Magyar válogatott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ui: és még lehet hogy sokkal jobban jársz vele mint a válogatott meccsel 😛
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
ReaL MaDRid x siempre
Messze nem lesz teltház. Mennyivel észszerübb lett volna mondjuk csak 3k ért adni a jegyeket.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
ha nincs 1-3
1nél több gólt nem rúgunk nekik...
nekem is szívügyem a válogatott, de nem ez a mi válogatottunk.. és kinnt lennék a meccsen, ha nem 5ezer lenne.
football without ultras is nothing
ha szerencsénk van: 1-3
amúgy szívügyem a válogatott és imádom õket, csakhát reális ember vagyok.
Isten adja hogy rámcáfoljanak!
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Valami ilyesmi az arány 😄
Van ott olyan játékos is aki tényleg tisztában van vele mit jelent válogatottnak lenni 😄
Magyarország - Törökország 3-2
,,elképzelem ahogy a gumiszoba ződszarostul loálustul kiszakad a természetbe :C\" - Shadow_THH
football without ultras is nothing
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
1-4 lesz...
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
vicc ez a keret
,,elképzelem ahogy a gumiszoba ződszarostul loálustul kiszakad a természetbe :C\" - Shadow_THH
Váczi Dénes miért nem válogatott???
és Bácsi Sándor ???
de jó hír hogy a ZTE kispados csatija, az alibi Waltner ott van...
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
kapusok:
Király Gábor (Crystal Palace), Fülöp Márton (Tottenham Hotspur)
védõk:
Fehér Csaba (PSV Eindhoven), Kiss Zoltán (DVSC-TEVA), Éger László (Polideportivo Ejido), Vanczák Vilmos (Sint-Truiden), Leandro de Almeida (DVSC-TEVA), Juhász Roland (Anderlecht), Sebõk Vilmos (Zalaegerszegi TE), Halmosi Péter (DVSC-TEVA)
középpályások:
Dárdai Pál (Hertha BSC), Molnár Balázs (Zalaegerszegi TE), Horváth András (FC Sopron), Tóth Balázs (Kayseri Erciyesspor), Polonkai Attila (REAC), Huszti Szabolcs (SV Hannover 96), Czvitkovics Péter (MTK Budapest)
támadók:
Gera Zoltán (West Bromwich Albion), Kabát Péter (SV Pasching), Szabics Imre (1. FSV Mainz), Torghelle Sándor (PAOK), Sowunmi Thomas (FC Slovacko)
biztonsági tartalékok:
Végh Zoltán (MTK Budapest), Petõ Zoltán (FC Bruges), Komlósi Ádám (DVSC-TEVA), Simek Péter (SC Poli Timisoara), Rajczi Péter (Újpest FC), Ferenczi István (Zalaegerszegi TE), Waltner Róbert
(Zalaegerszegi TE).
A TÖRÖK KERET
kapusok:
Rüstü Recber (Fenerbahce), Volkan Demirel (Fenerbahce), Özden Öngun (Konyaspor)
védõk:
Can Arat (Fenerbahce), Orhan Ak (Galatasaray), Gökhan Zan (Besiktas), Ibrahim Toraman (Besiktas), Ibrahim Üzülmez (Besiktas), Servet Cetin (Sivasspor)
középpályások:
Mehmet Aurelio (Fenerbahce), Tumer Metin (Fenerbahce), Arda Turan (Galatasaray), Sabri Sarioglu (Galatasaray), Hamit Altintop (Schalke 04), Mehmet Topuz (Kayserispor), Gökdeniz Karadeniz (Trabzonspor), Hüseyin Cimsir (Trabzonspor), Nuri Sahin (Borussia Dortmund)
támadók:
Tuncay Sanli (Fenerbahce), Hakan Sükür (Galatasaray), Ümit Karan (Galatasaray), Nihat Kahveci (Villarreal), Fatih Tekke (Zenit), Halil Altintop (Schalke 04).
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
szal csak ez akartam írni... XD