Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hopp valakit kiütöttem sorry.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Soldiers
de szarok kikaptak a magyarok <#nyes><#mf2>

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Most aztán a kócost is sajnálom. 😞 Bízom benne, hogy a csapat kiheveri ezt az igazságtalanságot!

JackDaniels
Pl. mint a jégkorongban.😊 Akkor legalább egy meccs nem 90 percig tartana, hanem min. 120-150percig. Én támogatom.😊)

\"Never say never!\" W Churchill

Ha behúzzuk fülünk farkunk annak méginkább semmi értelme.
Ennek hangot kell adni és kivizsgálni alaposan. Akár ez is lehetne az ire a pont, hogy legyen valami videóbíró.

5w0rdf15h
naja ott a pont még 1 rohadt szabadrúgást sem adott kapustámadásért...

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

9csöves9
így van,ha a szövetség most nem tesz semmit akkor ugyanezt bárhol megcsinálják velünk

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Azon se lepõdnék meg ha a Nemzeti sport holnap egy nagy WANTED felirattal jelenne meg a buzi bíró képével!

azért nevetséges, hogy egy baromarcú hülyeségén múlik egy fél ország hangulata! lassan elgondolkozhatnának már azon, hogy a vitás, eseteket vissza lehessen nézni és az alapján döntsön a 3 bíró.

www.smart-bus.hu

JackDaniels
Meg lehet óvni. Csak semmi értelme.
A FIFA és az UEFA feleõssége ott kezdõdne, hogy ilyen fasznak nem adnak FIFAjátékvezetõi minõsítést. Ennyi.
Ettõl többet nem tehet senki. Baxák is meg.

JackDaniels
Attól még megbaxhattya az annyát.

Ha megóvni nem lehet akkor a szabályrendszerrel is nagy gondok vannak és változtatni kell. Ez egy nemzetközi meccs volt. Lényeges volt a végeredmény is még akkor is ha igazán csak a gyöztes csapatnak.
Szó nélkül ezt nem lehet nem szabadna hagynia az MLSZnek ha nem teszi meg a megfelelõ és felháborodott lépéseket a legnagyobb nyilvánossággal szétkürtölve akkor xarik bele az egészbe tulajdonképpen.

JackDaniels
Szabály könyvet elolvasod és megérted.

Breki33
hm ezt nekem írtad?
Breki33

olvasatok már
JackDaniels
Jajajaja!! Nehogy már valaki is a szájára vegye ezt a fiatal srácot! Nem tehetett semmirõl, ez sajna benne van a kapusok sorsában.

Gunnersboy
azér faszkivan ilyenkor, mikor mi semmit nem tudunk tenni ezek érdekében :o

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Gunnersboy
ez az egész bíró egy baszott pénzsóvár geci volt. ez elég nagy mûhiba? :-c

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Frank99
dehogy.
itt ez az eredmény végleg.
1000 %

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Frank99
és mijza a "mûhiba"
ha a bíró mûlábbal fut. pl?

laca133
Szerintem mennyünk ki én kintleszek remélem addigra mire haza érnek 😊
Gunnersboy
azért biztos kitalálnak valamit a válogatottnál :-c nehogymár :-c

Frank99
b*szhatjuk, Breki

JackDaniels
Megóvni nem lehet, mert a bíró nem követett el mûhibát. De eltiltani el fogják, abban biztos vagyok. Ennyire az UEFA sem hülye.

Breki33
nemzetközi fórum
"Gerát óriási helyzetben buktatta a török kapus, 11-es helyett a hülyebíró kiállította a magyar irányítót."

index

JackDaniels
"Fülöp fejberúgása sem volt piskóta, az is megért volna egy piros lapot"

Ez pontosan így van.

laca133
1-1,5 óra ha jól tudom
Breki33
Akik regelve vannak ide is írhatnak

klikk

Hát ez elképesztõ.....lehet, hogy jobb is volt, hogy kihagytam a 2. félidõt! Talán egy agyvérzést kerültem el vele!
A bírót eltiltani örökre a nemzetközi szerepléstõl. Hazájában szórakozzon! A Meccset megóvni kiemelkedõen sújos bírói hiba miatt ami nagyban befojásolta a végeredményt is! Újrajátszatni vagy egy X el lezárni.
Gerát természetesen felmenteni az eltiltás alol!

laca133
Szerintem tényleg jót tenne a ha kimennénk és pozitiv hangulatban fogadnánk õket. Megérdemelten gyõztek az én szememben. 😄
kéne valami sima agyú a csapatba, aki ilyenkor össze kapja õket, hogy csak azért is mutassák meg...

www.smart-bus.hu

Gunnersboy
ugytudom meccs után utaznak rögtön, de nemtudom mennyi a török - magyar utazási idõbe

Frank99
attól még a pályán voltak....
ott dõl el a meccs.
bármennyire is velük vagyok, nem szabad ENNYIRE összeomlani....
(bár könnyen mondom...)

ez egy nagyon jó ötlet!!!!

www.smart-bus.hu

egyetértek... nem kell bántani! nálam a Gera kiállítása utáni dolgok meg sem történtek! Törökország - Magyarország 0:1

www.smart-bus.hu

bmffm856
ezt a meccset a kiállítás után nem szabad komolyan venni. szerintetek ki volt a pályán a mieink közül? senki... vagy ha mégis, ki foglalkozott a játékkal, és ki azzal, hogy ne talpalja meg a bíró veséjét?

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

laca133
Mikor jönnek haza fiuk nemtudjátok?Talán ki kéne mennei a reptérre hogy érezzék hogy velük vagyunk nem ellenük. Akkor talán rendbe jönnek a fiuk.
zaki
xd

chrissparduc
Baloghot ne szidjátok! Hidegen állt be! És õ is levolt sztem már sújtva! Aki eléri azt amit õ, az beszélhet!!

Bocsi valamit kihagytam :
[email protected] <#gun>
Gunnersboy
bíró mire is gondolhatott vajon? :@

laca133
Nah küldtem egy szép kis levelet az MLSZ-nek 😊Semmi trágár szöveg szépen megfogalmazott leveél <#taps>
Taranov
A pofáján is látszik, hogy skót.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Ha valaki nem linkelte volna ezidaig :
http://www.scottishfa.co.uk/
[email protected]
<#violent>
Frank99
csá!

5w0rdf15h
olyan levelet írtam bazmeg h énis meglepõdtem D: ajánlom h csináljanak vmit :@

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Breki33
Hello