5506
szerinted?!
-
#2531 Tehát egy nőben több a f*sz? :D:D:D:D -
Goth #2530 yin nem létezik yang nélkül és yang sem yin nélkül, ezért mindenben és mindenkiben van mindkettő. A kérdés az, hogy mennyi, a kettő egyensúlyára kell törekedni. Férfiaknál mindig egy kicsit több a yang, nőknél a Yin.
(fúdeokosvoltam) -
#2529 azmá sz*r. -
#2528 batman és robin :D:D:DD
alien vs. predator -
#2527 ripsz és ropsz -
#2526 fekete és fehér -
#2525 Ping és Pong :D -
Goth #2524 ying? azt hogy? :D -
#2523 Légy egyszerre ying és yang ;) -
Goth #2522 helyes meglátás -.- -
#2521 moncsom nincsértelme az életnek!!44 -
#2520 és annak mi az értelme? :) -
malozsák andrás #2519 az élet értelme szerintem az emberiség fokozatos továb fejlődése es a tudás átörökitése. -
#2518 :D ( :( ) :) -
#2517 na. azaz igazság hogy az életnek nincs is értelme. ezaz igazság. rájöttem!4 -
Goth #2516 Miért nem lehet a halált elkerülni?
a biológiai folyamatok csak racionális megközelítésben elkerülhetetlenek.
A Sárga Császár halhatatlan =) -
#2515 mértne? nem azaz értelme hogy éljél? de amugy a halál. ha ez yobban teccik.. -
#2514 (A fizika értelme maga a fizika?)
önmagával magyarázod? :) -
patiang #2513 Csak egyszer akartam elküldeni. -
patiang #2512 És a minősége ?! -
patiang #2511 És a minősége ?! -
#2510 élni -
#2509 42
-
patiang #2508 Pont ezt próbáltam meg érzékeltetni a vietnami rambóval. -
patiang #2507 Azt hiszem rátapintottál a lényegre !! -
#2506 ha pedig nem félsz semmitől, akkor az egészséges félelem sem működik ami a haláltól való védettséget szolgálja -
patiang #2505 Épp ez az, hogy igazából "azóta" semmitől. Ha félsz tőle, akkkor az egész életed csupa rettegés. -
#2504 hát hogy ha haláltól nem félsz, akkor mitől. :) az volt a kérdésem az előző hozzászólásomban. -
patiang #2503 ?? -
#2502 pl tériszony meg hasonlók -
patiang #2501 Úgy látom nem értettél meg. Persze, hogy nem lógatom fel magamat. Aki nem élte meg /én sem/ a II. világháborút, csak mint "izgalmas" történésnek tekinti. Kurva jó nézni a vietnami stb. rambós filmeket, csak aki jelen volt, mindezt más összefüggéseiben látja. -
#2500 Ez gondolom nem azt jelenti, hogy nem ugrasz el az auto elöl, ha jön feléd. Van valami amitől ezután félsz?
Nekem még nem halt meg hozzátartozóm, se barátom. -
patiang #2499 Ameddig meg van rá az engedélyed. -
patiang #2498 Két legközelebbi hozzátartozóm halálánál voltam ott. Én voltam az első, aki személyes jelenlétemmel "fedeztem" fel őket. Nem tudok erre jobb kifejezést hirtelen. Előtte nagyon féltem a dologtól, úgy képzeltem, hogy csak mindig mással történik meg. Azóta, bár nem vagyunk barátok, de úgy tekintek a halálra amit NEM lehet elkerülni. A bensőm megbékélt a dologgal. -
Garga Pitic #2497 Ameddig csak lehet :) -
#2496 Jó hát mondani te is mondod éppen, vagy írod. Én is megtehetem.
Olyan ez, mint a legyél lazább topicban.
kulcsszavak /mondatok:
-ne görcsölj
-ne próbálj más lenni
-legyél önmagad
idézet: "...Tudod mit csinálsz ilyenkor? Fogod ezeket a szavakat, és úgy püfölöd velük a tudatod, mint egy buzogánnyal" -
patiang #2495 Igazad van. Csak a távolkeleten ennek ellenére a halált az élet részének tekintik. Itt a fejlett nyugaton megpróbálunk elbújni előle. -
patiang #2494 Tudod, azt mondják : úgy élj mintha örökké élnél!
És itt van a kutya eltemetve. -
#2493 nézd meg a filmet, akkor is megtudod -
#2492 :DDDDDD röviden alkottak egy számítógépet ami azt a választ aDTA az élet értelmére hogy 42...