Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
akkor ha belép a városba kiírja pl : "king's hero aka x x entered the town" ^^?
ugy érzem az explorationt a
- aki csüt.ön kezdi a játékot, péntekig egy eventen van, ha megcsinálja a tengus küldiket, kap érte izét, az izét a monostorban beválthatja customized tengu maszkokra! csak elõrendelõknek!
katt
- gamespot kérdések válaszok, ülve olvassátok 😊 katt
a kép magáért beszél! OMFG!!!
letölthetõ innen : http://metalz.extra.hu/dingdongfever.rar
enjoy 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Imageshack és SG nem kompatibilis.
Amúgy jó 😊
www.guildwars.com 😉
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
shiro szolga
kataklizma hatására megváltozott (volt ember?) monszta, silent hill feeling 😄
jáde tengeri gonoszság, de brutál!

Néhány bárány feláldozása és csontokból való jóslás után kiderült: a CE várható: 13.990.-
Na jó, egy Charr bandát nyúztam meg érte Ascalon határában, amikor megláttam, hogy iszkolnak a nagy fehér dobozzal 😊
Idézet: FireSnake 2006-04-19 14:49
Kedves Support!
A Collectors Edition-rõl még mindíg semmi hír? Egyébként mitõl függhet, hogy mikor jelenik itt meg?
------------------
A CE-k is a "sima" GWF-el együtt jönnek, de ezek széosztásában az említett üzletek az iletékesek !
Tehát: elképzelhetõ, hogy a 3 nagy üzlet (576, dome, galaxis) akár különbözõ árat is állapít meg a CE-nek, nem valószínû, de lehet. BTW akkor valóban, hétfõ kedd lehet rendelni CE-t, DE nem értem, hogy addig miért nem lehet vagy legalább egy árat feldobni... bakker... az vigasztal, hogy 3 nap lesz a hétvége ^_^
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Bocs, nem hagyhattam ki. A Szomszédok mindig is a kedvencim közé tartozott...
új ellenfelek
.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])
A fow/uw kicsit hosszabb hangvételü leírás lenne...
.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])
[Hungarian Kretens] Leader a WOWban - Snowi néven
a rangerre olyat hallottam, hogy spiriteket vinni, és mikor leteszi, mérgezni-szakitani. De nem irok le semmit, amire nem mondja egy kezdö is, hogy igen, igy tényleg könnyü volt leverni.