Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ideje megszereznem a többi kaszt maradék elitjét a monkom számára, 44 skill pontból csak kijön 😊

Azt írják, tervezik további címek kiosztását is, amik egyéniek lesznek, így ha valaki nagyon ott van vmiben, akkor õt az egész közösség ismerhesse..lehet készülni, én tuti felfedezésben pályázok.

Zomil
ez rohatt jó!!!!

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

METALz
és miért jó ha vannak ilyen titlek, ahogy látom csávó r12+os
akkor ha belép a városba kiírja pl : "king's hero aka x x entered the town" ^^?
ugy érzem az explorationt a guild fogja majd felnyomni

1000 Mission??????????<#wow1><#wow1><#wow1><#wow1>

Nem is rossz, jó a zeneválasztás, csak rövid a videó! Várjuk a következõt<#eljen>

EmThor
Emberek! nagyon nagy infók!

- aki csüt.ön kezdi a játékot, péntekig egy eventen van, ha megcsinálja a tengus küldiket, kap érte izét, az izét a monostorban beválthatja customized tengu maszkokra! csak elõrendelõknek!
katt

- gamespot kérdések válaszok, ülve olvassátok 😊 katt

a kép magáért beszél! OMFG!!!

PanzerWolf
Remélem jut nekem is CE!!!Nem érdekel,hogy emnnyi csak legyen nekem!Bár ez a 14000ft jól hangzik!<#nyes>

METALz
Vettem a bátorságot és készítettem egy music videót 😊 1. videóm úgy nézni!!
METALz Presents - Ding Dong Fever

letölthetõ innen : http://metalz.extra.hu/dingdongfever.rar

enjoy 😊

Zomil
csak rakják már ki CE-t vmelyik üzlet oldalára mert le akarok foglalni egyet és akkor nyugodtan fogok aludni😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Én is feladtam tegnap 😞
Imageshack és SG nem kompatibilis.
Amúgy jó 😊

TurboX
pff...feladom <#falbav>
TurboX
TurboX

kis fake <#banplz>
EmThor
mert azokat már láttam... van a szárnyas izé, azt kurzickéknál elég hamar az erdõben látni lehetett 😊 többiek meg megnézek a hivatalos oldalon 😊

www.guildwars.com 😉

A többi hármat miért nem raktad be? Csak fél munkát végeztél 😊

Atisz
Talált, süllyedt... a mágikus szó: Etus.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

EmThor
CE tartalom emlékeztetõ 😄

shiro szolga

kataklizma hatására megváltozott (volt ember?) monszta, silent hill feeling 😄

jáde tengeri gonoszság, de brutál!

EmThor
BREAKING NEWS!

Néhány bárány feláldozása és csontokból való jóslás után kiderült: a CE várható: 13.990.-

Na jó, egy Charr bandát nyúztam meg érte Ascalon határában, amikor megláttam, hogy iszkolnak a nagy fehér dobozzal 😊

EmThor
support 2006-04-21 13:32 | válasz erre | #110
Idézet: FireSnake 2006-04-19 14:49
Kedves Support!

A Collectors Edition-rõl még mindíg semmi hír? Egyébként mitõl függhet, hogy mikor jelenik itt meg?
------------------

A CE-k is a "sima" GWF-el együtt jönnek, de ezek széosztásában az említett üzletek az iletékesek !

Tehát: elképzelhetõ, hogy a 3 nagy üzlet (576, dome, galaxis) akár különbözõ árat is állapít meg a CE-nek, nem valószínû, de lehet. BTW akkor valóban, hétfõ kedd lehet rendelni CE-t, DE nem értem, hogy addig miért nem lehet vagy legalább egy árat feldobni... bakker... az vigasztal, hogy 3 nap lesz a hétvége ^_^

a szomszédok nevü szappanban ö valami kerámikus tyúk volt, akit Szikszai-nak hivtak... gondolom arra asszociált a nevedböl, mert nem tudja elképzelni hogy több Szikszai legyen kis hazánkban 😛

WTF?

Zomil
én szivesebben megvenném egy kártyán😊 ilyen online fizetésben nem bizok:S

EmThor
hát a délihez van közelebb akkor? nem vágom... majd ha ottleszünk, zászlókkal, stb. bevesszük a hq-t 😄

EmThor
ja, melóhelyen láttam a hírt, de postolni nem akartam... 2500at simán megír (ha tovább gyengül a forint), online lehet majd ugye megvenni

Atisz
Vmi NPC-t biztos legyaktak a mobok...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Nem, félreérted. 8 BEGes pucolta ki egész fow-ot, lenyomtuk a forgemaster küldiket is... tök együtt voltunk a forgemasternél, fél mérfölre semmi ellenfél, és egyszercsak összeestünk. Az volt az elmélet, hogy a tower mage-t, aki kinyitotta a kaput a shadow patroloknál, leverte valami arra tévedö örjátat vagy ostromkukac... mi meg a világ másik végén vettük fel az xp-t pont azért a küldiért.

Nem is kell tudni, nem érdekes. Papa Maci ott volt, úgyhogy van kit hibáztatni 😊 Az viszont király volt, hogy senki nem halt meg egyszer sem mission failedig 😊

Atisz
Vki elszabott vmit. Elég ha 1 csapatban 2 hülye ember vesz részt, akkor már szivola van...

Atisz
Mûvésznõ? 😄DD

Bocs, nem hagyhattam ki. A Szomszédok mindig is a kedvencim közé tartozott...

Carlos
Most se fogom fel miért haltunk meg.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Nem úgy mint tegnap! 😊

Þór vígi þessi rúnar

2 óra alatt nem végez az ember... az uw nagyobb, ott profi csapattal is elmegy 4 -5 óra úgy hogy nem fejeztek be minden küldetést. Inkább az szokott lenni, hogy behal a csapat vagy "megunja"/este lesz

Akkor mind1, nem fontos... akkor csak annyit írjatok le plz, hogy mennyi idõ kell egy FoW-ra, vagy egy UW-ra!

Amúgy arra vagy kiváncsi, hogy juthatsz le oda? vagy hogy mik a feladatok? Nagyon nem mindegy... a küldiket egyébként macerásabb leirni, mint lemenni egy csapattal és megcsinálni/megtapasztalni öket.

spatz
Új képernyõk jelentek meg a leendõ ellenfelekrõl, a sárkányok nagyon jó néznek ki..
új ellenfelek

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

A házidat ne irjuk meg suliba? 😛

A fow/uw kicsit hosszabb hangvételü leírás lenne...

spatz
Rangerrel Én annak idején úgy csináltam meg gyorsan, hogy vittem egy elég gyenge ijjat, meg egy jó kardot, odaálltam mellé, nem tudott nyilazni, viszont a kardot meg nem vette elõ....meg egy csomó skillt üresen hagytam, igy nem tudott mit használni.

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

Valaki plz tudna nekem írni egy részletes leíást a FoW-ról és az UW-ról? <#help> Elõre is köszi a válaszokat!

Tegnap megjelenõk hiányában elmaradt a Droknar futásunk... helyette voltunk lenn fow-ban (bocs Szrimi, hivtalak volna, de már Beg-es sem fért be) és kartam egy übertáp max sebzésü kardot. (úgy néz ki, mint a victos blade vagy melyik, az a kétpengés) Nem akarom eladni, csak dicsekedni akartam vele 😛

Atisz
Bemész Galaxisba és azt mondod szeretnél még egy karihelyet és kapsz egyet a pult alól...

EMTHOR ez inkább a Délihez esik közelebb, bár mind a kettõtõl csak 10 perc séta!

[Hungarian Kretens] Leader a WOWban - Snowi néven

Itthon veszel, nem kell parázni 😊

METALz
És ezt Magyarországon hogy oldjuk meg? bankkártya?

PanzerWolf
Tegnap nyirtam ki rangerrel kb 15 mp alatt.Spiritek kellenek igen.Aztán mikor rálépnél az ucsó kõre ahárom közül,nyomj be egy Kindle arrowsot.Mikor bemész még bõven fog hatni,(én elnyomtam az animációt)aztán benyomod a Tiger's Furyt és ennyi.Lehet mondjuk mérgeztem is közbe ez nem biztos.Õ elkezdi pakolni a spiriteket aztán közbe meghal.<#nyes>

De még idejében, szóval nyugodtan össze lehet kapcsolni Prophecies-t és Factions-t, ha nem lesz elég helyed, akkor veszel.

Atisz
Hát ja, pont most kap az ember új helyet...miért akarna még vanni?

ja, amúgy a buildek felkerülnek majd a http://blackeagles.atw.hu/ hasznos-doppelganger pontja alá, és nem kell majd mindenkinek újra meg újra leírnia 😛

Ja, direkt, mert nekrónak-mesmernek már megvan a jól letesztelt buildje 😛
a rangerre olyat hallottam, hogy spiriteket vinni, és mikor leteszi, mérgezni-szakitani. De nem irok le semmit, amire nem mondja egy kezdö is, hogy igen, igy tényleg könnyü volt leverni.