Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

EmThor
lol 😊

Carlos
Szóval ezért esik az absorb ára:

Þór vígi þessi rúnar

Faki
Hmm, err=007-el elszállt a GW-m és most faxért sem akar loginolni. Mindig err=58-at ír, azaz nem találja a login szervert. Rútert leszedtem, tûzfalat leszedtem és semmi... ha az a misztikus baja van, mint egypár embernek, akkor idegbeteg leszek..

Most jött meg nekem is az ajándék szállitmány ,és pff ugyanaz jött mint neked.. 😊
A Throll ari ,de rusnya 😄
Azt sajnálom ,hogy városba nem lehet vinni,mert az lenne igazán a poén 😄

EmThor
gaile:

"Hey, guys, here's some info you might like about the birthday gifts. I'm going to post a little fact sheet for you:
You will receive a birthday gift on any character who is one year old.
Yes, it's character, not account.
You may keep that gift forever; it will not expire. (We would not do that to you!)
You may trade, give, or sell (for in-game currency only!) your gift(s).
If you exchange with a player who has a character who is less than one year old, the gift will not go away. (Again, we would not do that to our players -- these gifts are yours to share!)
If you want to see what happens with your 2nd birthday... stay tuned!
This is a small thing, but this is a huge thing, I think, and will please every player in the game. I can't tell you how proud I am of this tiny element, and how much it means to me. I've not seen my pets, yet. I'm on my way now.

And I can only say: Dev Team, you rock!!!"

Kata
15K-s armorok? Miért nem mûködik nekem a faction reward ember? Nem tudok jadeitet szerezni. :/

[/cserf][/fülünyúl]

EmThor
harbour melletti pályán jobbra az a küldihely, oda bemész, gongatsz, kirin elõ, quest felvesz. elvileg

siege turtle ajit vennék...

Teglagyari
Glissa es Falco mar beoltozott😊)

::::: Black Tguarkhan ::::: Teglagyari Megallo :::::

METALz
ran musu gardens ben kapod 😊

PanzerWolf
Gondolom ezeket véletlenszerüen kapod ugye?Tök poén!

spatz
Nekem csak egy van meg (1 mission helyen van az elsö), hol van a második...

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

Mondjuk az még olcso én többért adnám 😄
De ha jot fogok kih szerintem nem adom el

Zomil
én láttam 100k+20ectoért árulni<#wow1>

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

jah látom nem kari függõ hát akkor érdekes lesz 😄

Király 😄
Ez névre szolos vagy szabadon eladható,cserélhetö?
11 hónapos nekem szal nemsoká nekem is lesz 😊

bardocz
nehéz tájékozódni a játékban?nagy a világ ahol lehet játszani?
EmThor
nem, 1 éves karik ajándéka 😉

viszont: megvan a 2db 15 attrib quest a shin jae szigeten ^^

Zomil
jee megkaptam😊 jade armor😄DDD
a mini shiro meg rurik akciofigura...mi ez? actionman reklám? ^^

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

EmThor
hehe, thx <#worship>

nekem még 2 hónap acc lopás miatt 😞 de mindenki fog kapni, tuti!

mini shiro MEGALOL 😄

Nekem charr-om van, nemsokára a rangerem is 1 éves lesz 😊
Itt van az összes új zöld

METALz
in game név mostantól aláírásban is (megtaláltam a beállítások gombot #wilting]<#taps><#bdead>)

METALz
eladó cuccaim:

ami piros keretben van az kicsit értékesebb mint a többi^^
in game name "Lord Metalz, Metalz A Ritualista, Metalz A Gyogytio, Magyar Ijasz, Axe Is My Heart"

Zomil
OMG lépjem már tul a 11-et elvileg sztem már holnap át kéne mivel megjelenés napjátol jáccok, plsss vki erösitsen meg ebben😊

dougO
Nem csak most lehet kapni, hanem minden kari fog majd idõvel kapni, ha egy éves lesz. 😊
Azt, hogy mi lesz a 2 éves szülinapi ajándék Gaile csak annyit mondott: "time will tell" 😊

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

dougO
Igen, ott 12-t kell írnia, hogy kapj.
Igen csak ugy benne volt az inventoryban.
Amugy a miniatûrökbbõl is van fehér, lila, gold meg green:

http://gw.gamewikis.org/wiki/Miniature#Miniatures

El sem hiszem, hogy vmilyen info-t nem Emthor ír ide elõször, hanem én. <#hehe>

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

Zomil
mért van az h tavaly ápr.28-ota nyomom és a /age-hez csak 11honapot ir? gondolom ezért nem kaptam

Zomil
hm, csak ugy bennevolt az invertoriban? mert nekem 1éves a rangerem de nem kapott semmit

PanzerWolf
Baski nekem nem lesz!Ugyebár mikor megjelenet a GW csak a simát tudtamm megvenni.Késõbb lehetett csak kapni a CE-t a Pcdomenál kb 2 hónapra rá.Na,akkor lecseréltem a gamét CE-re.Újat kellet inditanom.Szóval nem lesz ilyenem.<#shakehead>

Köszi a forditást Lyan Kyj!Pont az eusból hagyták ki!Hát kíváncsi vagyok hogyan fogjuk megkapni azt a vászon ritualistát?!Gondolom pólóra lehet majd vasalni.Remélem,hogy valahogyan eljut majd hozzánk is!Meg persze valami kis vigaszdíj ha már kifelejtették belõle! <#nyes>

Nem is játszol még 1 éve, ugyhogy nincs mit bánnod 😊
bardocz
a képek alapján szinte biztos hogy elkezdek jáccani a gaméval
dougO
Én jungle trollt kaptam!!! 😊
És igen mozog, mindenhová követ és végig ott mászkál körülötted!! 😊
Nem karifüggõ, karik között lehet cserélni, gondolom kereskedni is lehet vele. 😊
Ha valakinek van felesleges vagy nem értékeli annyira ezt a fícsört, mint én az keressen meg, biztos megegyezünk. 😊)

Tombi
cukika..

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

dougO
ezt azonnal megnézem 😊

EmThor
mini prince rurik, mini siege turtle (!!), mini troll, stb. inventoryba megjelenik. ki lehet rakni ha nem városban vagy ugye. nem tudom mozog-e, devalószínû..

METALz
most bántam meg, hogy letöröltem az elém ^^ amúgy mit kapnak?

EmThor
- az 1 éves karik szülinapi ajándékot kaptak!

- nem lesz új emote a közeljövõben

- május 15.ei héten jönnek a köpeny emblémák

- movie contest e3 után

EmThor
igen, ígérve volt, mint jó 5let... fejlesztve nem tudom lett-e... ami lesz nemsokára: legalább 10 új céh köpeny embléma, meg a weapon contest fegyverei bekerülnek...

winona

Kata
Jut eszembe... Ígérték, hogy a régi karaktereket át lehet egyszer alakítani az új frizurákkal/arcokkal...

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Eh... Te már ott tartasz, hogy az a gondod miként váltsd be a pontjaid 15K-s armor alapanyagokhoz? 😊 Nekem csak 3 város van meg, onnan sem tudok továbbmenni a bugos fõküldetés miatt. Tegnap fél napot ott csesztem el, mert már minden átjáró portál zárva van, ami más területekre vinne.

[/cserf][/fülünyúl]

MI??? hol lehet befogni?

R34N
két kérdés :

a zöld collector hol van ? (gondolom ha megölöd Shirot akkor kapsz egy olyan izét amit be tudsz váltani, de hol lehet ezeket a collectorokat megtalálni?)

mikor fog müködni vagy mi van a factions rewards-al? vennék magamnak szép 1.5 vagy 15k-s luxon armort de nem tudok mert nem lehet a factionömet beváltani jadeite-re...

GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV

winona
???
EmThor
nagylevegõ: van phoenix pet!

EmThor
GW:F szépségek ^_^

Tudom ám, csak gyorsan írtam, ikonizálva volt a GW, aztán öldököltem alatta, sry<#vigyor2>

Carlos
Nyersforditunk, nyersforditunk?
Ritualista Ruházati-kép = Ritualista szövetkép.

Þór vígi þessi rúnar

Az NCSoft Európának figyelmébe ajánlom, hogy a Ritualista Ruházati-kép, amit a GW Factions CE-jének tartalmaként van számontartva, nem lett mellékelve a dobozokba a gyártás során.

NcSoft Európa elnézést szeretne kérni az érintett vásárlóktól. IGyekszünk minden ilyen vásárlónak eljuttatni az említett ruházati-képet, melyet egy késõbbi alkalommal, díjmentesen juttatunk el hozzájuk. A honlapon további részleteket láthatnak majd, hogyan juthatnak hozzá a cucchoz..

PanzerWolf
Ha megkérlek leírnád ,hogy mirõl van benne szó?Köszi!

METALz
vkinek nincs benne a dobozban , és vkinek még doboz sincs <#wow1>
automexnél mi van? április 27én már kezemben kellett volna lennie , erre semmi :S... 2 hónapja rendeltem elõ ... <#banplz><#banplz>