Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

reaper4
amúgy ez elég nagy parasztság. magyar válogatott meccset közvetítsen az m1 v max a rtl klub amit mindenki tud fogni... 😞 így majd nézhetem meg az összefoglalót. király 😞

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

vmvr
meg kellet volna tenned😊

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Kaplan
Ma tudjátok ki jött velem szembe? ^^
L.É.D.E.R.E.R - mikor megláttam elõjött bennem egy furcsa érzés, hogy-hogy-hogy most megölöm 😄

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

tudtommal jah

Csak a sportklub kozvetiti a meccset? :|

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Matthew Prosac
UEFA futsal BL-selejtezõ

A csoport állása
1. Sahtyar Donyeck 3 (6-1)
2. Gödöllõi Bikák 3 (4-0)
3. Raba Riga 0 (0-4)
4. Toligma Kisinyov 0 (1-6)

Ma pedig a Toligma Kisinyov-val játsszunk, moldáv csapatról van szó, nem jelenthet problémát.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

ennek valami más van a hátterében, nem hiszem el, hoyg erre õk nem voltak képesek rájönni
Matthew Prosac
micsoda közgazdasági csúcs-stratégia! legyen 5000 a jegy és akkor sokat kaszálunk azon az 5000 emberen aki eljön, de ne legyen pl 3000, mert akkor már kb 20.000en is lennének és az közel 4x több haszon mint az 5000*5000es alternatíva. a sarki közértben is tudják hogyha valaminek magas az ára és nemveszik akkor le kell vinni. nagyon buták! taps

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Teljesen igazad van.
Bár szerintem az hogy itt tartunk az elsõsorban a vezetõségnek köszönhetõ. Nem tudom hogy látjátok de én minden baj forrását az MLSZ-ben látom. Legszivesebben azt csinálnám velük mint a parlamentben ülõkkel, a Dunába lõném mindet!

a balettpatkány

GanXstaZoleeWrk
😄DDD

Futsal meg annyira nem off, gratz a Gödöllõnek legalabb ott jok vagyunk.

GanXstaZolee#2709

Egy kis off:
UEFA Futsal kupa: Gödöllõ-Raba Riga(lett): 4-0

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Serpa
a mágussal megspékelve.
😊)

Hát ez tényleg csúcs.... mondanom se kell, hogy lett volna 20e nézõ is ha 2-3k a jegy.
5 k ért akkor ment volna ki sok ember ha az utolsó meccsünk és még esélyünk is van netán, de így.. Na mind1 õk tudják. Vagyis nem tudják, de õk döntenk.
Jól mondja itt tartunk. Pontosan itt és ez köszönhetö a vezetõségnek is.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Kisteleki interjú
elképesztõ, elképesztõ:C
az a PES be lesz 😄DDDSAAAAF?

REAL MADRID

GanXstaZoleeWrk
nem kéne 😄

GanXstaZolee#2709

😄DDDD AdfafasFasFDa

Fifa08-ban már a Léderer lesz a Világival 😄D

GanXstaZoleeWrk
HajdúB és Faragó kéne mint a Fifa07ben 😊

GanXstaZolee#2709

A holnapi meccset a SportKlub közvetíti...
Léderer Ákossal élvezhetjük végig a mérkõzést <#hehe><#bdead>

jah és nemtudja hogy mi az a kakaspörkölt 😊)) errõl van egy sztorim amit most nem fogok leírni mert hosszu, de a lényeg az hogy magyar létére nemtudja hogy mi az a kakas... 😄DD

McFrost
mennék is😄

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Mc Frostot meg küldük skót válogatotthoz 😄

DJ Bee18
nagyon szarok vagynk, hát tiszta lövõhelyzetben csak kapu fölé tudunk lõni, NO COMMENT, mit gyakorolnak ezek??

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

McFrost
ne erõltesd már magad😛😄D

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

bmffm856
Hávord Tihamér 😛

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

Kapuba meg jöhet Tim Howard, mert ugye neki is van magyar útlevele 😛

Zizou5
de jót nevettem rajta 😄

bmffm856
ez már elég erõltetett 😄😄😛😛

bmffm856
õ is jöhet 😛

McFrost
meg a Zserrárd Istvánt és a Lámpás Ferencet😄

[Jakuza]
Es ?
Amikor valogatott volt , nyujtott valaha is kimagaslo eredmenyt ?
Nem.
Fiatal ? Nem. Egy kioregedo jatekos, aki sosem nyujtott semmit, tehat ertelmetlen ujra probakozni vele.
Inkabb fiatalokbol allna a csapat, es ha kikapnak nem gond, de legalabb ok megprobalnanak megtenni mindent a sikerert, nem ugy mint ezek a kutyautok.
Teszemazt Dardai szepeket tud nyilatkozni, de amikor megkerik, hogy a "Magyar" valogatottert hozzon aldozatot, akkor inkabb a "Nemet" csapatat reszesitti elonybe, s miutan egy "Nemet" hivja fel a figyelmet , a "hazafias" kotelessegre, meg neki all feljebb, az mindent elarul ezekrol a lehutokrol.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

vmvr
És Kurányi Kevint is 😊

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

bmffm856
vagy hazahozni Baros Milánt és Ujfalusi Tamást 😊
és persze Németh Szilárdot és Borbély Balázst is 😊

Matthew Prosac
b******tokmeg honosítani kell Kouemaha-t azt jóvan <#wilting>
viccbõl mondtam, de lassan már ez jön...

Jajj de sok okos van itt. 😄

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

banok
Hrepka, Hajnal és Bodnár kéne.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Kabátot én sem bántom. Inkább Tomast <#banplz>

banok
ez a Kabát folyamatosan kezdõ a Paschingban és múlt héten 2 gólt is lõtt.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

McFrost
<#eljen>

[Jakuza]
Ilyen Kabat felek mit keresnek a valogatottban ?
Megmondom, mert mar a magyar foci nem szol masrol, hogy "a csavo a haverom, az ismerosom, vagy a tokomkinjanak a rokona"
Arrol nem is beszelve, hogy sajnos atszotte a szemet politika is a focieletet.
Olyan ez is mint az orszagunk, hogy ha lopsz, csalsz, hazudsz az buntetlenul megteheto, kesobb meg meg is veregetik a valladat erte, hogy ez a helyes dolog.
Gyarfas, Kisteleki es Meszoly fele trogerekkel van tele a szovetseg es a labdarugoelet.
Amig ilyenek kiebrudalhatnak egy Ferencvarost, egy Mattheust addig kar remenykedni.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Kojiro
- Mit teszel, amikor a magyar válogatott megnyeri a világbajnokságot?
- ...
- Kikapcsolod a PlayStationt.

<#beka3>

Kojiro ergo sum.

Zsolti9014
ja, Halmosi is befér balra

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
igazából az oldalakra nem figyeltem

Hajrá Magyarország!

ezteccik kivéve a jobboldalt 😊

bõõõõõõõõr + huszti go csere

REAL MADRID

Zsolti9014
Király (Fülöp)
Bodnár-Juhász-Stark-Fehér
Huszti-Gera-Tõzsér-Böõr
Priskin-Bajzát(Rajczi)

ez lehetne pl. de amúgy Vincze Ottó kényelmesen beférne, meg ki kellene megint próbálni Hajnalt, Szélesit, Babost, stb.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
az, ha az 5ösön belül ellüvik a kapus mellett a labdát, önmagában még nem kapushiba. de itt tényleg ki kellett volna jönni, mindenkit letarolni, ugyanis megteheti, és fogni a labdát.

Hajrá Magyarország!

Count Adyn
májkül dzsekszon is. sry😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

McFrost
ez várható volt.....

GanXstaZoleeWrk
Pl. Lothárt nem kellett volna elzavarni, vele se voltunk épp olyan k.va jók de most... ha lehet még lejjebb leszünk, bár ennél lejjebb már lassan nem is lehet.

GanXstaZolee#2709