Magyar válogatott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GanXstaZolee#2709
GanXstaZolee#2709
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
nem csak a 20éveseké a világ :FDS_AAAFADGD?G:S?DG
REAL MADRID
Fél válogatott tele van kispados alibi játékosokkal, Szabics, Sanyi (ja nem õ most jatszik igaz kapuba ember emlekezet óta nem talált be) stb.
Lehet válogatni NB2bõl is de mért pont csak a Fradiból? Dragóner is mintha mar tul lenne egy ket szuper jo meccsen...
GanXstaZolee#2709
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
lehet hogy elfogult, de én tartom hogy nem lenne rosszabb a válogatott mint a mostani...sõt...
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
Laczkó, Deme, Bartha, Kemenes simán beférne ebbe a válogatottba...és kövezzen érte bárki de én Lipcseit, Tökölit és Dragónert is behívnám...õk azért a mai magyar futball emblematikus figurái közé tartoznak...és akárki akármit mond, szeritnem beférnének...
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
Tõzsért oda meg Priskint , Szélesit
REAL MADRID
esküszön elmegyek tüntetni Bozsik ellen
REAL MADRID
...mert az úgy nem volt igaz. szarul jáccanak, én pedig másra gondoltam...
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
sose nyomd fullba a kretént
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Lassan kezdek elkeseredni, pedig a végtelenségig is kitartanék a válogatott mellett. De az, hogy a 90+ perc alatt huzamosabb ideig nem vagy csak részletekben van nálunk a labda az non szensz. Meg persze az, hogy mikor kontrázhatnánk akkor Éger és mittomén ki elpasszolgatnak hátul. Vagy például az, hogy otthon gyakorlatilag egy csatárral játszunk (Torghelle) aki akármennyire harcos, öt török védõ gyûrûjében nem tud mit csinálni.
Én a jáékosokon semmi motivációt nem látok. Norvég meccs elõtt is kiszállt mindenki az A8sból ,akaptak egy 4est , megkapták pénzüket és kész.
Én személyzserint ugyvélem,eljött az ideje,hogy egyesek elszámoljanak a lelkiismertükkel,levonják a konzekvenciát és feláljonak!!!!!
Ezeleött egy évvel a svédek ellen telt ház elött egy 92.percben lött mák gollal maradtunk alúl a svédekkel szembe,úgy hogy végigtámadtuk a meccset,öröm volt magyarszurkolónak lenni....Erre nézzünk rá erre a BOZSIK-DÉTÁRI csapatra....nevetséges....2évig legalább lekesedés,hit,erõ volt a csapatban....focizni akkor sem tudtak....de legalább hitték hogy ha karnak és megtesznek mindent akkor lehet keresnivalójuk....és volt is....
Ez a mostani csapat semmit se tud felmutatni...tipikusan olyan mint volt a Bicskei csapat vagy a Gellei féle....vagy még talán annál is gyengébbb....az a munka ami itt folyik a válogatottnál a 8 osztályt végzett DÖME vezérletéveél az egyenlõ a 0-al.
Persze mivel is lenne egyenlõ,hiszen aki bukik a Honvéd,a Haladás,a Nyirség és egy-két külföldi gárda(azaz minden csapat ahol eddig megfordult) kispadján,az miért pont itt ne tenné meg ugyanezt!!!!
Bozsik csapatainak soha nem volt tartása(pl:Man UTD 0-5,Dinamo Zagreb 1-6)
Abból él hogy egyszer szar csapata volt a Unitednek egy hétig,és sikerült a bekotorni egy gólt.....ez a kapitányunk.....NEVETSÉGES
néztem ma ns-t , egy ember volt kezdõben , aki mo. focizik. Ilyen Sowunmi meg Dárdai nálam repülne alapbóla *****. Hívnám Rajczit , és hívnám be a fiatal plejákat. Király helyett Fülöp védene min.
Gera az egyetlen aki ér ma vmit a szememben és huszti
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
és õket miért nem lehet lecserélni a dárgai, gera stb helyére?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
filkor attila 18 éves Inter jáátékosa , most felnõtt keretben is játszott pár percet
Németh K és Hrepka Á MTK játékosok , fiatalok és gólerõsek ( nézd magyar bajnokság góllövõlistát)
Tisza K uez , csak újpesti
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Mire beér Priskin , Tisza , Németh K , Filkor , Hrepká és társai
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit