Magyar válogatott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
A szurkolok jatszanak? A szurkolok kapnak lét a jatekert? A szurkolok kapnak elismerest? Nem. Akkor mirol van szo? 😊
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Nem igazán jövünk fel a támadásokkal, várjuk hogy a sültgalamb a szánkba repüljön.
A gólról: szerencsétlen történés volt, mivel beragadt a védõnk nem lehetett lesre asszisztálni.
A mérkõzés elején megemlítették hogy utoljára a Lettek elleni selejtezõn nyertünk tétmeccset a Puskás Ferenc stadionban. Én azon a napon választhattam: vagy családi program a kertben, vagy a Magyar válogatott. Utóbbit választottam, és mikor megkaptuk az elsõ gólt azt mondtam nem nézem tovább... Végignéztem, és azóta azt mondom még a legelveszettebnek tûnõ mérkõzést is megnézem, mivel mégiscsak Magyarország játszik.
Mára még az elveszettnél is elveszettebbek vagyunk, de nem szabad hogy feladjuk, ugyanis: ,,Nem a vesztés a bukás, hanem a lemondás!"
HAJRÁ MAGYAROK! HAJRÁ MAGYARORSZÁG!
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
Gracie Barra
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
MINDENT BELE FIÚK!
ui: rtléderer -.-
Hajrá Délvidék! ;-)
nem tudom nézni a magyar-törököt (esküvõ, lagzi). pedig amikor a magyar válogattot a pályára lép, 3x gyorsabban dobog a szív, csak õk azok akik ezt elérhetik. ugyanígy volt ez még a norvégok elleni kudarc után is, alig vártam a zenicai találkozót. itt minden más, itt számít a magyat válogatott, itt hiszünk abban, hogy õk nem Magyarországért hanem a magyarokért játszanak, és ez sokkal nagyobb tett, higgyétek el. más a nemzet és más egy határ.
HAJRÁ MAGYAROK!
Délvidékrõl
2006-10-07
Megfigyelõt küld a Chelsea a magyar-törökre
Külföldi labdarúgás
Számos európai élcsapat megfigyelõje jelezte az MLSZ képviselõinek: szeretné élõben megnézni a Magyarország-Törökország Eb-selejtezõt. A hírek szerint itt lesz az angol Chelsea egyik játékosügynöke is.
A legtöbb érdeklõdõ Németországbõl érkezik, hiszen információink szerint a Hertha BSC, az Energie Cottbus és az FSV Mainz megfigyelõi is szombat esti szórakozként kilátogatnak a magyar-török derbire. Angol megfigyelõk is érkeznek a selejtezõre, a Sheffield United és a Chelsea szakemberei is helyet foglalnak majd a Puskás-stadionban.
Arról egyelõre nincs hír, hogy például az angol sztárklub ki iránt érdeklõdik, valószínû persze, hogy a török válogatott néhány fiatal játékosa keltette fel a Chelsea érdeklõdését.
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
(20vok😄)
hajrá fiúk, egyszer már igazán kijöhetne a lépés egy fontos meccsen is.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
már nem tudom hol hallottam tegnap,hogy 6 ezer jegy fogyott,ebbõl 3100 török
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
"Az a legfontosabb, hogy a nézõ ne érezze magát becsapva" - jelentette ki, és szerinte rossz üzenete lenne, ha annyiba kerülnének a jegyek, mint az elõzõ selejtezõn."
Rossz üzenete? Már az is kurva drága volt:\
Jó szórakozást vmvr!
Zizou5 neked is, remélem megéri az 5k-t a mérkõzés 😊
Hajrá Magyarország! Hajrá Fradika! 😊