Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DjDano
ez nem magyar válogatott, hanem magyar szerencsétlenek gyülekezete.... szégyen

NB1.hu:

"Bozsik Péter (Magyarország): - Nagyon nehéz egy ilyen mérkõzés után nyilatkozni. Nem kezdtünk rosszul, viszonylag jól járattuk a labdát, sõt, a máltaiak elsõ gólja után is úgy gondoltam, hogy - bár a találat megfogott minket - még megszerezhetjük a gyõzelmet. Egyenlítettünk is, ám ekkor már látszott, hogy Mifsud roppant veszélyes, és villámgyors megindulásaival meg tudja zavarni két fiatal, sokszor rosszul helyezkedõ középhátvédünket. A kiállítás után aztán már éreztem, hogy akár baj is lehet - és az is lett. Sajnálom, hogy a második félidõ szintén biztató kezdete után ismét hibákat követtünk el, és megadtuk a sanszot a taktikusan és okosan játszó hazaiaknak a gyõzelemre. A máltaiak éltek is az eséllyel...
"

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

KeKKSZike
Én csupán arra vagyok kíváncsi, hogy mikor veszik/vesszük már észre, hogy a MAGYAR Foci teljesen feleslges, pénzpazarlás! Az összes focistának minimálbér! Többet nem érnek egy fillérrel sem!

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

H0ri
én baszki de csak szóban :@

Serpa
no meg kiváncsi vagyok a holnapi Gyárfás reakcióra

REALista
Tényleg fogadott valaki Máltára????/Torgellinyón kivül persze😄/

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

H0ri
jövõre san marino elleni zakóra készülhetünk ?! 😊

Rash87
Ha lehet ennél lejjebb is menni^^

Glory, Glory Man. United!

Serpa
az az 5 év, 1 év 😊

amúgy megerõsödött az a hittem, hogyha a retek, vagy a gnóm kistestvére (sportklub) közvetít, sosem tudunk tét mecset nyerni.

vmi rossz átok van a csatornán.

toysoldier
Kövi meccsen jönnek a moldávok (asszem😄) nah az lesz még ennél is lejjebb😄😄😄

He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Atesz89
Hát ezt azért nem merném kijelenteni hogy nincs lejebb...

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

Atesz89
Azért volt pozitívum is a meccsen Sanyi végülis betalált kb. 5 év után 😄DD

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

Üdv Mindenkinek a fórumban!
Egyszerüen szégyenlem magam, hogy ezek a fiuk magyar cimeres mezben pályára mernek lépni, ráadásul nemzetközi porondon. Azon viszont csodálkozom, hogy más magyar emberek
sok forintot adnak meccsjegyekre(bár az itthoni meccsen nem sokan voltak)Rá kellene jönni, kedves focit szeretõ emberek, hogy ez a sportnak nem nevezhetõ játék egyszerüen nálunk nem müködik, azaz csõd. És ami csõdben van ugye az jobb ha lehuzza a rolot. Ha én a vállalkozásomban csõdölök, akkor nem müködhetek tovább. Hát akkor?? Mirõl beszélünk?
Hidd el, hogy elég sokat láttam. Itt most nem arról van szó, hogy kikapunk norvégiától vagy a törököktõl, hanem arról, hogy máltától. lol. Régen legalább a tõlünk sokkal szarabb csapatokat megvertük, de úgy látszik, hogy már azokat se. Most érzem azt, hogy ettõl mélyebbre már nem sûllyedhet a magyar foci.

a.carkey
Remélem a mai után az egész bandát - Kistelekistül, Détáristul, stb. - elzavarják a gecibe, minél messzebb a még megmaradt focipályáktól.

Amúgy nem lepõdtem meg ...

A medve nem játék.

Félidõben: Gödöllõ-Toligma Kisinyov:3-1

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Akkor most indulhatnak tiszta lappal!!!

Még szerencse hogy kézel jok vagyunk (kézilabda, vizilabda)

torrente
Ezt elkúrtuk! Nem kicsit, nagyon! <#vigyor1>

torrente
Mindegy, a mi futball huligánjaink még mindig jobbak!

Mondasz valamit...

Gyerekek ha nem bvettétek volna észre már akkor megvertük Máltát, mikor még ki se futottunk a pályára.

torrente
A kapufáról kifele pattant a máltai lövésnél. 😊

torrente

torrente

bertino
ez jó <#idiota>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

torrente
Azt hiszik a focisták, hogy õk is részesei a konvergencia-programnak és nekik is nulla felé kell konvergálniuk.

körbe kellene nézni abba a tetves magyar falvakba ahol jobbnál jobb fiatal focisták vannak

REAL MADRID

antijuve
de mirõl???mit nézzünk pozitívan?????ezt nem lehet pozitívan nézni!!!!

ups and downs

torrente
Ezeket kéne kõvel megdobálni, és nem a Baló Gyurit. 😊

nem a Fidesz lesz a hibás mert a játékosok lélekben a Kossuth téren voltak 😄
petee
tied se kutya😄DD

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01

Botond
mindig van lejebb...
torrente
Na, te aztán nem láthattál túl sok magyar meccset! Minden második meccsen így játszunk.

miccoli002
NEM BAJ!!!!!

Majd ráfogják MATTHAUSRA!!!!!

lokód zsír

REAL MADRID

Ha szar focit akarsz látni. Nem kell kimenni megyei szintü meccsre, mert a tv-be is láthatsz egy magyar válogatottat!!!

Bölönit szövi kapitánynak !!!!
Szõt,aljasz kisz máltaiak isz jönnek még hozzánk,majd adunk itthon nekik,hogy megemlegetik.Bántották szegény szegény capatunkat,az aljasz kisz máltaiak,de bosszunk majd utóléri õket,igaz drágaszágom,úgy ám! <#idiota>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

petee
hát az a "sokpénzbekerülõ" német edzõnk ezt akarta megvalósítani,de nem hagyták.

legközelebb vatikánt hívjuk ki

majd xvi. benedek is lefociz minket

Több mint 10 év kísérem figyelemmel a magyar focit, és most épp azon gondolkodtam, hogy láttam e már ilyen szar válogatottat, mint ez a bozsik féle , de rá kellett jönnöm, hogy nem.
Szerintem a 2 legfontosabb dolog ez lenne:
-külföldi tapasztalt edzõ
-fiatal játékosok akik még nem szerepeltek le, és bizonyítani akarnak

petee
thx,hát az volt😊 hová süllyedünk, ember azt hinné hogy nincs tovább,de mégis...

Oziris666
Persze!Még meglehet a 7.hely is😄

that was a pownage= ez egy kibaszott nagy alázás volt 😄

petee
lefordítanád a logódat?😊

celza8807
reménykedem, hogy késni fog..

A#1

Oziris666
Ami késik nem mulik..😄

BabBob
hehh kikapott a magyar válogatott de nagyon szépen jáccottak<#idiota>fõleg a Király a második gólnál az a felugrása hát az valami csodálatos volt

Mi a különbség a pervezrz és a morbid között? a perverz: hat kislány egy kukában a morbid: egy kislány hat kukában

újlogórulz