Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GanXstaZoleeWrk
Én is biztos addig ütöttem volna amig mozog legalább 1 évig nem vezetett volna meccset ezután.

GanXstaZolee#2709

Kmarha
már tudom hogy még miért nem lennék jó focista. A kiállítást nézve, majdnem ököllel húztam be a TV-nek. Ha Gera helyében vagyok, még jól meg is taposom a bírót. Tiszteletem neki, hogy nem tette meg.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Shep
Azt a büdös, hát az ilyen bírót csak jól el kellene tiltani a csába.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Randal
És akkor mi van ha bocsánatot kér? Nagy ügy, ennyivel le van rendezve, mi meg veszítünk 3 játékost plusz egy meccset.
A szigóruság emg nem erény ha hülyeséggel párosul. Rúgják már ki ezt a szerencsétlen idiótát. Nem hiszem el, hogy engedik játékot vezetni.

Shep
Ja közben megtaláltam

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Nincs meg valahol a vitatott eset videoban?

John Cena
hülye volt a bíró

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

precision
hát nem sokat érünk a bocsánatkérésével...

Bazinga!

precision
nem láttam a meccset, csak most ezt a videot...de hát ekkora balf*sz bírót még nem láttam...hihetetlen

Bazinga!

2007-09-13
Dougalt máshol is a világ legrosszabb bírójának tartják
Külföldi labdarúgás

Stuart Dougal játékvezetõ a skótok leghírhedtebb, legellentmondásosabb bírója, nem ellenünk követte el elsõ hibáját.

Korábbi külföldi beszámolókat felkutatva kiderült, hogy Stuart Dougal a skótok legellentmondásosabb játékvezetõje. A világ egyik legszigorúbb bírójáról van szó, aki eddigi pályafutása során úgy osztogatta a sárga és piros kártyákat, mint csóró fõiskolás az aluljáróban a szórólapot.

A Soccertimes beszámolója szerint Dougal 1999-ben egy bírócsere-program keretében a tengerentúlon járt és rövid idõ alatt sikerült begyûjtenie "az MLS leginkább gyûlölt bírója" cseppet sem megtisztelõ címét. Volt edzõ az MLS-ben, aki minden idõk legrosszabb játékvezetõjének nevezte a skótot, miután három játékost is kiállított csapatából és összesen 11 lappal honorálta az amúgy nem durváskodó futballisták szabálytalanságait.

A hazájában csak Doktor Szigornak nevezett Dougal sosem fukarkodott a lapokkal, ezért a skót szövetség elõszeretettel alkalmazta a Celtic-Rangers derbik bírójaként. A játékosok és a szurkolók hazájában is utálják, de szigorú hozzáállása miatt minden hibáját - van belõlük sok - megbocsátják a szövetségi vezetõk. Dougal sok esetben "elborult aggyal" osztogatta a lapokat, nyilvánvaló tévedései közül azonban többet utólag beismert, és bocsánatot kért miattuk. Talán tõlünk is elnézést kér a visszajátszások tanulmányozása után.

http://gaborszantai.co.uk/

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Breki33
Breki33
Stuart Dougal is the missing Monster from Loch Ness. An extremely blind Monster. Please go back home and leave your wife finish a referee training.

I strongly urge you apologise to the Hungarians. Otherwise we will think that you were hosted by the Turks in an extraordinary fashionable way. You know exactly what we mean.
Hát ez a tegnapi dolog engem is mélyen letört... Ország szórakozását vágta gallyra... És lehet nemcsak tegnap, mivel ha nyerünk, a 4. helytõl 1 pontra lennénk, lehetne célunk, hogy elérjük azt, ehelyett a nagy semmi közepén állunk a csoportban. UEFA-tól böföghetnének valamit, bár úgyse szólnak semmit a bírói hibákról

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Breki33
Ha lehet most reggelre még szarabbúl vagyok a történtek miatt.
Sajos mi mint szurkolók egy dolgot tehetünk csak. Nekünk kell a biztatásunkal és kitartásunkal ezt a csapatot és a kócost átsegíteni a traumán.
És akkor se nekik esni most ha a következõ pár meccs nem azt hozza majd amit szeretnénk.

dartonita
Nezem uefa-t,fifat,de semmi olyan statisztika ami a kepernyore kerult a felidoben :/

Breki33
tényleg nem látszik a banner
Breki33
igen ezt szeretném képpel bizonyítani
dartonita
41-59 volt a labdabirtoklas az elso felidoben.
Mi a f@szrol dumal az a birka? o_O

Breki33
Szemét török meg beírja:

"dont blame the referee, we deserved to win anyway, you had 1 shot on target until that minute, and the possesion by hungarian team was only %39
we were dominating the game from start to finish. and we won with 3 perfect goals"

Tudna valaki egy elsõ félidei statisztikát linkelni?
dartonita
Jo reggelt!

Szomoru vagyok :/
Egy nagyon jol jatszo Magyar valogatott-tol vette el ez a jelzokkel sem illetheto biro spori a lehetoseget arra,hogy ismet megmutassak,hogy nagyon jo iranyban es gyorsan fejlodnek.Abszolut partiban voltunk,es x-re minimum kihoztuk volna ezt a meccset,sot...
A cserekapust nem erdemes bantani,addigra mar fejben total szetestunk,raadasul labdaba sem ert szinte addig.Fulopnek ezuton is jobbulast!

Ennek ellenere nagyon jo uton vagyunk,orom volt latni ahogy megtelnek a kocsmak,kavezok szep lassan egy-egy valogatott meccs eseten.
Csak igy tovabb,meglesz az eredmenye.

Kivancsian varom mit fognak mondani hirekben a meccsrol.

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Mike at home
de ha semminek semmi követkeuménye, akkor egyszerüen csak le kell fizetni a bíró(ka)t

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Jobbulast neki! Remekul vedett es nem feltette magat!

Gregorius
Fülöpöt azóta kórházban ápolják.

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

Gregorius
"Key decision
The turning point occurred on 63 minutes when Gera, who had been Hungary's hero four days before with the winning goal against Bosnia-Herzegovina, picked up his second yellow card for simulation. Turkey took advantage five minutes later as Emre found Gökdeniz, who chipped to the far post for Gökhan to rise unchallenged and head in. Within four minutes they doubled their lead, this time Aurelio sweeping the ball in after a long-range shot by Emre had been blocked."

Forrás: UEFA

Higgadt, nyugodt, tárgyilagos. Én azt mondom, van esélyünk. LOL

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

Menyus489
Itt az eset, ami az egész magyar futballszeretõ közönségnek nagyon rosszul esett. 😞 Szegény Gera, tényleg elsírta magát, de nagy ember, hogy ennyire higgadt tudott még így is maradni, nem támadt a bírónak, nem adott okot, hogy még jól el is tiltsák. Szép volt fiúk, csak így tovább, egyenrangúként játszottatok az esetig!!!

Bátor fiú...

Gregorius
Egyébként meg a legnagyobbak erénye talpra állni. Ha megteszik, akkor én elhiszem nekik, hogy képesek lesznek nagyot alkotni.

Csirke4
Erre csak azt tudom mondani, hogy nekem nem jön be a banner. (piros x) Jóéjt. -.-
Breki33
láttam

más a véleményem a 11-esrõl is

a téma továbbra is off
Csirke4
Nem csigafanatikus vagyok. De ha láttad az olasz vs ausztrál meccset az kb ugyanakkora szánalom volt mint a mai török-magyar meccs. Ennek a focinak lassan köze nem lesz a labdához.
Breki33
meg a jogtalan kiállításukat se

amúgy bele kéne már nyugodni a csigafanatikusoknak........

és befejezni az off-ot
Csirke4
(off)Mit kerestek az olaszok a VB döntõn? Mert az Ausztrálok elleni 11-esüket sem ingyen kapták... (/off)
Nem lesz ebbol semmi, bemutatjak majd a sporthirekben lesz egy ejnyebejnye ez bizony biroi hiba volt azt kesz.

Breki33
elég elfogult

pl a francia 11-es is jogtalan volt
de ez elég off itt
tudomást sem kell venni róla... evolúciós zsákutca!

www.smart-bus.hu

1. Hát ezzel nem értek maximálisan egyet. Még akkor sem ha a legnagyobb kedvencem Zidane az Olaszokat meg utálom.
2. Akkor szerinted ezt szó nélkül kell hagyni és jólvan ez így?

nono84
Pont ez az aki nem látta a meccset és csak az eredményt tudja annak ez a reakciója. Pedig az ellenkezõje történt ma este Isztanbulban.
Egyébként a kommented téged minõsít <#taps><#mf2>

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

ez azért egy kicsit más... ilyen fatális bírói tévedést én még az életben nem láttam!!!! amiket te említesz, az ma már benne van a fociban...

www.smart-bus.hu

Csirke4
Jaja. Más mert az olaszoknak sokkal több pénzük van mint a törököknek.
Na Kb ennyiben más az a "foci". -.-
JackDaniels
A futball szabálykönyvében nincsenek kategóriák. Ha kategóriákról beszélünk, akkor régen szar ez az egész.
A foci ezért lenne szép, mert ugyan az a szabály vonatkozik a Mátraaljai körzeti bajnokságban mint a VB döntõben. Részemrõl ennyi.😊)

\"Never say never!\" W Churchill

Csirke4
Törökországot alapból lehetne ban. Játékvezetõ bácsi(kat) ban.
Utána lehet 2szer is meggondolná egy focicsapat, hogy kiket fizet le.
Gunnersboy
az azért már más kategória ezt szerintem te is tudod

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

csapatonként lenne 3 lehetõség visszanézetni a szitut... így nem lenne fél napos egy meccs! 😄

www.smart-bus.hu

bmffm856
szerintem ez pont ellenkezõleg fog hatni. a büszkeség nagy úr... itt meg aztán különösen vissza fog jönni, nem lennék Málta helyében. valamint szerintem október 13án ha a Puskásba viszik a meccset, az is megtelik, de 30 ezer minimum...

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

Gregorius
Én lehet, hogy agyvérzést kaptam, mert egyik szemem sír, a másik meg nevet.

De igaza van Platininek. Tõlünk el kell venni a rendezés jogát. Odaadni másoknak, akik most abba belefulladnak, hogy egy kapavágást tegyenek. Nekünk meg persze, ha ugrálunk, írjanak alá egy szerzõdést pár milláról, hogy megtámogatnak valami ifiképzõ központot. Majd befogja a száját az ugráló magyar.
Csak az a baj, hogy ezek az ifik meg jönnek mitn a talajvíz. Nem baj, majd valami jó kis tét meccsen, úgy meghuzatjuk õket, hogy már fiatal korukban elmenjen a kedvük az egésztõl. Csak tudnám, mi a f*xért fogok én többet leülni focit nézni!?

JackDaniels
Behúzni fülünk -farkunk? Ilyalapon a Franciák még inkább mondhatnák a magukét a 2006-os VB döntõ miatt.Amikoris Zidane-t kiállították, holott õt végig provokálta az olasz Materazzi, a meccs elején Zambrotta is pirosat kaphatott volna amikor beleszállt a franciák védõjébe(nem emléxem a nevére), majd Materazzi fejese amikor nem akárhogy segítette magát a könyökével, amit egy VB döntõt vezetõ FIFA bírónak látnia kellett volna.😊)) Errõl ennyit. Ha õk nem tüntettek, akkor mi nekünk sem kell. Sajna ez a mai valóság.Azt a VB döntõt KB. 4x néztem meg, ezért is mertem ezeket leírni.
Ennyi.

\"Never say never!\" W Churchill

Ez most kurva szar poén volt.