Magyar válogatott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
hol játszunj a görögök ellen?remélem pesten mert ha ott akkor elmegyünk faterommal
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
www.smart-bus.hu
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Msi 915P Neo2 v2, Intel Pentium 4 3ghz, Asus EAX550, 512mb ddr2 ram
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
www.smart-bus.hu
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Feczesin
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
FORZA INTER!
Lengyel
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
u21 nem játszik
2000,3000,5000HUF
és már pár meccse ezzel a taktikával játszunk és eddig ugy néz ki bevállt
De má megin ez az 1 támadós szutyok......legalább hazai pályán lehetne 2 támadó....