Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Brigadeführer
Talán valamiben megelözöm Emthort:<#buck>

guildwars.com:
"Character Slots Offered 20 April 2006
We are happy to announce that you will be able purchase additional character slots for your Guild Wars account beginning this summer for $9.99 U.S. (or equivalent). Each new slot will enable you to add a new character to your account with full access to all of the content your current characters enjoy. We'll have more details to share soon!"

Magyarán nyártól lehet venni karakter slotokat az accounthoz. További infók hamarosan.
(Kicsit elöbb is kitalálhatták volna...)

WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu

Brigadeführer
A mesmert direkt hagytad ki? Kb 10-15 sec alatt ki lehet nyírni. Domi maxra, a többi attrib 0. Backfire-el nyitsz aztán empathy, aztán csak állsz. A többi skill gyorsan elcastolható illusion vagy inspiration spell (pl illusion of haste), esetleg a másodlagos kasztból valami. Elvileg lenyomja a backfire kb 10-20% HP-ra, aztán az empathy megöli.

Warriort pontosítanám. Axe skillekkel nem célszerû mert a doppelganger is axet használ. De karddal pl az is 10-15 sec.

Necro: Curses max a többi 0. Insidious parasite-al nyitsz, aztán enfeeble, majd odaállsz közvetlen mellé és hagyod hogy üssön. Ha lejár a hex újra felteszed. Lehet még vinni életerõ-áldozós skilleket is, hagy használja 0-ás blood és death magic-kel...😊 Mondjuk nekem már a spiteful megvolt és azt is használtam, ugye Camp rakorból ha kijössz kelet felé, a második bossból ki lehet szedni. Igaz ehhez kell egy futtatás Droknarba😊

Ele: Meteor shover max fire magic-kel. Te ugye kiállsz belõle ö nem😊Esetleg egy Rothgort's invocationt lehet még vinni, besegíteni a shoverbe, bár azt nem tudom addig meg lehet-e szerezni.

Monk: Na ezt nem tudom. Szerintem legkönnyebb a másodlagos kaszt skilljeivel megölni, ugyanazzal a módszerrel, mintha elsõdleges kaszt lenne.

Ranger: Lásd monk. Ranger/monkra nehéz idõk várnak, én sokat szívtam mire épphogy sikerült...😊Mindenesetre ha íjjal próbálkozol akkor állj mellé, mert messzire õ is íjászkodik, és tuti nagyobbat sebez!

Egyebet nem tudok elmondani...😊

Kurzick FTW! Solon barát, nem bántani! Lesz elég Luxon hulla...😊

WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu

pve rewards -> jövõhét

Zomil
a beufro=beugrok 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
lol pcdomenak moszka téren vna a boltja?😄DDD akkor hazafele beufro remélem lesz CE vagy még ott 576 az meg mamuttban😊) csak legyen ott vhol megjelenés napján<#wow3>

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Kedden postázzák.

METALz
nekem automex küldi postán "elvileg" 27én pénteken pénteken még kiküldik szerintetek, mert elvileg 1 nappal hamarabb játszhatnak a preorderesek?

Tombi
Én besétálok a galaxisba 28-án és ha lesz CE akkor beleszámitják a Pre-Order árát és csak rá kell fizetnem, de ha nem lesz akkor a sima is jó :-)

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

PanzerWolf
Köszi!Én inkább szerintem lehozatom postán majd.Olcsóbbol kijövök mintha felmennék érte.Bár ha azon múlik a CE akkor,felmegyek érte.

EmThor
XII. kerület, krisztina körút 2-4, pcdome-nál itt lehet átvenni a cuccost, ez elvileg a moszkva tér...

EmThor
thx! bakker... hogy "egyáltalán kapunk-e" ... balkán b+, balkán!

PanzerWolf
Ezt írták vissza a Pcdometol ma:

"Hétfõn vagy kedden derül ki, hogy kapunk-e GWF CE-t."

Remélem lesz!

EmThor
úgy számolom, aki a simát veszi meg, péntek reggel 10kor kezdheti a gémet 😊

EmThor
helyes 😊 az yo, végre vmi kézzelfogható, nem 3 óra hent tombba oszt talán hullik vmi...

közbe rendszeresen csekkolom automex oldalát, hátha van CE infó

Egyik bejelentés a pve jutalmak lesznek 😊

EmThor
Gaile Chat 20-04-2006

- hümm, késik az ausztrál meg NZ, CE verzió hüpp 😞
- season 2 végén 05.15 után lesz skill balance
- a 9. kaszt: Chocolatier 😄
- kari slot infók nemsokára
- reconnecten dolgoznak keményen
- CE emote-ot ugye csak az A meg Rt kapja meg
- Strat guide kiadáshoz közeli idõpontban jön ki!
- holnap bejelentés, pénteken és hétfõn bejelentés! (titok, hogy mit jelentenek be, holnap kora délután, kora este)

Szrimi
ok metal Bocsi megtörtént <#nezze>

Sir Szrimi,ex BEG officer,WMG exleader,WSS officer

METALz
Szrimi <#wow1> nem tudom miért írod azt h "Ujjat mer huzni a sötét oldalal" Solon kurzickos lesz, olvass már ember 😄 õ is az oldalunkon fog állni, ezáltal õ "sötét harcos lesz" <#boxer> és luxonos puhányokat ölünk majd halomra, szolgasorba taszítva õket^^ <#taps>

Szrimi
Bocsi Solon tényleg fére értetem <#rolleyes>De akkor is csinálok egyszer belöled flash golemet<#nevetes2>

E3-on lesz C3-ról infó, de csak zárt ajtók mögött, reméljük lesz valaki olyan kedves, aki kiszivárogtatja egy részét 😊

EmThor
16k + 620 a postaktg angliából állítólag... itthon 13.990.-es árat el tudnék képzelni de sajna 15 lesz szvsz... de hogy mikor? mi ez balkán?

btw jeff strain interjú: lesznek új helyek nemsokára, ahol rankot lehet szerezni

e3: factionst fogják nyomatni, de lesz chapter 3 artwork meg talán 1-2 kép... más lesz, radikálisan új játékbeli elemek... játéktechnikát érintõ cuccokra gondolhatnak itt

Zomil
"Olyan visszaszámlálás nincs, hogy mkor jutok CE-hez? 😛"

na ez engem is érdekelne😄D

Olyan visszaszámlálás nincs, hogy mkor jutok CE-hez? 😛

asszem R-hez berakom a sokspirit-mérgezés-interrupt buildet, ha mások is megerösitik, hogy gyengébb karikkal is elég hatásos.

spatz
Közben változik a kép:

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

Csatlakozz a szövinkhez és nyugodtan alhatsz, és a factiont is megosztjuk...<#wink> ha nem, akkor meg kerüld este a sötét sikátorokat <#boxer>

<#shakehead><#sir><#shakehead><#sir><#shakehead><#sir><#rinya>

GW2 - Solon.1207 - To Mega Therion [TMT]:Gunnar\'s Hold - tmtguild.eu

Akkor téged azért verünk meg, mert nincs rajtad sapka/sisak 😛 Vagy ilyesmi. Rengeteg okot tudunk találni.

Solon, köfi... (én régesrégen skillek nélkül vertem le W-vel - ha skillt vittem, mindig elkent) a riposte-on is gondolkoztam, de egy próba miatt nem veszek gyengébb páncélt, stb.

spatz
a www.guildwars.com elindult a visszaszámlálás:

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

sztem félreértettél szirmi...és is kurzick oldalon állok...

Warriorral nagyon egyszerû,kell 1 maxos fegyver, kimaxolod hozzá az attribot, és 1 darab frenzy skillt viszel magaddal... a dopi elnyomja a frenzyt ezáltal 2szer akkorákat fog sebzõdni...és simán szétcsapkodod a fejét 😄

Monkhoz tudnék mondani egyet. Én nemrég a Mo/W-mal csináltam meg úgy, hogy volt egy healing breeze, kb 2 db olyan W stance, ami semmit nem ér, egy Bane Signet, Smite, egy Rebirth is bent volt. A többire most nem emlékszem, de amint hazajutok, leírom pontosabban. Ja, és Smiting Prayersen volt 12 pont, proton 4 és a healingen a rúnák által adott 4. Nagyvonalakban kb ennyi volt, de mint említettem otthon többet is tudok majd mondani.

BF3: csucsorr

Lenne 1 kérésem: doppelganger leverési leirást készitek, minél hatékonyabb módszer (skillek, attribok, stratégia) kellene az alábbi kasztokhoz:
E
Mo
R
W
Feltétel, hogy doppelganger elötti skillek lehetnek benne csak, emellett minél korábbi karival (páncél, attribpontok, stb) minél biztosabban végig lehessen csinálni.
W és R vannak buildjeim, de olyan kéne, amit a nem túl messzi múltban ki is próbáltak.

Hm,a hozzászólások alapján szinte minden (de legalábbis a többség) magyar guild a Kurzick oldalt választja majd. Sebaj, mi azért is a Luxont,csak hogy szerethessük egymást<#love11>

Nefürgyé le!

Carlos
Most keltél, vagy még nem feküdtél le!
Én az utóbbi.

Þór vígi þessi rúnar

Szrimi
áááááááááá elirtam "ilyen bátor"<#whatever>

Szrimi
Hát igen mit is lehetne erre irni"puhány luxon srácok jönnek" ez solon gyerek kész. Ujjat mer huzni a sötét oldalal<#ravasz1>.Remélem 28tól jade hegyeket fogsz fogyasztani kedves minion jelölt<#nyes>Mert szükségünk van igyen bátor, jóképzet csontváz harcosokra<#vigyor5>
És még valami a sötét oldalt nem lebecsölni<#ravasz1>mert az erö velünk van<#boxer>

Szrimi
Majd meglátjuk kedves minion jelölt <#ravasz1>

Carlos
Normál esetben én ilyenkor alszom, vagy neaggyisten gw-zem.
De most...meló van...

Þór vígi þessi rúnar

Micsoda feltételezés, én még ilyenkor GWzni is szoktam 😊

Carlos
Mindenki alszik, amikor én még dolgozom!
Hát ilyet!

Þór vígi þessi rúnar

Nem tudom mit szenved.
Itt van a 2 link, aki akarja megnézi:
http://img53.imageshack.us/img53/5412/gw5926rd.jpg
http://img53.imageshack.us/img53/8337/gw5946cm.jpg

Kata
Nagyon kúl!

[/cserf][/fülünyúl]

Úgy látszik nem valami bölcs dolog 1280x1024-es képméretet linkelni, nem tûri az imageshack 😊
Mindjárt megoldom.

Kata
Dobsz egy közvetlen linket az összesített listára, ahonnan böngészni lehet ezeket?

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Akkor az én fejfámat is faragjátok ki elõre.

[/cserf][/fülünyúl]

METALz
Carlos
Azbeztmeg***taabü***életit...Dejólnéznekki!

Þór vígi þessi rúnar

METALz
hotlinking has been disabled ... saját tárhelyre töltsd fel

METALz
Nektek melyik faction fegyverek tetszenek legjobban?
nekem ezek egyelõre^^
Platinum bow:

csákány^^

pengés pajzs

outcast shield

gemstone axe

oni blade

platinum blade

ezekbõl factions elején majd be kell szereznem párat <#vigyor2><#eljen>

Ott bukik meg az elmélet, hogy ahhoz hogy golem lehessen belõlem meg kéne halnom... amu igye nem könnyû...pláne nem akkor ha ilyen puhány luxon srácok jönnek... reggelente luxonos teát iszom és jade-et rágok...