Magyar válogatott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Bozsik Péter (Magyarország): - Nagyon nehéz egy ilyen mérkõzés után nyilatkozni. Nem kezdtünk rosszul, viszonylag jól járattuk a labdát, sõt, a máltaiak elsõ gólja után is úgy gondoltam, hogy - bár a találat megfogott minket - még megszerezhetjük a gyõzelmet. Egyenlítettünk is, ám ekkor már látszott, hogy Mifsud roppant veszélyes, és villámgyors megindulásaival meg tudja zavarni két fiatal, sokszor rosszul helyezkedõ középhátvédünket. A kiállítás után aztán már éreztem, hogy akár baj is lehet - és az is lett. Sajnálom, hogy a második félidõ szintén biztató kezdete után ismét hibákat követtünk el, és megadtuk a sanszot a taktikusan és okosan játszó hazaiaknak a gyõzelemre. A máltaiak éltek is az eséllyel...
"
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
amúgy megerõsödött az a hittem, hogyha a retek, vagy a gnóm kistestvére (sportklub) közvetít, sosem tudunk tét mecset nyerni.
vmi rossz átok van a csatornán.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
Egyszerüen szégyenlem magam, hogy ezek a fiuk magyar cimeres mezben pályára mernek lépni, ráadásul nemzetközi porondon. Azon viszont csodálkozom, hogy más magyar emberek
sok forintot adnak meccsjegyekre(bár az itthoni meccsen nem sokan voltak)Rá kellene jönni, kedves focit szeretõ emberek, hogy ez a sportnak nem nevezhetõ játék egyszerüen nálunk nem müködik, azaz csõd. És ami csõdben van ugye az jobb ha lehuzza a rolot. Ha én a vállalkozásomban csõdölök, akkor nem müködhetek tovább. Hát akkor?? Mirõl beszélünk?
Amúgy nem lepõdtem meg ...
A medve nem játék.
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
REAL MADRID
REAL MADRID
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01
majd xvi. benedek is lefociz minket
Szerintem a 2 legfontosabb dolog ez lenne:
-külföldi tapasztalt edzõ
-fiatal játékosok akik még nem szerepeltek le, és bizonyítani akarnak
Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01
Mi a különbség a pervezrz és a morbid között? a perverz: hat kislány egy kukában a morbid: egy kislány hat kukában