Magyar válogatott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
www.smart-bus.hu
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Ez is magyar foci volt !!!!!!, de persze ezt a csapatot is tönkretették, ellopták.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Matthäusban, szerintem mint edzõ nem tett le semmit az asztalra nem is igazán értetem hogy miért õt nevezték ki erre a posztra.
ha ez nem jönne be irogathatnánk az uefa-ank is hogy csináljonak már valamit mert ez nem helyzet esetleg valamiféle petíciót az MLSZ ellen
németek ellen 2:0,skótok ellen 3:0
meg pl egy svédek ellen volt játék,ugy ki lehet kapni
Most is vannak meglepetések csak negativak😊
málta elleni meccs,montenegró és sorolhatnám
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Bárkivel játszunk,az ellenfél leglassabb játékosa is gyorsabb a mi leggyorsabbunknál!
Vagy ennyire nem tudnak futni vagy ennyire fosnak rá!Egyik se tul biztató!
kezdem elég komolyan venni ezeket a dolgokat, hogy ebbe a csapatba csak valamilyen érdek alapján lehet bekerûlni
tudom, hogy akik benn vannak jó játékosok, de nem a nemzeti gárdába valók
Végh,Csizmadia,Tóth Balázs,Vadócz???????? hogyan? nemértem? mivan akkor ha Csizmadia csapata 3. lett az osztrák bajnokságban ha egyszer itt szar, lassú, nem válik a csapat hasznára, akkor mi a picsának kell erõltetni?
szánalom ami itt folyik...
Kitaláljátok mire gondolok?
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.