Magyar válogatott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És nekik szervezni edzõmeccseket. Ebben több fantázia lenne.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Hogy gondolja a Várhidi,hogy Õ 3 évig ÉPITI a válogatottat?Hogy lehet valamit épiteni úgy hogy 2 havonta játszanak 2 meccet együtt?
Egy válogatott nem arra való hogy összeérleljük õket,mint egy klubcsapatot,akik a hét minden napján együtt edzenek.Egy válogatottba kész játékosokat kell rakni,legyan az fiatal,öreg vagy akármilyen,aki pontossan tudja hogy a posztján mit és hogy kell csinálni.Aki megérti a taktikát,és tudásához mérten végrehajtja.Hiszen azért VÁLOGATOTT,mert hát elvileg ezek a legjobbak.Most attól hogy 2-3 évig mindenki agyonver minket,válogatott épités cimén,aminek kapcsán egyetlen meccsnek sincs tétje mint hangoztatják (nehogy már valami felelõsséget is megismerjenek a nagy épités közben a játékosok),mert most épitünk,attól marhára nem tudom mitõl leszünk jobbak.
Szerintem ezt a mi 3 éves épitõ projektünket a világon minden jelentõsebb futballvezetõ kiröhögné ebben a formában.
Ez az egész csak arra jó hogy a jelenlegi vezetõség erre a 3 évre bebetonozza magát,mindenféle felelõsség nélkül.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Végh a 2. gólba igencsak benne volt.
#6426: Gabber: sajnálom, az nincs, de azért tudhatom, hogy mi az, amit nagyon nem kéne, nem?😄 pl. Lõwöt, Vanczákot, Szélesit játszatni?
amúgy nemtom ki mire számított de szvsz 3-0nál kezdõdött a számolgatást aki ennél kisebb verésre számított nagyon naív lehet 😊
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01
el kéne takarítani a picsába az olyan pénzsóher embereket akik érdekbõl állnak a magyar válogatott és a magyar labdarúgás élén, kistelekitõl kezdve várhidiig...
és olyan szív-lélek embereket kéne az élre tenni akit érdekel a focink, ha nincs pénze akkor az államnak kéne támogatást adnia és akkor tényleg olyan embereket kell berakni edzõknek, elnököknek akiknek valaha valamit jelentett magyarország
az a baj ezek csak ugy mennek el onnan a szövetségtõl ha jól szájbaverik õket, de sztem még akkor se mert õk ezért szarrá.huggyá keresik magukat
<#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#boxer>#boxer>
#6420-ban Kaplannak teljesen igaza van.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Hát nem tudom ha igy megy tovább akkor a 130. elõbb lesz meg...
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
hogy? mivan? kik ezek a játékosok? mi a tkatika? mit akar az edzõ?
kegyetlen... nem is sorolom el, hogy XY TAKARODJ!!!
#6413: Gabber: igen, innen még egyáltalán van mód rá.
FORZA INTER! FORZA ITALIA!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Nyilasi szerint ösztöl új elvek lesznek.
Akkor összel már megint elõrõl kezdünk valamit?
www.smart-bus.hu
http://index.hu/sport/foci/meccs?main&gameid=nor:hun:20070606
Egyik legjobb 3-0-ás eredménynél:
"A norvégok jelentõs elõnyük tudatában is tanácstalanok, nem tudnak mit kezdeni a szervezett magyar csapattal. Gyerünk magyarok, még nincs veszve minden!"
Várhidi érzi a jövõt.
Azt mi is érezzük.Elég sötét...
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
az a vicc, hogy még ezen a szinten is van pénz benne 😄DDDdd
www.smart-bus.hu
Meg akkor talán nem lenne ilyen irritáló hogy a százezres-milliós fizetésû labdarugóinkat minden jöttment csapat agyonveri.Hát még a jobbak...
2 meccs,0 pont,0-6-os gólkülönbség a EB cimvédõ,de igen középszerû görögök,és rakkolos,hajtós,de semmi különösset nem csináló Norvégok ellen...
De meg lesz magyarázva.