Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

EmThor
hallottam valamit, de nem biztos semmi. õk szerinted tudják mikor jön meg? nem. tehát mi is csak tippelhetünk 😞

Carlos
Szóval a mai napnak nincs esélye?
Miért? Tudsz valamit amit mi nem?

Þór vígi þessi rúnar

Brigadeführer
Pre-order kulcs 48 óráig él, utánna van 8-10 nap türelmi idö amíg az új karaktereket nem törlik, de fellépni nem tucc velünk.

WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu

EmThor
írtam utána, hogy csüt.- péntek, de ma nem valószínû... ne legyen igazam 😊

10 napig? Hat akkor hawaii😊

IGN1: Gordon Bodaster; Tristana Bodaster; Lifeweaver Bodaster; I Gordon I IGN2: Little Bodaster; Sinister Bodaster; I I Gordon I I; Ill Gordon Ill

spatz
Én úgy tudom 10 napig még jó lesz.

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

Hat kezdeni tudsz idoben a preorder kulccsal, nem? Vagy lemaradtam valamirol? 😊
Egy par napig meg - remelhetoleg - nem lovik ki a preorder kulcsokat, (tavaly is igy volt) szal azert olyan nagy gaz nincs.

Diam Steen, Diam Xp Expect The Unexpected [XP]

Carlos
"Én nem tudom, hogy ez a szombati info honnan, illetve kitõl származik, de ilyenrõl szó sem volt, még legrosszabb esetben sem ! "

Automex support

Þór vígi þessi rúnar

EmThor
én tavaly idõben kezdtem, de most is jó lenne... csüt magassága és talán :/

Legalább most idõben szeretnék kezdeni, nem úgy mint tavaly.

EmThor
na jó, szal majd kiderül, csüt péntek szerintem

EmThor
szombatig ne is nagyon reménykedjünk

radióban & TV ben is fel kell õket szólítani😊
valami betelefonálós mûsor tökéletes
En levelet irtam, hogy minden medium le legyen fedve😊 Szemelyesen is piszkaljatok oket. Ettol majd remelhetoleg gyorsabban jon a kamion😊))

IGN1: Gordon Bodaster; Tristana Bodaster; Lifeweaver Bodaster; I Gordon I IGN2: Little Bodaster; Sinister Bodaster; I I Gordon I I; Ill Gordon Ill

Persze-persze, már meguntad a sok tesztelés alatt, inkább WoWozol, nem?

Carlos
😊

Þór vígi þessi rúnar

Nah mind1 megyek játszani Factions-sel <#mf1>

Carlos
kár hogy nem hivogatom õket... (de ezt ne mond el senkinek!)

Þór vígi þessi rúnar

de nemfog elöbb megérkezni hozzájuk ha félpercenként hivogatod õket

Carlos
Nemmondod...télleg...nemááá...

Þór vígi þessi rúnar

Automex a hivatalos magyarországi forgalmazó ergo õk fogják megkapni elõször..

Gw addiktoknak activex-es countdown a desktop háttérbe:
http://web.t-online.hu/qkac/countdown.html

Display propeties/Desktop/Costumize Desktop/Web/New - aztán oda rakod ahova akarod.

Az enyim így néz ki: http://web.t-online.hu/qkac/desktop.jpg

Carlos
Még mindig nem érkezett meg az Automex-hez... <#rinya>

Þór vígi þessi rúnar

spatz
Factions

Németo.-ban megkapták már a simát(remélem begyorsítanak itt is <#wow1>)

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

szerintem nem

Carlos
Még az automex sem kapta meg a játékokat.
Úton van valahol, mert már elküldték, csak nem érkezett még meg!

Þór vígi þessi rúnar

spatz
Most hivtam fel a CD Galaxis-t, még nem kapták meg a játékot....<#rinya>

EmThor
már csak 3 nap, nem bírom idegekkel <#vigyor3>

aha köszi

fehér semmi extra dmg csak upgrade
kék kis extr lila közepes extra dmg
arany jó extra dmg

zûd meg junik
20k ért sok a hale staff head hp+30
köszi
a színeknek mi a jelentõsége?
lila arany kék fehér, több asszem nincs😊
zöldre nem
hello

kellene egy kis segítség

a hale staff head, csak kék színû staffra rakható, vagy bármilyenre (lila,arany),
és az insightfull staff head?
Eladnám sima Guild Wars-omat 4 ezer forintért...HA valakit érdekel akkor privátot írjon!!!

Eladó Guild Wars Prophecies és Factions egyesítve! 10.000Ft! Ha érdekel írj!

Tombi
Off: ne ott ahol én (több jut nekem hehehe)

Sztem 576 :-)

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

JaSoN HuNTeR
Valaki help!Hol vásáróljam meg a guildwars Factionsot?<#vigyor1><#wave>

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Zomil
mivel tölük rendeltem meg és pcdome is meg cdgalaxis is ezt a: ha simát megrendelted talán kpasz CE-t csinálja:S igy csak 576-nál van esélyem

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Kata
Én már megkérdeztem õket, válasz folyamatban.

[/cserf][/fülünyúl]

Zomil
és pl 576-nál mi a franc van??

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Csak az a gáz, hogy szombaton rendeltem, szal még korántsem biztos, hogy én is kapok😞😞

PanzerWolf
Már bánom,hogy visszamondtam a sima rendelésemet!Most rendeltem meg újra náluk.Beszéltem velük telefonon és azt mondták,hogy ha marad akkor,kérhetek sima helyett CE-t.Huh remélem sikerül szerezni egyet!

Tisztelt Megrendelõink!

A forgalmazótól kapott legújabb értesülések szerint úgy néz ki, minimális mennyiségben hozzánk is érkezik a Guild Wars
Factions Collector's Editionbõl. Ezekre elsõdlegesen meglévõ elõrendelõinknek tudunk rendelési lehetõséget biztosítani.
Ha élni szeretnél ezzel a lehetõséggel, április 25. kedd 13:00-ig jelezz vissza e-mailben. Az eddig beérkezett
visszajelzéseket az eredeti rendelésük sorrendjébe helyezzük, és ez alapján fogjuk a CE verziókat kiosztani.

A CE verzió ára elõreláthatólag bruttó 13.990 Ft lesz. A csomag plusz tartalma az alapváltozathoz képest:
- a játék zenéjét tartalmazó audio CD
- kétoldalas poszter: Cantha térképe ill. Factions
- kép a ruhákról
- könyv artworkökkel
- naptár
- mousepad
- matricák
- a játékban speciális tánc az assassin és ritualist kasztokhoz
- bónusz zenei kulcs
http://www.guildwars.com/support/wheretobuy/factionscontents-europe.php

Természetesen aki a dobozos elõrendelõi változatot vásárolta meg, az is módosíthatja rendelését a CE verzióra, ekkor az
árkülönbözetet a termék megérkezésekor kell kifizetnie.

Sajnos a CE verzió mennyiségének bizonytalan volta miatt biztosra nem tudjuk ígérni azt, hogy aki jelzi, az CE-t kap, de
igyekszünk a lehetõségekhez mérten mindent megtenni.

Továbbá szintén aktuális - de még nem végleges - információ, hogy várhatóan a szerdai nap folyamán kapjuk meg a
termékeket, így azokat péntekre (vagy jó esetben csütörtökre) tudjuk kiküldeni futárral (illetve csütörtökön tudjuk postára
adni). Aki szerdán délig vissza tudja igazolni, hogy pénteken 9-17 óra között a rendeléskor megadott címen át tudja venni a
játékot, azt már nem fogjuk telefonon megkeresni, csak ha valami komplikáció adódna.

Az elõrendelõi kulcsokat minden megrendelõnknek e-mailben kiküldtük, mivel az nemcsak a preview hétvégére volt
használható, hanem egyrészt a játék 24 órával korábbi megkezdését is lehetõvé teszi (a kliensprogram a www.guildwars.com oldalról tölthetõ le), másrészt annak birtokában jár az elõrendelõknek az új kasztokhoz 1-1 külön tárgy.
Ha valakihez nem érkezett meg az elõrendelõi kulcs, jelezze e-mailben.

Üdvözlettel:
Eglesz Dénes
PC Dome online áruház

Megkaptam Dóme-tól a kulcsom!!! 😄DDDDD

Tombi
én Telius-hoz szoktam menni😊

mea culpa, mea maxima culpa... azért mondtam õt, mert mindig ennél szoktam, igy ö jutott eszembe, amúgy igazad van, több emberkénél is lehet (bár azt mondtam, nála lehet, nem azt hogy csak nála 😛)

Tombi
Holnap már érkezik a bótokba, és hozzám is 😄DD

Érdekesség, amit õ talált meg

EmThor
tengu mask artwork?!

Mindegyik Path küldetést adó NPC-nél válthatsz kasztot, nem csak annál az egynél.

Herr Fürer, Ja!!!😊)) Ha Te mondod biztos így van, hiszen együtt vettük<#mf1><#worship><#worship><#worship><#eljen>

[Hungarian Kretens] Leader a WOWban - Snowi néven