Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem a gólok száma nem tetszett hanem, hogy többet vártam volna fõleg Brazil oldalról. Én meg kicsit a Brazilok ellen szurkoltam 😊

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Persze, hogy igazad van egy 4-3 -as meccset én is szivesebben néztem volna 😊 Mégis jobban elnéztem azt pedig igazából nem is szúrkoltam senkinek. Talán egy kicsit az angolok ellen 😛

Humorbajnokságba bele-bele néztem csak a gyõztest nem láttam sajna 😞

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

ATV alapból nincs beállítva se nálam 😊

Magukhoz képest egy dög unalmas meccs volt.

Jó mihez képest, én most csak ezt a két találkozót hasonlítottam össze.

torrente
Most néztem meg a neten a végeredményt. Nem meglepõ, bár én nagyobb ruhára számítottam. Állítólag a 2. félidõben már a szerdai meccsre készültek a görögök.
Hál istennek nem fogom a sport2-õt és különben is 2005. májusában megfogadtam, hogy 2015-ig nem nézek magyar válogatott meccset, mert semmi értelme sincs, tiszta idõpocsékolás. Találtam meccs helyett jobbat: az ATV-n a humorbajnokság döntõje ment. Az elsõ helyezett, a Szabó Kristóf qrva jó volt; betegre röhögtem magam rajta!!!

Kaplan
Passzok még jó, hogy votlak csak sajnos majdnem mindig hátrafelé, lövést egyet láttam Gerától, helyzetet meg hát, asszem Ribéry-nek volt egy-kettõ. Ja, hogy az a Francia meccs volt, akkor storno 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Az Angol Brazil is egy kalap szar meccs volt sajnos.

Kaplan
Szerintem Tóth Baleee, Várhídi megy egy madár 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Várhidinek bebizonyította ez a csapat, hogy van bennük tartás...nagy bajok vannak itt...

"voltak passzaink, voltak lövéseink, voltak helyzeteink"

érdekes

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Vazze a Várhidi egy másik meccset nézett <#wilting>

vki mondja már meg lécci, h ki volt a jobb oldali kp<#fejvakaras>

(aki Vadóczot mond, az rossz meccset nézett...! vagy lehet, h én?)

Szégyeljék magukat a fiúk, ez katasztrófa volt. Hozzáteszem a görögök sem lehetnek büszkék a csapatukra, mert marha rossz meccs volt.

UI: Lehet kár volt elõtte megnézni az Angol-Brazil összecsapást?

Kaplan
Hmmm, vége. Akár én is játszhattam volna a csapatunkkal, talán tõlünk még egy-két épkézláb támadást láttatok is volna... 😄

Na Gera egy lövése amit jegyezni lehet, hogy jó volt ma.

Kaplan
Hogy egy keresztlabdát 10/2-szer tudjanak aránylag pontosan lõni az már-már felháborító... Meg az, hogy hajnal lepattan a támadóról a másik védõ meg végigasszisztálja ahogy a 16-oson belûlre beviszi a labdát...

5w0rdf15h
bosnyákok elverik a törököket o.O

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Kaplan
A 61 perc alatt vezettünk támadást? Csak mert az elsõ félidõ utolsó hét percét láttam csak 😊

DaemoonHunter
Én örülnék ha 2 góltól többet nem kapnánk, igaz ahoz csoda kellene.

Kaplan
Ahogy láttam a gólokat, két olyan gól volt amit ha a védõk tudják, hogy nekik a gól megakadályozása és nem segítése a dolguk akkor bõven megelõzhetõ lett volna.

tep
én szeretem a válogatottunkat.......

.......már sok pénzt nyertem miattuk<#hehe>

\"SLICE of LIFE\"

5w0rdf15h
nem vennék mérget rá

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

daver88
az még nem olyan biztos, az olaszok már mással is tárgyalnak, azt hallottam valahol

Jönnek az Olaszok és majd elmondhatják, hogy történelmet írnak azzal, hogy hazai pályán megvernek minket.. Nem bízom benne, hogy újra sikerül lexelni velük...

Nagyon nagylelkû voltam ezzel a 10 évvel 😄

Tibikém meg csak azt mondja, hogy okulnunk kell az ilyen szarvas hibákból....szegény nem veszi észre, hogy minimum 10 éve nem okolunk semmibõl sem.

daver88
Errõl van szó!!! amíg itt volt Lothar eljöttek a brazilok, az argentínok, a real madrid stb...mostmeg mivan??? Új-zéland.fantasztikus, ez kell a népnek. ha nincs foci, akkor legalább jöjjenek a nagycsapatok.

NEm hiszem, hogy bárki is azt gondolná a Görögökrõl, hogy egy klasszis csapat. Bemákoltak egy EB-t máig nem értem hogyan.. 😊 Pedig egy jó középszar csapat. Mondjuk ha a mienk hasonló lenne azt nem bánnám jelen helyzetben.

Talán egy kicsivel elõrébb, de hogy akkor se jutunk ki az fix.

Amúgy nehogy bárki azt gondolja (az EB címük ellenére) hogy ez a Görög valami fantasztikus nagy csapat.Erõs középmezõny,Rehagel által jól megszervezve plusz 1-2 ügyesebb ember.Ennyi ellenünk már bõven elég (sok)...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Kaplan
Engem már csak az a kérdés feszeget, hogyha még mindig Lothar lenne az edzõ, hol tartanánk. Mert van egy olyan érzésem, hogy elõrébb.

Lúzer FC-t még meg elvernék talán 😊

Ramore
persze hogy nincsen, hiszen ezt a generációt a Mezey Mészöly fiacskái nevelték ki, mit is várhatunk így? hát kb ezt. ez a magyar edzõképzés szégyene.
Kaplan
Mi az édes f*szom trükközgetnek hátul???

daver88
de valakire rá kell fogni....😄

Ez mellékes. Nincs olyan edzõ aki ebbõl az anyagból középszintû csapatot tudna kovácsolni.

Na majd Nyilasi megmondja jól a szünetben.....

daver88
na asszem lehet fogadni, hogy meddig mara még Várhidi. én azt mondom maximum szeptember.

Milyen ifjú tehetségeink? Észre kéne már venni hogy a fiatal játékosaink se jobbak semmivel a nagy átlagnál,csak 96-os olimpiai csapat óta ebbe kapaszkodunk hogy majd jön az új generáció.
A Várhidinek kapóra jött ez a hülye duma hogy fiatalitás meg csapatépités.Igy most kontrollálatlanul mehetnek a meccsek ennek jegyében mindenféle számonkérés nélkül.Csak a végén benyögi hol épült a csapat...
Kimennek egy EB selejtezõre hogy "nincs tét" mikor 6 pontra voltunk a másodiktól és még 21 pontot lehet szerezni,de már nincs tét...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

McFrost
ez van , lehet szidni meg anyázni , ennyit tudunk , ennyit ér a focink , ilyen erõs az NB1 , nem kell keseregni

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

szép volt Gera (ziccer)
szép volt Bodor (2 gólban benne volt)
szép volt Vadi (1 gólban volt benne)

természetesen szép volt fiúk!
ha a görögök nagyon akarják, gurítanak egy 5-öst :/

Gregorius
Itt a meccs vége. Bár úgy terveztem, megnézem, azt hiszem van jobb programom is.

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

istenem...mi ez grund?

Snecie Smicie

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

Ramore
Ez az álfiatalítás eredménye, hol vannak a valóban ifjú tehetségeink? Miért nem lehet beállítani a kezdõbe pontosan egy ilyen meccsen a 18(+-) éves játékosainkat? Azt persze elmondják, hogy Puskást már 18 évesen simán berakták, mint ahogyan külföldön ez megszokottnak mondható, nálunk csak a szlogen mûködik: fiatalítás.....
Gregorius
De azért én Geráról is megemlékeznék. Miért, miért, miért...!?

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

De basszus az unokaöcsém 5 éves focizni jár és ott a labda akkor belerúg....Nem olyan nagy dolog ez. Vagy ezek már ezt elfelejtik?

Forza Italia
Végh szép volt meg a védõk közremûködése is. 3 an nem tudták leszerelni. Enyit tudunk. Ez van.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Hát gratulálok. Hgy nekünk minden meccsen kell kapnunk egy ilyen fasz gólt, hogy töketlenkednek a 16 oson belül.....Évek óta ezt megkapjuk elképesztõ.