Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lombardini
<#vigyor><#vigyor>

FORZA INTER! FORZA ITALIA!

LOL 😛

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

kabuki-szigetek -.-

ki ellen kaptunk ki?

Gunnersboy
Lippit ide 😄

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

gercse
hát Végh tuti nem 😄
de viccet félre téve igazad van
sztem ha ilyen eredmények jönnekm majd továbbra is, akkor menni fog Várhidi, és érzésem szerint megint jön majd egy külföldi edzõ

Hát nincs a világon válogatott,meg válogatott edzõ,aki kap 3 évet hogy most csinálj amit akarsz.
Ráadásul nagon kiváncsi lennék 3 év mulva hogy ebbõl a tegnapi válogatott keretbõl 3 év múlva melyik játékos lesz még mindig válogatott.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

gercse
1-0-nál szerintem is volt még lehetõség egyenlíteni, Hajnal, Tõzsér, Gera helyzet ha bemegy egy is, akkor lehet hogy más lett volna a végkifejlet, de persze akkor is kapunk még valószinüleg

Lombardini
"Jobban futballoztunk, mint Görögország ellen, de sajnos gólt nem tudtunk szerezni" - nyilatkozta a mérkõzés után az mlsz-hu-nak Várhidi Péter. ¡"A hazaiak elsõ gólja után voltak helyzeteink, de Carew-t nem tudtuk kikapcsolni, és ez döntõnek bizonyult. Az elsõ félidõ végén és a második elején több lehetõségünk is volt, mégis mi kaptunk gólt. Ez a találat sorsdöntõnek is bizonyult, mert villámgyorsan jött a harmadik norvég gól, holott addig úgy tûnt, fel tudjuk venni a versenyt a házigazdákkal"

Szégyen és gyalázat. Ugyanakkor iszonyatosan röhejes. Ezt ez az ipse el is hiszi amúgy vagy csak úgy mondja?

FORZA INTER! FORZA ITALIA!

Matthew Prosac
akkor se sok

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

gercse
hát mióta kikaptunk Máltától, jobb ha nem mondunk semmit 😄

Gunnersboy
akkor lenne esélyünk a csoportmeccseken ha Anglia, Svédország, Norvégia, Spanyolország, Olaszország, Hollandia, Németország, Franciaország, Horvátország közösen rendezne EB-t 😄

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

jah és ez a 2008as, az Ausztria-Svájc

ez a 2008as EB csoportmeccsei (ide sincs esélyünk)

az ukrán-lengyel az a 2012es

Gunnersboy
2. vagyunk asszem

gercse
az u21-es csoportunk hogy áll? tudja valaki?

akyyy
de hát az kész tény volt hogy oda csak akkor kerülükn "ki", ha mi rendezzük😛 vagy az ukráni az késõbbi?<#fejvakaras> ez hun lesz?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

grizzly21
De nem baj, hiszen az idõ nekünk dolgozik. A norvégoknak van ugyan jelenük, de a jövõ a miénk, hiszen itt is remekül játszott a csapat és ma az U21-es együttes is nyert, így minden okunk megvan a bizakodásra.
:😄

Oziris666
Aki nagyon röhögni akar😊

Norvég-magyar EB-selejtezõt-
Várhidi Péter szövetségi kapitány kívánalmai szerint:

A közvetítés

Az értékelés

ProGabe
lement 2 kör eb selejtezõ,kaptunk 6 gólt,rúgtunk 0-át,csak ennyi történt,tudod,a szokásos 😄

ja és persze azért toplistás a topik mert jópáran itt akarják megreformálni a magyar focit,hiszen ha fm-ben legyakták a west brommal a fél mezõnyt akkor biztos élõben is menne ez a magyar válogatottal 😛P

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

akyyy
miért van ez toplistába? mi történt mostanság?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

mentopes
ÁÁÁ hagyjuk ezt a válogatottat. Egy a lényeg: Hajrá Lilák!

Inkább röhögjünk: www.mazz3.atw.hu

Gunnersboy
3év mulva játszon inkább a mostani u21es válogatott...

mesor
Már lassan 20 éve "építik" a válogatott csapatot és várjuk, hogy összeszokjanak.

De mi vagyunk a gecik, mi húzzuk vissza a csapatot, mert türelmetlenek vagyunk! LOL 😄

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

mégegyszer valaki azt mondja, hogy "megfiatalított válogatott", baszdmeg... mitõl lenne ez az?
Hrepkának nagyon sajnálom az u21-es meccsen a bokaszalag szakadását. 😞
Nekem is másfél hete tört el a lábam Hollandiában. 😞

gercse
igen, másik kapus kéne, olyan aki külföldön focizik, mert azért ott mégis erõsebb támadókkal állnak szemben, é n Fülöpöt raknám be, mindegy hogy angol másodosztály, az is klasszisokkal jobb a magyarnál,
és a védelembe mondjuk szerintem is elkélne egy Bodnár mondjuk, meg egy termetesebb védõ középre, mint sok másik nagy válogatottnál(pl. angoloknál vagy németeknél), persze nem elég a termet, legyen azért képzett is, na ilyenbõl viszont lehet hogy nincs Mo.-n egy sem...
illetve én azért egyszer kipróbálnám, hogy mit tudna mondjuk egy Debrecen, Újpest vagy Mtk egy másik válogatott ellen, csak kiváncsiságból, hisz õk össze vannnak szokva, annyira csak nem sülne el rosszul,

GanXstaZoleeWrk
Én elhiszem hogy össze kell szokni de a védelem valami csapnivaló, közép pálya, támadósor még csak csak de a védelmünk valami nevetségesen szar.

Ja és komolyan Végh produkciója után még Király is jobb lett volna most... pedig azt se szerettem mert vagy barvórkodott vagy lepkézett.

GanXstaZolee#2709

én azon csodálkozom hogy holvannak a védelembõl azok a játékosok akik elutdták látni a feladatukat.. annak idején Gyepes az öngólkirály jól ellátta a feladatát az már máskérdés hogy saját magunknak rúgtuk a gólopkat. szerintem a lokiból kellett volna felhozni egy szélsõt meg Bagolyt középre. attól hogy a másod osztályba játszik bagoly nem olyan rossz játékos.. legalábbis carewwel felvette volna a harcot nem pedfig ilyan faszomtudja nonameket oda állítani...

gercse
hát reméljük, hogy tényleg csak ez a gond, és ha összeszoknak jobb lesz minden, meg persze az erõnléten is javítani kell, ez pedig csak rajtuk áll

havercsotány
hajrá loki

Zsolti9014
Én megértem az építõ kritikát, de ez már nem igaz hogy ennyire a válogatott ellen kell lennie mindenkinek!
Ennek a megfiatalított csapatnak tényleg meg kellene adni a 3 évet, nem az eredményt várni rögtön! Még jó hogy nincs csapatjáték, mikor kb. 4x játszottak így együtt. Össze kell szokniuk, fõleg a védelemnek, erre pedig kell min. 3 év!
Hajrá Magyarország!

Hajrá Magyarország!

ProGabe
hát igen,nagyhatár sz@r az egész csapatjáték,összhang,stb,vagyis a taktika,dehát hogyan is lehetne elvárni ezekbõl a jót tõlük,amikor 20-30 perc játék után a seggükön veszik a levegõt?Várhidi biztos feldob egy érmét 10 perccel a meccs elõtt hogy melyik legyen:védekezés,vagy támadás,hiszen a kettõre egyidõben nincs energia a fiúkban,persze ez csak az elsõ félórára vonatkozik,utána már úgysem látnak a fáradtságtól...

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

5w0rdf15h
lol most láttam a gólokat tejóisten ez még csapatnak se nevezhetõ vmi volt...ennyi szerencsétlenkedést a védõktõl és a kapustól, hízelgõ a 4-0ás eredmény

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Kaplan
Valamelyikõtök nagyon nagy igazságot mondott. "Õk ezzel a csapatépítés szöveggel most beágyazták magukat három évre minimum". Ezt nem kellene hagyni, mert ha így folytatják, akkor három év múlva San Marino-nak sem leszünk egyenlõ partnere. Legfeljebb majd a Lúzer FC második szériájának a fõ meccse nem a Ferencváros ellen lesz, hanem a válogatottunk fog velük megmérkõzni.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

vagy belefutni egy hatosba
én sosem loadolok, ezért nem jutottam még sehova egyik csapatommal sem😊

Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.

Pedig az kéne a Várhidinek is.Hogy visszatölthesse a délután 6 órai állást.
Akkor újra próbálva már lehet megúsznánk kettõvel...

gabber_saviola
alap persze

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

de olyat aki nem loadol😊

Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.

Count Adyn
Persze azalá se mi kapnánk az ajándékot, lelopná valaki😄D
Vagy kiégnének az égõk...

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

az öreg fm-es az cm-es! 😊)))

www.smart-bus.hu

gabber_saviola
tudom, Angliában tanítják ezt a játékot

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

de ez amugy nem teljesen hülyeség...

gabber_saviola
bemutatnám én a 3-4-2-1-es palermói karácsonyfát a népnek 😄DDDddddd

Közben új jelszavak születnek más fórumokon mint pl. a: "VÁRHIDIT A DUNÁBA, KISTELEKIT UTÁNA"

5w0rdf15h
😄dddddd tuti lenne

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

GanXstaZoleeWrk
nallad sok jobb fmest nem nagyon ismerek 😄

GanXstaZolee#2709

gabber_saviola
fogni kell egy öreg efemest, és kezébe adni a Magyar focit.

kaposi1
Ugy hogy a realis eredmenyt tippeltem meg,es bejott. Ez nem az en hibam.
En is szivesebben orulnek a magyar gyozelemnek.

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

GanXstaZoleeWrk
Szerintem Várhidi huzz el.

GanXstaZolee#2709