Magyar válogatott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
L.É.D.E.R.E.R - mikor megláttam elõjött bennem egy furcsa érzés, hogy-hogy-hogy most megölöm 😄
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
A csoport állása
1. Sahtyar Donyeck 3 (6-1)
2. Gödöllõi Bikák 3 (4-0)
3. Raba Riga 0 (0-4)
4. Toligma Kisinyov 0 (1-6)
Ma pedig a Toligma Kisinyov-val játsszunk, moldáv csapatról van szó, nem jelenthet problémát.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Bár szerintem az hogy itt tartunk az elsõsorban a vezetõségnek köszönhetõ. Nem tudom hogy látjátok de én minden baj forrását az MLSZ-ben látom. Legszivesebben azt csinálnám velük mint a parlamentben ülõkkel, a Dunába lõném mindet!
a balettpatkány
Futsal meg annyira nem off, gratz a Gödöllõnek legalabb ott jok vagyunk.
GanXstaZolee#2709
UEFA Futsal kupa: Gödöllõ-Raba Riga(lett): 4-0
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
5 k ért akkor ment volna ki sok ember ha az utolsó meccsünk és még esélyünk is van netán, de így.. Na mind1 õk tudják. Vagyis nem tudják, de õk döntenk.
Jól mondja itt tartunk. Pontosan itt és ez köszönhetö a vezetõségnek is.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
elképesztõ, elképesztõ:C
REAL MADRID
Léderer Ákossal élvezhetjük végig a mérkõzést <#hehe>#hehe><#bdead>#bdead>
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Amikor valogatott volt , nyujtott valaha is kimagaslo eredmenyt ?
Nem.
Fiatal ? Nem. Egy kioregedo jatekos, aki sosem nyujtott semmit, tehat ertelmetlen ujra probakozni vele.
Inkabb fiatalokbol allna a csapat, es ha kikapnak nem gond, de legalabb ok megprobalnanak megtenni mindent a sikerert, nem ugy mint ezek a kutyautok.
Teszemazt Dardai szepeket tud nyilatkozni, de amikor megkerik, hogy a "Magyar" valogatottert hozzon aldozatot, akkor inkabb a "Nemet" csapatat reszesitti elonybe, s miutan egy "Nemet" hivja fel a figyelmet , a "hazafias" kotelessegre, meg neki all feljebb, az mindent elarul ezekrol a lehutokrol.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
és persze Németh Szilárdot és Borbély Balázst is 😊
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
viccbõl mondtam, de lassan már ez jön...
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Megmondom, mert mar a magyar foci nem szol masrol, hogy "a csavo a haverom, az ismerosom, vagy a tokomkinjanak a rokona"
Arrol nem is beszelve, hogy sajnos atszotte a szemet politika is a focieletet.
Olyan ez is mint az orszagunk, hogy ha lopsz, csalsz, hazudsz az buntetlenul megteheto, kesobb meg meg is veregetik a valladat erte, hogy ez a helyes dolog.
Gyarfas, Kisteleki es Meszoly fele trogerekkel van tele a szovetseg es a labdarugoelet.
Amig ilyenek kiebrudalhatnak egy Ferencvarost, egy Mattheust addig kar remenykedni.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
- ...
- Kikapcsolod a PlayStationt.
<#beka3>#beka3>
Kojiro ergo sum.
bõõõõõõõõr + huszti go csere
REAL MADRID
Bodnár-Juhász-Stark-Fehér
Huszti-Gera-Tõzsér-Böõr
Priskin-Bajzát(Rajczi)
ez lehetne pl. de amúgy Vincze Ottó kényelmesen beférne, meg ki kellene megint próbálni Hajnalt, Szélesit, Babost, stb.
Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarország!
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"