5506
szerinted?!
-
wily #2491 Esetleg valami időtakarékosabb módja nincs hogy megtudjam? -
#2490 ha elsolvasod a Galaxis Utikalaúzt megtudod;) -
wily #2489 Valaki avasson már be léccives, mi az a 42? (azon kívül hogy egy szám) -
#2488 hajrá ò_ñ -
#2487 a Te ajánlásodra elkezdtem olvasni a galaxis utikalaúzt és tök zsír:) már a 3. könyv 10 fejezeténél tartok kb:P -
#2486 Elvis él! a hülyék meg eltemették :) -
#2485 preszli... nem halt meg csak haza költözott -
#2484 mint ahogy postfixemben is van.. az élet utazás a halál felé :) De a halál az amire ténylegesen nem lehet készülni, az csak elvisz -
#2483 életre szoktam készülni. -
Garga Pitic #2482 Ez elég távolkeletiül hangzik. Mi itt Európában kicsit jobban hangsúlyozzuk ezt az egy s más dolgot :)
A 42 is elég jó válasznak tűnik. -
patiang #2481 Az élet értelme, hogy felkészülsz a halálra. Közben történik egy s más. -
#2480 ezért mondom =) -
#2479 miért kapnék?
az élet értelme, h soxor bevallom. :)
nade télleg abbahagytam ;) -
#2478 csinálhatod csak büntit is kaphatsz :D -
#2477 van olyan, ami nem tartozik ide?
és akkor meg ráfogom, h szerintem ez az élet értelme. ;) -
#2476 nekem nem, magadnak meg akár újra csak ne itt mert offtopicot csinálsz =) -
#2475 de :) -
#2474 jóvan na, ezt már nem kell többször bevallani :) -
#2473 nem számítok én. :D -
#2472 látod, be is vallottad :) -
#2471 az nem számít, mert akkor nem számítok. :))) -
#2470 pont erre számítottam, hogy ezt mondod. de hogy nagyon egyszerű dolgot mondjak pl. álmodban pillanatnyilag nem számíthatsz rá, így kiesett, hogy mindig számíthatnál rá ;) -
#2469 de számíthatok rá, h bekövetkezik. Max nem tudom, h mikor. :) -
#2468 nám <- (ja és ez tény :D) -
#2467 De számíthatok. :) -
#2466 Az üzeneted üres! -
#2465 a káosz szép dolog... például nem számíthasz rá hogy mikor írok hülyeségetgdfgbhfgbhgfhbgfgfbhgbbfbbgfbgfbsggggggggggggggg ( :D ) -
#2464 csak kérdeztem... -
#2463 ige. me?:| -
#2462 És mi az, hogy norbinak szólítanak Róberteket és a vidám sárgák fejbelövik a szomorú kékeket? -
#2461 fenébe, nem mentem ki, ittragadtam gép előtt. :D Ennyit az élet értelméről. -
#2460 Mármint mindenki gyárt magának valamit. Az életem értelme a következő egy percben kimenni a konyhába és vágni egy szelet dinnyét. -
#2459 Nem baj, mert akkor is ugyanúgy van. :D -
#2458 szia norbikám :DDDd van!!4 -
#2457 Most komolyan...
Baj az, ha semmi értelme nincsen? :) -
#2456 Én majd a túlfeléről integetek. :P -
#2455 nem is =) (mind a 2 nem is :) -
#2454 bocs hogy fizikus vaty.. de mostmár alugyál :DDd -
#2453 az idő nem megszűnik, nem lesz, nem volt, hanem csak tartósan van =) persze az idő is relatív, attól függ honnan nézzük, innen, vagy egy feketelyukból :) -
#2452 nincs pazmeg mer felrobban a föld :D felérobban az egész világegyetem és egy kurvanagy feketejuk beszippant, és még azis szétmegy. aztán isten csettint egyet és megszünik a cafatokra szakadt fektejuk is. majd isten eltünik és üres lesz minden :D
tehát nem lesz idő :D