reggel!

automex.hu nem jön be 😞

Atisz
Így igaz, az élet diadala a halál felett. Béke!

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

JaSoN HuNTeR
Kellemes húsvéti ünnepeket!Ez a megbocsájtás napja és a feltámadásé!<#wave>

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Az egyik 30 attribos kvesztben ki kell nyírni Vanyi nõvérét, Sanyi-t ^^

Brigadeführer
Tudom, van ott is Kossuth. Valami kisebb istenség, tûz, kovácsok ilyesmi... Mi is jót röhögtünk rajta amikor elõször megláttuk a könyvben. Node GW-ben is elõfordulnak gyanúsan magyar nevek. Gondoljunk csak Marika Granitehead-re a summit warrior bossra, vagy Balassi the Arcane mursat mesmer bossra, ésatöbbi. Söt Kurzick oldalon a Vasburg család is "szinte Vasvári"...😊

WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu

Atisz
Loál ez nagyon jó Hermann...én inkább Kossutth-ra, a tûz istenére lennék kíváncsi (ez nem vicc, tényleg van ilyen AD&D: Forgotten Realms, azt hiszem az Icewind Dale 2-ben is volt róla szó)

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Köszi Kata. Nagyon kemény...remélem már nem élnek ilyen tenguk. <#vigyor3>

Mikor jelenik meg a game?

Fantos
egy kis infó:a CDGalaxisban 6 990 Ft-ért lehet megvenni a GW factions (1074 Budapest,Dohány u. 64.)
Ay 576 konyolban pedig elõre megrendelhetõ és Ápr. 28-kán jelenik meg ott és a rendelõk egy béta kulcsot kapnak amelyel idõ elött ki lehet próbálni

JaSoN HuNTeR
Csáó,nézzétek meg nagyon cool!Ranger Break Dance.Klikk<#vigyor3>

Szerintem utál téged és nem akarta eladni neked.<#nyes>

Nefürgyé le!

Teglagyari
hopp, az a az helyesen:

::::: Black Tguarkhan ::::: Teglagyari Megallo :::::

Teglagyari
Elmeselek egy tortenetet, epp az elobb esett meg velem.

Perfect Hammer Grip of Fortitude-ot szerettem volna venni Droknar eng 3-ban, mikor latom hogy valaki a main channel-be csupa nagy betuvel spam-eli hogy: "WTS ACCOUNT" Gondoltam rakerdezek, eleg sok scammer-rel lehet talalkozni akik igy probalnak penzhez jutni. A karakter nev magyarosnak tunt, ezert ugy koszontem neki, hogy "Szia". Rogton jott is a valasz: "Szia!". Viszont ahogy az account-rol kezdtem kerdezoskodni, valahogy nem jott tobb valasz, hiaba probalkoztam. Meg a district-et is elhagyta. Szerintetek meggondolhatta magat? Vagy hirtelen nagyon elfoglalt lett? Esetleg elfelejtett magyarul? Mit ad isten, Droknar's Forge eng 1-ben ratalaltam, epp valakivel emotion parbajt vivott, valasz viszont tovabbra sem erkezett...

Neve: Kocsordi Kanczy

::::: Black Tguarkhan ::::: Teglagyari Megallo :::::