Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hajrá 😄

ui: és még lehet hogy sokkal jobban jársz vele mint a válogatott meccsel 😛

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

Zizou5
HAJRÁ FRADI! 😊

vmvr
idejem van, kedvem is, de pénzem most nincs erre😊, nem baj kárpótol a vasárnapi fradi - vasas kézi meccs😉

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Zizou5
igen, de nem tom h észre lehetett e venni azt h AKI TUD! tehát ez azt jelenti, h akinek van rá pénze, ideje, és kedve, mennyen ki és szurkoljon!!!

szal minek ide EB ha HUN-TUR-re 5ropi a jegy?? mi lenne egy angol-németre??? na abból az összegbõl felõlem már Milánóba is lehet a meccs, mert ha van zsé, és érdekel akkor úgy is kimész...

komolyan mondom vereség után húzzon el bozsik a francba, fogja meg lejmteleki kis kezét, és ugorjanak le vmelyik hídról a dunába....

Matthew Prosac
ha lenne most felesleges 5000-em ki is mennék de nem engedhetem meg magamnak. na ez a kib***ás! majd néznek egy nagyot hogy a törökök túlkiabálnak minket..

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

vmvr
5000-ért?kösz, nem

hunbasser
hiába vagyunk optimisták,ha a 70-80. helyen állunk,és a 2002-es vb 3. helyezettjével jétszunk....

ReaL MaDRid x siempre

Zizou5
megverjük õket 3-0ra ennyi!!! LEGYETEK MÁR OPTIMISTÁK! és mennyün ki mindenki aki tud a meccsre és ordítva szurkoljon a fiuknak! HAJRÁ MAGYARORSZÁG!!

Sztem mégegyszer nem játszhatunk olyan szarul mint a norvégok ellen. Szvsz háromesélyes a meccs. A törökök azért az utóbbi idõben nem nagyon villogtak, tehát van esélyünk ellenük.

Ja én is kintlennék, de ennyiért köszi nem.
Messze nem lesz teltház. Mennyivel észszerübb lett volna mondjuk csak 3k ért adni a jegyeket.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

ha szerencsénk van: 1-1
ha nincs 1-3
1nél több gólt nem rúgunk nekik...
nekem is szívügyem a válogatott, de nem ez a mi válogatottunk.. és kinnt lennék a meccsen, ha nem 5ezer lenne.

football without ultras is nothing

Matthew Prosac
ha nincs szerencsénk: 0-3
ha szerencsénk van: 1-3
amúgy szívügyem a válogatott és imádom õket, csakhát reális ember vagyok.
Isten adja hogy rámcáfoljanak!

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

😊)
Valami ilyesmi az arány 😄

GanXstaZoleeWrk
11-bõl 2? 😄

GanXstaZolee#2709

Azért adjunk némi esélyt a Fiúknak 😊
Van ott olyan játékos is aki tényleg tisztában van vele mit jelent válogatottnak lenni 😄

Magyarország - Törökország 3-2

GanXstaZoleeWrk
ja nem akkorak, nagyobbak 😄

GanXstaZolee#2709

Zolcsi01
a törökök már nem akkora sztárok mint 4 éve 😄 szerintem nyerünk

,,elképzelem ahogy a gumiszoba ződszarostul loálustul kiszakad a természetbe :C\" - Shadow_THH

de legalább a sebõkporsevili sérült, így tán nem tudja eltippmixelni a meccset

football without ultras is nothing

GanXstaZoleeWrk
zakó lesz pedig par török sztár nem jatszik sérülés miatt.

GanXstaZolee#2709

En 0:3-as zakot tippelek! Es ez realis is! 😄

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Csak nem. Majd a meccs után írjuk le õket addig bízzunk bár tudom nem könnyû... 😞

DJ Bee18
Na b+, csupa padot koptató légiós... Nem is beszélhetünk formáról se, nemhogy jó formában lennének...

1-4 lesz...

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

DJ Bee18
LOL 😄D

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Sziasztok! Igazán gyengédek vagytok!<#nevetes1><#nevetes1>

Matthew Prosac
szerintem egykutyaszar <#vigyor>

GanXstaZoleeWrk
szar helyett fos, remek 😄

GanXstaZolee#2709

nyugi, behívta helyettük Bárányost és Komlósit 😄DDDDDDDDD

banok
Molnár nem játsszhat és Sebõk is sérült. Nõttek az esélyeink.... XD

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

2:0 😛

2:1 nekünk! Vagy mégsem?

😄DDDDDDDD

vicc ez a keret

5 ezer a jegy ? Akkor marad a retekklub és pár sör 😊

Sowunmit már elkergették Csehországból... õ klubnélküli, remélem nem is talál magának klubot, és akkor még vagy 20 évig állandó kezdõ lesz 😄

Zolcsi01
Sokkal jobbak vagyunk nekik csak 6 légiósuk van nekünk meg 13 😄

,,elképzelem ahogy a gumiszoba ződszarostul loálustul kiszakad a természetbe :C\" - Shadow_THH

Sowunmi ott van, megnyugodtam!!!

Váczi Dénes miért nem válogatott???

és Bácsi Sándor ???

de jó hír hogy a ZTE kispados csatija, az alibi Waltner ott van...

Elegge fokhijas magyar keret. :\

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

hunbasser
ez a legolcsóbb??? :o

ReaL MaDRid x siempre

vmvr
ez kicsit értelmetlen hsz volt😊, neki futok mégegyszer😊 nem lesz könnyû erõs török csapat, nem kéne belefutni egy norvég meccshez hasonló zakóba.

vmvr
Erõs török csapat, nem lesz könnyû, de nem kéne megint belefutni zakóba, 1-1-el kiegyeznék

Zizou5
magyar válogatott vs galatasaray&fenerbache kb. amugy nyerünk 2-1re 😊

banok
A MAGYAR KERET

kapusok:
Király Gábor (Crystal Palace), Fülöp Márton (Tottenham Hotspur)
védõk:
Fehér Csaba (PSV Eindhoven), Kiss Zoltán (DVSC-TEVA), Éger László (Polideportivo Ejido), Vanczák Vilmos (Sint-Truiden), Leandro de Almeida (DVSC-TEVA), Juhász Roland (Anderlecht), Sebõk Vilmos (Zalaegerszegi TE), Halmosi Péter (DVSC-TEVA)
középpályások:
Dárdai Pál (Hertha BSC), Molnár Balázs (Zalaegerszegi TE), Horváth András (FC Sopron), Tóth Balázs (Kayseri Erciyesspor), Polonkai Attila (REAC), Huszti Szabolcs (SV Hannover 96), Czvitkovics Péter (MTK Budapest)
támadók:
Gera Zoltán (West Bromwich Albion), Kabát Péter (SV Pasching), Szabics Imre (1. FSV Mainz), Torghelle Sándor (PAOK), Sowunmi Thomas (FC Slovacko)
biztonsági tartalékok:
Végh Zoltán (MTK Budapest), Petõ Zoltán (FC Bruges), Komlósi Ádám (DVSC-TEVA), Simek Péter (SC Poli Timisoara), Rajczi Péter (Újpest FC), Ferenczi István (Zalaegerszegi TE), Waltner Róbert
(Zalaegerszegi TE).

A TÖRÖK KERET
kapusok:
Rüstü Recber (Fenerbahce), Volkan Demirel (Fenerbahce), Özden Öngun (Konyaspor)
védõk:
Can Arat (Fenerbahce), Orhan Ak (Galatasaray), Gökhan Zan (Besiktas), Ibrahim Toraman (Besiktas), Ibrahim Üzülmez (Besiktas), Servet Cetin (Sivasspor)
középpályások:
Mehmet Aurelio (Fenerbahce), Tumer Metin (Fenerbahce), Arda Turan (Galatasaray), Sabri Sarioglu (Galatasaray), Hamit Altintop (Schalke 04), Mehmet Topuz (Kayserispor), Gökdeniz Karadeniz (Trabzonspor), Hüseyin Cimsir (Trabzonspor), Nuri Sahin (Borussia Dortmund)
támadók:
Tuncay Sanli (Fenerbahce), Hakan Sükür (Galatasaray), Ümit Karan (Galatasaray), Nihat Kahveci (Villarreal), Fatih Tekke (Zenit), Halil Altintop (Schalke 04).

9csöves9
5000 ft-s jegyár...vicc

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

GanXstaZoleeWrk
tippek? szerintem 1-3 oda 😊

GanXstaZolee#2709

banok
sza szombaton magyar-török meccs... <#taps>
szal csak ez akartam írni... XD

*(MLSZ rendezés alatt a magyar-norvég meccset értem, ahova például a Szózattal díszitett magyar zászlót nem engedték be a rendezõk...!)

Világos, ezzel semmi gond sincs, csak ugye az MLSZ megbünteti a Ferencvárost, a Pécsi MFC-t, a Honvédot és a Debrecent mert szidtak egy szomszédos országot, illetve Kistelekit, mindenhol a renedzõt büntetik - szerintük jogosan, miközben egy MLSZ rendezésen hasonló incidensért senki nem kap semmit, ez így nem logikus, igaz az eégsz gányadék mlsz nem az mióta átvette ez a senki ingatlanos a full hatalmat a fröccskálmánnal.... mert azért büntet az MLSZ amit a saját rendezvényén megtûr ???

és akkor? osszák csak a szlovákokat<#eplus2>

...kéretik a magyar válogatott következõ mérkõzését zárt kapuk mögött rendezni, mert a magyar-norvégon a magyar drukkerek diszkriminativ rigmusokat is skandáltak...