Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
guildwars.com:
"Character Slots Offered 20 April 2006
We are happy to announce that you will be able purchase additional character slots for your Guild Wars account beginning this summer for $9.99 U.S. (or equivalent). Each new slot will enable you to add a new character to your account with full access to all of the content your current characters enjoy. We'll have more details to share soon!"
Magyarán nyártól lehet venni karakter slotokat az accounthoz. További infók hamarosan.
(Kicsit elöbb is kitalálhatták volna...)
WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu
Warriort pontosítanám. Axe skillekkel nem célszerû mert a doppelganger is axet használ. De karddal pl az is 10-15 sec.
Necro: Curses max a többi 0. Insidious parasite-al nyitsz, aztán enfeeble, majd odaállsz közvetlen mellé és hagyod hogy üssön. Ha lejár a hex újra felteszed. Lehet még vinni életerõ-áldozós skilleket is, hagy használja 0-ás blood és death magic-kel...😊 Mondjuk nekem már a spiteful megvolt és azt is használtam, ugye Camp rakorból ha kijössz kelet felé, a második bossból ki lehet szedni. Igaz ehhez kell egy futtatás Droknarba😊
Ele: Meteor shover max fire magic-kel. Te ugye kiállsz belõle ö nem😊Esetleg egy Rothgort's invocationt lehet még vinni, besegíteni a shoverbe, bár azt nem tudom addig meg lehet-e szerezni.
Monk: Na ezt nem tudom. Szerintem legkönnyebb a másodlagos kaszt skilljeivel megölni, ugyanazzal a módszerrel, mintha elsõdleges kaszt lenne.
Ranger: Lásd monk. Ranger/monkra nehéz idõk várnak, én sokat szívtam mire épphogy sikerült...😊Mindenesetre ha íjjal próbálkozol akkor állj mellé, mert messzire õ is íjászkodik, és tuti nagyobbat sebez!
Egyebet nem tudok elmondani...😊
Kurzick FTW! Solon barát, nem bántani! Lesz elég Luxon hulla...😊
WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/
"Hétfõn vagy kedden derül ki, hogy kapunk-e GWF CE-t."
Remélem lesz!
közbe rendszeresen csekkolom automex oldalát, hátha van CE infó
- hümm, késik az ausztrál meg NZ, CE verzió hüpp 😞
- season 2 végén 05.15 után lesz skill balance
- a 9. kaszt: Chocolatier 😄
- kari slot infók nemsokára
- reconnecten dolgoznak keményen
- CE emote-ot ugye csak az A meg Rt kapja meg
- Strat guide kiadáshoz közeli idõpontban jön ki!
- holnap bejelentés, pénteken és hétfõn bejelentés! (titok, hogy mit jelentenek be, holnap kora délután, kora este)
Sir Szrimi,ex BEG officer,WMG exleader,WSS officer
btw jeff strain interjú: lesznek új helyek nemsokára, ahol rankot lehet szerezni
e3: factionst fogják nyomatni, de lesz chapter 3 artwork meg talán 1-2 kép... más lesz, radikálisan új játékbeli elemek... játéktechnikát érintõ cuccokra gondolhatnak itt
na ez engem is érdekelne😄D
asszem R-hez berakom a sokspirit-mérgezés-interrupt buildet, ha mások is megerösitik, hogy gyengébb karikkal is elég hatásos.
.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])
GW2 - Solon.1207 - To Mega Therion [TMT]:Gunnar\'s Hold - tmtguild.eu
Solon, köfi... (én régesrégen skillek nélkül vertem le W-vel - ha skillt vittem, mindig elkent) a riposte-on is gondolkoztam, de egy próba miatt nem veszek gyengébb páncélt, stb.
.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])
BF3: csucsorr
E
Mo
R
W
Feltétel, hogy doppelganger elötti skillek lehetnek benne csak, emellett minél korábbi karival (páncél, attribpontok, stb) minél biztosabban végig lehessen csinálni.
W és R vannak buildjeim, de olyan kéne, amit a nem túl messzi múltban ki is próbáltak.
Nefürgyé le!
És még valami a sötét oldalt nem lebecsölni<#ravasz1>#ravasz1>mert az erö velünk van<#boxer>#boxer>
De most...meló van...
Þór vígi þessi rúnar
Itt van a 2 link, aki akarja megnézi:
http://img53.imageshack.us/img53/5412/gw5926rd.jpg
http://img53.imageshack.us/img53/8337/gw5946cm.jpg
Mindjárt megoldom.
[/cserf][/fülünyúl]
nekem ezek egyelõre^^
Platinum bow:
csákány^^
pengés pajzs
outcast shield
gemstone axe
oni blade
platinum blade
ezekbõl factions elején majd be kell szereznem párat <#vigyor2>#vigyor2><#eljen>#eljen>