Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hajrá Szlovákia azok legalább tudnak focizni (felvidéki magyar vok)
akyyy
azért a bírokon is látszik h máltánka "szurkolnak"😞 mert szerintem ez nem volt less

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

akyyy
neki és társainak, debrecen, stb kéne játszania, nem ezeknek😞

Babos Sáfár Fülöp Vadon soroljam 😄
EOX
Ez egy vicc!

Retteketet

Mor3llo
EuroSport is

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Mor3llo
Esküszöm inkább nézem a német meccset...azok legalább tudnak focizni...

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Duurva. 😄

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Golyo69
sport 2

GGMU

JonDavis
Itt már csak Koplárovics Béla segíthet..

azt mi adja?

Mor3llo
Királynél ezerszer ruganyosabb, értelmesebb, bátrabb kapusok vannak, akik ugyanúgy képesek bravúrra!A magyarok egy valamit legalább elmondhatnak..jó csapatban sosem volt hiány, csak el kéne szakadni a gyökerektõl, és újítani.Az pedig az én nézetemben azt jelenti, h az elsõ dolog lenne, h kivágnám Királyt a kapuból..

:::SAADDDASSSSSSDDDADDDDASSSDADSDA

REAL MADRID

Golyo69
tom nem ide vonatkozik de... 😄😄😄D: 😊😊😊😊

GGMU

Golyo69
lol mekkora gól 😄 potya 😄 Horváth -Angol 2-0 mellé rúgott robinson mikor gery neville hazagúrította 😄😄😄😄

GGMU

Király kifut majd egy bakkecske szerü ugrással elugrott a labda elõl.Léderer szerint igy már nehéz lesz a meccs...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

akyyy
ezek a magyarok nem tudnak alkalmazkodni

Mor3llo
De nagy szerencsénk h les...

Kaplan
Király te meg takarodj Fülöpöt be nem azért mert névrokonom 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

NA AKKOR TÜNTETÜNK ?

REAL MADRID

Mor3llo
Király, köszi, csak úgy mint máskor ! Bizonytalanság, IGEN!

Kaplan
IGEEEEN! JÁTSZIK A CSAPAT! JÁTSZIK A CSAPAT! 😄

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Bodnár pl. minden héten kezdõ
Kaplan
Petõfi-be inkább zenét nyomnak be mint, hogy ezt a szart közvetítsék, megértem 😄

EZMIVOLT

D?SS:AAAAAD__AS?:::😄D::F_Ff

REAL MADRID

Mor3llo
2:1 ... KÖSSZ!!!

akyyy
király<#falbav>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

góóóóóóóóóóóóóól
szépvolt!! 😄D

Kaplan
Akarod mondani a magyar bajnokságban 😊

Mor3llo
Ugyanmár, milyen kifogás ez...ha nem játszik eleget, akkor inkább válogassanak be olyan játékost, aki rendszeres kezdõ.Mi ez ? Külföldön cserepados, válogatottban meg alapember ? Ehh..

Kaplan
Amatõr körülmények között futballoznak a Máltaiak. Akkor mi hol? 😊😞

Polonkai :S REAC ?????? na de kérem szépen a REAC az utolsó a magyar válogatottban
Fehér - Psv játékosa csak nem nagyon játszik a psv meccsein
Kaplan
Hát igen a sógorok csöppet elõttünk járnak.

Horvátország 1 - 0 Anglia.

És ez EB selejtezõ, nem holmi barátságos meccs.

kb.
Mor3llo
Hót gyenge kísérlet Fehértõl..

Mor3llo
Nem, szerintem még szóra sem méltatja azt, ami itt folyik.Szerintem csak mosolyog magában, és örül, h itthagyta ezt a ...valamit..szó nincs rá!

Lothar mit gondolhat rolunk. "Szegeny hulye magyarok" 😄

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Kaplan
Hát mert mélyen tisztelt kapitányunk, nem válogatta be õket. Biztos volt rá oka, lehet, hogy nem dolgoznak olyan jól mint Fehér, vagy Vanczák 😛

mert ,,Matheus½emberei :/
Mor3llo
Igen, én sem értem miért nem válogatottak..

Torghelle befejezõ csatár jelenleg õ az egyik legjobb magyar csatár csak mecchiánya van .
Buzsákyt Tõzsért Bodor Bodnár Priskin kell a válogatottnak
vmvr
hát ez beszarás, holnap meg a napkeltében fogja magyarázni a vereséget ez a két majom... takarodjanak el, ha segíteni akarnak a magyar focin, akkor sztem sürgõsen mondjon le a bozsik, meg a döme

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Kaplan
Hát, tudod, elméletileg itthon demokrácia van. Szóval, ez nem feltétlen politikai ügy. Itt egy komolyabb tûntetés esetén nem hiszem, hogy a nép pofájába röhögnének mint Feri. Megmerem kockáztatni lenne egy MLSZ ostrom elmenekülnének...

Mor3llo
Így igaz, nagyon nagy igazad van...ez a Tórgelle mit keres itt .....

Zolcsi01
ez egy megfontolandó ötlet! Veled tartok!!

,,elképzelem ahogy a gumiszoba ződszarostul loálustul kiszakad a természetbe :C\" - Shadow_THH

Bozsikék miért gondolkodnának?Ugyan már.Ha valami csoda folytán nyerünk akkor jön a "emberhátrányban is fantasztikus bravurt hajtottunk végre idegenben",ha X vagy kikapunk akkor "a kiállitás pillanatában eldõlt a mérkõzés,sajnos onnan már tehetetlenek voltunk,nem jöhetett létre reális eredmény".

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Kaplan
Hát igen, vagy valami nagyon nagy dolognak kéne történnie. Például kimenni reptérre mikor hazajönnek. S mint az Internél, EGYSZERÛEN SENKIK VAGYTOK, KIK VAGYTOK FÖLDMUNKÁSOK?, TAKARODJATOK A VÁLOGATOTTÓL! Szóval odamondani. De fõleg Bozsik-nak...

dunga
Ez vicc, ami a pályán megy... Meccs után szét kell zavarni az egész csapatot. Torghellén is csak röhögni lehet -egy ideig.

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

bazmeg plz kajunk a 94. percben egy gólt és nyerjenek 2-1re !