Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos
Kulcsot hozzáadtad az accountodhoz?

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Énis boldog tulajdonosa vagyok!
A CD galaxisnál vettem 5 darab CE-t. LOL.
Alig birtam elcipelni onnan.

Þór vígi þessi rúnar

dougO
Miért nem?

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

dougO
Ma jelent meg a Chapter 2, ami NEM kiegészítõ (ezt az 576-ban sem tudták), hanem standalone game.
A simával is lehet nyugodtan játszani. 😊

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

Tombi
MEGVAN A CE !!!!
Csak nem tudom használni a spéci táncot :-D

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

bardocz
ez most mi?meg kell venni a kiegészítõt hogy jáchassak?vagy a simával is lehet tolni?
METALz
és akkor ha megérkezik a game akkor folytathatom ezekkel a karikkal? csak hozzá kell adnom a full faction kulcsot?

Kata
Lehet, hogy én tudom rosszul.

[/cserf][/fülünyúl]

én ugytudtam h 10 napig maradnak meg a karik, de játszani csak 2 napig lehet a pre-order kulcsal.

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

Kata
Na, én is elballagok a Factionsömért, aztán este tolom ezerrel. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
10 napig a pre-order kulcsokkal még lehet játszani. Ez egyfajta türelmi idõ, míg mindenki ráérõsen be tudja szerezni a Factionst, hogy addig se maradjon le, vagy kelljen nélkülöznie a játékot.

[/cserf][/fülünyúl]

METALz
WOW belépek GWbe login etc... +2 karihelyem van , és krealtam egy ritualistát, pedig még semmit se fizettem Factionsért és nem is kaptam még meg , csak a preorder kulcsot adtam hozzá, akkor ez vmi demó, vagy mi? (AUTOMEX)

Hyder

lehet ezért

Steam: [HUN]Feriggno

METALz
jólvan 😄 vki rendelt még automextõl??? felhívtam õket, de üzenetrögzítõ suxx

EmThor
lol? :]

pcdome ownzorz 😄 tolom fel képeket 😄 game activation card egy hitelkártya méretû, mutatós plasztiklap, hordom is magammal 😊 cloth picture-t nem leltem :/ 120-on valahány oldal az art book, csak azért megérte. a lapos naptár zsír & szép. a poszter hajtogatás menti szélei elég ramaty állapotban vannak már :/ mouse pad elég jó minõségûnek tûnik.

METALz
áááááááá 😊 pénteken hazajövök, és nem látom az asztalomon a preorderelt gw-factionst vki tudja automex miért nem postázta ki már 2 napja ? <#confused>

dougO
Ja és egész automex tele van nagy promo dobozokkal. 😊 Mint az a tegnapi vagy tegnapelõtti képen is volt az arc kezében. 😊

dougO
Voltunk factionsért automexben....és LELTÁR VAN. 😞

Nem adnak ki játékot május 2-ig!!! (ez boltok között valszeg nem igaz, csak ránk civilekre...)

Szóval aki ma automexbe akar menni factionsért ne iduljon el feleslegesen.

Menjen WestEnd 576-ba, ahol a game mellé ingyen adják a preorderes cuccokat is! Mi is így tettünk. Itt van mind a két doboz mellettem. <#nyes>

PanzerWolf
Jól néz ki!

* Introduced a new command: /resign. This command allows a team to forfeit a mission as a group. All party members must type "/resign" for it to take effect.

Vki már kipróbálta? Hogy néz ki ez igazából?

EmThor
igen, de meg kell venni 1szer eredetibe, tört szerver nincs!

bardocz
ugye havidíj nélkül lehetz jáccani a gamét?
EmThor
hívd fel õket. adjak számot priviben? (megmaradt telómban amikor hívtak)

EmThor
végül is van értelme, hogy zõd és nem max... <#eljen>

off nyertem egy subpixel hibát 😞

PanzerWolf
Ha ma adják fel akkor,nekem csak kedd,szerda körül lesz meg.Felmennyek ,ne mennyek?Lehet már akkor,fel is adták.

spatz
Tegnapi képek:

Tengu mask:

Zöld tárgy:

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

EmThor
14-15 órára tolok fel képeket, ha minden rendben lesz 😉

Hyder
most jöttem vissza a PCDome -ból és hoztam el a saját példányomat

már ott levegõznek a CE dobozok is!

Steam: [HUN]Feriggno

Brigadeführer

27-én délelõtt már elsõk is voltunk...<#vigyor5>

WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu

Brigadeführer

Igen! Megcsináltam!(Tegnap délután.)<#vigyor5><#vigyor2>

WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu

PanzerWolf
Enegm is most hívtak a pcdometól!!!!!Most mennek a CE-ért és ma adják fel postán!!!!!!!!!

EmThor
ZOMG most hívtak a pcdome-tól, 1re megyek be a CE-ért!! most mennek érte automex-be w00000000000000000000000t <#wave> <#vigyor3>

EmThor
úgy tudom ma jön meg. szerintem emailben szólnak. privizek

PanzerWolf
Még nem hívtak engem se a Pcdometól a CE miatt.Amúgy már hallottam olyan híreket,hogy tegnap megjött a CE.

dougO
tegnapi bow ládából, egyesek szerint túl fantasy-s 😊)
minden tulajdonsága majdnem maxos....(1 érték hiányzik mindenhonnan^^)

EmThor
nem, má tegnap is átvihetted volna tudtommal.. Lions' arch, firstwatch sergo, és ott a mhenlo küldi asszem.

Mr Manson
AKKOR MÁTól lehet átvinni a karaktert?

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

EmThor
bõ 30 perc még a kezdésig. jöjjön má az a murva kamion a CE-vel :/

bardocz
akkor lehet megveszem.melyik szerveren jáccoktok mert akkor én is oda megyek és ha valamelyikõtöknek van guild-je akkor ida ha megengedi belépnék.
Carlos
Nagyon zsir.

Þór vígi þessi rúnar

EmThor
480.000 arany az összes merchant a guild hall-ba

Nekem is bejön, az assassin egyszerûen fenomenális! Az egyetlen dolog ami nem tetszik, hogy túl gyorsan lehet felõdni. Minden quest 1500-4000xp-ig ad. Ez túl sok szvsz. A Tengu Mask nem nagy szám, viszont majd Tyriában lehet vele világolni. 😊 Újítás annyi van, hogy megint meg kellett tanuljak játszani, pedig már 6 hónapja tolom a GW-t. A Guilden belüli harcot is kipróbáltam, az is nagy élmény. A partyk elég érdekesen alakulnak így a játék elején, legutóbb 6 fõbõl 5 assassin volt és 1 healer henchie. Most így hirtelen, este ennyi jutott eszembe, remélem kielégítõ volt. 😄

BF3: csucsorr

Nekem eddig nagyon bejön, bár jópár bug van benne:
- önmagukat teljesítõ questek, titles-bugok, új skillek nem jól mûködnek

Viszont:
- A csata sokkal kaotikusabb és keményebb, intenzívabb és sokkal jobb hangulata van, fõleg a betegebb kinézetû szörnyek ellen.
- Graf szokásos, csodálatos, mint mindig. A területek változatosak sztem, bár a hatalmas város, több mapen keresztül kicsit monoton.

A rajtaütéses enemyk jól bejöttek, soxor anyáztam, mikor a békés tengerparton sétálva hirtelen elémugrott egy csoport Naga a vízbõl😊

Guild-cuccok nem annyira drágák, 10-80k között mozognak a cuccok árai.

Én nem csalódtam, de kíváncsi vok a többiek véleményére is!

Atisz
Hú de nagy a csend...csak nem kieg-et nyomjátok? <#vigyor3>
Visszajelzéseket (jó-e a játék, van-e benne elég újítás, új fow armor (LOL)) kérnék... köszönöm.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

johogy

bardocz
szerintetek érdemes megvennem a játékot a boltban?
spatz
Csak Ma, utánna 10 napig megmaradnak a karik, ha megveszed a Factions akkor nem vesznek el.

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

spatz
6990 FT

spatz
Nem, ha nincs pre kulcsod, hiába teszed fel a Factions csak holnaptól tudsz játszani

Most léptem be és nem csináltam semmit, de van hat karihelyem😊 Na jó, korábban már hozzáadtam a pre-order kulcsot.