Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

B0B0
A közvetítésnek is színvonaltalannak kell lennie, mert különben nagyon kontrasztos lenne a szar magyar csapattal

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

B0B0
Gyerekek. Ez török csapat nagyon gyenge. Csak az baj, hogy még így is megvernek minket 😞

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Továbbra sem jó ómen az ertéel. Dunára kell rakni minden magyar meccset <#vigyor>

????
A szurkolok jatszanak? A szurkolok kapnak lét a jatekert? A szurkolok kapnak elismerest? Nem. Akkor mirol van szo? 😊

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

GanXstaZoleeWrk
na ki mondta hogy optimistak legyunk?

GanXstaZolee#2709

vmvr
de a szurkolók igen

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Nem is erdemelnenek meg egy EB-t ezek a jatekosok. 😊

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Félidõ...
Nem igazán jövünk fel a támadásokkal, várjuk hogy a sültgalamb a szánkba repüljön.
A gólról: szerencsétlen történés volt, mivel beragadt a védõnk nem lehetett lesre asszisztálni.

A mérkõzés elején megemlítették hogy utoljára a Lettek elleni selejtezõn nyertünk tétmeccset a Puskás Ferenc stadionban. Én azon a napon választhattam: vagy családi program a kertben, vagy a Magyar válogatott. Utóbbit választottam, és mikor megkaptuk az elsõ gólt azt mondtam nem nézem tovább... Végignéztem, és azóta azt mondom még a legelveszettebnek tûnõ mérkõzést is megnézem, mivel mégiscsak Magyarország játszik.

Mára még az elveszettnél is elveszettebbek vagyunk, de nem szabad hogy feladjuk, ugyanis: ,,Nem a vesztés a bukás, hanem a lemondás!"

HAJRÁ MAGYAROK! HAJRÁ MAGYARORSZÁG!

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

vmvr
nem az õ hibája volt

mi a ráknak rakják be azt a n00b égert a kezdõbe mikor olyan balfasz hogy rossz nézni?

Királynak ki kellett volna lépni.

Gracie Barra

1:0 a törököknek lol

Istencsászár
😊))) Erre nemlehet mit mondani, ez a helyzet elmond mindent a magyarokról... ennyit tudnak, ezér nem fognak nyerni, és ezért nem fognak semmit sem elérni... szégyen...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Zizou5
de nagy helyzet volt... HA ÉN OTTLETTEM VOLNA! PIFF FILOOO 😄😄

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Landren
valami link nem lenn, mert nemtom, hogy keressem

sose nyomd fullba a kretént

akyyy
<#eljen>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

banok
jah.

neten állitólag az ATV (török) adja a TVANtson.

akyyy
itt lehet fórumozni a mecsrõ?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Landren
neten lehet valahol nézni a mecset?

sose nyomd fullba a kretént

HAJRÁ MAGYARORSZÁG!
MINDENT BELE FIÚK!

ui: rtléderer -.-

Hajrá Magyarok!
Hajrá Délvidék! ;-)

Hát ha ma rúgna egy mesterhármast akkor sztem tuti elvinné a cottbus vagy a mainz 😊

fiúk, sajnáljatok...
nem tudom nézni a magyar-törököt (esküvõ, lagzi). pedig amikor a magyar válogattot a pályára lép, 3x gyorsabban dobog a szív, csak õk azok akik ezt elérhetik. ugyanígy volt ez még a norvégok elleni kudarc után is, alig vártam a zenicai találkozót. itt minden más, itt számít a magyat válogatott, itt hiszünk abban, hogy õk nem Magyarországért hanem a magyarokért játszanak, és ez sokkal nagyobb tett, higgyétek el. más a nemzet és más egy határ.
HAJRÁ MAGYAROK!
Délvidékrõl

😄DDDDD pedig minden pénzt megérne 😛

D😄DD jah, megtudták, hogy végre szabadon igazolható😄
tuti hogy Thomas miatt mennek ki 😄DDD

vmvr

2006-10-07
Megfigyelõt küld a Chelsea a magyar-törökre
Külföldi labdarúgás

Számos európai élcsapat megfigyelõje jelezte az MLSZ képviselõinek: szeretné élõben megnézni a Magyarország-Törökország Eb-selejtezõt. A hírek szerint itt lesz az angol Chelsea egyik játékosügynöke is.

A legtöbb érdeklõdõ Németországbõl érkezik, hiszen információink szerint a Hertha BSC, az Energie Cottbus és az FSV Mainz megfigyelõi is szombat esti szórakozként kilátogatnak a magyar-török derbire. Angol megfigyelõk is érkeznek a selejtezõre, a Sheffield United és a Chelsea szakemberei is helyet foglalnak majd a Puskás-stadionban.

Arról egyelõre nincs hír, hogy például az angol sztárklub ki iránt érdeklõdik, valószínû persze, hogy a török válogatott néhány fiatal játékosa keltette fel a Chelsea érdeklõdését.

húdejó😄😄 monnyuk az én arcommal lehet beengednek😄

(20vok😄)
banok
14 év alatt ingyenes!

(21 vok.... :X )

Matthew Prosac
idegenben jobbak vagyunk, itthon a nagycsapatoktól valahogy mindig kikapunk, talán erre gondoltak Kistelekiék is amikor kitalálták mennyi legyen a jegy. merthogy így gyakorlatilag több török lesz.
hajrá fiúk, egyszer már igazán kijöhetne a lépés egy fontos meccsen is.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Akkora bukta lesz a mai meccs.. közönség nem lesz, és most is megvan a megverhetjük mert nagyon együtt vagyunk elõadás. aztán egy hiba,és széthullik mindenki, megen lesz egy négyes a vége:|

Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema

vmvr
még jóhogy😊

Ne is menjen ki senki, megérdemlik. Válogatott meccs esetében amúgyis a jelképes összeg híve vagyok. Lehet, hogy jobban is járnak, mert így legalább a magyar csapat nem fog megijedni a saját szúrkolóitól, mint azt tették múltkor. A sok okos biztos érzi, hogy ez lesz az utolsó meccs amivel még lehet kaszálni, csak azt nem gondolták át, hogy a kevesebb néha több.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

újságokban is azt írják (NS, Index), kurvajó lesz:\ aztán utolsó pillanatban talán kitalálják, hogy diákok ingyen tekinthetik meg, talán:\
9csöves9
ez egy idióta

már nem tudom hol hallottam tegnap,hogy 6 ezer jegy fogyott,ebbõl 3100 török

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

a ZTE is megverte a MANCHESTERT 😄DDDDDDDDDDdddd

ez a török csapat is mostmár verhetõ.

hát így nem lesznek 20000-ren :|

"Kisteleki szerint a jegyárak európai szinten normálisak, magyar szinten magasak, ezt õ maga is átérzi. Úgy véli, hogy kiemelt mérkõzés következik, ezért emelték fel az árakat. A legolcsóbb belépõ ötezer forint.

"Az a legfontosabb, hogy a nézõ ne érezze magát becsapva" - jelentette ki, és szerinte rossz üzenete lenne, ha annyiba kerülnének a jegyek, mint az elõzõ selejtezõn."

Rossz üzenete? Már az is kurva drága volt:\

vmvr
Az biztos, ha esetleg nyernénk, az marha nagy elõre lépés lenne.

Zizou5
én is, és ezért írtam h: "kkor nem vágom a norvágok ellen miért nem volt annyi."

vmvr
azért a törökök az utobbi idõben nem olyan atyaúristenek... Én a norvégokat jelenleg erõsebbnek tartom

Zizou5
sztem mert törökök.. bár akkor nem vágom a norvágok ellen miért nem volt annyi.

vmvr
Amúgy most miért is lett a jegy 5ezer?

Aham. Lehet hogy jobban is jársz, nem biztos hogy megéri az 5k-t, de cáfoljanak rám a Fiúk! HAJRÁ MAGYAROK!

Zizou5
én sajnos nem tok kimenni. vmvr barátommal mentem volna ki, de õ sajnos nem jön, és egyedül nincs értelme...

😄DDD
Jó szórakozást vmvr!
Zizou5 neked is, remélem megéri az 5k-t a mérkõzés 😊

Hajrá Magyarország! Hajrá Fradika! 😊

vmvr
(semlegesként megyek)

Zizou5
és még vip páholyba is megy a srác... mmMmMMmm 😊