Mi az élet értelme
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Személy szerint a szerelemben hiszek. (kened az alliterációt?)
Úgy en blocke az összes?
Másik: én Jézust és Buddhát inkább bölcsnek mondanám mint okosnak. Az én szótáramban a két fogalom sokban különbözik. 😊
Bosszú keze hosszú attól leszel rosszú\'!
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
azt gondolom pl. hogy jézus és buddha okosabb volt nálam
én meg nálad
elismerem bizonyítani ezt nehéz, de hát mi az amit könnyû
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Talán még annyit tennék hozzá, hogy egyáltalán nem kell fikázni, és hogy az okosság szubjektív abban az értelemben, ahogy te használod.
<#nyes>#nyes>Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
abban hiszel amiben akarsz
de ha más okosabb nálad, az nem az õ hibája, nem kell fikázni azért
mintha te többet kutattál volna, mint pár évtized.
Akinek füle van a hallásra, és szeme a látásra, felismerik az Avatárokat
A vallás sosem változik, csak az emberek viselkedése az adott korszakban.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
vessétek össze több évtizedes kutatásaitokat a témában és kiderül melyõtöknek van igaza
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Hát, kötekednék kicsit. A vallásoknak is változniuk kell az idõvel, merthát ami jó volt akkor, az nem jó most. A reinkarnációt sem véletlenül szedték ki, felteszem, nem is rosszindulatból. Egyszerûen erre a materializmus nevû vallásra szükség volt.
Ergo hiába írtak nagyon okos dolgokat 2-3 ezer éve, azóta nagyot lendült elõre a világ. Éppen az a mai ember feladata, szerintem, hogy végre a maga lábán állva lépjen be a szellembirodalomba. Elnézést, ha túl emelkedett lennék <#circling>#circling>
Az emberek őrültnek tartanak. Ez talán igaz is, és akkor mindegy, ha eggyel több a holdkóros. Viszont, ha igazam van, és a tudomány téved, akkor Isten irgalmazzon az emberiségnek. Viktor Schauberger
Srí A. C. Bhaktivedanta Swami Prabhupád : Bhagavad gíta, Srímad Bhágavatam,
Khalil Gibran könyvei,
Srí Chinmoy könyvei, pl : Meditáció
Igen, az élet értelme a reinkarnációban megvalósuló újjászületeéseken keresztül a lélek tanulja meg, hogy az anyagi világban a boldogság csak idõleges.
Járja végig az evolúció lépcsõfokait az egysejtûtõl az értelmes lényig, ismerje fel, hogy a lélek eredeti otthona a lelki világ. A lelki világba pedig Isten útmutatásait betartva lehet visszatérni.( a léleknek). Isten néha önmaga jön el az anyagi világba, néha követeit küldi, hogy megtanítsa az értelmes lényeknek ( pl embereknek),adott életkörülmények között hogyan tudnak visszajutni a lelki világba ( mennyországba )
Minden út ( vallás) jó, csak azt 100% osan be kell tartani.
A kereszténységben is tanították a reinkarnációt, de késõbb ezeket a részeket törölték a Bibliából. A pontos idõt nem tudom, de ez már akkor történt, amikor már a kereszténység államvallás lett.
Ettõl függetlenül én már teljesen csiga vagyok. <#vigyor2>#vigyor2>
MANTAK CHIA - MICHAEL WINN: TAOISTA SZERELMI TITKOK 13.
Ismertetõ:
Mantak Chia mester elsõ ízben fedi fel a régi taoista bölcsek szexualitással kapcslatos titkos tanításait a nagyközönség elõtt. Ezeknek a titkoknak a segítségével a férfiak megõrizhetik és átalakíthatják szexuális energiájukat úgy, hogy az ún. Mikrokozmikus (energia-) Pályán keringetik azt. Ezzel felélénkítik életfunkcióikat és megfiatalítják testüket. Az évszázadokon át titokban tartott ezoterikus módszerek és elvek megnyitják az utat az Olvasó elõtt, hogy összekapcsolják szexuális energiájukat a transzcendens tudatállapotokkal.
Ez a forradalmi és meghatározó könyv megtanítja:
• a test, a tudat és a szellem alkímiai transzmutációjához szükséges magas szintû taoista gyakorlatokat,
• a teljes szexuális potencia megszerzésének és megtartásának titkait,
• a taoista "völgy-orgazmust", amely magasabb szintû örömhöz vezet,
• hogyan õrizzük meg és tároljuk a magfolyadékot a testben,
• a férfias és nõies energiák cseréjét a testen belül illetve partnerrel,
• hogyan fokozhatják ezek a mûveletek szakmai és sportteljesítményünket.
Mantak Chia mester, számos könyv szerzõje, taoista és buddhista mesterektõl tanult, és összeállította spirituális módszereik szintézisét. Egyesült államokbeli, kanadai, ázsiai és európai központjai segítségével sikerült a nagyközönség elé tárnia a taosita ezoterikus gyakorlatokat, gyógyító mdszereket valamint az "életerõ" összegyûjtésének és irányításának technikáját.
A könyv világos, érthetõ nyelvezete és a több tucat részletes ábra segíti az Olvasót, hogy fizikai, pszichikai és spirituális egészségének illetve egyensúlyának érdekében energiaáramlását erõteljessé tegye.
MANTAK CHIA - MANEEWAN CHIA: GYÓGYÍTÓ SZERELEM
Ismertetõ:
Ez a könyv ajánlható minden nõnek, minden korosztályból, akit komolyan érdekel, hogyan gyarapíthatja és használhatja fel szexuális energiáját. Chia mester és felesége e könyvben ismertetett útmutatói és gyakorlatai érthetõ nyelven tárják az olvasó elé mindezt.
* * *
No, hát ebbõl én, mivel fiú vagyok, az elsõt használom, és minden fellengzõsség nélkül állítom, ha ez volna az egyetlen könyv, amit az életemben elolvastam, máris röhögve utasítanám magam mögé az összes önjelölt jóga/fitnesz és egyéb pénzcsináló gurut. Több év gyakorlás után, nyilván, de kb. egy év után már elég impresszív számomra az eredmény, noha ahonnan vissza kellett küzdjem magam, az hmmm., kínos😊
Nyilván az én ajánlásom nem ér annyit, mint mondjuk a Fogorvosok egyesületéé, de azért remélem sikerült pár embert felcsigázni.<#vigyor2>#vigyor2>
Az emberek őrültnek tartanak. Ez talán igaz is, és akkor mindegy, ha eggyel több a holdkóros. Viszont, ha igazam van, és a tudomány téved, akkor Isten irgalmazzon az emberiségnek. Viktor Schauberger
http://www.libri.hu/cgi-bin/libri/htmlos.cgi/10421.5.1047751315123322253
Lányoknak meg ez való:
http://www.libri.hu/cgi-bin/libri/htmlos.cgi/10421.3.811075511823322253
Talán az élet értelme is közelebb kerül😊
Én olvastam ezt a könyvet, meg is van. Vagy 8 éve olvastam elõször.
Tetszett, jó könyv. Sõt, a folytatása, a 10-edik felismerés is nagyon jó.
A 3. könyv, a Schambala titka viszont már nem igazán jött be. A következõ, zsinórban nyomott n+1-ik bestsellert pedig már meg sem néztem.
Szóval, tisztán magánvélemény, az elsõ kettõ ok, a többi már pénzgyár.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
feszíted, feszíted, aztán magától elszakad és jól visszacsap
télleg úgy tudom elképzelni mint mikor Neoka rádöbben, hogy nincs kanál és onnantól fogva minden más
na most a "való életben" 😊 talán ez olyan lehet, hogy valaki rájön, hogy miért oda és akkor született amikor és ahol, tehát voltaképp ha rájön akkor sikerûl kijátszania a sorsot és sosem tõrténnek meg vele azok a dolgok amik a lelkének fejlõdését segíthetnék (lehet az pozitív vagy negatív élmény)
de megvan ennek a másik véglete is, hogy a sorsának elébe megy és amikor már minden feladatát elvégezte az aktuális életében akkor csak élvezi azt és azt teszi ami jól esik, de természetesen azok ugyanúgy befolyásoló hatással lesznek a következõ életeire is...
"Ha távolabbra láttam másoknál, azt azért tehettem, mert óriások vállán álltam."
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
De ki mondta h. az önzés nem jó? 😄
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Na neeeeeeeeee... Ennek már szakálla van!Itt található! de ez nem az eredeti viszont, ha viszamész a fõoldalra...
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8