5506
szerinted?!
-
#2451 és utána is van valami =) -
#2450 egyszer mindennek vége van.. :| -
#2449 a kezdetekre mondod? az időről beszélek csak.. a születésem csak nekem egy kezdet, mert a születésem előtt is volt... idő. nincsenek kezdetek, és vég, az idő mindkét irányban végtelen
a többi meg zavaros elmélkedés egy kis aggasztó formába öntve :) -
#2448 Te nem születtél? -
#2447 alma. :D -
keser #2446 SEMMI -
#2445 Nincsenek kezdetek, így vége sincsen semminek. tágul a világegyetem, a bolygók távolodnak.. mi lesz így az emberiséggel?
semmi? -
keser #2444 Hogy mi az élet értelme?
Semmi
-
#2443 szerintem meg az élethez kell egy kis hüjeség is. -
#2442 Hülye az, aki nem normális. -
#2441 ne feledd, hogy más megvilágításban az a szürke még fekete is lehet =) vagy megint más egy rosszul látónak -
Goth #2440 és senki sem. a hozzászólásomból meg teljesen logikusan az jön le hogy vártam valamit. szal az "akkor vártál valamit. ;)" hozzászólás "szürke a fejléced" szintű volt xD -
#2439 Én nem. :) -
Goth #2438 ki mondta hogy nem vártam semmit? :D -
#2437 akkor vártál valamit. ;) -
Goth #2436 Kátai Tamás - Gire: Ú, és a többiek mit mondtak? Én nem tudom. Miért kellene értelmének lennie? Csak úgy van. Lehet benne csinálni mindenfélét, meg lehet direkt nem csinálni semmit, ki-ki vérmérséklete szerint. (2003.12.)
Mick Thompson - Slipknot: Az nincs. Abszolút semmi. Az egész valami véletlenszerű történés, amit nem irányít semmilyen magasabb erő, élsz amikor élsz, aztán meghalsz, aztán eltemetnek… Ez az élet körforgása…
Warrel Dane - Nevermore: Semmi.
Vannak itt logikusan gondolkodó emberek látom =)
Viszont néhány zenekarban amit szeretek csalódtam :/ -
Dougie #2435 MI AZ ÉLET ÉRTELME? -
#2434 Jól beszélsz. A mondandód második feléhez pedig: A buddhisták szerint így jön létre az egyetemes szenvedés. :) -
#2433 valami is csak azért van mert "van" semmi :)
az élet csupa ellentmondás, csupa kettősség :) csak igy tudod megtapasztalni önmagad :) -
#2432 áhá, tehát csak fikció -
csgj #2431 pff...mondhatom szép.. felnyitnátok a koponyámat? ejnye... Egyébként az egész semmi dolgot én se értem, csak leírtam, hogy a világban nem lehet olyan, hogy semmi. Mert nem, és kész! Az élet értelme az, hogy legyen benne vmi, ne csak üresség. És ez igaz az egész világegyetemre!!! ÉS ÍGY TOVÁBB, ÉS TOVááább...éééés toooováááábbb...éééééééés...tooooooooovááááábbbb............................... -
Riggerjack #2430 42 de ezt úgyis tudtátok. Pedig a koponya engem is érdekelt volna... -
#2429 nyilván. :) -
#2428 Vérszagra jöttél? :) -
#2427 :D -
#2426 azt azért ne =) -
#2425 Végre valami izgalmas... -
#2424 Fölnyitjuk a koponyáját? -
#2423 többféleképpen is gondolhat pár dolgot, ezért először ezt kéne megtudnom:) -
#2422 Tehát szerinted ért még valamit a szavak mögött, ami neked nem ment át a szavakkal? :) -
#2421 őő, mivel kérdéseket tettem fel, ebből azért látszik hogy nem pontosan értettem hogy is van ez :D -
#2420 Azt úgyis csak ő tudja. :) Te vajon hogy értetted/gondoltad? -
#2419 ennek ellenére nekem még mindig az a fő kérdés hogy ő hogy gondolta ezt nyitott vagyok mindenre :)) -
#2418 Hát akkor legyen :D -
#2417 bár ő persze a semmi tagadását mondta (tehát hogy vmi van) :) -
#2416 ha megnyelvészkedem a mondatot: "semmi nincs", akkor az jön ki, hogy "semmi nem van" és a semmi tényleg nem van. :D -
#2415 mi az hogy nincs olyan, hogy nagy semmi? hol nem kellene nagy semminek lennie? az élet utánra célzol vagy a világegyetemre a "nagy semmivel" :) Még ha igaz lenne ez az állítás - amit különben még nem értek :) -, hogy "nincs olyan hogy semmi", miért veszed hogy ez az értelme az életnek? Az első állítást elmagyarázhatod, meg azt hogy hogyan következik belőle a második =) -
csgj #2414 az az értelme az életnek, hogy ne csak a nagy semmi legyen. mert ugye, olyan nincs :) és éppen ezért az élet se véges, folytatódik vhol. azt nem tudni hogy hol, de biztos nem lesz vége a halálunk után -
#2413 NEm utolsó szempont, hogy serkenti a vérkeringést ;] -
#2412 Ehhez nem kell olvasgatni, le kell ülni, és figyelni. :)