Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zomil
akit érdekel: 576 mondta h holnap v holnapután lesz CE

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

N1ggA
Két kérdésem lenne. Totál kezdö vagyok, kb arra jöttem eddig rá az itt leírtakból, hogy lesz vagy van egy kiegészítö a játékhoz. Na hogy ez mennyibe kerül, fog kerülni?

Másik pedig hogy tudtok adni két jó buildet N/Mo-hoz, egyet PVE-re, egyet PVP-re?

Spread De Love!

Hi All!
Meddig lehet játszani a Pre-Orderes kulccsal?
Titan
Nem csinál semmit...csak az eddigi 4 karim van..😞
Ha rányomok az edit accountra, akkor a köviket írja: Guild Wars prophechies...😞
HA a bejelentkezõ képen újból be akarom írni a kúlcsokat, a simát vagy a Factionst, akkor azt mondja, hogy azok már fogglaltak..😞 Valamit tényleg elcsesztem....?!

Én már megkaptam...sztem egyszerûen csak hagyd egy kicsit állni a kariválaszto képernyõn, aztán letölt jó sokat, talán majd utána...

Titan
Van aki felrakta már a Factionst? Van neki +2 karihelye? Mer Én felraktam és nincs..😞 Lehet, h elbaxtam valamit a bejelentkezõ képernyõn? Ott rányomtam a Create account or add acces key, majd pipa az add acces key...hez, Factons azonosító, jelszó beír de csak a meglévõ alap 4 karim van...😞 Vagy majd holnap?

Ez a Mhenlo gyerek nagy mákos^^

Lionban kell a skilles Firstwatch Sergioval beszélni, utána mehetsz át Canthába!

Carlos
Ok, megvannak. Márcsak az érdekelne, hogy mennyit kell megszerezni és hol lehet beváltani öket?

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Ok. Hogy lehet ezeket a Fangokat megszerezni?

Þór vígi þessi rúnar

Mr Manson
semmi, ott nem enged

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Guild Thief bugot természetesen nem javítoták.....

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

EmThor
lions arch, nagy hajó?!

dougO
/ready 😊

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

Mr Manson
hol?
nem találom

EmThor
át

Mr Manson
átlehet vinni már a karaktert nem tudja valaki
?

Mr Manson
megkezdõdött...

Ezt még tegnap láttam,de nagyon teccik,hogy végre megoldották a többi rank kijelzését is. Vagyis nem rankot,hanem a fame-ed utáni title-t tudod kiiratni. óó jee

GW2 - Solon.1207 - To Mega Therion [TMT]:Gunnar\'s Hold - tmtguild.eu

EmThor
hajjátok: júni 30.án szállítanak még CE-t!! 😊

Canthan Explorer. You must explore 60% of Cantha to earn the first level of this title. (Character based.)
Skill Hunter. You must capture 90 Elite skills to earn the first level of this title. (Character based.)
Gladiator. You must have 25 win-streaks of 10 consecutive wins in the Random Arenas maps to earn the first level title. (Account based.)
Champion. You must win 50 high-rated GvG battles to earn the first level of title. (Account based.)

WTF: Dragon armor: now provides 90 base armor +10 armor vs. physical damage.

Carlos
Ójeee:
Fire Attunement: decreased recharge time to 45 seconds.
Water Attunement: decreased recharge time to 45 seconds.
Air Attunement: decreased recharge time to 45 seconds.
Earth Attunement: decreased recharge time to 45 seconds.
Elemental Attunement: decreased recharge time to 45 seconds.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Nagyon penge az új GUI!

Þór vígi þessi rúnar

Veee, Tyrian Cartographer vok 93,9%-os lefedettséggel! A dizájn is változott kicsit...

UPDATE!!

Elvileg már most lehet guilden belül fightolni, van Guild Service, meg sok más!

Jo Hir akinek megvan a Prophecies, a CE-re var es van elorendelo kulcsa!
Majus 1-ig jatszhatunk a pre order key-vel, talan addik meg is erkezik a doboz..
Koszi Anet <#vigyor2>

EmThor
factions strat guide tulajok privibe, linkkel zaklathatnak 😉

EmThor
péntek CE? bakker 😞 de gratz akinek már van. pics? 😄

PanzerWolf
Nekem ilyen póló kellene inkább!Nagyon tetszik!

Tombi
IGEN.MEGCSINÁLTUK.
:-D

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

Akarcsak en. Installed, ready for start😊

IGN1: Gordon Bodaster; Tristana Bodaster; Lifeweaver Bodaster; I Gordon I IGN2: Little Bodaster; Sinister Bodaster; I I Gordon I I; Ill Gordon Ill

Atisz
LOÁL...náluk 50 dollár? Ezt jól megcsinálták <#nyes>

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

engem se hívtak, mailt se kaptam, bementem érte, megmondtam a nevem, azt kaptam is a játékot.
Titan
Valóban???!! Én nem kaptam se e-mailt és nem is hívtak.. 😞 Az elõrendelõ autómata visszaigazoló e-mail-en kívûl semmit se kaptam.. 😞 Most hívjam fel õket?<#rinya><#wilting>

Az a doboz nem kamu! Pár szerencsés alpha tester Arena.Net hozzátartozók etc. kaphattak olyan dobozt...

Zomil
én kérdeztem 576-ot és mondták h CE pénteken lesz ott is😊 már csak arra várok mikor stoppolhatok már le egyet😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Tombi
CD Galaxis info: Az automextöl ugy tudják jövõ hétre várható a CE :=(

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

N1ggA
Most kezdtem a játékot tegnap. Nem nagyon ismerem a professionoket még, de az Elementalist/Necromancer az jó? Vagy rosszul döntöttem. Gondolom csak jobb mint a Warrior/Elementalist, mert amit én választottam az mind2 varázsol, a Warrior meg üt. Na szóval ha egy jó varázslós karit szeretnék, akkor jól választottam?

Spread De Love!

Nézegettem a grafikai beállításokat...a Post Process Effects az micsoda? mert kapcsolgattam, de jelentõs változást nem vettem észre, talán egy kicsit ragyogóbb és mosódottabb a háttér, de nem tom, melyik látványos...mit takar ez a beállítás valójában?

PanzerWolf
Nem baj csak,legyen nekem!Bár én a Pcdometól rendeltem a gamét.

Carlos
Automex Support:
"A kiadó a CE-ket nem tudta küldeni, ma adta fel õket, és ha minden igaz péntekre lesznek itt !"

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Azt azért hozzátenném, hogy CE nincs és csak pénteken lesz minimum!
Ezt az automex és a CD Galaxis is megerõsitette!

Þór vígi þessi rúnar

Diam bazz, ott a terkep az Automex oldalan, te noob! 😊

Diam Steen, Diam Xp Expect The Unexpected [XP]

Automex megkozeliteserol valaki tud valami kozelebbit mondani?

1097 Budapest Könyves Kálmán krt. 16. a cimuk, amit talatam az 18. az a Lurdy haz, de elotte meg elvileg valami Obi (Baumax?) vagy mi van.

Volt mar ott valaki?

Diam Steen, Diam Xp Expect The Unexpected [XP]

CD Galaxis most hívott, megérkezett oda is. Ma postázzák, vagyis holnap itt van, és van CE is.
Aki automexnél személyes átvételre rendelt az 16:30-18:30 között mehet ma a GWF-ért. Forrás:automex.hu
YAY!!!!
A guildwars.com-on a számláló átfordult!!! az írja, hogy 9 nap van hátra...ugy ez csak hiba?!?!?!?!

GW2 - Solon.1207 - To Mega Therion [TMT]:Gunnar\'s Hold - tmtguild.eu

EmThor
Fontos!

Helyzet az, hogy tavaly a guide-ot a Prima állította össze, jó szar is lett. Idén az Anet csinálta a Strategy Guide-ot, ill. erõsen részt vett benne! De továbbra is csak a Prima adja ki. Lényeg hogy ez kijött, és ebben állítólag az van, hogy az ecto jön ki salvagable itemekbõl (ancient eye, stb.) Tehát tuti, hogy az ára esni fog. Ezért amíg 6k, szerintem érdemes eladni, akinek ilyen szándékai vannak. Az infó azért nem tuti, de csak bele kell gondolni...

factions prima guide @ amazon aki tud linket letöltésre, ne fogja vissza magát 😄

EmThor
a doboz kamu 😊 a póló nem! o.0

ez a kép alig 30 perce készült o.0

EmThor
személy szerint járókerettel tennék kárt az illetõben... nekünk még várni kell <#rinya>