Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát a válogatottat lehetne úgy is építeni mint egy klubcsapatot.
És nekik szervezni edzõmeccseket. Ebben több fantázia lenne.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

én egyetlenegy játékosban láttam azt aminek mindenkinek megkellett volna lennie elvégre a válogatott mez van rajta. Hajnal. le a kalappal ment mint az állat nem pofázik csinálja. ha mindeki ugy menne mint õ lehet nem basznák õket. Jó volt amit elkurt de istenem. Legalább látszódott hogy akart, a szurkolók ezt hiányolják a játékosokból megpersze a teljesítmény.t

na de hogy nyerhettél, nem is volt sima, megmondta Bajusz is😄
kaposi1
Hat gyerekek ez szegyen, de a meccs elott fogadtam hogy sima negyest kapunk.Most meg itt allok egy valag penzel es valahogy megsem orulok neki.

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Amugy valaki magyarázzon már el nekem valamit.Mert én biztos nem értek ehhez,csak ilyen amatõr megfigyelõként maximum.
Hogy gondolja a Várhidi,hogy Õ 3 évig ÉPITI a válogatottat?Hogy lehet valamit épiteni úgy hogy 2 havonta játszanak 2 meccet együtt?
Egy válogatott nem arra való hogy összeérleljük õket,mint egy klubcsapatot,akik a hét minden napján együtt edzenek.Egy válogatottba kész játékosokat kell rakni,legyan az fiatal,öreg vagy akármilyen,aki pontossan tudja hogy a posztján mit és hogy kell csinálni.Aki megérti a taktikát,és tudásához mérten végrehajtja.Hiszen azért VÁLOGATOTT,mert hát elvileg ezek a legjobbak.Most attól hogy 2-3 évig mindenki agyonver minket,válogatott épités cimén,aminek kapcsán egyetlen meccsnek sincs tétje mint hangoztatják (nehogy már valami felelõsséget is megismerjenek a nagy épités közben a játékosok),mert most épitünk,attól marhára nem tudom mitõl leszünk jobbak.
Szerintem ezt a mi 3 éves épitõ projektünket a világon minden jelentõsebb futballvezetõ kiröhögné ebben a formában.

Ez az egész csak arra jó hogy a jelenlegi vezetõség erre a 3 évre bebetonozza magát,mindenféle felelõsség nélkül.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

védelmet tele raknám kapusokkal azok legalább eltudnák rugni a labdát a gecibe ki a stadionból.

Végh a 2. gólba igencsak benne volt.

jó hogy rá, Mátyást a szurkolók 90%-a szerette, csak a vezetõség nem, ennyit érnek az õket fenntartó emberek nekik...

#6426: Gabber: sajnálom, az nincs, de azért tudhatom, hogy mi az, amit nagyon nem kéne, nem?😄 pl. Lõwöt, Vanczákot, Szélesit játszatni?
5w0rdf15h
😄Ddddd érezheti a karót a seggébe...

amúgy nemtom ki mire számított de szvsz 3-0nál kezdõdött a számolgatást aki ennél kisebb verésre számított nagyon naív lehet 😊

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

teljesen igaz, de amig "nagy" magyar pénzsóher emberek vannak a szövetség élén addig õk nem fogják hagyni hogy jó és drága sikeres ambiciózus (bazzeee letuttam írni😛) edzõk legyenek a csapat élén mert akkor õk is kevesebb pénzt zsebelének el egy darabig és nem õk lennének a fõnökök

gabber_saviola
hát ha már annyira hiszel a visszaútban, akkor gondoltam, hogy lenne rá vmi faja kis projekted 😄DDDDDDddd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

petee
matthausra gondolsz? sztem vele megvertük volna a görögöket és a norvégokat is....

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01

hm, a részegség felment ebben az esetben, én is ezt mondtam volna😄
éljen máltával egyszinten vagyunk

Taki helyett is elmondom, tom, hogy nem engem kérdeztél

el kéne takarítani a picsába az olyan pénzsóher embereket akik érdekbõl állnak a magyar válogatott és a magyar labdarúgás élén, kistelekitõl kezdve várhidiig...
és olyan szív-lélek embereket kéne az élre tenni akit érdekel a focink, ha nincs pénze akkor az államnak kéne támogatást adnia és akkor tényleg olyan embereket kell berakni edzõknek, elnököknek akiknek valaha valamit jelentett magyarország
az a baj ezek csak ugy mennek el onnan a szövetségtõl ha jól szájbaverik õket, de sztem még akkor se mert õk ezért szarrá.huggyá keresik magukat

<#violent><#violent><#violent><#violent><#violent><#violent><#boxer><#boxer><#boxer>

Nem hiszem, hogy én lennék az, aki tudja a megoldást: ) Abban viszont biztos vagyok, hogy a teljes pénzmegvonás és amatörizálás az utolsó koporsószeg lenne.

#6420-ban Kaplannak teljesen igaza van.
Kaplan
Szerintem, minél több külföldi edzõ, amely tekintélyt teremt. Rossz edzõ nem tud mit kezdeni senkivel, talán a serdülõkkel.. A Kispestnél valami elindult, és nem tudom miért érzem úgy, hogy az a csapat ebben az évben meglepetést okozhat az UEFA kupában.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Amugy Várhidi valami olyat mondott a napkeltében,hogy most a 60 hely körül vagyunk a világranglistán,de szerinte a 30.-at el lehet érni reálissan.
Hát nem tudom ha igy megy tovább akkor a 130. elõbb lesz meg...

gabber_saviola
Taki, szerinted mit kéne tenni a focinkkal, hogy válogatott és klubszinten is elinduljunk felfelé?

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

SZÁNALOM, SZÁNALOM, szánalom

hogy? mivan? kik ezek a játékosok? mi a tkatika? mit akar az edzõ?

kegyetlen... nem is sorolom el, hogy XY TAKARODJ!!!

Lombardini
A kérdés jó.

FORZA INTER! FORZA ITALIA!

ilyenkor mindig sírok Mátyásért, õ legalább mondana valami keményet, olyat, ami tényleg lelkesítõ...
Igen, azért lenne, ne legyél buta.

#6413: Gabber: igen, innen még egyáltalán van mód rá.
gabber_saviola
van szerinted visszaút?

Lombardini
Egy teljesen amatõr válogatott (Feröer szigetek) megszorongatta az olaszokat. A gólt egy civilben asztalos fejelte. Na most hol vagyunk mi etttõl a mi "profi" (röhögnöm kell) focinkkal?

Kaplan
Új elvek? Komolyan mondom ez vicc, tudom, hogy látják csak nem akarják észrevenni, hogy itt csak egy jó, tapasztalt, külföldi edzõ segíthet. Csak féltik a szánalmas pénzüket ami már úgy is nagyon sok van. De hát, kapzsi a magyar..

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

torrente
Bocs, de ez amatõr foci, akármi is a neve. Azért lenne nehezebb innen felállni, mert a bajnokságot amatõr bajnokságnak neveznék? Ugyan, nem ezen múlik!

Pfff...
Nyilasi szerint ösztöl új elvek lesznek.
Akkor összel már megint elõrõl kezdünk valamit?

Lombardini
Na jó nekem sem.

Lombardini
<#nyes><#nyes><#nyes>

persze, de ezek elvek. nem lenne pofám beadni azt a fogadószelvényt!

www.smart-bus.hu

torrente
Ez jó! Nem merik szapulni a magyar válogatottat, nehogy erre fogja a vereséget a Várhidi:
http://index.hu/sport/foci/meccs?main&gameid=nor:hun:20070606

Egyik legjobb 3-0-ás eredménynél:
"A norvégok jelentõs elõnyük tudatában is tanácstalanok, nem tudnak mit kezdeni a szervezett magyar csapattal. Gyerünk magyarok, még nincs veszve minden!"

Lombardini
Na errõl beszéltem. De rohadt sokat hallottam én már ezt csak mindig más formában. Egyszer eljöhetne már az a jövõ.

Érzi a jövõt. Én még akkor se értem, hogy miért beszél ez fiatalításról, hát a pofánkba hazudik...
Kaplan
Érzi a jövõt? Egy jó nagy, kemény, vastag valamit fog a seggében érezni lassan, én meg ezt érzem... ^^

innen még lehet visszaút, az amatõr fociból nincs...
Ez jutott nekem is eszembe 😄

Lol...
Várhidi érzi a jövõt.
Azt mi is érezzük.Elég sötét...

"Érzem a jövõt a társaságban."

Kaplan
Mit nyilatkozott Várhidi?

Lombardini
De az is hülyeség lett volna ha rá fogadott volna.

isten bizony veszek ennek a tökfejnek egy fésût...

www.smart-bus.hu

gratulálok! az én kezem letõrne, ha a saját hazám csapata ellen fogadnék...

www.smart-bus.hu

Lombardini
Mindíg megvan magyarázva. Megmagyarazáta annak idején Verebes, megmagyarázta Mezei, megmagyarázta az össze szövetségi kapitány 1986-ig visszamenõleg. Ebbõl a magyarázat dömpingbõl egy többkötetes regényt lehetne kiadni, és ezek fantáziadúsabbak lennének mint a Harry Potter összes része együttvéve. Iszonyú nagy baromságokat mondtak a szövetségi kapitányok akkor is és ugyanezt teszik ma is. Szánalmas és nevetséges. Nem tudom meddig akarják még alázni az országot nem tudom, de jó lenne ha már abbahagynák. Ettõl még az is jobb lenne ha nem indulnánk egy nemzetközi tornán sem vagy 5 évig. Legalább nem röhögnének rajtunk.

gabber_saviola
Taki neked kell ez a profi foci?
az a vicc, hogy még ezen a szinten is van pénz benne 😄DDDdd

én még mindig azt mondom, hogy javarészt nem a képességekkel van a gond. mentálisan, koncentráltságban pöcsök vagyunk. olyan edzõ kell, aki elhiteti a Juhásszal, hogy a Carew-t megeszi reggelire, a Priskinnel meg azt, hogy Öcsibá hozzá képest egy lelkes amatõr volt. látszik rajtuk, hogy fosnak, félnek a leégéstõl, és pont ezért égnek is le mindig! ezen kell változtatni, erre pedig olyan ember kell, aki nem a "gulyáskommunizmusban" szocializálódott! ez itt nálunk beltenyészet! pofozzuk a szart, ahelyett, hogy lehúznánk örökre a pöcébe...

www.smart-bus.hu

Kaplan
Engem ez az egész annyira el tud keseríteni. Talán azért mert úgy szeretnék még az életemben látni jó magyar focit, de nem sok esélyt látok rá 😞

az lenne az utolsó döfés, valóban jó döntés lenne?
Már megint a futballsors...érdekes ez a balsors üldöz minket.

Már régen az kéne.Akkor eltünne a foci környékérõl az a réteg aki csak a pénzeket veszi fel,maradna aki akar játszani valóban,aztán majd azokra lehetne épiteni.
Meg akkor talán nem lenne ilyen irritáló hogy a százezres-milliós fizetésû labdarugóinkat minden jöttment csapat agyonveri.Hát még a jobbak...
2 meccs,0 pont,0-6-os gólkülönbség a EB cimvédõ,de igen középszerû görögök,és rakkolos,hajtós,de semmi különösset nem csináló Norvégok ellen...
De meg lesz magyarázva.

Szerintem ez csak olyan, hogy mielött elmegyek bulizni eltervezem...max 1-2 sör. Persze nem ez a realitás 😄