Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az viszont látszik valóban, hogy ez a 3:0 már összetört bennünket. Azóta egy jó passzunk se volt még.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

nem értem miért kellet elküldeni Lothart ?! egyetlen normális edzõ volt mostanság ! akkor még meccset is tudtunk nyerni
pl.:Magyar-Német 2:0
nem értem miért kellet elküldeni Lothart ?! egyetlen normális edzõ volt mostanság ! akkor még meccset is tudtunk nyerni
vmvr
Trapattoni kell, õ most úgyis ráérr

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Nem,m a kettõ független volt egymástól, csak ilyenkor üt ki, ilyenkor bosszant a legjobban - már elõre az, hogy az lesz, hogy "jól játszottunk, mindössze 3:0-ra kaptunk ki, a mérkõzés több szakaszában egyenrangú ellenfelei voltunk a világverõ norvég válogatottnak"...
Hát igen,vigyázzunk,mert 4 napja a nagynevû Málta is meg tudott állni 0-3-nál,ugyhogy ha most kapunk még az már kínos lesz...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Hát nem hiszem, hogy az volt az edzõi utasítás félidõben, hogy nyugi gyerekek le lehet ereszteni már most is elégedett vagyok.

ez a csapat rosszab mint bozsik papa idejében...

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

nagyon okos vagy...

www.smart-bus.hu

Igen Málta szintjén vagyunk. És nem tartom sajnos elképzelhetetlennek, hogy hamarosan azon se.

Kaplan
Egy perc alatt két gólt kapni tipikusan az adott csapat szegénységi bizonyítványa, és az, hogy fejben egyáltalán nincsenek ott.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Ugyan már jók a reflexei a földön Nyilasi szerint 😊

miért születtem msot, annyira elegem van, hogy nem tudom azt mondani, hogy "basszátok meg, nem érdekelnek az eredmények, nem nézem a magyar meccseket"... hát Málta vagyunk mi, basszameg, hogy így el lehet taposni a csapatot??
Kaplan
Az oké, hogy a jövõ csapatát építjük, de jó lenne azért ha a jelenben nem alázna mindenki szét minket... Szerintem mindenkinek világossá vált, ide külföldi edzõ kell. Olyan mint Lothar ugyanolyan keménykezû csak legyen valamivel képzettebb. Én akár tûntetni is hajlandó vagyok ennek az érdekében.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Ez most nehogy már a szerencsétlen Várhidi miatta legyen, hogy 1 perc alatt két gólt kapunk. Ettõl még alkalmatlan ezt elismerem.

Végén ki se kéne állnunk a csapatok ellen!!!!!
Ja,adtunk egy kis elõnyt ezeknek a szerencsétlen Norvégoknak,de mostmár bedaráljuk õket...

Istenem de ratyi kapus ez a Végh!!!!!
innen lesz X 😛

Kaplan
3-0...

3:0, Várhidi elnézhetne másmerre...
ez annyira tipikus...

www.smart-bus.hu

Kapituláltunk.

A fantasztikus védelmünk...
Igy kell egy lassacskán már-már kiegyenlitett meccset teljessen elbaxni.
Közbe már 3-0...

Akkor megvolt a szokásos szerencsétlenkedésbõl kapott gólunk is....

GanXstaZoleeWrk
na en most kapcsoltam ki a tvt görög meccset se neztem de ez mar mindennek a teteje.

GanXstaZolee#2709

NA ez meg fasza....

... ... ...
Ez a Norvég kameraman nem áll a helyzet magaslatán....

Jó, ettõl még nem kéne Szélesi...
PetruZ
Aki nem látja, olvassa az Index közvetítését. De szerintem még azoknak is szórakoztatóbb, akik látják. 😉
Kaplan
Ja csak itt nem lehet, buzi UPC..

Persze hogy nem.Pont arról van szó nyilván hogy azért teszik a S2-re,hogy minél több helyen ennél fogva azt is beköttessék.

Kaplan
Azzal, hogy írok egy levelet nekik, és rajtam kívûl még mondjuk 25-en nem sokat érünk el, jól gondolom? 😄

Shep
Sokkal nagyobb baj, hogy a sport tv-n van nem pedig az M1-en ami minden háztartásban fogható még egy darab dróttal is.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Egyszerüen egy védõnek már elsõre oda kelett volna állni és eltakaritani.Nem megvárni amig a nem tudom hanyadik alkalomból gól lett...

ha elmozdult picit Végh, õ is, tehát feltartotta
Hát amig csak ott áll,addig abban semmi szabálytalan nincs.

nézd, szvsz egész kiegyenlített (45. perc legvége: gyönyörû akció végén Priskin bassza fölé) a meccs, volt egy góljuk, amit nem adott meg a spori, pedig meg kellett volna, meg volt egy, amit nem, és megadott... Vannak helyzeteink, nekik picit több, de korrekt kis meccs.
GanXstaZoleeWrk
na okos biro 40 perc utan eszrevette hogy folyamatosan basztatjak 5ösön belül Véghet, gratula neki meg a sasszem partjelzõnek is.

GanXstaZolee#2709

Kaplan
Iszonyatosan dühös vagyok a Sport TV-re. Direkt a kettesre raknak minden fontosat. Fradi meccsek, Válogatott. Pedig a háztartások többségében nincs Sport 2. Itt sincs... És az, hogy még megismételni is képtelenek legyenek és nekem az Angol - Brazilt kelljen ötödszörre megnéznem az egyesen egy Magyar válogatott meccs helyett egyenes felháborít.

ON : Van támadó játékunk?

egyébként, ha minden meccsen így játszanánk, nem szidnám a csapatot (kivéve ugye Szélesit😄)
GanXstaZoleeWrk
hat lehet nekem se kéne nézni csak felidegelem magam.

GanXstaZolee#2709

Shep
Volt egy gera nagy helyzet itt a gól, akkor hamarosan jön a második is.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Kaplan
Lehet, hogy jó ha nem látom ezt a meccset?... Suxx

Érdekes, a riporter meg tudja állapitani hogy minden szögletnél beállnak a kapus elé,csak a védelmünk nem hogy segitsen neki valaki...

GanXstaZoleeWrk
Nem értem én Véghet ha elõttem áll valaki és nem hagy védeni 5ösön belül én biztos el bírnám tolni de a védõk faszért nem lökték el onnan? Nevetséges.

GanXstaZolee#2709

Kaplan
Az a norvég tévés megoldás, meg elég furcsa..

nekem se megy a jerry