Magyar válogatott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GanXstaZolee#2709
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A szigóruság emg nem erény ha hülyeséggel párosul. Rúgják már ki ezt a szerencsétlen idiótát. Nem hiszem el, hogy engedik játékot vezetni.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Bazinga!
Dougalt máshol is a világ legrosszabb bírójának tartják
Külföldi labdarúgás
Stuart Dougal játékvezetõ a skótok leghírhedtebb, legellentmondásosabb bírója, nem ellenünk követte el elsõ hibáját.
Korábbi külföldi beszámolókat felkutatva kiderült, hogy Stuart Dougal a skótok legellentmondásosabb játékvezetõje. A világ egyik legszigorúbb bírójáról van szó, aki eddigi pályafutása során úgy osztogatta a sárga és piros kártyákat, mint csóró fõiskolás az aluljáróban a szórólapot.
A Soccertimes beszámolója szerint Dougal 1999-ben egy bírócsere-program keretében a tengerentúlon járt és rövid idõ alatt sikerült begyûjtenie "az MLS leginkább gyûlölt bírója" cseppet sem megtisztelõ címét. Volt edzõ az MLS-ben, aki minden idõk legrosszabb játékvezetõjének nevezte a skótot, miután három játékost is kiállított csapatából és összesen 11 lappal honorálta az amúgy nem durváskodó futballisták szabálytalanságait.
A hazájában csak Doktor Szigornak nevezett Dougal sosem fukarkodott a lapokkal, ezért a skót szövetség elõszeretettel alkalmazta a Celtic-Rangers derbik bírójaként. A játékosok és a szurkolók hazájában is utálják, de szigorú hozzáállása miatt minden hibáját - van belõlük sok - megbocsátják a szövetségi vezetõk. Dougal sok esetben "elborult aggyal" osztogatta a lapokat, nyilvánvaló tévedései közül azonban többet utólag beismert, és bocsánatot kért miattuk. Talán tõlünk is elnézést kér a visszajátszások tanulmányozása után.
http://gaborszantai.co.uk/
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
I strongly urge you apologise to the Hungarians. Otherwise we will think that you were hosted by the Turks in an extraordinary fashionable way. You know exactly what we mean.
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Sajos mi mint szurkolók egy dolgot tehetünk csak. Nekünk kell a biztatásunkal és kitartásunkal ezt a csapatot és a kócost átsegíteni a traumán.
És akkor se nekik esni most ha a következõ pár meccs nem azt hozza majd amit szeretnénk.
"dont blame the referee, we deserved to win anyway, you had 1 shot on target until that minute, and the possesion by hungarian team was only %39
we were dominating the game from start to finish. and we won with 3 perfect goals"
Tudna valaki egy elsõ félidei statisztikát linkelni?
Szomoru vagyok :/
Egy nagyon jol jatszo Magyar valogatott-tol vette el ez a jelzokkel sem illetheto biro spori a lehetoseget arra,hogy ismet megmutassak,hogy nagyon jo iranyban es gyorsan fejlodnek.Abszolut partiban voltunk,es x-re minimum kihoztuk volna ezt a meccset,sot...
A cserekapust nem erdemes bantani,addigra mar fejben total szetestunk,raadasul labdaba sem ert szinte addig.Fulopnek ezuton is jobbulast!
Ennek ellenere nagyon jo uton vagyunk,orom volt latni ahogy megtelnek a kocsmak,kavezok szep lassan egy-egy valogatott meccs eseten.
Csak igy tovabb,meglesz az eredmenye.
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
The turning point occurred on 63 minutes when Gera, who had been Hungary's hero four days before with the winning goal against Bosnia-Herzegovina, picked up his second yellow card for simulation. Turkey took advantage five minutes later as Emre found Gökdeniz, who chipped to the far post for Gökhan to rise unchallenged and head in. Within four minutes they doubled their lead, this time Aurelio sweeping the ball in after a long-range shot by Emre had been blocked."
Forrás: UEFA
Higgadt, nyugodt, tárgyilagos. Én azt mondom, van esélyünk. LOL
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
Bátor fiú...
amúgy bele kéne már nyugodni a csigafanatikusoknak........
és befejezni az off-ot
www.smart-bus.hu
2. Akkor szerinted ezt szó nélkül kell hagyni és jólvan ez így?
Egyébként a kommented téged minõsít <#taps>#taps><#mf2>#mf2>
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
www.smart-bus.hu
Na Kb ennyiben más az a "foci". -.-
A foci ezért lenne szép, mert ugyan az a szabály vonatkozik a Mátraaljai körzeti bajnokságban mint a VB döntõben. Részemrõl ennyi.😊)
\"Never say never!\" W Churchill
Utána lehet 2szer is meggondolná egy focicsapat, hogy kiket fizet le.
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
www.smart-bus.hu
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
De igaza van Platininek. Tõlünk el kell venni a rendezés jogát. Odaadni másoknak, akik most abba belefulladnak, hogy egy kapavágást tegyenek. Nekünk meg persze, ha ugrálunk, írjanak alá egy szerzõdést pár milláról, hogy megtámogatnak valami ifiképzõ központot. Majd befogja a száját az ugráló magyar.
Csak az a baj, hogy ezek az ifik meg jönnek mitn a talajvíz. Nem baj, majd valami jó kis tét meccsen, úgy meghuzatjuk õket, hogy már fiatal korukban elmenjen a kedvük az egésztõl. Csak tudnám, mi a f*xért fogok én többet leülni focit nézni!?
Ennyi.
\"Never say never!\" W Churchill