Magyar válogatott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
de viccet félre téve igazad van
sztem ha ilyen eredmények jönnekm majd továbbra is, akkor menni fog Várhidi, és érzésem szerint megint jön majd egy külföldi edzõ
Ráadásul nagon kiváncsi lennék 3 év mulva hogy ebbõl a tegnapi válogatott keretbõl 3 év múlva melyik játékos lesz még mindig válogatott.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Szégyen és gyalázat. Ugyanakkor iszonyatosan röhejes. Ezt ez az ipse el is hiszi amúgy vagy csak úgy mondja?
FORZA INTER! FORZA ITALIA!
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
az ukrán-lengyel az a 2012es
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
:😄
Norvég-magyar EB-selejtezõt-
Várhidi Péter szövetségi kapitány kívánalmai szerint:
A közvetítés
Az értékelés
ja és persze azért toplistás a topik mert jópáran itt akarják megreformálni a magyar focit,hiszen ha fm-ben legyakták a west brommal a fél mezõnyt akkor biztos élõben is menne ez a magyar válogatottal 😛P
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
De mi vagyunk a gecik, mi húzzuk vissza a csapatot, mert türelmetlenek vagyunk! LOL 😄
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
Nekem is másfél hete tört el a lábam Hollandiában. 😞
és a védelembe mondjuk szerintem is elkélne egy Bodnár mondjuk, meg egy termetesebb védõ középre, mint sok másik nagy válogatottnál(pl. angoloknál vagy németeknél), persze nem elég a termet, legyen azért képzett is, na ilyenbõl viszont lehet hogy nincs Mo.-n egy sem...
illetve én azért egyszer kipróbálnám, hogy mit tudna mondjuk egy Debrecen, Újpest vagy Mtk egy másik válogatott ellen, csak kiváncsiságból, hisz õk össze vannnak szokva, annyira csak nem sülne el rosszul,
Ja és komolyan Végh produkciója után még Király is jobb lett volna most... pedig azt se szerettem mert vagy barvórkodott vagy lepkézett.
GanXstaZolee#2709
Ennek a megfiatalított csapatnak tényleg meg kellene adni a 3 évet, nem az eredményt várni rögtön! Még jó hogy nincs csapatjáték, mikor kb. 4x játszottak így együtt. Össze kell szokniuk, fõleg a védelemnek, erre pedig kell min. 3 év!
Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarország!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
én sosem loadolok, ezért nem jutottam még sehova egyik csapatommal sem😊
Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.
Akkor újra próbálva már lehet megúsznánk kettõvel...
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.
Vagy kiégnének az égõk...
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
www.smart-bus.hu
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
En is szivesebben orulnek a magyar gyozelemnek.
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (: