Magyar válogatott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és valóban, szerintem is az erõnléten nagyon sok múlik, mi ebben vagyunk a legrosszabbak, ha mindenki végig futna a meccsen és nem csak az elsõ 10 percben, akkor talán lehetne jó focit játszani, de így...
állva várják a labdát. meg nem mennek fel a támadással, mert a fülükön veszik a levegõt..., mindegy hagyjuk, majd ha jó lesz a klubfoci(egyszer csak az lesz) akkor jó lesz a válogatott is
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
A Várhidi féle témához pedig annyit, hogy õ a Mészöly baráti kör egyik tagja, és most ugye náluk van a gyeplõ, így aztán a sport televízióban, vagyis az õ médiájukban gyakran hallani ezeket a megmosolyogtató véleményeket, amelyekrõl már többen is írtak itt. Viszont ami tény, hogy a Mészölyék ügyenesen a szájába rágták a Várhidinek azokat a hazugságokat, amelyekkel ideig óráig még elhúzhatják, hogy a kezükben maradjon az irányitás, vagyis a pénzes fazék. Az lényegtelen, hogy már a média, és a közönség is átlát ezen a társaságon, amíg az mlsz szemet huny efelett a társaság felett, addig változásra ne is számítsunk.
A magyar foci javulásának megítélésem szerint az egyetlen módja a következõ, kivétel nélkül minden élvonalbeli klubcsapatunkhoz nemzetközi, valóban profi edzõket kellene szerzõdtetni.
Amig nem lesz ugyanaz a felfogás és híres csapatok barátságos meccseken akiktõl lehet lopni eztazt addig itt lofasz se lesz.
GanXstaZolee#2709
ha jol tudom,gorogoktol 2:0ra kaptunk ki,masik meccs mennyi lett?
Hogy vedtek a Varhidit. Kedvenc beszolasok egyike.
"De hozni kell olyan csapataokat, akiket elverunk, hogy sikerelmenyunk legyen."
Kerdem en, kit ? Talan Maltat, hogy megint jol beegjunk ?
Sikeresen tonkretettek azta a icipici elorelepest, amit a Mattheus letrehozott. Most aztan lehet hivalkodni azzal, hogy nem volt eredmeny.
Igaz zako se Maltatol meg 4:0-as veresegek, raadasul sokkal erosebb csapatok ellen. Csak igy tovabb es remelem megszunik a "profi" labdarugas es mennek majd a libalegelokre a kavicsokat rugdosni.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Én ezt az egészet nem értem, hogy Várhidi hogyan és mi módon szeretne csapatot építeni. Egy válogatottnál egyszerûen nem lehet olyan módon csapatot építeni, ahogyan ezt õ szeretné és ahogyan ezt a többség (én is) elképzeli. Nincs hely és igazán idõ sincs. Össze kell számolni, hogy hányszor találkoznak és edzenek együtt a válogatott kerettagok mondjuk egy klubcsapathoz képest, ahol valóban a csapatépítés megtörténik. Meg kell érteni, hogy a játékosok kinevelése a klubok feladata és nem a válogatotté (a gondolat is irreális). A válogatottnak mindig az ország ~25-30 legjobb játékosát kellene jelentenie (azaz: KÉSZ JÁTÉKOSOKAT) és nem kezdõket akiket majd jól betanítunk éles meccseken. Ugyebár nálunk profi focisták vannak. Véleményem szerint egy profi játékoskeretnek olyan 5 tétmeccs alatt már illik (össze kell) összeszoknia.
Konklúzió:
- Véleményem szerint nem lehet vagy írtózatosan nehéz (nekünk pláne) a hazai klubcsapatoktól függetlenül kinevelni egy klasszis válogatottat. Én azt mondom csoda kellene hozzá.
- Azt kell megérteni, hogy ha klubcsapataink fejlõdnének fel és egy-két csapatot felfuttatnánk a BL döntõig (32-es döntõ elég, persze minél kevesebb légióssal), akkor a válogatottunk is egycsapásra jobb lenne.
-Ezt a kettõt szétválasztani finoman szólva is badarság.
------
Egy kicsit kitérnék a kapitányra is. Az egy dolog, hogy nem értek egyet az õ szemléletével, de akkor legalább saját maga értsen vele egyet. Én azt mondom, hogy amit csinál az nem teljesen fedi azt amit õ mint tervet beharangoz nekünk. Végülis amit õ mond az is egy elképzelés, de:
- akkor a csapatépítésbe vonjuk be legalább azokat a fiatalokat akiket elkérünk a korosztályos válogatottból. A kispad helyett szerintem a saját válogatottjukban több tapasztalat és tudás ragadna rájuk (de nekem nincs pro licencem nem vagyok szakember) és nem csak a kosz, mint itt. Ez ugyebár a Várhidi féle tervben benne van , sõt szerves része, szóval hajrá...
- akkor merjünk nagyot húzni és a kapuban is fiatalítsunk. Ilyen védelem mellett a fiatal kapusaink most tanulnák a legtöbbet. Szóval hajrá...
- akkor ami nagyon fontos: próbáljuk ki a játékosokat és ne csak edzésen. Ezt a mérkõzés alatt cserével tehetjük meg. Nem ajánlatos azonban a 85. perc környékén vagy az után cserélni azért, mert( egyrészt kitépem az összes hajam és mert általában nem nekünk kell az idõt húzni) egy mérkõzés általában 90 + 1-2 percig tart. Ajánlom, hogy a cseréknek legalább 30 percet adjunk, hagy fáradjanak el egy kicsit. Cseréknél maradva azt is szeretném, ha ezek logikusan történnek. Mondjuk hahátrányban vagyunk (ez életszerûbb) akkor középpályás (esetleg védõ) helyett csatárt hozzunk be, fõleg most, hogy az eredmény nekünk nem számít. Egy két mérkõzésünkön olyan cseréket láttam, amit álmaimban nem gondoltam volna.
- ami az egyik legfontosabb, egy jótanács: Ne ismétlem Ne nyilatkozzunk baromságokat, mert ennek az lesz az eredménye, hogy hülyének fognak nézni. A görög meccs utáni nyilatkozat az kimerítette a pofátlanság fogalmát. Azon már csak röhögni lehetett. Értem én, hogy a kapitánynak védenie kell a csapatát, de nem azt a csapatot amelyik kifutott a krétai meccsre. Ezzel csak az igénytelenségét bizonyítaná. Én nem hiszem el, hogy aki a focira adja az életét annak így kelljen játszania, ez megmagyarázhatatlan. Az elsõ gól után nyugodtan lejöhettünk volna a pályáról, mert már úgyis az járt a játékosaink fejében. A norvég meccsnél egye fene jóváírok a csapatnak 50 percet ami értékelhetõ volt és szándékosan nem merem a bíztató szót használni. Azonban a nyilatkozaton még mindig van mit csiszolni. 4-0 után nem zengünk ódákat a csapatról bárki ellen is játszott, még a Brazilok ellen sem! Az öltözõben lehet, az magánügy, de nyilvánosan SOHA. Reálisan kell értékelni a mérkõzéseket, kiemelni a hibákat és a bíztató jeleket is (de ezeket nem többször elismételni és hangsúlyozni állandóan!!!) --> nehéz, de nem lehetetlen objektíven nyilatkozni egy meccsrõl.
SZVSZ:
Ez az egyvonalas felfogás (értsd, hogy most csak a válogatott) ami most jelenleg zajlik csak bukta lehet, bár ne lenne igazam. Így 3 év múlva sem fogunk eljutni sehová. Az az áhított 30. hely jóval a norvégok elõtt van. Én megfordítanám és azt mondanám, hogy csak a klubbok. Igen ez sokkal nehezebb helyzet, írtózatosan nagy meló, de hosszú távon ebbõl lehet csak profitálni.
Ennek ellenére, ha a kapitány megcsinálja elsõnek emelem meg a kalapom elõtte, de félek nem fogja kitölteni azt a 3 évet pedig érdekes lenne.
Bocsi a szófosásért... 😄 Meg a helyesírási hibákért.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Ez itt a nagy baj. Lehet hülyeség amit írok-bár nem hiszem- de ha az NBIII és a megyei osztályok legjobb játékosaiból összeraknánk egy válogatottat és azt mondanánk nekik na most mutassátok meg mit tudtok, lehet különb hajtást, akaratot látnánk tõlük.
FORZA INTER! FORZA ITALIA!
(UI: Feröer sztem 2 góllal verne minket az asztalosukkal)
"VÁRHIDIT A DUNÁBA, KISTELEKIT UTÁNA"😄DDD
by Csesza
Yo, Bitch!
Hidd el ez így megy.
Yo, Bitch!
Matthaus-al se lettünk volna sehol...
Yo, Bitch!
Én most 28 vagyok,és 10 évvel ezelõtt ugyanezeket a hülyeségeket halottam,meg olvastam az akkori ujságokban.Pedig ha megnézem akkor még jobb is volt,volt egy Fradi BL-be jutás,volt egy Olimpiára kijutás,volt egy VB pótslejtezõ (aminek 1-12 lett a vége).
Azóta ide sikerült eljutni...
Én ezeknek már semmit se hiszek amit igérnek,fõleg igy nem hogy ezt látom amit az elmúlt 4 napban (2 meccs, 0 pont 0-6 gólkülönbség).
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Hát akkor kezdõdhet a vadászat,mert igy hirtelen nem tudom per pillanat ki ellen lehetne ugy kimenni hogy egyértelmû esélyünk legyen...
Az eddigiekben a legnagyobb probléma az volt, hogy minden sikertelen selejtezõsorozat után kapitányváltás, új csapat. Így aztán nem is lehet építkezni.
Úgy látom, Gercse az egyetlen, aki megérti, hogy egyáltalán mirõl beszélek. A többiek vagy nem akarják, vagy ennyire elvakultak a válogatott ellen.
Mindegy, inkább nem írok ide többet, mert nincs értelme.
Hajrá Magyarok! Sok sikert Várhidi Péter!
Hajrá Magyarország!
Tehát akkor nem simán vertek meg... (0-4)
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
és nem kéne mindig kicsit variálni a csapaton mert jön az új edzõ és õ azért sem azokat a játékosokat játszatja akiket az elõzõ kolléga